Results 61 to 75 of 157
Thread: Νιώθω εξαντλημένη...
-
04-04-2016, 11:52 #61
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να τις μειώσω τις καταραμένες τις ανησυχίες...δυσκολεύομαι πολύ...
Επίσης άραγε φταίνε τα φάρμακα για το χάλι μου; Τα παίρνω έτσι πολύ καιρό αλλά τελευταία έχω εξαντληθεί τόσο...και δεν νιώθω μόνο νύστα αλλά και αδυναμία, να με πονάνε τα πόδια μου, να μην έχω κουράγιο να περπατήσω...και πρέπει αργότερα να πάω στο ΙΚΕΑ για ν' αγοράσω μια καρέκλα γραφείου γιατί αυτή που είχα χάλασε...αν δεν με πονούσε η πλάτη μου μ' αυτήν που χρησιμοποιώ πρόχειρα θα το άφηνα για άλλη στιγμή γιατί σέρνομαι αλλά δεν γίνεται...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 04-04-2016, 17:49 #62
Αν εχω καταλαβει καλα, αν κανω λαθος χιλλια συγνωμη, δυστυχως εν μερει ζεις με τους γονεις σου που τους εχεις συνδεσει με φοβο,ταραχη, ξυλο και απο την αλλη ειχες την ατυχια να σου συμβει η παρενοχληση. Εισαι δηλαδη αναμεσα σε 2 βουνα.
Δευτερον δεν πανε αριστα τα πραγματα και ειναι ακομα πιο δυσκολη η ανεξαρτητοποιηση.
Τριτον προχωρησε η καταθλιψη σου σε μεγαλυτερο βαθμο μαλλον που εξαντληθηκε ο οργανισμος σου και τοτε αυξησαν και τις δοσολογιες.
Για ολα τα παραπανω λοιπον πας σε ψυχοθεραπευτρια, και σιγα σιγα, ενα ενα, θα μπαινει στη θεση του.
Εχω καταλαβει οτι σε αυτην την εποχη εχουμε φαει χοντρες ηττες οσοι ειχαμε βεβαια και μια ευαισθησια-κλιση-κληρονομικοτητα παραπανω. Ειμαστε πολλοι οι μπερδεμενοι και ταραγμενοι.
Δεν εισαι μονη σου Κυκνακο !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
04-04-2016, 17:50 #63
Ενοοειται να κανεις πρωτη τις εξετασεις εσυ κυκνακο και μετα και ο τζερυ σου.
"Make sure your worst enemy isn't you"
07-04-2016, 09:40 #64
Που εισαι βρε κυκνακι ? Ολα καλα ?
07-04-2016, 09:50 #65
Καλημέρα cc! ♥
Χάθηκα λίγο γιατί είμαι χειρότερα από πριν, μου ήρθε και περίοδος και μ' έκανε να τεζάρω, κοιμάμαι πολύ...δεν ξέρω αν αυτός ήταν κι ο λόγος της αδυναμίας μου αλλά τώρα νιώθω ακόμα πιο εξαντλημένη από πριν...και φοβάμαι κι υποφέρω όταν πέφτω να ξαπλώσω γιατί νιώθω απροστάτευτη κι όχι ασφαλής...και δεν ξέρω τι να κάνω, δεν με βοηθούσαν και τα φάρμακα χθες κι υπέφερα πολύ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 09:54 #66
07-04-2016, 10:16 #67
Άρα πρέπει να μένουμε έγκυες με το που μας έρχεται η περίοδος για να είμαστε καλά;
Χαζό αστειάκι για να ξεχαστούμε λίγο...
Τώρα για μένα ενοχικές σκέψεις δεν κάνω προς το παρόν αλλά φοβάμαι, φοβάμαι πολύ...αν μπορείς βοήθησε με σ' αυτό, με τη συζήτηση εννοώ...αυτή τη στιγμή έχουν μουδιάσει τα χέρια μου εκτός των άλλων συμπτωμάτων και δεν ξέρω τι να κάνω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 10:22 #68
Καλο το αστειακι σου...κυκνακο.
Βρε το μουδιασμα ειναι κατι σαν κραμπα, δλδ μη καλη κυκλοφορια του αιματος σε ορισμενα σημεια, και εγω το εχω.
Αν μπορεις εστω να κανεις 2-3 δραστηριοτητες στο σπιτι πλυσιμο σκουπισμα απλωμα ρουχων ο οργανισμος καποια κινηση θα εχει.
Δευτερον δεν ξερω τι σου εχουν προτεινει απο αποψη διατροφης. Καλιο, μαγνησιο, Ω3? Με το καλο να κανεις και τις εξετασεις γιατι μπορει απλα να εχει πεσει ο σιδηρος. Κλεισε τα ματια και πες. - Θα γινω καλα, καλυτερα, τωρα εχω αναγκη να κοιμηθω -"Make sure your worst enemy isn't you"
07-04-2016, 10:54 #69
Κύκνε τι διαβάζω,θέλεις να μείνεις έγκυος??
Χα χα!
07-04-2016, 14:20 #70
Κοιμήθηκα αλλά και πάλι χάλια ψυχολογικά νιώθω...η μάνα μου εξακολουθεί να μην νοιάζεται καθόλου, ακόμα και για τις αδέσποτες γάτες της αυλής νοιάζεται πιο πολύ...την παράτησα να πίνει καφέ μόνη της κι έφυγα αλλά με πληγώνει συνέχεια
Αλλά δεν μπορώ να νιώσω ασφαλής με τίποτα και βασανίζομαι...δεν αντέχω άλλο!
Από διατροφή δεν μου έχουν προτείνει κάτι...ας μου τελειώσει η περίοδος και θα κάνω τις εξετάσεις πριν το Πάσχα σίγουρα...τώρα για το μούδιασμα με ενοχλεί πάρα πολύ όποια κι αν είναι η αιτία του...και μόνο για δουλειές είμαι τώρα, ούτε στα πόδια μου δεν μπορώ να σταθώ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 14:21 #71
07-04-2016, 14:47 #72
Όχι βρε Κύκνε,για ειρωνείες είμαστε τώρα??Απλά να αλλάξω το θέμα ήθελα λίγο!
Απλά βλέπω πως είσαι σε τέτοια φάση που δεν μπορείς να διακρίνεις την πλάκα λόγω της μαυρίλας που βιώνεις...
07-04-2016, 14:57 #73
Α, οκ, συγγνώμη δεν το έπιασα...
Φταίει που είμαι πολύ ευαίσθητη με το θέμα του παιδιού επειδή δεν με βλέπω να προλαβαίνω...αλλά δεν φταις εσύ, που να το ξέρεις;
Εν τω μεταξύ κλαίω εγώ εδώ, κλαίει κι η μάνα μου μέσα γιατί πέθανε μια θεία της μεγάλη εντάξει αλλά στεναχωρήθηκε και μου ζήτησε να της δώσω ένα τέταρτο ηρεμιστικό...το καταλαβαίνω αλλά αναρωτιέμαι αν θα κάνει έτσι κι όταν έρθει η δικιά μου ώρα αν είναι πριν τη δικιά της...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 15:20 #74
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα..Πως θα έβλεπες την μαμά σου να κλαίει για την Θεία και θα έκανες αυτόν την σκέψη...
Εγώ ξέρω που έχεις παγιδευτεί..Κύκνε πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα...
Όχι να φύγεις από το σπίτι αλλά να αρχίσεις να βγαίνεις πιο συχνά έξω.Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να το παλέψεις.
Θα μου πεις πως ακόμα και μέχρι το VideoClub να πας,είναι πολύ δύσκολο για σένα.
Οι γονείς όμως κάποτε θα φύγουν από την ζωή,εσύ τι θα κάνεις??Θα είσαι με τα ξυραφάκια στην τσέπη όπως τότε?
Είσαι γραμμένη από το 2007 στο Forum,πές μου ειλικρινά:Σήμερα έχουμε 2016.Έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην ζωή σου??
Το Forum αποτελεί μια παρέα αλλά στα πραγματικά προβλήματα που βιώνεις εσύ,δεν μπορεί να δώσει λύσεις.Όσο όμορφα και να στα λένε τα παιδιά εδώ,που κάνουν ομολογουμένως φοβερή δουλειά,δύσκολα να βρεις διέξοδο στα προβλήματα σου.
Και μένα 63 είναι γονείς μου παρεπιπτόντως.Εσύ χρειάζεσαι κάτι να σπάσεις τον φαύλο κύκλο της κατάθλιψής σου.
Αυτή είναι η άποψη μου εμένα.Προσπάθησε να κάνεις το μεγάλο βήμα.Εμείς όσο μπορούμε θα σε βοηθήσουμε.
07-04-2016, 15:40 #75
Υπήρχαν κάποιες στιγμές που ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, όταν δεν ήμουν μόνη κι όταν είχα δουλειά...αλλά από τότε που έχασα αυτόν τον άνθρωπο (κι αργότερα και τη δουλειά μου λόγω κρίσης) έχασα και τον κόσμο γύρω μου και δεν ξέρω πως να βρω κι αυτόν και τον εαυτό μου...είμαι τρομερά μπερδεμένη...
Σίγουρα τα παιδιά κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, δεν το αμφισβητώ...εγώ δεν ξέρω τι να κάνω...αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα, ούτε με τα φάρμακα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...καμιά ιδέα για να περάσει αυτή η κρίση; Ή αν δεν έχεις έστω μίλα μου αν μπορείς μήπως και γίνει λιγότερο αβάσταχτη...
Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν φύγουν από τη ζωή, αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερα...Ξέρω ότι ίσως ακούγεται άσχημο αυτό που λέω γι' αυτό να διευκρινίσω ότι δεν εννοώ πως θέλω να φύγουν προς Θεού απλά ίσως τότε απελευθερωθώ από την καταπίεση...αν και θα προσπαθήσω και νωρίτερα φυσικά με τον σωστό τρόπο του να βρω δουλειά και να μείνω μόνη μου όσο πιο σύντομα μπορέσω...
Τώρα δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά και συνεχίζω το κλάμα, νομίζω πως με έχει πιάσει κρίση άγχους αν όχι πανικού για να μην είμαι κι υπερβολική...
Α, διάβασα ότι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις ήταν καλά...συγχαρητήρια και πάντα σιδερένιος εύχομαι!
Εσύ ζεις μόνος σου;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...