ολα μου φαινονται ματαια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Καλημερα Μελινακι, ολα οσα εγραψες ειναι ετσι οπως το λεω εγω "εφαγα το ενα χαστουκι μετα το αλλο" και τωρα δεν ξερω που παταω και που βρισκομαι.
    Ανθρωπινο και κατανοητο. Οχι δεν ειναι αδυναμια ψυχης. Δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ντρεπομαστε. Αλλά τελος παντων.
    Δεν σε ρωτησα, ο υπνος σου ειναι κανονικος ? κλεινεις εστω 7 ωρες ας πουμε διχως εφιαλτες ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αγαπάω Cc γτ έχει διαύγεια και τα λέει ωραία
    Αγαπάω και δελφίνι γιατί αποφάσισε να συμμετέχει πιο πολύ
    Ναι , αλλα ολο και λιγοτεροι συμμετεχουν ...... ο ενας αποχωρει μετα τον αλλον ....

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι , αλλα ολο και λιγοτεροι συμμετεχουν ...... ο ενας αποχωρει μετα τον αλλον ....
    Μακ άλλοι φευγουν άλλοι ερχονται... υπαρχει κινητικοτητα. Δε λεω κατι παραπανω να μην χαλασω το θεμα της Μελινας.

Senior Member
    Έτσι γίνεται πάντα απλά τώρα γίνεται γρήγορα γι αυτό σας φαίνεται έτσι παλιά κρατούσε περισσότερο χρόνο αυτό το πήγαινε έλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Constantly curius καλημερα.ο υπνος μου ειναι ψιλοελαττωμενος σε σχεση με παλιοτερα.κοιμαμαι ευκολα γενικα αλλα αυτο γτ κσθε βρσδυ πινω μπας και νιωσω κατι.ονειρσ εχω πολυ καιρο να δω μονο ενσ βραδυ φωναζσ βοηθεια στον υπνο μου αλλα δεν θυμαμαι τι εβλεπα

Το αλκοολ μακροπροθεσμα αυξανει την καταθλιψη.
    Παθουσα.
    Αλλά ξερω πως καταληγουμε σε ουσιες οταν δεν βλεπουμε φως απο πουθενα αλλου.

- Απαξ και ξεκινησεις αγωγη μην κανεις πειραματα, μισο ποτηρακι την εβδομαδα ή μια μπυρα προτεινουν.

Senior Member
    Το φανταζομαι γιατι καθε μερα και γω ξυπναω και νιωθω σαν μαστουρωμενη..θα δειξει την τριτη που θα παω να με δει.θελω πολυ τουλαχιστον να ξερω τι μου συμβαινει.γιατι νιωθω σαν να εχω προβλημα δεν ξερω αν το εχεις κ εσυ.δεν εχω εμπιστοσυνη πια στον εαυτο μου.νιωθω σσαν χαμενη

Banned
    ρε παιδια, δεν γινεται να ζεις σε ενα σπίτι ... με τον πονο και την δυστυχία σε καθημερινη βαση και να μην κανετε τουλάχιστον τα απαραιτητα για να βοηθησετε τον εαυτο σας!!
    Μελινακι συγνωμη ..εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις νεων παιδιων που αντιμετωπίζουν την επιστημη της ψυχοθεραπειας και τα χαπια με τον δισταγμο σου..ενω παραληλα επιδιδονται σε αλλες ουσιες, οπως αλκοολ αυτο ειναι σκετη ανοησια ..το εχω κανει και εγω και ξερω τι σου λέω... σταματα να φερεσαι ανοητα ...και ΒΟΗΘΗΣΕ οπως μπορεις τον εαυτο σου.
    δεν σου λέω οτι ο γιατρος και τα χαπια θα σε σωσουν ..αν και υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις. αλλα σιγουρα θα χεις ενα στηριγμα στον καθημερινο γολγοθα σου...

Senior Member
    Rea εχεις απολυτο δικιο απλα παντα ειχα μια ταση να μην αντιμετωπιζω τα προβληματα παρα μονο να τα αποφευγω να αδιαφορω και να βρισκω αλλες διεξοδους.μεχρι που εφτασα στο σημειο να αποφευγω τον εαυτο μου και τη ζωη μου

Banned
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Rea εχεις απολυτο δικιο απλα παντα ειχα μια ταση να μην αντιμετωπιζω τα προβληματα παρα μονο να τα αποφευγω να αδιαφορω και να βρισκω αλλες διεξοδους.μεχρι που εφτασα στο σημειο να αποφευγω τον εαυτο μου και τη ζωη μου
    λογικο μου ακουγεται αυτο ... πως να αντιμετωπίσεις ενα τετοιο προβλημα...καιγεται το σπίτι σου ..δεν σε παρατησε ο γκομενος, δεν ειναι κατι απλο και οι μηχανισμοι σου προσαρμοστηκαν σε αυτα τα δεδομενα, αλλα τωρα πια βλέπεις οτι το ουισκακι δεν ειναι συμμαχος.. ειχαι νεο παιδι αναδιοργανωσες τους μηχανισμους αυτοπροστασίας και βαλε πραγματικους συμαχους στο παιχνιδι .. σκεψου εξυπνα..

Ολοι οι ανθρωποι επιλεγουμε την ευκολη οδο, ειναι στην φυση μας. Βαλε το οικονομικο, βαλε το ρατσισμο, βαλε τα ταμπου... ναι οκ- αντι να παμε πρωτα να μιλησουμε με ενα γιατρο --- συζηταμε με το τσιπουρο --- αχ μου λειψε γαμωτο...

Μελινακι εισαι μια φυσιολογικη κοπελα που εχει χασει λιγο το δρομο της, προσεξε μονον στον γιατρο που θα πας απαξ και σου χορηγησει συνταγη τις πρωτες μερες αν δεν στο πει ο ιδιος να του πεις οτι θα θελεις να τον ενημερωνεις για την πορεια σου. Συνηθως δινεται αντικαταθλιπτικο μαζι με αγχολυτικο.

Και αποχαιρετα το αλκοολ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου Αγγελε προς στιγμην νομισα οτι αποχωρησες κι εσυ!

Page 2 of 2 FirstFirst 12