Results 16 to 22 of 22
Thread: Μόνος και απελπισμένος τ
-
30-03-2016, 00:00 #16
Όντως θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Εκτός από αυτά που είπες και στο να ανακτήσω σιγά σιγά την αυτοεκτίμηση μου. Αλλά εγκεφαλικά δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Βρίσκομαι σε μια κατάσταση ανακαμψης ακόμα και σύμφωνα και με την ψυχολόγο μου δεν πρέπει να μαι τόσο απαιτητικός από τον εαυτό μου. Μέχρι πριν 2 7αδες δεν σηκωνομουν από το κρεβάτι. Ακούγεται κάπως σαν δικαιολογία το ξέρω, αλλά με αγχώνει ακόμα και η ιδέα της δουλειάς.
- 30-03-2016, 00:08 #17
πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
30-03-2016, 00:21 #18
Δεν είμαι σε τίποτα καλός. Ίσως και να είμαι υπερβολικός αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τίποτα το θετικό σε μένα. Σίγουρα φταίει αυτό που λες κι εσύ ότι πρέπει να πιστέψω σε μένα. Όμως τώρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο :με σαμποταρω συνεχώς. Βρίσκω μόνο λάθη σε μένα και αντί να σκεφτώ ότι πρέπει να τα διορθώσω,απογοητευομαι και νιώθω όλο και πιο άχρηστος. Ούτε για φυλλάδια δεν με έχω ικανό να μοιρασω. Πιστεύω ότι θα χαθώ στον δρόμο την πρώτη μέρα (δυσκολία προσανατολισμου)θα μου δώσουν πόδι λέγοντας μου ότι είμαι ηλιθιος και θα γίνω ρεζίλι. Για αυτό λέω ότι αισθάνομαι ο πιο άχρηστος που υπάρχει κι ακόμα κι αν δεν ισχύει πιστεύοντας το τόσο πολύ το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. ΑΔΡΆΝΕΙΑ
30-03-2016, 00:35 #19
Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Αλλά μην κάνεις το λάθος να ρίχνεις τον εαυτό σου τόσο πολύ συγκρίνοντας τον με ένα άχρηστο σαν εμένα. Από ότι μου λες, παρά τα όποια προβλήματα σου, δεν το βάζεις κάτω, ψαχτηκες για δουλειά και παρότι δεν σου κάτσε με την πρώτη φάση, δεν το βαλες κάτω και βρήκες κάτι. Κι επειδή φαντάζομαι ότι για να είσαι εδώ θα έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου,η προσπάθεια σου αυτή δείχνει ισχυρή θέληση . Μπορεί τα λεφτα να μην είναι ικανοποιτικα, αλλά κατε με έχεις έναν λογο να τα έχεις καλά με την συνείδηση σου. Σε αντίθεση με μένα που έχω "αναπαυτεί" στην μιζέρια μου...
30-03-2016, 13:37 #20
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Καταρχην στα φυλλαδια χανομαι κι εγω ναναι καλα το google map δευτερον εαν θες στειλε μου μειλ εδω [email protected] θελω να σου πω μερικα πραγματα για μενα που δεν θελω να πω δημοσια
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
30-03-2016, 14:56 #21
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Για τι φιλε δεν με πειραζει καθολου βρε σιγα .....οχι δεν μπορω να μοιραστω μαζι τους αυτα που λες γτ ξερω οτι δεν θα με καταλαβουν ...οσο για τις κρισεις ενα εμαθα μεχρι τωρα οταν δεν δινεις σημασια δεν σου δινουν ουτε και αυτες ..μερικα πραγματα τα πολεμας αλλα τα αντιμετωπιζεις με διπλωματια και επειδη εγω ειδα οτι εαν συνεχιζα το πολεμο θα εχανα διαλεξα τα δευτερο ...ψυχοθαραπεια δεν εχω κανει εχω παει σε ψυχολογο και προσφατα σε ψυχιατρο ο οποιος μου ειπε να κανω αλλα δεν πηγα ποτε ...
Δεν ειναι απαιρετητα κακο που δεν εχεις κολλητους _ αληθηνους φιλους ισως απλα δεν τους εχεις βρει ακομα...Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
30-03-2016, 19:16 #22
μην το λες αυτο ρε φίλε. Εχω γνωρίσει αχρηστους και σε διαβεβαιώ πως από αυτα τα λίγα που έχω διαβασει απο σένα, δεν είσαι.
Είσαι 22 χρόνων. Εγω στην ηλικία σου δεν εβγαινα εξω παρα μόνο για να πάω στην σχολή μου. Οι φίλοι που είχα μέχρι τότε με έκαναν πέρα (είχα βαλει στην παρέα μου 2 αδέρφια που δεν είχαν καθολου παρέες και μετα αυτοι με έκαναν πέρα και μου "εκλεψαν" την παρέα. Πλέον με εκεινη την παρέα εχουμε ενα μονο γεια ολο κιολο) και δεν πηγαινα πουθενα.
Στο θέμα γυναίκες αστο καλυτερα.
Είχα αναπαυτεί κι εγω στην μιζέρια μου πιστέυοντας πως δεν μπορω να κάνω τιποτα. Μαλιστα πίστευα πως ήμουν ο μοναδικός που είχε αυτη την μοιρα μεχρι που ανακάλυψα αυτην την σελίδα.
Οσο για την δουλεια. επειδη δεν εχω προυπηρεσία εχω χάσει παρα παρα πολλες.
Βεβαια εχεις δίκιο πως δεν το βάζω κάτω. Μπορει να δείξω πως τα παρατάω ή να το πω αλλα πότε δεν τα παρατάω πραγματικα. Αν δω ότι δεν μπορω να κάνω κατι ίσως υποχωρησω αλλα θα δοκιμασω κατι αλλο και θα προσπαθησω ξανα και ξανα.
Κανε το ίδιο και εσυ. Μην τα παρατάς και κάνε ενα βημα την φορά.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει