Results 16 to 30 of 84
Thread: Μπερδέματα του παρελθόντως...
-
31-03-2016, 11:53 #16
την πρωτη φορα δεν μπορεσε να σου μιλησει για τα παραπονα της και εφυγε (ισως με αλλον), την δευτερη φορα δεν μπορεσε να σου μιλησει για τα παραπονα της και εφυγε σιγουρα με αλλον αφου στο ειπε και γυρισε γιατι δεν της βγηκε.
τωρα τι αλλαξε ? τι αλλαξε που δεν ειχε αλλαξει την δευτερη φορα? οτι παραιτηθηκε πλεον απ τις προσπαθειες να βρει καποιον αλλον?
τι να σου πω φιλε μου. εφοσον τα ξερεις ολα αυτα και το σκεφτεσαι ακομα, ειναι δικο σου θεμα. εσυ αποφασιζεις. εμεις τι αλλο να πουμε?
βεβαιοτητα οτι δεν θα ξαναγινουν τα ιδια, δεν υπαρχει.
βεβαιοτητα οτι δεν δρα εγωιστικα επειδη ζηλεψε που σε ειδε να ζεις με την κοπελα σου, δεν υπαρχει.
βεβαιοτητα οτι σε αγαπαει και δεν γυρισε απο απελπισια, δεν υπαρχει.
αν με ολα αυτα εσυ αισθανεσαι οτι θα μπεις σε μια ισοτιμη σχεση με αλληλοσεβασμο και αγαπη, καντο.
το μπερδεμα που αισθανεσαι ειναι πολυ αναμενομενο. ξυνει το συναισθημα σου με τα νυχια της ολον αυτον τον καιρο που σε τριγυριζει, σου θυμιζει τα παλια και προσπαθει να σου βαλει ιδεες οτι σε θελει.τον θεμα ειναι, γιατι σε θελει... τι ηλικια εχει?
αν μη τι αλλο, απομακρυνσου ενα διαστημα απο αυτην. μονο απο αυτην, οχι απο την σχεση σου. κοψε της καθε επικοινωνια, ζησε για λιγο ηρεμος και ανεπηρεαστος και σκεψου πως θες να προχωρησεις.
- 31-03-2016, 12:27 #17
Αυτή είναι 24 χρωνών.
Σε γενικές γραμμές δεν είναι άνθρωπος που θα τον πεις "ό,τι να 'ναι". Εκτός από αυτές τις δύο φορές που με κάνανε απλά να χάσω πάσα ιδέα... Και χθες για παράδειγμα μου θύμισε με τη στάση της πως ήταν όλο το διάστημα που είμασταν μαζί. Μου είπε ακόμα ότι είναι κρίμα να πετάξουμε αυτό που είχαμε και ότι είναι πλέον σε θέση να ξέρει τι θέλει, ότι θέλει να είμαστε μαζί και ότι με προσπάθεια θα κάνουμε αυτά που ονειρευόμασταν κλπ.. Γενικά ακόμα και όταν γράφω όλα αυτά καταλαβαίνω ότι είναι π@παριές και ότι πρέπει να το δω ψυχρά, αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο.
Δεν έχω ακούσει κάτι διαφορετικό από τον καθένα, απλά επειδή αλήθεια έχω μπερδευτεί με το τι νιώθω και το τι θέλω όλα αυτά έχουν αντανάκλαση και στη σημερινή μου σχέση. Ίσως πρέπει να καταπιέσω τα συναισθήματά μου και να συνεχίσω χωρίς καμία επαφή και να δω μήπως μπορεί να μου περάσει. Απλά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί και όλα είναι περίεργα και πρωτόγνωρα. Στο παρελθόν όλα ήταν πιο ξεκάθαρα. Τώρα είναι ένα κουβάρι. Υπάρχουν δηλαδή στιγμές που ενώ είμαι με την κοπέλα μου και είμαστε τέλεια και νιώθω αλήθεια πράγματα, εκείνη την στιγμή μου σκάνε αναμνήσεις και με ρίχνουν κατακόρυφα. Και απλά φοβάμαι μην τυχών και δεν απολαύσω τίποτα στο τέλος...
31-03-2016, 14:07 #18
η πρωην εχει κανει πολυ μα πολυ καλη δουλεια τελικα!!!!!!!!Να αισθανεσαι και ενοχες και τυψεις... Εγω βγαζω το καπελο στην τωρινη ...Ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση της!!!!! ειπες οτι ηξερε για τη μια συντηση .... Της ειπες και για τη δευτερη και οτι επικοινωνουσατε ολο αυτον τον καιρο?
Οι αναμνησεις ανηκουν στο παρελθον .. Για ποσο θα σε επηρεαζουν και θα ζεις με αυτες? Εγω ειμαι καθετη σε ενα πραγμα .... Αν δεν ηθελε να σε χασει θα ειχε γυρισει πιο νωρις οχι τωρα που ξερει οτι εισαι σε σχεση και καλα και βασικα δεν θα σε αφηνε ποτε και χωρις εξηγηση ....Η θα επρεπε να γυρισει αμεσως εστω αυτο .... Τωρα ξαφνικα θυμηθηκε οτι εισαι τα παντα για αυτην? πριν δλδ τι γινοτανε?
Εχεις διαβασει διαφορες αποψεις .... Ολοι σου λεμε διαφορα....
Εσυ τελικα μετα απο ολα αυτα τι πραγματικα θελεις? Παρε τις αποστασεις σου και αποφασισε.
31-03-2016, 14:18 #19
Ίσως απλά να μην θέλω να πιστέψω το θέμα "έχει κάνει δουλειά" για να μην χαλάσω την εικόνα που είχα όσο ήμασταν μαζί...
Όντως έχω διαβάσει και ακούσει διάφορες απόψεις και όλες συγκρίνουν ότι το παρελθόν είναι παρελθόν. Αλλά όπως είπα και πριν, μερικά πράγματα είναι εύκολο να τα λες, δύσκολο να τα κάνεις. Το μόνο σήγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πάρω κάποια απόφαση επιπόλαιη γιατί δεν θέλω για κανέναν λόγο να πληγώσω άδικα κανέναν. Απλά ξέρω ότι είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση κάποιος θα πληγωθεί. Και με τρελένει λίγο αυτό...
Τις αποστάσεις μου θα τις πάρω, έστω και με το ζώρι, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να τις πάρω και από την τωρινή κοπέλα ή απλά να καταπιέσω αυτές μου τις αδυναμίες και να προχωρίσω έτσι ως έχει και αν μου βγει μου βγήκε. Γιατί και στην τωρινή μου σχέση έχουν υπωθεί "μεγάλα λόγια" που δεν είναι ψεύτικα. Τα νιώθω. Απλά όταν σφηνώνει η άλλη στο μυαλό γίνονται όλα κουλουβάχατα...
31-03-2016, 14:20 #20
όταν έφυγε πως σ έκανε να νιώσεις ?
αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τη πραγματικά θέλεις κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει
τα αισθήματά μας δεν μπορούμε να τα καθοδηγήσουμε πάνε οπού γουστάρουν και κάνουν ότι θέλουν
αν δεν κλήσεις την πόρτα στο παρελθόν δεν πρόκειται να ανοίξεις καινούργια
γνωμη μου αφιέρωσε ένα 2μερο στην τωρινή σου σχέση περνά όσο πιο πολλές ώρες μπορείς μαζί της
θα σου αφιερώσω ένα λαλα
https://www.youtube.com/watch?v=8XUAjFuNXugπριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
31-03-2016, 14:46 #21
δεν δειχνεις να 'εχεις χασει καθε ιδεα", εφοσον μετα απο ολα αυτα το σκεφτεσαι σοβαρα να της (ξανα)πεις το ναι...
κατα τα αλλα, αφου θελει να επιστρεψει, φυσικα αυτα που σου ειπε θα ελεγε. τι να πει? οτι ειναι αναξκιοπιστη και απελπισμενη και ερχεται γιατι δενε χει επιλογες?
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ, ΚΡΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
εκτος αν αυτα τα δυο, συμβαδιζουν...
τα λογια ειναι τσαμπα φιλε μου. οταν κατι εχει αποδειχθει με πραξεις, τι να λεμε????
31-03-2016, 15:49 #22
Παιδιά τι να πω..
Ξανά λέω είναι έτσι όπως τα λέτε. Και όσο τα σκέφτομαι κι εγώ νευριάζω με τον εαυτό μου. Ξέρω όμως πως δεν μου είναι εύκολο να το ξεπεράσω, ούτε αξιοποιώντας τον εγωισμό μου (που γενικά είναι μεγάλος, αλλά εδώ έχει λίγο ισοπεδωθεί). Δηλαδή προφανώς και θα κόψω κάθε επαφή, αλλά ξέρω πως αν συναντηθούμε ξανά, πάλι θα μου ζαλίσει το μυαλό. Ή επίσης αν μάθω ότι έχει ξεκινήσει κάτι σοβαρό πάλι θα με τσούξει κι ας είμαι αλλου και καλά. Δεν ξέρω είναι πολύ περίπλοκο συναίσθημα γιατί αλήθεια, όταν επενδύεις σε έναν άνθρωπο και βλέπεις τα πράγματα να γυρνάνε ανάποδα δυσκολεύεσαι. Υπάρχουν μέχρι και σήμερα στιγμές δλδ που θα ήθελα να ήταν δίπλα μου εκείνη. Από την αλλη όμως έχωντας κάτι που με γεμίζει και αν αφερέσεις την σφήνα της πρώην σκέφτομαι ότι αν κάποιος αξίζει ευκαιρία είναι η καινούρια μου σχέση.. Γι αυτό το λέω ΜΠΕΡΔΕΜΑ!
31-03-2016, 16:00 #23
ασε λιγο χρονο να περασει να ηρεμησεις τουλαχιστον, και αποφασισε μετα.
οχι ΠΟΛΥ, ομως.
δεν φταιει σε τπτ η σχεση σου, να την ταλαιπωρεις.
31-03-2016, 16:06 #24
οσο για την "σοβαρη σχεση" της πρωην σου, να εισαι βεβαιος οτι αν υπηρχε στον οριζοντα οποιασδηποτε σοβαροτητας σχεση, δεν θα επεστρεφε..
στο μελλον μπορει να βρεθει, και πιθανον να τσουξει. παντα τσουζει αν ηταν σημαντικη σχεση, ακομα κι αν ηταν μια σχεση που ξεγραψαμε εμεις και ειμαστε βεβαιοι για την αποφαση μας.ειδικα αν ειμαστε μονοι.
δεν το ξερεις ποτε θα ειναι αυτο ομως. μπορει να εισαι τοσο καλα στην σχεση σου τοτε, η να εχει περασει τοσος καιρος, που να μην σε απασχολει καθολου το τι κανει
31-03-2016, 16:17 #25
..απλά σκέφτομαι, δεν καθορίζουμε εμείς το πόσο μια σχέση μας είναι "σοβαρή"; Θέλω να πω όλο το προηγούμενο διάστημα είχα κι εγώ την ευκαιρία να μπω σε σχέσεις ή και να κάνω διάφορες βλακείες. Όμως δεν μπορούσα. Δεν μου έβγενε. Όποτε πήγενε να γίνει κάτι το έκοβα εγώ γιατί δεν μπορούσα. Ακόμα και σήμερα που έχω αυτό που λέμε "σοβαρή σχέση" (κοιμόμαστε κάθε μέρα μαζί) με επιρρεάζει πολύ όλο αυτό. Απλά εγώ έχω μπει σε ένα δήλιμα που ίσως να μην χρειάζεται να μπω. Και με προβληματίζει αν όλο αυτό είναι φυσιολογικό ή αν μου βγουν στην πορεία διάφορα και πάρω και στο λαιμό μου την κοπέλα που είναι τώρα μαζί μου..
Πάντως παιδιά αλήθεια ευχαριστώ για την ανταπόκρυση και τις συμβουλές!
31-03-2016, 16:26 #26
φυσιολογικο ειναι.
αλλα σου λυνει κανενα προβλημα το οτι ειναι "φυσιολογικο"?
το θεμα ειναι, τι κανεις!
νομιζω οτι το "σοβαρη σχεση" το καθοριζουμε μαζι. ουτε ο καθενας μονος του, ουτε το λεμε και επειδη το ειπαμε , ισχυει.
αν και οι δυο την αντιμετωπιζουν με σεβασμο και αγαπη , υπαρχει ποθος και ειναι μαζι παρα τις... προσφορες για αλλες σχεσεις η για ξεπετες,:rolleyes: και ειναι μακροχρονια, τοτε ειναι σοβαρη.
με το να εισαι εσυ σωστος απεναντι της κι εκεινη οτι ναναι κι οπου φυσηξει ο ανεμος, δεν ξερω τι σχεση προκυπτει..
31-03-2016, 16:40 #27
01-04-2016, 11:27 #28
01-04-2016, 12:04 #29
01-04-2016, 12:11 #30
Κοίτα δεν το πήρε και τελείως ήρεμα. Απλά το καταλαβαίνει.. Είναι όμως σε αναμένα κάρβουνα. Προσπαθώ να την ηρεμήσω κι εγώ. Η αλήθεια είναι πως θα με βοηθούσε ίσως να το πάρει τελείως ψύχραιμα, αλλά καταλαβαίνω πως δεν γίνεται. Μπαίνω και στη δική της θέση.. Τώρα αυτές μου τις σκέψεις δεν τις ξέρει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να μάθει κάτι γιατί δεν είναι κατασταλαγμένες.
Πάντως σήγουρα νιώθω πράγματα γι αυτή, δεν την έχω για φάρμακο για το παρελθόν απλά. Είναι αυτό που είπαν και κάποιοι παραπάνω. Ο χρόνος θα τα κρίνει μάλλον όλα..