Νιώθω εξαντλημένη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 157
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι τυχεροί που είμαι σκράπας όσον αφορά το κατέβασμα ταινιών, το πέρασμα τους σε στικάκι με υπότιτλους κλπ... Αλλά αγχώνομαι που θα πρέπει να βγω απογευματάκι που ίσως να έχει σκοτεινιάσει, φοβάμαι το σκοτάδι...μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σ' αυτό; Αν κι ίσως στείλω τον πατέρα μου, είναι κι αυτό μια πιθανότητα...

Κοιμήθηκα 6 με 8 ξανά, καλούτσικα ήταν...αλλά τα νεύρα μου δεν μπορούν να ηρεμήσουν εδώ μέσα γιατί δεν την γλιτώνουμε με τίποτα την θεία μου, πω ρε παιδί μου μακάρι να μπορούσα να φύγω να μην με ενοχλεί κανείς κι ας φέρουν κι όλο τους το σόι μετά για να φιλοξενήσουν οι δικοί μου...
    κανε την αρρωστη και κλεισου στο δωματιο σου...κανεις δεν θα διαμαρτυρηθει γιατι δεν θα θελει να κολησει ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    κανε την αρρωστη και κλεισου στο δωματιο σου...κανεις δεν θα διαμαρτυρηθει γιατι δεν θα θελει να κολησει ..
    Καλή ιδέα! Πρέπει να σκεφτώ τι αρρώστια θα έχω ανάλογα με το πόσο θα καθίσει...στο "Κωνσταντίνου & Ελένης" η Ελένη μια φορά παρίστανε πως είχε μια αρρώστια που την έλεγαν "τακαμούρι", χα χα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Καλή ιδέα! Πρέπει να σκεφτώ τι αρρώστια θα έχω ανάλογα με το πόσο θα καθίσει...στο "Κωνσταντίνου & Ελένης" η Ελένη μια φορά παρίστανε πως είχε μια αρρώστια που την έλεγαν "τακαμούρι", χα χα!
    χαχαχαχαχαχα... θελω να δω το υφος της θειας σου οταν της πεις οτι εχεις τακαμουρι...μπορεις σε παρακαλω να το τραβηξεις σε βιντεακι??? πλιιιιζζζζ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχαχα... θελω να δω το υφος της θειας σου οταν της πεις οτι εχεις τακαμουρι...μπορεις σε παρακαλω να το τραβηξεις σε βιντεακι??? πλιιιιζζζζ
    Ναι, αμέ! Θα είναι ιστορικό ντοκουμέντο...

Καλά, σήμερα δεν ξέρω τι έχω πάθει πάλι κοιμήθηκα τρεις ώρες...πριν λίγο ξύπνησα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

αναπληρωνεις ωρες χαμενες... σημασια εχει να ξυπνας διχως πλακωμα
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Τα οικονομικά μιας και τώρα που δεν έχω δουλειά εξαρτώμαι απ' τους γονείς μου και πρέπει να ζητάω χρήματα απ' αυτούς για ότι θέλω αλλά και πιο μικρά θέματα, για παράδειγμα σήμερα είμαι αγχωμένη επειδή χθες νοίκιασα δυο ταινίες και την μία ενώ σκόπευα να την δω χθες το βράδυ άντεξα να δω μόνο τη μισή και πρέπει να δω την υπόλοιπη σήμερα για να την επιστρέψω κι αγχώνομαι...επίσης με αγχώνει το να βγαίνω έξω ακόμα κι αν είναι μέχρι το dvd club που είναι κοντά...
    Εντάξει αυτά τα μικρά θέματα νομίζω μπορείς να τα αποφεύγεις. Υπάρχει μια εφαρμογή popcorn λέγεται και έχει αρκετές ταινίες, ειδικά τις καινούργιες. Αν δεν ξέρεις ρωτάς κάποιον να στο κατεβάσει...Δηλαδή εντάξει σκας που σκας για όλα τα υπόλοιπα γιατί να μην λύσεις τα πιο απλά? Δεν είμαι και καλή στη συμπαράσταση η αλήθεια είναι..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εντάξει αυτά τα μικρά θέματα νομίζω μπορείς να τα αποφεύγεις. Υπάρχει μια εφαρμογή popcorn λέγεται και έχει αρκετές ταινίες, ειδικά τις καινούργιες. Αν δεν ξέρεις ρωτάς κάποιον να στο κατεβάσει...Δηλαδή εντάξει σκας που σκας για όλα τα υπόλοιπα γιατί να μην λύσεις τα πιο απλά? Δεν είμαι και καλή στη συμπαράσταση η αλήθεια είναι..............
    Καλημέρα!

Το ξέρω το site και μέχρι να κατεβάσω μπορώ αλλά δεν με βολεύει να τις βλέπω στον υπολογιστή...οπότε κάποιες φορές βγαίνω εγώ κάποιες άλλες στέλνω τον πατέρα μου...

Το βράδυ είδα ένα τρομαχτικό όνειρο αν και με άγνωστους ανθρώπους αλλά και πάλι με τάραξε...ήταν κάποιοι άνθρωποι σ' ένα γκαράζ και κάτι κάνανε, δεν θυμάμαι τι ακριβώς κι έρχεται ένας άλλος που μάλλον ήταν εχθρός τους και τους λέει ότι έβαλε επίτηδες φωτιά στο σπίτι του ενός κι ότι δεν προλαβαίνει να σώσει κανέναν από τους δικούς του που ήταν μέσα...και κάπου εκεί ξύπνησα αναστατωμένη, τι στο καλό ήταν αυτό;;;

Κυκνακο μου να ξερεις οτι οι ταινιες μυστηριου και ψυχολογικου αγχους μπορει να ανεβαζουν αδρεναλινη και να γουσταρουμε εκεινη τη στιγμη αλλά μελέτες λεν πως ως εικονες - συνθηκες σκανε και στα ονειρα.

Αχ βρε κυκνακι Κοιμηθηκα .... επιτελους !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακο μου να ξερεις οτι οι ταινιες μυστηριου και ψυχολογικου αγχους μπορει να ανεβαζουν αδρεναλινη και να γουσταρουμε εκεινη τη στιγμη αλλά μελέτες λεν πως ως εικονες - συνθηκες σκανε και στα ονειρα.

Αχ βρε κυκνακι Κοιμηθηκα .... επιτελους !!!!
    Λες να επηρεάστηκα από ένα θρίλερ που είδα τις προάλλες cc; Αν κι είχε και κάποια αστεία σημεία, δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξα ιδιαίτερα...πάντως ταιριάζει με το θέμα του φόρουμ καθώς διαδραματιζόταν σε ψυχιατρείο... Όμως σε λίγο θα βάλω να δω κάτι εντελώς αθώο, τον "Μικρό πρίγκηπα"...

Χαίρομαι για σένα...

Εγω προσπαθω παρα πολυ να αντισταθω στη μανια μου για θριλερ και να βλεπω κωμικα...
    οτι πιο αστειο αν γινεται γιατι η κυκλοθυμια παει και ερχεται...

Και ναι εχει βγει επιστημονικη μελετη που υποστηριζει την δυναμη της εικονας και του ηχου - βλεπε τηλεοραση ανοιχτη στο σπιτι --- πλυση εγκεφαλου !!!

Σε νιωθω αλλά ριξτο και λιγο στην κωμωδια ή αυτες με τιτλο "οικογενειακες, φαντασιας" γλυκουλες ειναι !

Κυκνε μου

Senior Member
    Εγω προσπαθω παρα πολυ να αντισταθω στη μανια μου για θριλερ και να βλεπω κωμικα...
    οτι πιο αστειο αν γινεται γιατι η κυκλοθυμια παει και ερχεται...

Και ναι εχει βγει επιστημονικη μελετη που υποστηριζει την δυναμη της εικονας και του ηχου - βλεπε τηλεοραση ανοιχτη στο σπιτι --- πλυση εγκεφαλου !!!

Σε νιωθω αλλά ριξτο και λιγο στην κωμωδια ή αυτες με τιτλο "οικογενειακες, φαντασιας" γλυκουλες ειναι !

Κυκνε μου
    Α, εγώ πάλι δεν καταφέρνω ν' αντισταθώ ότι καινούριο βγαίνει το βλέπω αν μπορώ και στο σινεμά...

Όμως σήμερα πήρα μια αισθηματική και μια κοινωνική ταινία οπότε θ' αλλάξω παράσταση κι ας ελπίσω να δω καλύτερα όνειρα ή καθόλου...ελπίζω να καταφέρω να τις δω στην ώρα τους και να μην καταλήξω να κοιμάμαι από νωρίς κι απόψε...

Πολύ μου άρεσε που έγραψες το όνομα μου με ροζ γράμματα... ♥

Να τις βαλεις πιο νωρις τοτε, αν συνηθως σε πιανει ας πουμε υπνηλια 21 00 βαλε τες τωρα να τις δεις, αν ξυπνησεις ξαφνικα βλεπεις την αλλη μιση πανω στην αυπνια.
    Ναι εβαλα ροζ για εσενα γιατι προσπαθεις και εσυ πολυ !!
    Εισαι ο Κυκνος μας

Senior Member
    Να τις βαλεις πιο νωρις τοτε, αν συνηθως σε πιανει ας πουμε υπνηλια 21 00 βαλε τες τωρα να τις δεις, αν ξυπνησεις ξαφνικα βλεπεις την αλλη μιση πανω στην αυπνια.
    Ναι εβαλα ροζ για εσενα γιατι προσπαθεις και εσυ πολυ !!
    Εισαι ο Κυκνος μας
    Τώρα πίνω καφέ που ελπίζω ότι θα με ξυπνήσει και σε καμιά ωρίτσα θα την βάλω...λέω να δω την αισθηματική για σήμερα... ♥

Ποια θα δεις ? Λεω μπας και μου ξεφυγε και την δω και εγω...

Senior Member
    Ποια θα δεις ? Λεω μπας και μου ξεφυγε και την δω και εγω...
    Το "Ουζερί Τσιτσάνης"...η άλλη που έχω λέγεται "The youth"...τις έχεις δει;

Σε λίγο θα κάνω κάτι να φάω και θα την βάλω...προς το παρόν έχω πορωθεί με τη μουσική μου...

Λοιπόν, αφού έκανες εσύ την αρχή διάλεξτε κι οι υπόλοιποι χρώμα, κάτω το μαύρο!

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast