Results 61 to 75 of 84
Thread: Μπερδέματα του παρελθόντως...
-
12-05-2016, 15:13 #61
Η αληθεια ειναι πως τεινω να συμφωνησω...αν ειχε ξεπερασει τη κατασταση με την πρωην και αξιζε για εκεινον η κατασταση με την νυν δε θα ασχολουνταν καν με τη πρωην και δεν θα ειχε ανοιξει αυτο το θεμα, θα ηταν χαρουμενος με την νυν και δε θα εσκαγε. Θα ειχε κοψει τη φορα στη πρωην. Απο την αλλη και τα πισωγυρισματα δεν ειναι καλο πραγμα...βιαστηκε να παρηγορηθει απο εναν καινουριο ερωτα και τωρα οριστε...οταν λεω εγω πως δεν ειναι καλο να προχωρας αν δεν εχεις ξεπερασει το παρελθον και μου λενε καποιοι εδω ο ερωτας με ερωτα περναει και τετοια; Οριστε...σκατα τα εκανε ο φιλος μας :P
Παντως οταν λεω να ειναι σωστος απεναντι στη νυν δε λεω να μεινουν οπωσδηποτε μαζι, ισως θα ηταν καλυτερο να την αφησει ησυχη πριν επενδυσει και αλλο η κοπελα συναισθηματικα σε καποιον που δεν ειναι 100% παρων στη σχεση τους. Με το "σωστος" εννοω να ειναι ειλικρινης με τον εαυτο του κ εκεινη και να την αφησει αν δεν αισθανεται πολλα για εκεινη για να μπορει να βρει κατι που της αξιζει. Σωστο ειναι και αυτο. Αν αποφασισει απο την αλλη να μεινει να της πει για την προσεγγιση της πρωην του και οτι μπερδευτηκε αλλα εκανε την επιλογη του. Οσο καθεται με την νυν σκεφτομενος την πρωην και διχαζεται και βασανιζεται και το κρυβει παντως δεν ειναι σωστος...αυτες ειναι οι σκεψεις μου φιλε θεματοθετη. Καταλαβαινω πως δισταζεις και θελεις χρονο για να μη μετανιωνεις την οποια επιλογη σου αλλα ειναι αδικο να περναει ο καιρος και η κοπελα σου ισως να προχωρα συναισθηματικα ενω εσυ μενεις στασιμος. Και μπορει να "ξεγατζωθηκε" οπως λες επειδη εχει αρχισει να νιωθει πως δεν εισαι εντελως "παρων"...καταβαθος ξερεις τι σου λεει το ενστικτο σου.
- 12-05-2016, 17:12 #62
Και εγω πιστευω οτι φταινε και οι δυο αν και αυτος που κανει την απιστια ,φταιει περισσοτερο απο το 3ο ατομο
16-05-2016, 11:50 #63
Όλα αυτά που είπατε είναι σωστά. Και όντως το να ταλαιπωρείς έναν άνθρωπο χωρίς λόγο είναι πολύ κακό. Να σας πω όλη την αλήθεια δεν είναι ότι έχουν σβήσει όλες οι καλές αναμνήσεις με την πρώην μου, όμως όπως μου είπε ένα πολύ κοντινό άτομο πρέπει να ξεκαθαρίσω το εξής:
Τα 3 χρόνια ΔΕΝ συγκρίνονται με τους 3 μήνες. Για κανέναν απολύτως λόγο. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω και να λέω με την άλλη έκανα αυτό με την άλλη έκανα το άλλο κτλ. Γιατί το δέσιμο είναι κάτι που αναπτύσσεται και μπορεί να αναπτυχθεί με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχουν συναισθήματα. Που και αυτά αναπτύσσονται με τον καιρό.
Όπως και να χει τώρα που μιλάμε είμαι με την καινούρια μου κοπέλα, είμαι καλά, με χαλαρώνει, μου στέκεται και μου αρέσει πολύ που είμαστε μαζί.
Η παρατήρηση ότι μπορεί και να ήταν νωρίς που το ξεκίνησα δεν είναι πως δεν έχει βάση. Αυτό που ίσως έπρεπε να είχα κόψει πολύ πιο νωρίς ήταν η επικοινωνία μου με την πρώιν μου. Γιατί από τη στιγμή που χωρίζεις πρέπει να ξεκόψεις. Έστω και για ένα διάστημα συγκεκριμένο. Και μετά μπορείς να έχεις και κάποιες εντελώς τυπικές σχέσεις, γιατί προφανώς και σε ενδιαφέρει να ξέρεις αν αυτό το άτομο είναι καλά. Εγώ για παράδειγμα θέλω να την δω να είναι καλά. Να είναι χαρούμενη. Γιατί όπως και να χει, ότι και να έγινε μεταξύ μας την αγαπάω και θέλω να είναι χαρούμενη. Απλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.
Γιατί κι εγώ τώρα έχω προχωρίσει, έχω βρει έναν άνρθωπο που με αγαπά και με φροντίζει και το ίδιο κάνω κι εγώ.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαι πολύ ενοχικό άτομο. Και ρίχνω σε εμένα οτιδήποτε γίνεται. Γι αυτό και δεν με λύγισε το ότι ήρθε η πρώην μου γενικά και μου είπε να τα ξαναβρούμε, όσο το ότι είναι πάρα πολύ πληγωμένη. Τεσπα, είναι μια αδυναμία που πρέπει να επιλύσω όπως και να χει και δεν αφορά μόνο το ερωτικό μου κομμάτι.
16-05-2016, 13:03 #64
16-05-2016, 13:13 #65
Όχι όχι.
Λίγο πριν το πάσχα έκανε ξανά μια κρούση μέσω τηλεφώνου. Εγώ της είπα ότι πρέπει να σταματήσει όλο αυτό και ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας κι εκείνη μου έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς εμένα. Εν πάση περιπτώσει, ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχαμε γιατί θέλησα να το ξεκόψω. Απλά έμαθα από κάπου μετά ότι ενώ μου τα έλεγε όλα αυτά έβγαινε με κάποιον. Δεν ξέρω αν ισχύει και 100% αυτό, απλά το έμαθα.
08-06-2016, 09:52 #66
Έχει περάσει περίπου ένας μήνας και όλα ήταν ήρεμα. Δεν είχα καμία ενόχληση από την πρώην μου. Ήμουν με την καινούρια μου κοπέλα και ήταν όλα καλά. Υπήρχαν βέβαια και στιγμές που σκεφτόμουν το παρελθόν αλλά ακολουθούσα αυτό που λέει και το τραγούδι "δεν με κρατάει ότι θυμάμαι..."
Χθες μου στέλνει μύνημα η πρώην μ και μου λέει να της πω να περάσει από το σπίτι να πάρει κάτι πράγματα της μητέρας της. Όντως υπάρχουν κάτι τέτοια σπίτι μου. Η αλήθεια είναι πως με ζώρισε πολύ. Πάρα πολύ. Δεν ήθελα να έχουμε ξανά τα ίδια. Και ξέρω πως αν ηδωθούμε θα είναι πολύ ζώρικο και για τους δύο. Για να συνεχίσω δεν θέλω να έχω καμία επαφή. Τουλάχιστον τώρα. Γιατί σήγουρα σκέφτομαι όλα τα καλά που περάσαμε. Είναι αδυναμία μου αλλά δεν μπορώ να την ξεπεράσω τόσο εύκολα. Τι να κάνω ρε παιδιά. Σκέφτομαι να της πω να αφήσω κάπου τα κλειδιά να περάσει να τα πάρει αλλά σήγουρα θα της φανεί πολύ κακό και είναι εδώ που τα λέμε... Δεν ξέρω τι να κάνω...
08-06-2016, 09:59 #67
το χεις κουρασει πολυ το θεμα....δωστης μια κλωτσια και τελειψνε ,αμα την ηθελες θα ησουν ηδη μαζι της ,απλα δεν την θες ξεκολα το μυαλο σου....
απλα ισως νοσταλγεις δεκτο..και πολυ κοινοτυπο ,δεν εισαι ο μονος...
δωστης τα κλειδια καπου να τα φησεις και δωστης και μια κλωτσια και συνεχισε με την καινουργια ..
αν θυμαμαι καλα αυτη σ ειχε χωρισει και επειδη δεν βρηκε κατι καλυτερο θελει να γυρισει σ σενα....ε ρε φιλε μην γινεις σκυλος της ...επισης αργα η γρηγορα θα σ ξανααφησει
08-06-2016, 13:19 #68
υπαρχουν χιλιοι τροποι να της δωσεις τα πραγματα της χωρις να δωσεις δικαιωματα η ευκαιριες να μπει σε ανεπιθυμητες συζητησεις.
αν τωρα εσυ ψαχνεις τροπους να κανεις το αντιθετο, τουλαχιστον μην κρυβεσαι κι απ τον εαυτο σου και ψαχνεις αλλοθι για να το κανεις, εκτος κι αν εισαι ανηλικο.
ΠΟΣΑ πραγματα απο το 1821 πια εχει στο σπιτι σου??? ενα φορτηγο? μαζεψε σε μια σακουλα/ τσαντα/ κιβωτιο και στειλε τα με ταχυδρομειο σπιτι της.
εναλλακτικα, ενημερωσε την κοπελα σου να ειστε μια μερα μαζι και πες της να περασει να τα παρει.
ο μονος λογος να ξεμοναχιαστεις μαζι της ειναι οτι κωλοτριβεσαι...
μεταξυ μας ειμαστε, μη λεμε χαζα..
υ.γ. αν βασιζεσαι στο ποτε θα σταματησει ΑΥΤΗ να ενοχλει, το εχεις πιασει πολυ αναποδα το θεμα.
αυτη, οποτε νοιωθει αποτυχημενη, θα σε θυμαται και θα σε τσιγκλιζει.
το θεμα ειναι εσυ τι θες να κανερις και βεβαια να σταματησεις να ταλαιπωρεις και την σχεση σου.
08-06-2016, 13:30 #69
λοιπον δεν της αξιζει δευτερη ευκαιρια και δεν της αξιζει γιατι ουτε εφταιγες ουτε σου εδωσε καμια δικαιολογια ενα αοριστο μου περασε της περασε λοιπον και θα της ξαναπερασει οταν σε κανει να χωρισεις πιθανοτατα. εμαθε την νεα σχεση της εμαθε οτι προχωρησες και πονεσε φιλε χαρησε της μια απολαυστικη αδιαφορια και συνεχησε με την νεα σου σχεση τωρα ν θες να το ρισκαρεις ρισκαρε το μην λες μετα ομως οτι δεν στο ειπα
08-06-2016, 15:23 #70
Εγώ θα σταθώ στην τελευταία προταση σου, "θα της φανει πολυ κακό και είναι εδώ που τα λέμε". Κατ αρχήν δεν βρίσκω τίποτα κακό στο να μην θες να την δεις, και να αφήσεις κάπου τα κλειδιά, Ούτε της τα έκαψες τα πραγματα, ουτε αρνεισαι να τα δωσεις. Συνεπως κανενα κακό δεν υπάρχει. Το πως θα της φανει, καλο θα ηταν να μην σε αφορα. Γιατι απ οσα εχεις γραψει μεχρι στιγμης δεν ειδα καπου η κοπελα αυτη να σκεφτηκε πως θα φανουν σε ΕΣΕΝΑ τα πεπραγμενα της, κοιταξε τον εαυτο της και καλο θα ηταν να κανεις και εσυ το ιδιο. Προσπαθει να σε προσεγγισει με οποιο τροπο μπορει και νομιζω ειναι πασιφανες, επειδη μετανιωσε, επειδη ζηλεψε, απο εγωισμο, απο αγαπη, παντως μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι τι θες εσυ. Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις, γιατι και γω καπως ετσι χωρισα και την ιδια απαντηση πηρα, γιατι μου περασε. Οκ λοιπον ως εδω. Τι θεμα ειναι ότι αυτο το κομματι οσο και αν σε πληγωσε πρεπει με τον δικο σου τροπο να το αφησεις πισω, ιδιως απ τη στιγμη που ξεκινησες κατι καινουριο, στο οποίο περνας καλα και η κοπελα παρ 'οτι εμαθε ολα τα θεματα με την πρωην σου επελεξε να ειναι μαζι σου. Σκεψου λοιπον λιγο και αυτην, Δεν της αξιζει να ακροβατεις αναμεσα σε αυτην και στην πρωην σχεση σου. Επελεξε τι θες αλλα επελεξε 100% και οχι 50-50. Ακομη και αν σημαινει να βαλλεις ενα οριστικο χι στην πρωην σχεση σου που φανταζομαι οτι ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο, κοψε καθε επικοινωνια και συνεχισε τη ζω σου. Ξαναλεω ουσα παθουσα και η ιδια ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.
Γνωμη μου ειναι να δωσεις βαρυτητα στον ανθρωπο που σε σηκωσε απ το πατωμα οχι αυτον που σε εριξε εκει, μεταφορικα μιλώντας.
08-06-2016, 15:34 #71
Το ξέρω ότι δεν της αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Ιδιαίτερα τώρα. Πρέπει να μάθει να πληρώνει τις συνέπειες των επιλογών της. Ακόμα κι αν η νοσταλγία μερικές φορές με χτυπάει στην καρδιά...
Αλλά τώρα το θέμα είναι πως δεν πρέπει να έρθω σε επαφή καθόλου. Σκέφτομαι να της αφήσω κλειδιά ή να την ρωτήσω τι ακριβώς θέλει, να τα πακετάρω και να της τα πάω. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω ούτε να την δω. Όχι γιατί την μισώ αλλά για να προστατεύσω εμένα...
09-06-2016, 13:14 #72
σε μια αντιστοιχη περιπτωση στο μακρινο παρελθον, χρονια μετα απο εναν χωρισμο, και μιλαμε για καλο χωρισμο, με εντιμοτητα, οχι εγκαταλειψη και τριτα προσωπα οπως εκανε η πρωην σου, ο πρωην μου ζητησε καποια πραγματα που βρισκονταν στην αποθηκη μου.
του απαντησα να ερθει οποτε θελει (αλλα να ενημερωσει λιγες μερες πριν) χτυπωντας στο διπλα διαμερισμα που ειναι συγγενεις μου και εχουν επισης κλειδια, γιατι εγω θα λειπω.
δεν ηρθε ποτε, ενω ηταν απαραιτητα υποτιθεται τα "πραγματα"...
συνηθως αυτα τα "πραγματα" ειναι αφορμες για να σε δει, αγαπητε.
αν εσυ θες να παιξεις το παιχνιδι της, καντο, αλλα μην ψαχνεις αλλοθι ουτε απο εμας, ουτε μεσα σου,.
υπαρχουν χιλιοι τροποι να το αποφυγεις, μην παριστανεις οτι ψαχνεσαι.
09-06-2016, 13:48 #73
Μπορεί να έχεις δίκιο φίλη Remedy. Αλήθεια όμως, δεν σας έχει συμβεί ποτέ αυτό; Να υπάρχει ένας χωρισμός που αν και θεωρητηκά θα έπρεπε να είχε λήξει μια και καλή μέσα σας, να έχετε προχωρήσει και να είστε καλά με το καινούριο που έχετε, να σκάνε αναμνήσεις στο κεφάλι που να σε οδηγούν σε ζαλάδες; Μόνο εγώ το σκέφτομαι έτσι;
09-06-2016, 14:21 #74
Δεν το σκέφτεσαι μονο εσυ ετσι και φανταζομαι οτι σε πολλους εχει συμβει κάτι αναλογο. Το θεμα ειναι απλα το πως το χειριζεται ο καθενας. Εγω θα συμφωνησω με την Remedy στο οτι ουσιαστικα το πατημα της το δινεις εσυ. Απο την στιγμη που της " επιτρεπεις" να εμφανιζεται οποτε θελει στη ζωη σου και της απαντας και το κινητο σου σηκωνεις κλπ, θεωρει οτι εχει το ελευθερο να σε ενοχλει και θα συνεχισει να βρισκει απειρες προφασεις γιατι πολυ απλα της το επιτρεπεις εσυ. Αν θες να ησυχασεις ξεκοψε το οσο πιο απολυτα μπορεις. Ευγενικα μεν, αλλα οριστικα. Μαζεψε τα πραγματα της σε ενα κουτι που μεταξυ μας αν πραγματικα τα ηθελε δεν θα τα θυμοταν τοσους μηνες μετα, ασε το κλειδι σου σε ενα γειτονα, πες της να τα παρει και διεκρινησε οτι θες να ειναι και η τελευταια φορα που μιλατε. Ολα αυτα με την προοπτικη οτι οντως θες να ησυχασεις και να κοιταξεις τη νεα σου σχεση. Με την σταση που κρατας θα συνεχισει να εμφανιζεται και ακρη δεν θα βγαλεις.
09-06-2016, 14:33 #75
ετσι οπως το περιγραφεις, οχι, ποτε.
αυτο που μου εχει συμβει, ειναι να ειμαι μια χαρα στην νεα μου σχεση και ευτυχισμενη και ερωτευμενη και να σκεφτομαι οντως τις καλες στιγμες του παρελθοντος και τα δικα μου λαθη ΠΡΙΝ φτασουμε στον χωρισμο.
ποτε δεν σκεφτηκα μηπως ειχε νοημα να ξαναειμαστε μαζι. υπαρχει καποιος λογος που χωριζεις κι αυτος εξακολουθει να ισχυει. σκεφτομαι μονον τα λαθη μου για να μην ειχαμε φτασει εκει που φτασαμε.
ουτε μια στιγμη δεν θα θελα να ειμαστε παλι μαζι. ξερω οτι δεν υπαρχει πλεον γυρισμος απο το σημειο που χαλασαν τα πραγματα.
εκτος αυτου, η σχεση μου με καλυπτει απολυτα και ειμαι ερωτευμενη.