Τασεις αυτοκτονιας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Τασεις αυτοκτονιας

Εδω και 4 μηνες εχω το βραδυ κυριως αλλα και μεσα στη μερα ασχημη διαθεση και εχω διακοπτωμενα τασεις αυτοκτονιας.Θεωρω πως ειμαι κατεστραμενος δεν θα με αγαπησει καμια κοπελα για το προβλημα που εχω και ισως αντιμετωπισω και θεμα επιβιωσης αν δεν εχω ενα δικο μου εισοδημα.Επισης κοιμαμαι 11 ωρες καθε ημερα ή καποιες ημερες μπορει να μην με παιρνει καθολου ο υπνος για παραδειγμα να περναει 1ή 1,30 ωρα απο τη στιγμη που εχω ξαπλωσει και να μην εχω κοιμηθει και να παιρνω tavor.Δεν ξερω τι να κανω εχω περασει ασχημες στιγμες και στο παρελθον αλλα μονο στο επεισοδιο που ειχα πηγα να βαλω τελος στη ζωη και με συγκρατησαν αλλιως τωρα δεν θα σας εγραφα.

Quote Originally Posted by mgilleas View Post
    Εδω και 4 μηνες εχω το βραδυ κυριως αλλα και μεσα στη μερα ασχημη διαθεση και εχω διακοπτωμενα τασεις αυτοκτονιας.Θεωρω πως ειμαι κατεστραμενος δεν θα με αγαπησει καμια κοπελα για το προβλημα που εχω και ισως αντιμετωπισω και θεμα επιβιωσης αν δεν εχω ενα δικο μου εισοδημα.Επισης κοιμαμαι 11 ωρες καθε ημερα ή καποιες ημερες μπορει να μην με παιρνει καθολου ο υπνος για παραδειγμα να περναει 1ή 1,30 ωρα απο τη στιγμη που εχω ξαπλωσει και να μην εχω κοιμηθει και να παιρνω tavor.Δεν ξερω τι να κανω εχω περασει ασχημες στιγμες και στο παρελθον αλλα μονο στο επεισοδιο που ειχα πηγα να βαλω τελος στη ζωη και με συγκρατησαν αλλιως τωρα δεν θα σας εγραφα.
    καλησπέρα! καταρχήν ότι πρόβλημα και να έχεις που δε θεωρώ τίποτα πρόβλημα απλά όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας αξίζεις όπως κάθε άνθρωπος που αναζητά την αγάπη να αγαπηθείς! Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ πολύ δύσκολες,εγώ δεν έχω φίλους ας πούμε και έχω περάσει και από πολλές δυσκολίες και στον ερωτικό τομέα,όμως να ξέρεις ότι όχι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις ίσως ψυχικές δυσκολίες που έχουμε αλλά με το πως είναι διαμορφωμένος ο κόσμος γενικά.

Εισόδημα δεν έχω ούτε εγώ και δεν έχω ούτε καν πτυχίο αν σε παρηγορεί.Όμως προσπαθώ να κάνω διάφορα πράγματα που θα ενισχύσουν το βιογραφικό μου το ίδιο αν πραγματικά το θες θα μπορούσες να κάνεις κι εσύ σιγά σιγά.

Το θέμα του ύπνου να ξέρεις φέρνει την άσχημη αυτή διάθεση και τις τάσεις.Πρέπει να προσπαθήσεις να κοιμάσαι νωρίς όσο πιο νωρίς μπορείς κάθε φορά και να βάλεις ένα πρόγραμμα στον ύπνο σου.Αν πάλι αυτα δε σε βοηθούν το να μιλήσεις με έναν ειδικό επιβάλεται.Εαν δεν έχεις τα χρήματα γι αυτό να ξέρεις υπάρχουν στους δήμους εφόσον ζεις σε κάποια πόλη δωρεάν ψυχολόγοι για κάποιο διάστημα.Επίσης υπάρχουν τα κέντρα ψυχικής υγιεινής αλλά και σε δημόσια νοσοκομεία στα ψυχιατρικά τμήματα που κάνουν μάλιστα αξιόλογη δουλειά.

Εύχομαι να μην κάνεις κακό στον εαυτό σου..είμαστε εδω.. για να μπήκες σημαίνει ότι κι εσύ δε θες να το κάνεις αλλά θες να παλέψεις..άκουσε την ψυχή σου σε αυτό και μη τα παρατάς, είμαστε πολλοί εδώ που περνάμε δύσκολα και πονάμε.Δεν είσαι μόνος!

Καλημερα, μηπως χρειαζεται να μιλησεις με τον ιατρο σου γιατι ισως παρουσιαζεις μικρη υποτροπη και χρειαστει να σου αυξησει λιγο καποιο απο τα σκευασματα ?
    Δεν ειναι οτι το θελεις να υποφερεις, το μυαλο επιμενει στο οτι ειναι αφορητη η κατασταση αρα και η λυτρωση ειναι ο θανατος.
    Ελπιζω να τα αναφερεις αυτα στον γιατρο σου γιατι ισως χρειαζεσαι μια αλλαγη.
    Δυναμη, ελπιδα και κουραγιο σου ευχομαι !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας μου δίνεται αισιοδοξια.Ναι με τη γιατρο το εχω συζητησει μου εβαλε το seropram .Θα το παλεψω και αλλο και τον επομενο μηνα που εχω ραντεβου θα της το ξαναπω.Ευχομαι καλη δυναμη και σε σας.

Παντως αν και δυσκολο στην αρχη παντα, βοηθαει η τηρηση ενος προγραμματος.
    Τι ωρα ξυπνας, τρως, κανεις μια μορφη ασκησης, χομπυ -ταινια, μουσικη, βιβλιο, ζωγραφικη, ο,τι θες - λιγο ομιλια και σταθερες ωρες στα σκευασματα.

Συνηθιζει ο εγκεφαλος σιγα σιγα και μειωνονται οι σκεψεις και με τη ληψη. Καλη δυναμη !!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Παντως αν και δυσκολο στην αρχη παντα, βοηθαει η τηρηση ενος προγραμματος.
    Τι ωρα ξυπνας, τρως, κανεις μια μορφη ασκησης, χομπυ -ταινια, μουσικη, βιβλιο, ζωγραφικη, ο,τι θες - λιγο ομιλια και σταθερες ωρες στα σκευασματα.

Συνηθιζει ο εγκεφαλος σιγα σιγα και μειωνονται οι σκεψεις και με τη ληψη. Καλη δυναμη !!!!
    ακριβώς αυτό είναι ότι καλύτερο να κάνεις mgilleas για να αρχίσει να βελτιώνεται αυτή η κατάσταση. Όσο ξενυχτάς και κοιμάσαι πολλές ώρες τόσο περισσότερο σε ρίχνει.

Χαίρομαι που έχεις ειδικό να σε βλέπει και που του μίλησες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σιγά σιγά

Senior Member
    Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας μου δίνεται αισιοδοξια.Ναι με τη γιατρο το εχω συζητησει μου εβαλε το seropram .Θα το παλεψω και αλλο και τον επομενο μηνα που εχω ραντεβου θα της το ξαναπω.Ευχομαι καλη δυναμη και σε σας.
    Ολοι οι κτθλπτκοι εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας την αυτοκτονια , πολυ δυσκολα περνας στην πραξη ομως ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν ειναι οτι το θελεις να υποφερεις, το μυαλο επιμενει στο οτι ειναι αφορητη η κατασταση αρα και η λυτρωση ειναι ο θανατος.
    !!
    Το ανθρωπινο μυαλο , ειναι εξπερ να σου περναει ακυρα μνμτα , ειναι υπουλο οργανο , παιζει παιχνιδια , και παρασυρεται ευκολα , αν το αφησεις ανεξελεγκτο ........

Senior Member
    Γεια σου και υπομονη εχω περασει κι εγω τετοια φαση...ηθελα να σε ρωτησω η γιατρος σου ειναι ιδιωτης δηλ την πληρωνεις? Το seropram ειναι το μονο αντικαταθκιπτικο που σου εχει δωσει?

Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Γεια σου και υπομονη εχω περασει κι εγω τετοια φαση...ηθελα να σε ρωτησω η γιατρος σου ειναι ιδιωτης δηλ την πληρωνεις? Το seropram ειναι το μονο αντικαταθκιπτικο που σου εχει δωσει?
    ναι το seropram ειναι το μονο αντικαταθλιπτικο που μου εδωσε δεν μου εδωσε αλλο η δεν αυξησε τη δοση για να μην χειροτερεψουν αλλα συμπτωματα που εχω.Η γιατρος μου που με βλεπει ειναι σε εξωτερικα ιατρεια ψυχιατρικης κλινικης ,του δημοσιου δηλαδη οποτε δεν πληρωνω τιποτα.