η ζωή σήμερα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Αστα φιλε. απογοητευση. Ο κάθε ενας κοιτάζει την πάρτη του. Βλέπουν να χτυπουν την πόρτα του γείτονα και χαίρονται λες και αργότερα δεν θα χτυπησουν και τη δικιά του πόρτα.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Κι ομως βλεπω ενα σωρο ανθρωπους που ζουν στην καρακοσμαρα τους και κοιταζουν μο ο που θα βγουν να φανε να πιουνε πιυ θα διασκεφαδουν πιυ θα πανε ταξειδι αυτοι ειναι σε αλλη χωρα τελικα?
    Αυτό το κάνω και εγώ.Δε σημαίνει πως είμαι στην καρακοσμάρα μου αλλά το θεωρώ ως μια μικρή διέξοδο απο τα προβλήματα μου.Η άλλη μου επιλογή είναι να κλειστώ μέσα στο σπίτι και να κοιτάω τους 4 τοίχους μέχρι να με πάρει ο χάρος...Οσο ακόμη λοιπόν έχω την δουλειά μου και μπορώ να το κάνω αυτό,θα το κάνω.Και μακάρι να είχα εδώ φίλους ή μια σύντροφο γιατί μόνος μου δε λέει.Αλλά το προτιμώ απο το τίποτε και την κλεισούρα στο σπίτι όλη μέρα.Προσπαθώ να είμαι χαλαρός,να δείχνω χαλαρός γιατί πέρα απο εδώ μέσα,κανείς εκεί έξω στην πραγματική ζωή δεν κάνει παρέα σε ανθρώπους που κάνουν μπαμ ότι έχουν πρόβλημα..
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Tο χειροτερο απο ολα ειναι οτι πλεον δεν μπορεις να κανεις ονειρα σε αυτη την χωρα.. μην μου αρχισει κανεις τα ρομαντικα. Τι ονειρα να κανεις οταν δεν μπορεις να βρεις μια δουλεια , οταν δουλευεις και σε πληρωνουν 400 ευρω . Πως να δημιουργησεις και τι να δημιουργησεις? Οι περισσοτεροι ισα ισα που επιβιωνουμε πλεον . Η ψυχολογικη πιεση εχει φτασει στο αμην αλλα οπως βλεπεις ειναι ολοι στην κοσμαρα τους.. νιωθουν θεοι που πινουν μια μπυρα εξω με δεκαευρο δανεικο. Η χωρα βουλιαζει και κανεις δεν μιλαει και ακομα τρεχουν πισω απο κομματα ! Υπομονη να φτασουν ολοι πατο μπας και ενωθουμε και τους .......... για την ωρα υπαρχει ακομα πολυ λιπος.
    Δυστυχώς πάντα θα υπάρχει λίπος όσο υπάρχουν τόσοι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι απο τα 50..λόγω διάφορων υπηρεσιών πχ ΔΕΗ.Αυτό που έχει καταστραφεί στην χώρα την τελευταία 6ετια είναι ο ιδιωτικός τομέας.Οσοι δεν είχαμε τον τρόπο να μπούμε στο δημόσιο αλλά και όσοι είναι άνεργοι υποφέρουμε..Οσο άσχημο είναι να είσαι άνεργος αλλά τόσο είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι στην ώρα σου ή να δουλεύεις για ένα κομμάτι ψωμί και να πρέπει να κάνεις τον μαλάκα για να σε κρατήσουν στην δουλειά.Αλλά δυστυχώς κανείς δεν κάνει κίνηση.Δε πιστεύω ότι θα φτάσουμε ποτέ στον τόσο πάτο ώστε να αντιδράσουμε μαζικά.Μόνο ίσως αν βγει καμμιά κυβέρνηση που όντως θα σκίσει τα μνημόνια,θα μας πετάξουν απο την Ε.Ε. γυρίσουμε στην δραχμή και μαμηθεί εντελώς για όλους το σύστημα..Προσωπικά δε βλέπω άλλη λύση καθώς οι βολεμένοι δε πρόκειται να αντιδράσουν και οι άλλοι είμαστε πολύ φοβισμένοι για να αντιδράσουμε επίσης και τα δεχόμαστε όλα..

Page 2 of 2 FirstFirst 12