Results 16 to 17 of 17
Thread: η ζωή σήμερα
-
29-03-2016, 00:38 #16
Αστα φιλε. απογοητευση. Ο κάθε ενας κοιτάζει την πάρτη του. Βλέπουν να χτυπουν την πόρτα του γείτονα και χαίρονται λες και αργότερα δεν θα χτυπησουν και τη δικιά του πόρτα.
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 29-03-2016, 22:51 #17
Αυτό το κάνω και εγώ.Δε σημαίνει πως είμαι στην καρακοσμάρα μου αλλά το θεωρώ ως μια μικρή διέξοδο απο τα προβλήματα μου.Η άλλη μου επιλογή είναι να κλειστώ μέσα στο σπίτι και να κοιτάω τους 4 τοίχους μέχρι να με πάρει ο χάρος...Οσο ακόμη λοιπόν έχω την δουλειά μου και μπορώ να το κάνω αυτό,θα το κάνω.Και μακάρι να είχα εδώ φίλους ή μια σύντροφο γιατί μόνος μου δε λέει.Αλλά το προτιμώ απο το τίποτε και την κλεισούρα στο σπίτι όλη μέρα.Προσπαθώ να είμαι χαλαρός,να δείχνω χαλαρός γιατί πέρα απο εδώ μέσα,κανείς εκεί έξω στην πραγματική ζωή δεν κάνει παρέα σε ανθρώπους που κάνουν μπαμ ότι έχουν πρόβλημα..
Δυστυχώς πάντα θα υπάρχει λίπος όσο υπάρχουν τόσοι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι απο τα 50..λόγω διάφορων υπηρεσιών πχ ΔΕΗ.Αυτό που έχει καταστραφεί στην χώρα την τελευταία 6ετια είναι ο ιδιωτικός τομέας.Οσοι δεν είχαμε τον τρόπο να μπούμε στο δημόσιο αλλά και όσοι είναι άνεργοι υποφέρουμε..Οσο άσχημο είναι να είσαι άνεργος αλλά τόσο είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι στην ώρα σου ή να δουλεύεις για ένα κομμάτι ψωμί και να πρέπει να κάνεις τον μαλάκα για να σε κρατήσουν στην δουλειά.Αλλά δυστυχώς κανείς δεν κάνει κίνηση.Δε πιστεύω ότι θα φτάσουμε ποτέ στον τόσο πάτο ώστε να αντιδράσουμε μαζικά.Μόνο ίσως αν βγει καμμιά κυβέρνηση που όντως θα σκίσει τα μνημόνια,θα μας πετάξουν απο την Ε.Ε. γυρίσουμε στην δραχμή και μαμηθεί εντελώς για όλους το σύστημα..Προσωπικά δε βλέπω άλλη λύση καθώς οι βολεμένοι δε πρόκειται να αντιδράσουν και οι άλλοι είμαστε πολύ φοβισμένοι για να αντιδράσουμε επίσης και τα δεχόμαστε όλα..