(Χωρίς τίτλο) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα σου απαντούσα κατάλληλα αλλά έχει γεμίσει το inbox μου με μηνύματα ανθρώπων που αξίζουν και δεν θα τα σβήσω για να απαντήσω σε κάποια σαν εσένα...

Ένα θα σου πω: δεν σε ξέρω καλά κι ούτε θέλω να σε γνωρίσω γιατί μου φτάνουν όσα έχω καταλάβει από σένα απ' όσα γράφεις στο φόρουμ...γι' αυτό δεν σε θέλει κανείς για φίλη...κότα που δεν τολμάς να με βρίσεις εδώ, έξω το παίζεις αγία και βρίζεις στα πμ...δεν ξέρεις όμως ότι μπορώ να κάνω αναφορά και στα πμ σου όπως έκανα...μην τολμήσεις και μου ξαναστείλεις γιατί θα σου κάνω συνέχεια αναφορές μέχρι να συμπληρώσεις τους πόντους που απαιτούνται για να φας ban.
    Γιατί τέτοια κακία κ λες ότι είσαι κ ηθικός άνθρωπος μήπως έκλεψα τον δικό σου γκόμενο πριν 20 χρόνια; Ύστερα σε πείραξε που είπα χοντρή την άλλη ....εσύ πόσα μου σέρνεις εδώ και άδικα και στα καλά καθούμενα; Για μαζέψου .....

Senior Member
    Δελφίνι φαντάσου τι έχει να γίνει αν αποφασίσεις να παραιτηθείς από την περίπτωση ALS που φροντίζεις!!!Θα σε απολαμβάνουμε συχνότερα στο Forum!

Πόρνη δεν είσαι με τίποτα,αυτό είναι δεδομένο.Δεν σε είπε Πόρνη ο Κύκνος!
    Αλλά δεν ήταν σωστό που έκλεψες τον γκόμενο την φίλης σου στο παρελθόν.

Κύκνε τώρα αλήθεια:Μπορείς και νευριάζεις με το Δελφίνι?Αφού την ξέρουμε!Οlgaki1975 και τα μυαλά στα κάγκελα!

*Ο Aeon πήρε το όπλο του και πυροβολεί σήμερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί τέτοια κακία κ λες ότι είσαι κ ηθικός άνθρωπος μήπως έκλεψα τον δικό σου γκόμενο πριν 20 χρόνια; Ύστερα σε πείραξε που είπα χοντρή την άλλη ....εσύ πόσα μου σέρνεις εδώ και άδικα και στα καλά καθούμενα; Για μαζέψου .....
    Γιατί με ενοχλείς σε προσωπικά μηνύματα, σαν πολύ θάρρος δεν πήρες; Ναι, είμαι ηθικός άνθρωπος γι' αυτό δεν μπορώ να ακούω να προσβάλλουν ανθρώπους που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα κι ας μην τους ξέρω, μιλάς άσχημα, αν δεν το καταλαβαίνεις πρόβλημα σου. Και δεν με νοιάζει αν δεν ήταν δικός μου ο γκόμενος, η πράξη σου ήταν ανήθικη είτε σ' αρέσει είτε όχι. Για τον Θεό δεν θα μιλήσω γιατί το που θα σε στείλει δεν θέλεις να το ξέρεις...
    Μην με ξαναενοχλήσεις με προσωπικό μήνυμα για να μην ασχοληθώ ξανά μαζί σου...δεν έχω άλλη διάθεση, εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα αλλιώς δεν θα θεωρούσες εαυτόν ηθικό...

Αυτά από μένα, καλό βράδυ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γιατί τέτοια κακία κ λες ότι είσαι κ ηθικός άνθρωπος μήπως έκλεψα τον δικό σου γκόμενο πριν 20 χρόνια;
    Αυτό ναι!Είναι το κλασικό Δελφίνι που όλοι λατρέψαμε και αγαπήσαμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Δελφίνι φαντάσου τι έχει να γίνει αν αποφασίσεις να παραιτηθείς από την περίπτωση ALS που φροντίζεις!!!Θα σε απολαμβάνουμε συχνότερα στο Forum!

Πόρνη δεν είσαι με τίποτα,αυτό είναι δεδομένο.Δεν σε είπε Πόρνη ο Κύκνος!
    Αλλά δεν ήταν σωστό που έκλεψες τον γκόμενο την φίλης σου στο παρελθόν.

Κύκνε τώρα αλήθεια:Μπορείς και νευριάζεις με το Δελφίνι?Αφού την ξέρουμε!Οlgaki1975 και τα μυαλά στα κάγκελα!

*Ο Aeon πήρε το όπλο του και πυροβολεί σήμερα!
    Μπορώ και νευριάζω δυστυχώς αλλά θα προσπαθήσω να μην ξανασχοληθώ για το δικό μου καλό...
    Όσο για το ***** προφανώς δεν πρόσεξε το "σαν"...

Μωρέ καλά κάνει ο Aeon, ας με πυροβολήσει κι εμένα, το σωστό να λέγεται αν υπάρχει διαμάχη υπάρχουν πάντα τουλάχιστον δυο μέρη...

Μόνο που αν πυροβολούσε κυριολεκτικά ας μου έριχνε κι εμένα μία στο δόξα πατρί να ησύχαζα (Off topic, πόσους πόντους παίρνω γι' αυτό; Δεν θυμάμαι...αλλά δεν θα κάνω άλλο...)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ηθικός η όχι δεν χαρακτηρίζεται ένας άνθρωπος από μία μεμονωμένη πράξη τι δεν καταλαβαίνεις; Άλλωστε αυτό που έγινε σβήστηκε κ από τον Θεό κ από τους ανθρώπους κανένας δεν το θυμάται, το εξομολογήθηκα κ πάει χάθηκε!Πραγματικά με παραξενεύει η στάση σου!

Senior Member
    Ρεα ελα να τσακωθουμε λιγο και μαζι!

Senior Member
    Δελφινάριο:Άλλωστε αυτό που έγινε σβήστηκε κ από τον Θεό κ από τους ανθρώπους κανένας δεν το θυμάται,το εξομολογήθηκα κ πάει χάθηκε!
    Α χα χα έλιωσα!!Σβήστηκε λέει από τον Θεό!
    Εξομολογήθηκε και ... τέλος!Πάει χάθηκε η αμαρτία!!!Είσαι μεγάλη μορφή λέμε ρε Ολγάκι!Αλλά δεν έχεις κι άδικο τώρα που το ξανασκέφτομαι!
    Πάντα πίστευα πως αυτός ο μίτος έχει πολλά να δώσει ακόμα!

*Kύκνε εσένα το μυαλό σου στην αυτοχειρία!!!Αμάν πια!

Senior Member
    Σταύρο, είσαι μορφή έχεις πλάκα που σχολιάζεις άκουσον να εύχονται να μου κάνουν μπαν τι τους έκανα.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ρεα ελα να τσακωθουμε λιγο και μαζι!
    χαχαχαχα... ενταξει αλλα εγω θα ειμαι η ανηθικη!!..

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234