Νιώθω εξαντλημένη... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 157
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ουφ! Την παίρνω την αγωγή αλλά είναι μερικές φορές όπως αυτή τη στιγμή που νιώθω τρομερά δυστυχισμένη (βέβαια αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αδιαθετώ), κοιμόμουν και ξύπνησα πριν καμιά ώρα και νιώθω ότι δεν θέλω να ξυπνάω γιατί υποφέρω, μόνο στον ύπνο βρίσκω λίγη γαλήνη...πώς να το αντέξω αυτό;;; Δεν θέλω να ξυπνάω πια...
    Ειναι κατι φυσιολογικο αυτο, να νιωθεις μεγαλυτερη εξαντληση τις ημερες που χανεις αιμα καθως και ψυχολογικα να νιωθεις πιο ευαλωτη. Ειναι της φυσης. Αλλες δε χαμπαριαζουν, αλλες ναι. Για σημερα αρκει μονον να κανακεψεις τον κυκνο. Πλακωσου σε πορτοκαλακι, πηγη σιδηρου, πιες κανα χαμομηλακι και κουυυλ....

ειπαμε να παταμε γκαζι μερες που να νιωθουμε και λιγο πιο πανω !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ειναι κατι φυσιολογικο αυτο, να νιωθεις μεγαλυτερη εξαντληση τις ημερες που χανεις αιμα καθως και ψυχολογικα να νιωθεις πιο ευαλωτη. Ειναι της φυσης. Αλλες δε χαμπαριαζουν, αλλες ναι. Για σημερα αρκει μονον να κανακεψεις τον κυκνο. Πλακωσου σε πορτοκαλακι, πηγη σιδηρου, πιες κανα χαμομηλακι και κουυυλ....

ειπαμε να παταμε γκαζι μερες που να νιωθουμε και λιγο πιο πανω !
    Μωρέ εγώ να τον κανακέψω αλλά είμαι ασφαλής χωρίς κάποιον που να έχει την διάθεση να με προστατέψει; Ακόμα κι όταν ξαπλώνω μέχρι να με πάρει ο ύπνος υποφέρω από τον φόβο, είναι τόσο μεγάλος που δεν τον αντέχω...χρειάζομαι τόσο πολύ να νιώσω ασφαλής και προστατευμένη...νιώθω ότι η φωλιά μου απειλείται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μωρέ εγώ να τον κανακέψω αλλά είμαι ασφαλής χωρίς κάποιον που να έχει την διάθεση να με προστατέψει; Ακόμα κι όταν ξαπλώνω μέχρι να με πάρει ο ύπνος υποφέρω από τον φόβο, είναι τόσο μεγάλος που δεν τον αντέχω...χρειάζομαι τόσο πολύ να νιώσω ασφαλής και προστατευμένη...νιώθω ότι η φωλιά μου απειλείται...
    Μπορεις ή εχεις την επιθυμια να στελνεις ενα μηνυμα στην ψυχολογο σου οταν αισθανεσαι μη ασφαλης ? ειναι κατι που θα σε βοηθουσε πλεον ?

Senior Member
    Δεν είμαι σίγουρη αν αυτή είναι η κατάλληλη ενότητα για να βάλω το θέμα μου αλλά καθώς γενικά το άγχος μου είναι πάνω από το κεφάλι, αυτήν διάλεξα...

Στο θέμα μας τώρα: σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη μέρα, δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για την δολοφονία ενός κουταβιού τριών μηνών απ' τον ιδιοκτήτη του...Το χτύπησε τόσο πολύ που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το σκυλί έπεσε σε κώμα και τελικά πέθανε...σήμερα ήταν η δίκη του και πήγα μαζί με άλλους φιλόζωους αλλά πήρε αναβολή...αυτή η ιστορία με επηρέασε γενικά από τότε που την έμαθα, το βράδυ που είδα την είδηση δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στις 3 τα ξημερώματα τα κατάφερα...αλλά σήμερα πραγματικά νιώθω ακόμα χειρότερα, μάλλον λόγω της έντασης γιατί υπήρξε κάποια κατά τη διάρκεια της νομικής διαδικασίας (δεν ξέρω πως να την πω αφού δεν έγινε κανονική δίκη) αλλά και λόγω του ότι εκτέθηκα σε πραγματικά μεγάλο πλήθος και δεν το έχω συνηθίσει αυτό και δεν τα πάω και καλά με την πολυκοσμία αλλά ήθελα πραγματικά να παρευρεθώ οπότε το έβαλα σε δεύτερη μοίρα αυτό...

Όμως εκτός από ψυχική ένταση νιώθω και μια απίστευτη σωματική εξάντληση, λες κι έσκαβα...τι μου συμβαίνει; Είναι φυσιολογικό; Υπάρχει περίπτωση να είναι ψυχοσωματικό όλο αυτό;

Πριν λίγο καιρο διάβασα στο ιντερνετ μια τρομαχτικη ιστόρια με ενα παιδάκι που κάποιος μπηκε στο σπίτι της και την σκότωσε.... δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καλυτερα.... εκεινο το βράδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω και εγω
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μπορεις ή εχεις την επιθυμια να στελνεις ενα μηνυμα στην ψυχολογο σου οταν αισθανεσαι μη ασφαλης ? ειναι κατι που θα σε βοηθουσε πλεον ?
    Καλημέρα cc και καλό Σαββατοκύριακο! ♥

Όχι, δυστυχώς δεν με βοηθάει να στέλνω μήνυμα στην ψυχολόγο...η αντρική παρουσία μόνο με κάνει να νιώθω ασφαλής εφόσον βέβαια είναι κάποιος που εμπιστεύομαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Πριν λίγο καιρο διάβασα στο ιντερνετ μια τρομαχτικη ιστόρια με ενα παιδάκι που κάποιος μπηκε στο σπίτι της και την σκότωσε.... δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καλυτερα.... εκεινο το βράδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω και εγω
    Καλό Σαββατοκύριακο αρχάγγελε!

Ναι, άσε, καλύτερα μην λες λεπτομέρειες γιατί θα τρομάξω ακόμα περισσότερο και δεν αντέχω...

Κυκνε νομιζω ηρθε η ωρα να αναλαβεις ενα αρσενικο σκυλακι, θα μπεις σε μια εντελως αλλη φιλοσοφια κατοικιδιου, αναλογα την ρατσα θα κοιταξεις να ειναι και για σπιτι οχι για πολυ φυση τρεξιμο κυνηγι και κουζουλαθεις.
    Για σκεψου το λιγο... αρσενικο ειναι, φυλακας ειναι, παρεα σου θα ειναι, για να βρεις αρσενικη παρουσια να σε προστατευει με τον αλλον τροπο πρεπει να βγεις εκει εξω, να ξεκινησεις τα ραντεβου να νιωθεις ετοιμη να πετυχεις καθε καρυδιας καρυδι και στη τελικη πολλες φορες τα φερνει ετσι η ζωη που με τις ιδιες μας μονο δυναμεις επιβιωνουμε.

Για σκεψου το λιγο...

ΥΓ. Εινα αυτονοητο οτι δεν ειναι απλη υποθεση αλλά πιστευω πως εισαι υπευθυνη και μπορει ισως να σου δωσει πιο ισχυρο κινητρο να κινητοποιηθεις. Να νιωθεις και λιγο καλυτερα μεσα σε αυτο το σπιτι οπου αναγκαστηκα διαμενεις ωσπου να ξανα φυγεις. Οι γατοι δεν ζητουν πολλα αλλά δεν μπορω να πω οτι διαισθανονται και πολλά ...
    Ειχα. Ενας σκυλακος θα σε προσεξει 10 αν τον προσεξεις και 5, ειναι απο τη φυση τους πιο δοτικα πιστα πλασματακια.
    Ξερω ειναι και το θεμα των χρηματων. Βρε αμα το βαλεις στοχο ολα θα τα φερεις βολτα. Καλο σ'κ.

Senior Member
    Κυκνε νομιζω ηρθε η ωρα να αναλαβεις ενα αρσενικο σκυλακι, θα μπεις σε μια εντελως αλλη φιλοσοφια κατοικιδιου, αναλογα την ρατσα θα κοιταξεις να ειναι και για σπιτι οχι για πολυ φυση τρεξιμο κυνηγι και κουζουλαθεις.
    Για σκεψου το λιγο... αρσενικο ειναι, φυλακας ειναι, παρεα σου θα ειναι, για να βρεις αρσενικη παρουσια να σε προστατευει με τον αλλον τροπο πρεπει να βγεις εκει εξω, να ξεκινησεις τα ραντεβου να νιωθεις ετοιμη να πετυχεις καθε καρυδιας καρυδι και στη τελικη πολλες φορες τα φερνει ετσι η ζωη που με τις ιδιες μας μονο δυναμεις επιβιωνουμε.

Για σκεψου το λιγο...
    Αχ cc, θέλω ένα σκυλάκι και πριν ακόμα το πεις...τα αγαπάω πολύ κι είχα ένα παλιά αλλά έμενε στην αυλή σε σπιτάκι και μου το δηλητηρίασαν... Το θέμα είναι ότι αυτή την περίοδο δεν μπορώ να το συντηρήσω, άσε που δεν θέλουν οι γονείς μου...όμως όταν καταφέρω να μείνω μόνη θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω αν είμαι βέβαια σε θέση να το φροντίσω τόσο από οικονομικής όσο και ψυχικής απόψεως...

Για να πάρω ρίσκα να πέσω σε ακατάλληλους άνδρες δεν είμαι αυτή την περίοδο...δεν το αντέχει ο ψυχισμός μου...και δυστυχώς λίγοι είναι οι καλοί πιστεύω...

Σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι στο θεμα αυτο.
    Αυτο που μου κανει εντυπωση στους δικους σου, εδω και καιρο, ειναι οτι ναι μεν σε στηριζουν να πας σε γιατρο να μιλησεις κτλ αλλά απο την αλλη φερονται χειριστικα.
    Βασικα γιατι να απορω ? Και εμενα ειχαν αυτο το διπολο. Να μαθεις σαν κυκνος που εισαι να ανοιγεις τα φτερα σου οταν φερονται απο αγνοια λαθος εκεινοι και να προστατευεις εσενα. Εσυ θα μαθεις να εισαι ο συμμαχος σου.

Ειναι ενας στοχος λοιπον. Και εγω τον εχω αυτον τον στοχο να ξερεις. Ενα σκυλακι χρονια ονειρευομαι να το υιοθετησω, να το αναλαβω αλλά παντα βαζω ολες τις παραμετρους να ζει καλα και οχι απλα να το χω μπρελοκ οπως βλεπω να κανουν, μερικοι τα πετανε και απο τ σπιτι λες και απλα πετανε τα μπουκαλια ανακυκλωσης. ΑΙΣΧΟΣ.

Κατι αλλο, νομιζω οτι με την ψυχοθεραπεια καλο ειναι να νιωσεις συμμαχικη σχεση, αυτο χτιζεται σιγα σιγα βέβαια αλλά θα σου κανει καλό ψυχικά !!! Αρκει να κανεις μισο ανοιγμα εμπιστοσυνης και εσυ.

Τι να πω ??? Μονο θετικα θα σου λεω. Το πηρα αποφαση. Θα σε μπριζωνω να βαζεις μπρος ... εστω και αν ειναι να κανεις ενα ραφι της βιβλιοθηκης. Μικροι στοχοι αλλά κινηση. Λιγο κινηση για το καλο του σωματος. Σωστη τροφη για καλη αμυνα. Ο φασισμος του εκφοβισμου θα ληξει. Ειναι μεχρι να παρεις μπρος εσυ ... θα δεις οτι ολα τα μπορεις !!!

Senior Member
    Σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι στο θεμα αυτο.
    Αυτο που μου κανει εντυπωση στους δικους σου, εδω και καιρο, ειναι οτι ναι μεν σε στηριζουν να πας σε γιατρο να μιλησεις κτλ αλλά απο την αλλη φερονται χειριστικα.
    Βασικα γιατι να απορω ? Και εμενα ειχαν αυτο το διπολο. Να μαθεις σαν κυκνος που εισαι να ανοιγεις τα φτερα σου οταν φερονται απο αγνοια λαθος εκεινοι και να προστατευεις εσενα. Εσυ θα μαθεις να εισαι ο συμμαχος σου.

Ειναι ενας στοχος λοιπον. Και εγω τον εχω αυτον τον στοχο να ξερεις. Ενα σκυλακι χρονια ονειρευομαι να το υιοθετησω, να το αναλαβω αλλά παντα βαζω ολες τις παραμετρους να ζει καλα και οχι απλα να το χω μπρελοκ οπως βλεπω να κανουν, μερικοι τα πετανε και απο τ σπιτι λες και απλα πετανε τα μπουκαλια ανακυκλωσης. ΑΙΣΧΟΣ.

Κατι αλλο, νομιζω οτι με την ψυχοθεραπεια καλο ειναι να νιωσεις συμμαχικη σχεση, αυτο χτιζεται σιγα σιγα βέβαια αλλά θα σου κανει καλό ψυχικά !!! Αρκει να κανεις μισο ανοιγμα εμπιστοσυνης και εσυ.

Τι να πω ??? Μονο θετικα θα σου λεω. Το πηρα αποφαση. Θα σε μπριζωνω να βαζεις μπρος ... εστω και αν ειναι να κανεις ενα ραφι της βιβλιοθηκης. Μικροι στοχοι αλλά κινηση. Λιγο κινηση για το καλο του σωματος. Σωστη τροφη για καλη αμυνα. Ο φασισμος του εκφοβισμου θα ληξει. Ειναι μεχρι να παρεις μπρος εσυ ... θα δεις οτι ολα τα μπορεις !!!
    Καλή ιδέα αυτό με τα θετικά, πολύ καλή μάλιστα! Μπορείς να ξεκινήσεις με το να μου πεις πως να καταπολεμήσω το άγχος που νιώθω σχετικά με το ότι θα βγω σήμερα κάποια στιγμή από το σπίτι αλλά δεν ξέρω τι ώρα και δεν θέλω να είναι αργά γιατί φοβάμαι...έχω κάνει κράτηση σε δύο ταινίες και μέχρι στιγμής έχει έρθει μόνο η μία...θα ήθελα να βγω τώρα να τελειώνω κι επειδή δεν μπορώ με έπιασε άγχος με τα γνωστά ψυχοσωματικά συμπτώματα, το μούδιασμα στις παλάμες προς στιγμήν που σου έλεγα τις προάλλες και που είναι πολύ ενοχλητικό...και ταχυκαρδία...

Την ψυχολόγο την εμπιστεύομαι και μου κάνει πολύ καλό απλά δεν μπορεί να με βοηθήσει τόσο πολύ ώστε να ηρεμήσω όταν είμαι πολύ τρομαγμένη...

Κυκνακο μου, οταν μπορω να μπω να σου γραψω, κοιταω να σου γραψω κατι θετικο και οχι αρνητικο.
    Οσον αφορα αυτη τη μαχη με το φοβο τους αγχους και το αγχος του φοβου ... θα το περνας, ξεπερνας, νικας, καποιες φορες θα νικαει αυτο.

Σε αυτη τη μαχη ολοι/ες ετσι κανουμε. Ευχομαι να υπεριχυσει κατι θετικο παντως σημερα κυκνακι.

Senior Member
    Κυκνακο μου, οταν μπορω να μπω να σου γραψω, κοιταω να σου γραψω κατι θετικο και οχι αρνητικο.
    Οσον αφορα αυτη τη μαχη με το φοβο τους αγχους και το αγχος του φοβου ... θα το περνας, ξεπερνας, νικας, καποιες φορες θα νικαει αυτο.

Σε αυτη τη μαχη ολοι/ες ετσι κανουμε. Ευχομαι να υπεριχυσει κατι θετικο παντως σημερα κυκνακι.
    Μακάρι αλλά μέχρι στιγμής δεν ήρθε ακόμα μήνυμα για τη δεύτερη και δεν θέλω να βγω αφού θα έχει σκοτεινιάσει...με βλέπω να βγαίνω μετά το φαγητό και να στέλνω τον πατέρα μου για τη δεύτερη όταν με το καλό έρθει το μήνυμα...δεν με ευνοεί το σύμπαν μέχρι στιγμής...

Μακάρι αλλά μέχρι στιγμής δεν ήρθε ακόμα μήνυμα για τη δεύτερη και δεν θέλω να βγω αφού θα έχει σκοτεινιάσει...με βλέπω να βγαίνω μετά το φαγητό και να στέλνω τον πατέρα μου για τη δεύτερη όταν με το καλό έρθει το μήνυμα...δεν με ευνοεί το σύμπαν μέχρι στιγμής...
    Δεν πειραζει, ισως την επομενη φορα να ειναι καλυτερα, κοιτα να κρατας απο ενα θετικο την καθε ημερα που βιωνεις, αληθεια βοηθαει

Senior Member
    Δεν πειραζει, ισως την επομενη φορα να ειναι καλυτερα, κοιτα να κρατας απο ενα θετικο την καθε ημερα που βιωνεις, αληθεια βοηθαει
    Να σου πω κάτι; Αυτή την στιγμή δεν βλέπω τίποτα θετικό...

Να σου πω κάτι; Αυτή την στιγμή δεν βλέπω τίποτα θετικό...
    Ο κυκλος σου τελειωνει, 1 θετικο, ο τζερυ ειναι συμμαχος σου δευτερο θετικο, εκφραζεις τον εαυτο σου και τα συναισθηματα σου πιο συχνα 3, καταφερες να δεις την ταινια που ηθελες εστω τη μια παρολη την εξαντληση 4 θετικο. Αυτα ειναι οσα μου ερχονται εμενα στο νου απο το διαστημα της τελευταιας πχ εβδομαδας, στο σημερα εσυ θα κοιταξεις να δεις - εαν υπαρχει ενα ή εαν μπορεις να δημιουργησεις ενα -

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast