(Χωρίς τίτλο) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Υποστηρίζω δελφίνι λόγω συμπάθειας όπως κάποιοι είναι συμπαθής και κάποιοι είναι αντιπαθείς με το λόγο τους το δελφίνι για μένα δεν έγινε ποτέ αντιπαθητική μέχρι τώρα απλά το λέω κι εγώ όχι ότι με ρώτησε και κανείς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ωραια, περιμενε να σου απαντησουν και μην ανυσηχεις, αν ηταν κατι κακο σιγουρα δεν θα εβαζαν τιτλο με το νικ σου για να το δουμε ολοι μας, θα ηταν σκετη ηλιθιοτητα κατι τετοιο. ολα θα πάνε καλα..
    Αυτή τη σελίδα δεν την βλέπουμε εμείς ούτως η άλλως! Είναι κρυφή για τους διαχειριστές μόνο!

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Οταν ενα θεμα εχει ιδιο περιεχομενο απο το ιδιο μελος, για παραδειγμα "εχω προβλημα με τον ηλιο" καλο ειναι να ειναι συγκεντρωμενο σε ενα Thread, το μελος που επιθυμει να συνεχιζει να συζητα τη δυσκολια του γραφει στο προ υπαρχων thread και αυτο τσουπ ετσι κι αλλιως θα βγει στα Today's Posts. Οπότε κανείς δεν περιοριζεται στο να απαντησει στο μελος που εχει το προβλημα και να συζητησει μαζι του.

Συμφωνω με Ρεα.
    Μα έτσι και αλλιώς το κάνει αυτό η διαχείριση, εδώ το δελφίνι από ότι κατάλαβα μιλάει για συγχώνευση που δεν έπρεπε να γίνει.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μπορει να χεις και δικιο... τι να πω... μπορει τελικα να μην ειναι σωστο να λέω οτι με κουραζει... δεν ξερω ειλικρινα...γιατι οντως υπάρχουν πάντα μελη που απαντανε... δεν ξερω...
    Ρέα για σένα το πιστεύω ότι όντως κουράζεσαι και αν το είπες σημαίνει ότι δεν άντεχες άλλο........

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Όταν λέει πέρυσι εννοεί το 2015...Δεν μπορεί να πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από αυτό το τόσο καυτό θέμα...
    Ακόμα θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες αλλά και αυτό που γινόταν στην εκκλησία!
    Αλλά αυτό με τον γκόμενο της φίλης σου αν θέλες ξαναγράφτο άλλη μία για να μαθαίνουν και οι νεότεροι!Είναι Must!
    Έτσι πες, θα μας βγάλει και τρελούς στο τέλος...είπα κι εγώ, τόσο λάθος έκανα;;; Θ' αρχίσω να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου για ανακρίβειες του δελφινιού...

Μην της δίνεις θάρρος Σταύρο κι αρχίσει πάλι, πραγματικά δεν αντέχω...κι ακόμα και ignore να την κάνω ο τίτλος του θέματος πάλι εμφανίζεται στην αρχική σελίδα και μου ανάβουν τα λαμπάκια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Αυτή τη σελίδα δεν την βλέπουμε εμείς ούτως η άλλως! Είναι κρυφή για τους διαχειριστές μόνο!
    ναι το ειδα και εγω ..δεν μπορεις να δεις την συζητηση αλλα τον τιτλο του θεματος μονο, αλλα νομιζα οτι συμμετειχες και εσυ σε αυτην την συζητηση, οντως δεν ειναι σωστο να γνωστοποιουν οτι μιλάνε για σενα σε ενα θεμα και δεν σε συμπεριλαμβανουν. ελπίζω τελικα να σε ενημερωσαν περι τινος προκειται.

Junior Member
    Προς διαχείριση : Γιατί μου μαζεύετε όλα τα θέματα σε ένα τι σχέση έχει το αν σε κόλλησε ο γκόμενος της φίλης σου με την δουλειά μου; Αυτό είναι μεγάλη αγένεια να μου φέρεστε με τέτοιο τρόπο και να με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Μόνο τα δικά μου θέματα συσσωρεύονται έτσι σε ένα; Για ποιόν λόγο μου το κάνετε; Θέλετε να με διώξετε από το φόρουμ;
    Kαλημέρα δελφίνι!
    Φυσικά και δεν θέλουμε να σε διώξουμε απ' την παρέα του forum. Η συγχώνευση των θεμάτων είναι μία μέθοδος για την ομαλή λειτουργία του forum. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό απέναντι σου και ο καθένας έχει δικαίωμα να ανοίγει ότι θέμα επιθυμεί απλά επειδή και στο παρελθόν τα θέματα που άνοιγες ήταν πολλά και μπορούσαν να αναπτυχθούν στο ήδη υπάρχον θέμα"ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ" έγινε η συγκεκριμένη ενέργεια από μέρους μας. Στο συγκεκριμένο περιστατικό με το θέμα της δουλειάς δεν ήταν αναγκαία η συγχώνευση αλλά παράπλευρη απώλεια.

Super Moderator
    Δελφίνι, σου απαντώ εδώ και όχι στο πμ, μιας και υπάρχει αυτή η συζήτηση και αναφέρθηκαν διάφοροι στη διαχείριση και στο "bulling" που πραγματοποιεί.

Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, η διαχείριση είναι transparent, δηλαδή, πολλά συζητάμε για να πραγματοποιήσουμε στο τέλος λίγες μόνο διαχειριστικές ενέργειες.
    Το ζήτημα των 30 θεμάτων σου που συγχωνεύτηκαν, επειδή πράγματι δεν είχαμε ξανα κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, το συζητήσαμε στο κρυφό φόρουμ των διαχειριστών, πριν καταλήξουμε στο να κάνουμε τη συγχώνευση.
    Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να συγχωνεύτηκαν και θέματα που δεν ήταν απολύτως σχετικά μεταξύ τους. Όμως, όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρχε περίπτωση να ξανα διαβάσουμε αναλυτικά, 30+ θέματα.

Σε παρακαλώ λοιπόν θερμά να ανοίγεις νέο θέμα μόνο όταν πραγματικά θέλεις να συζητήσεις κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα θέματα σου.
    Εναλλακτικά, για γρήγορες σκέψεις, υπάρχουν διάφορα θέματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όπως πχ το "τι σκέφτεστε".

ΥΓ. Αλήθεια, όσοι μίλησαν για bulling της διαχείρισης, γνωρίζουν τι είναι bulling ή απλώς αναμασούν μια καραμέλα?
    Η συγχώνευση θεμάτων είναι ένα εργαλείο σε κάθε φόρουμ που έχεις ως σκοπό την καλή οργάνωση του φόρουμ, ιδίως ενός φόρουμ που έχει 10.000 θέματα συζήτησης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έτσι πες, θα μας βγάλει και τρελούς στο τέλος...είπα κι εγώ, τόσο λάθος έκανα;;; Θ' αρχίσω να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου για ανακρίβειες του δελφινιού...

Μην της δίνεις θάρρος Σταύρο κι αρχίσει πάλι, πραγματικά δεν αντέχω...κι ακόμα και ignore να την κάνω ο τίτλος του θέματος πάλι εμφανίζεται στην αρχική σελίδα και μου ανάβουν τα λαμπάκια...
    Για πάνε δες από πότε έχω να γράψω για τον γκόμενο της φίλης μου κ μετά μιλάς. Και κακώς σου ανάβουν τα λαμπάκια αυτό δείχνει ότι
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 29-03-2016 at 15:48.

Senior Member
    Για πάνε δες από πότε έχω να γράψω για τον γκόμενο της φίλης μου κ μετά μιλάς. Και κακώς σου ανάβουν τα λαμπάκια αυτό δείχνει το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Κι απασχολείς και τη διαχείριση να συγχωνεύει τα θέματα σου επειδή εσύ έχεις κόλλημα να ανοίγεις 100 θέματα για το ίδιο πρόβλημα...μέχρι κι αυτοί κουράστηκαν μαζί σου...
    Last edited by vasia05; 29-03-2016 at 16:18.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δελφίνι:Εγώ πριν κάτσω στον γκόμενο της φίλης μου ήμουνα πολύ όμορφη και τραβούσα στο άλλο φύλο.Είχα παρέες αυτή η φίλη μου ήτανε μάνα στις γκομενοδουλειές τα είχε με 3 συγχρόνως και τους δούλευε όλους.Εγώ το έπαιζα σοβαρή και δεν καθόμουνα σε κανέναν είχα κανα 2 σχέσεις. Επίσης μπορεί να ζήλευα που οι γκόμενοι τρέχανε από πίσω της.
    Δελφίνι:Μου φαίνεται ότι θα αυτοκαταστραφώ γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω το γεγονός ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου.
    Tα ανωτέρω γράφτηκαν στις 12 Δεκέμβρη του 2015 & 14 Δεκέμβρη του 2015.Άρα έχουν περάσει μόλις 3,5 μήνες και όχι ένα έτος που είπες.16 του ίδιου μήνα έβαλες και Poll με το ερώτημα ''Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;''Πληροφοριακά να αναφέρω πως κέρδισε η επιλογή Α!(Ναι,με Κόλλησε)!!!!
    Μετά άνοιξες θέμα πως έγινες Troll της Εκκλησίας.
    Άρα επέτρεψε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας ακόμα.Kάτι μου λέει πως θα ξαναγυρίσεις στην παλιά κασέτα!Εγώ να ξεκαθαρίσω,πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με όλο αυτό,απλα διευκρίνισα το διάστημα που έχεις αποστασιοποιηθεί από τον γκόμενο της φίλης σου και από το τρολάρισμα της εκκλησίας!!Δώσε!!!

**Κυκνε μη νευριάζεις με το Δελφίνι!Κάπως φαίνεται πως έχει αλλάξει...Ο χρόνος θα δείξει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Tα ανωτέρω γράφτηκαν στις 12 Δεκέμβρη του 2015 & 14 Δεκέμβρη του 2015.Άρα έχουν περάσει μόλις 3,5 μήνες και όχι ένα έτος που είπες.
    Μετά άνοιξες θέμα πως έγινες Troll της Εκκλησίας.
    Άρα επέτρεψε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας ακόμα.Kάτι μου λέει πως θα ξαναγυρίσεις στην παλιά κασέτα!Εγώ να ξεκαθαρίσω,πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με όλο αυτό,απλα διευκρίνισα το διάστημα που έχεις αποστασιοποιηθεί από τον γκόμενο της φίλης σου και από το τρολάρισμα της εκκλησίας!!Δώσε!!!
    Είναι που δεν ζηλεύει καθόλου το δελφινάκι μας...

Και λέει και ψέματα αλλιώς δεν ξέρει να μετράει...

Senior Member
    Last edited by Aeon; 29-03-2016 at 17:13.

Senior Member
    ... που βγάζουν από την μύγα ξύδι.
    "που βγαζουν απο την μυγα ξύγκι" ειναι η εκφραση, οχι ξυδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Όχι κοριτσάκι μου δεν ζηλεύω καθόλου κ αν θέλεις το πιστεύεις κ αν δεν θέλεις όχι!
    Last edited by Aeon; 29-03-2016 at 17:17.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast