μια βοηθεια παρακαλω... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Κοίτα κάποια φάρμακα παίζουν ρόλο αν είναι λιποδιαλυτα η υδατοδιαλύτα για την απορρόφηση του φαρμάκου και δοσολογίες αλλά όχι να μη σε πιάνουν καθόλου πάντως άμα κανείς γυμναστική θες μεγαλύτερες δόσεις δηλαδή εγώ τα φάρμακα για τα ψυχολογικά τα χω για καραμέλες λόγω γυμναστικής και σε δόσεις μεγάλες και άλλοι τα παίρνουν και νυστάζουν όλη μέρα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εγώ πάντα έκανα γυμναστική και είναι όλος ο οργανισμός μου ένα σκαλί πάνω δηλαδή εγώ τα παίρνω και δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια και πλέον παίρνω μεγάλες δόσεις και στα δύο που παίρνω πάντως τη γυμναστική μην την κόβεις απλά δε θέλει έντονα εγώ έχω άλλο ρυθμό πλέον πιο πολλή αντοχή κάνω παρά οτιδήποτε άλλο για να μην επηρεάζομαι από τα φάρμακα επειδή κουράζομουν στην αρχή εύκολα και ρώτησα ένα αθλιατρό και μου είπε να κάνω αντοχή αφού κάναμε τα τεστ πρώτα φυσικής κατάστασης κλπ άμα σ αρέσει συνέχισε αλλά εγώ είμαι κατά του έντονου δε μ αρέσει πλέον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ όποτε έχω πυρετό κάνω γυμναστική για να μου φύγει από μικρός και την άλλη μέρα είμαι περδίκι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κοίτα κάποια φάρμακα παίζουν ρόλο αν είναι λιποδιαλυτα η υδατοδιαλύτα για την απορρόφηση του φαρμάκου και δοσολογίες αλλά όχι να μη σε πιάνουν καθόλου πάντως άμα κανείς γυμναστική θες μεγαλύτερες δόσεις δηλαδή εγώ τα φάρμακα για τα ψυχολογικά τα χω για καραμέλες λόγω γυμναστικής και σε δόσεις μεγάλες και άλλοι τα παίρνουν και νυστάζουν όλη μέρα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εγώ πάντα έκανα γυμναστική και είναι όλος ο οργανισμός μου ένα σκαλί πάνω δηλαδή εγώ τα παίρνω και δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια και πλέον παίρνω μεγάλες δόσεις και στα δύο που παίρνω πάντως τη γυμναστική μην την κόβεις απλά δε θέλει έντονα εγώ έχω άλλο ρυθμό πλέον πιο πολλή αντοχή κάνω παρά οτιδήποτε άλλο για να μην επηρεάζομαι από τα φάρμακα επειδή κουράζομουν στην αρχή εύκολα και ρώτησα ένα αθλιατρό και μου είπε να κάνω αντοχή αφού κάναμε τα τεστ πρώτα φυσικής κατάστασης κλπ άμα σ αρέσει συνέχισε αλλά εγώ είμαι κατά του έντονου δε μ αρέσει πλέον
    elis καλησπερα. δλδ παιζει και να ειχαν δικιο? τα φαρμακα που επαιρνα ηταν αυτα που εγραψα.τα υπολοιπα που δεν με επιαναν καθολου,ουτε τα γραφω.
    κωδεινη,πεθιδινη με επιανε αλλα για 1-2 ωρες και δεν επιτρεποταν (λογω των 50 κιλων μου και των οσων με ειχαν φορτωσει να κανω την επομενη πριν περασουν4-5 ωρες).το θεμα ηταν ομως οτι στις 2 ωρες εγω εφτανα στα ταβανια απο τους πονους κι εκεινοι λεγανε δεν ειναι δυνατον!ελεφαντας θα κοιμοταν με τοσες δοσεις.ετσι με αρχισαν στις μορφινες και σε επισκληριδιο και με αυτα οκ εβγαζα το 4ωρο.
    (το ματι αλληθωρο αλλα δεν ελεγε να κλεισει το ρημαδι χαχαχαα)
    γυμναζομουν πολλα χρονια,μεχρι και μετα την εγχειρηση (με τα αντικαταθλιπτικα και τις χημειοθεραπειες).δυστυχως οταν τα σταματησα,σταδιακα βουλιαξα...δραστηριοτητες,κ οινωνικοτητα μηδεν...
    μονο στην εργασια μου παω (κι αυτο γιατι με στηριξανε πολυ και μου δινανε δυναμη) αλλα μειωμενο ωραριο.σε λιγες μερες σταματαω κι αυτην...μου ειναι αδυνατον να ανταπεξελθω και ντρεπομαι που κανουν τοσες υποχωρησεις για μενα...
    ελεος που θα καταληξω δεν ξερω...

πες μου κατι πλς που με τρωει...υπαρχει περιπτωση να μην με επιαναν γιατι καποτε (πολλαααα χρονια πριν) επαιρνα για μεγαλο διαστημα κοκα??? αυτο δεν το ειχα σκεφτει τοτε για να το ελεγα στους γιατρους

Page 3 of 3 FirstFirst 123