Results 76 to 90 of 157
Thread: Νιώθω εξαντλημένη...
-
07-04-2016, 18:11 #76
Οσο ζεις με τους γονεις σου , Κυκνε , θα πρεπει να συμμορφωνεσαι με τους κανονες τους ................κακο , αλλα ετσι ειναι , εκτος αν αρχισεις και τους διαλοστελνεις , που ειναι μια καλη τακτικη , ακομα κι ο Αγιος φοβερα θελει ...............εμενα αμα μου την σπασουν οι γονεις μου για οτιδηποτε , τρωνε χεσιμο ατελειωτο , αλλαζω τελειως τακτικη , δεν τους εχω συναισθηματικα αναγκη , οποτε , παουν να με παρενοχλουν , και το κυριοτερο , δεν εχω συσσωρευμενο θυμο , που συμβαλλει κατα πολυ στην καταθλιψη .............το ιδιο κανω σε οποιον με παρενοχλει , εμενα , η δικο μου ανθρωπο ......καλυτερα να σε φοβουνται , παρα να σαγαπανε , μερικοι ανθρωποι ...........ασχετως συγγενειας η οχι .....
- 07-04-2016, 19:07 #77
07-04-2016, 20:04 #78
Ευχαριστώ Κύκνε.
Εσύ εργαζόσουν για αρκετό καιρό?Τώρα αν έβρισκες μια δουλειά,θα μπορούσες να δουλέψεις???
Εγώ μένω με τους δικούς μου αλλά με βλέπουν κανά μισάωρο όλη την μέρα!Ξενοδοχείο φάση.
Έχω σπίτι δικό μου αλλά έχω σκοπό να του κάνω ριζική ανακαίνιση το 2017.Και μάλλον τότε θα μετακομίσω.
Κυκνακο οταν κλαις που κλαις συχνα απ οτι εχω καταλαβει η μανα σου τι λεει?
Αλλά κάτι πρέπει να γίνει ριζικά Κύκνε γιατί αλλιώς θα ανακυκλώνεσαι στα ίδια και στα ίδια...
07-04-2016, 20:55 #79
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 20:59 #80
Παυλίνα, σήμερα δεν με πήρε είδηση αλλά την τελευταία φορά ούτε που φάνηκε να την νοιάζει γιατί απ' ότι κατάλαβα θεωρούσε ότι η συμπεριφορά της ήταν σωστή κι ότι το πρόβλημα το είχα εγώ...οπότε τι άκρη να βγάλεις; Για όλους κλαίει, εμένα αναρωτιέμαι αν θα με κλάψει...ή αν όταν θα το κάνει θα είναι αργά γιατί θα με έχει στείλει πριν την ώρα μου...είμαι που είμαι χάλια δεν παίρνω και καθόλου υποστήριξη, πόσο ν' αντέξω πια;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 21:03 #81
Δούλευα για 10 χρόνια...ναι, αν έβρισκα μια δουλειά που να μην είναι αγχωτική δηλαδή με πίεση χρόνου θα μπορούσα ν' αντεπεξέλθω...
Εγώ αν είχα δικό μου σπίτι και χρήματα για να ζήσω θα έφευγα αμέσως αρκεί να ήταν κατοικίσιμο...
Η μόνη λύση που βρίσκω προς το παρόν για να μην ανακυκλώνομαι είναι να πάψω να περιμένω το οτιδήποτε απ' αυτήν...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-04-2016, 22:21 #82
Κυκνε, εγω πιστευω και σε συγκυριες ... το οτι ακομα δεχεσαι κακοποιηση απο το περιβαλλον σου ειναι απιστευτα επιβαρυντικο. Πως να μην δεν ξυπνας με ανησυχια οταν δεν νιωθεις ασφαλης ?
Εγω πιστευω οτι θα καταφερεις καποια στιγμη να κανεις το αλμα που επιθυμεις εσυ, ειτε αυτο λεγεται πρωτα κοβω τον αερα στη μανα μου, δευτερον δεν θελω πια να νιωθω αρρωστη, τριτον ΑΞΙΖΩ!
Δεν ξερω αν ειναι καποιος ο σωστοτερος για να σου πει πότε θα κανεις το αλμα.
Θελω να πιστευω πως θα αρχισεις να κανεις καλυτερες επιλογες και οι επιλογες θα σου ανοιξουν νεο δρομο.
Εχεις αναρωτηθει ποτέ μηπως η μητερα σου απο ενοχη οτι σου εχει κληροδοτησει την ευαισθησια της δεν ελεγχει την επιθετικοτητα της ? Οι γονεις κανουν κυριως προβολες στα παιδια τους πως θα ηθελαν αν ηταν αυτοι στη θεση τους να ζησουν.
Βαθεια νοηματα και οχι δεν ειναι αναγκη να τα λυσεις ολα αμεσα. Να μιλας ομως για το περιβαλλον σου στην ψυχοθεραπεια και να κοιταξεις τον κυκνο να φροντιζεις. Ειναι ακατορθωτο ? Μοιαζει ? Σιγουρα Ναι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως γυριζει ο τροχος !"Make sure your worst enemy isn't you"
08-04-2016, 07:37 #83
Καλημέρα κυκνάκο! Πώς είσαι σήμερα;
08-04-2016, 07:42 #84
08-04-2016, 08:59 #85
Καλημέρα cc!
Όντως βαθιά νοήματα που αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω γιατί η αδυναμία μου συνεχίζει...κι είναι πολύ έντονη, νιώθω πραγματικά τρομερή εξάντληση...
Στην ψυχοθεραπεία όμως μιλάω για το περιβάλλον μου...το θέμα τώρα είναι ότι δεν ξέρω πως να με φροντίσω, νιώθω πως χρειάζομαι κάποιον άλλον να το κάνει για μένα και δεν υπάρχει κανείς...ξαπλώνω και νιώθω τόση αδυναμία που με τρομάζει και θέλω κάποιον να κάτσει για λίγο μαζί μου μέχρι ν' αποκοιμηθώ κι υποφέρω που δεν έχω κανέναν...
Άσε που με νευρίασε ο πατέρας μου πρωί πρωί: με το που ξύπνησα μου λέει να πλυθώ γιατί μύριζε η τουαλέτα ιδρώτα και ξέχασα ν' ανοίξω το παράθυρο...οκ, δηλαδή εκείνος με το που σηκώνεται έχει το μυαλό του δεκατέσσερα; Εσύ cc το έχεις; Δεν χρειάζεται κάποια προσαρμογή πρώτα ο εγκέφαλος; Ρωτάω μήπως είμαι εγώ η παράλογη...και μετά έρχεται την ώρα που έριχνα νερό στον καφέ για να τον χτυπήσω και μου λέει "βιαστικός, βιαστικός" για να ξεπλύνει ένα ποτήρι...ε άντε στο διάολο πρωί πρωί που θα με αγχώνετε με το που ξεκινάει η μέρα!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-04-2016, 09:00 #86
08-04-2016, 09:11 #87
Με τις δοσολογιες που λαμβανεις για να μην κανεις κακο στον εαυτο σου ειναι λογικο να μην εισαι στη τσιτα, αυτο δεν ειναι κατακριτεο. Προσπαθησε οσο μπορεις να μην δινεις σημασια στις κουβεντες τους. Ναι ξερω... πανδυσκολο περνανε μεσα σου βαθια αυτο θα το χτισεις σιγα σιγα. Μπορεις κυκνε. Ειμαι θετικη και αισιοδοξη. Θα υπαρχουν δυσκολες μερες αλλά και καποιες λιγο πιο καλές. Τις καλες μερες λοιπον να δοκιμαζεις ενα μισαδακι παραπανω, εστω ενα ξεσκονισματακι κανει καλο στα χερακια, ενα βιβλιο, να συγκεντρωθει ο νους αλλου, μια βολτουλα ενα τσικ τσακ λιγο πιο κατω απο το περιπτερο, εστω μισο βημα. Να κρατας ενα ημερολογιο που να δινεις θετικες κουβεντες στο κυκνακι και οχι τις μαστιγωτικες του περιβαλλοντος.
"Make sure your worst enemy isn't you"
08-04-2016, 09:30 #88
Εγώ το ξέρω πως δεν είναι αλλά θα ήθελα να το καταλαβαίνουν κι αυτοί...όμως ας μην τρέφω φρούδες ελπίδες...όντως δεν πρέπει να τους δίνω σημασία αλλά πώς στο καλό να το καταφέρω; Πες καμιά ιδέα αν έχεις...αν και μόνο αυτό το "είμαι θετική κι αισιόδοξη" μου δίνει λίγο κουράγιο...Ας μου τελειώσει η καταραμένη η περίοδος και θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αν βέβαια φταίει αυτή για την αδυναμία μου...θέλω να ασχοληθώ με το δωμάτιο μου καθώς και να τακτοποιήσω την βιβλιοθήκη στο δωμάτιο του αδελφού μου...κι έχω κάτι βιβλία για διάβασμα αλλά δεν τα έχω αρχίσει ακόμα...εν τω μεταξύ πρέπει να βγω κατά τις 11 να επιστρέψω μια ταινία στο video club και ζορίζομαι πολύ από την αδυναμία μου, πώς να τα καταφέρω;
Καλή ιδέα κι αυτή με το ημερολόγιο, θα το προσπαθήσω, σ' ευχαριστώ! ♥Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-04-2016, 17:26 #89
Το πρωτο που θα σου δωσει "μποι" εσωτερικο αναστημα εννοω ειναι οταν θα νιωσεις πως δεν σε νοιαζει τι αρνητικο πιστευουν εκεινοι για εσενα. Ξερεις πως αντεδρασα οταν το ακουσα εγω αυτο ? με δυσπιστια... οτι αποκλειεται να μπορεσει να συμβει και ΟΜΩΣ μπορει να αλλαξει ποσοστο επιδρασης !!!! Δε λεω λογια του αερα.
Βαζε καθε μερα - διαλεξε μια ωρα που συνηθως εισαι αναμεσα σε χαρα ηρεμια εναν στοχο, γραφε λοιπον, εγω ο κυκνακος σημερα θα κανω αυτο, δεν θα αφησω να με επηρρεασει κανεις τους -.
Στην αρχη μπορει να μη σου βγει ή μπορει να σου βγει και μια μερα να μην πετυχει. Δεν πειραζει !!!! Λιγο κινηση να βαλεις κυκνακο μου για να μην ατροφησουν οι μυς. Εστω αν εισαι σε πολυ κατοικια και εχεις κουραγιο βαζε στοχο να ανεβο κατεβεις καποια σκαλοπατια. Μικρα πραγματακια καθε μερα.
Και μη ξεχνας να μην υποκυπτεις οταν σου λεει το μυαλο να πειραματιστεις με την αγωγη και να μην δεν παρεις το ενα ή το αλλο. Οποτε το κανεις αυτο ειναι σαν να νικανε οι εκφοβιστες και οχι εσυ."Make sure your worst enemy isn't you"
08-04-2016, 17:38 #90
Ουφ!
Την παίρνω την αγωγή αλλά είναι μερικές φορές όπως αυτή τη στιγμή που νιώθω τρομερά δυστυχισμένη (βέβαια αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αδιαθετώ), κοιμόμουν και ξύπνησα πριν καμιά ώρα και νιώθω ότι δεν θέλω να ξυπνάω γιατί υποφέρω, μόνο στον ύπνο βρίσκω λίγη γαλήνη...πώς να το αντέξω αυτό;;; Δεν θέλω να ξυπνάω πια...