βαρυ ψυχωτικο επεισοδιο μου λενε.. - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 394
    Senior Member
    Μπορεί η υπνηλία που παρουσιάζεις να είναι μία αρχική παρενέργεια η οποία μετά από μέρες θα κοπάσει και θα επανέλθεις στο φυσιολογικό επίπεδο του ύπνου σου.

Senior Member
    λες ε? μακαρι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    λες ε? μακαρι
    Eίναι μέχρι να καταφέρει ο οργανισμός σου να εκδηλώσει ανθεκτικότητα πάντως για την κατάσταση που είσαι δεν είναι και κακό να κοιμάσαι 12-13 ώρες; ε;

το καινουριο χαπι μου φερνει υπνηλια.αρχισα να κοιμαμαι παλι 12-13 ωρες ενω στις 7-8 ωρες σηκωνομουνα
    Γλυκια μου Μπου, υπομονη, ναι η υπνηλια ειναι κλασσικη παρενεργεια πολλων σκευασματων. Δες το σαν μια ευκαιρια να γεμισεις μπαταριες και οταν ξυπνας να εστιαζεις να κανεις μονο οτι σου κανει καλό.
    Οσο μπορεις και οπως μπορεις. Οχι πιεση, αγχος, αυτο κατηγορια. Χαλαρα... ( ναι ευκολο στα λογια, δυσκολο στην πραξη ) αλλά μετα απο ενα διαστημα θα αλλαξει παλι ο υπνος σου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ναι αλλα κι οταν επερνα stedon 10mg σαν φυτο ημουν, κοιμομουν 15-16 ωρες.δεν το ειχε συνηθισει ο οργανισμος, δεν ειδα καλυτερευση στο διαστημμα που το επαιρνα..δεν το συνηθισε ο οργανισμος?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Ξερω οτι ειναι κουραστικο με τις αλλαγες στην αγωγη και τον υπνο να μην προβληματιζεσαι. Σε 20 μερες θα γνωριζεις ομως ακριβως πως αντιδρα ο οργανισμος σου. Λογικα το ιδιο θα σου πει και η γιατρος.
    Καλη δυναμη μεχρι να προσαρμοστεις στην νεα αγωγη.

Senior Member
    Μπου εγώ την υπνηλία την αντιμετωπίζω με καφέ κ τσιγάρο δηλαδή δοκίμασα όλους τους καφέδες κατέληξα στον εσπρέσο σκέτο πίνω τρεις σίγουρα και είναι και φτηνοί πλέον επίσης δοκίμασα όλα σχεδόν τις μάρκες τσιγάρων βρήκα αυτό που μ αρέσει και καπνίζω ένα μισή πακέτο έτσι το κάνω εδώ και χρόνια και δε νυστάζω αλλά κοιμάμαι νωρίς το βράδυ με πρόγραμμα σπάνια ξενυχτάω μέχρι τις έντεκα δώδεκα κοιμάμαι και ξυπνάω κατά τις εννιά το πρωί σχετικά ξεκούραστος δεν κοιμάμαι ποιοτικά άλλα το αντέχω να μαι κουρασμένος και να ζω δε με ενοχλεί πλέον δε θέλω να έχω τέλεια ψυχολογία για να κάνω κάτι χτυπάω ένα καφέ παίρνω κουράγιο και ξεκινάω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    γεια σας παιδια..
    ειχα μπει σε φαση μειωσης των χαπιων μετα απο σχεδον χρονο χωρις κανενα συμπτωμα .και τωρα μου τα ανεβασε γιατι λεει ειμαι σε "ψυχωτικο επεισοδιο" και δε μπορει με τοσα συμπτωματα να μη μου αυξησει φαρμακα ή να μη μου προσθεσει κι αλλα..
    και τωρα η ερωτηση..
    αμα της πω οτι εγω αυτο θελω..δλδ να μποουμε σε φαση μειωσης παλι...θα το κανει ή θα με στειλει σε αλλον γιατρο?
    Last edited by boo; 09-04-2016 at 21:05.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εισαι ςοδοπανα άνθρωπος....

Senior Member
    @boo σου έγινε αύξηση των φαρμάκων γιατί υποτροπίασες και γίνεται αυτό για να σε πιάσουν επειδή ο οργανισμός σου είχε συνηθίσει τα προηγούμενα και τα συμπτώματα τώρα είναι χειρότερα ίσως από πριν.
    Ίσως σου γίνει και αλλαγή στο κύριο αντιψυχωσικό φάρμακο αν δει ότι δεν σε πιάνει ή ότι έχει μεγάλες παρενέργειες.Η διαδικασία είναι δοκιμή-λάθος και προχωράς μέχρι να βρεις τα κατάλληλα φάρμακα.

Πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να φύγουν τα συμπτώματα και να βελτιωθείς.Σταδιακά θα μειώνονται και θα μείνεις με λιγότερα φάρμακα.Μη βιάζεσαι όμως.Θέλει τον χρόνο του.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    εισαι ςοδοπανα άνθρωπος....
    λες ε?κι εγω νομιζω :P
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    @boo σου έγινε αύξηση των φαρμάκων γιατί υποτροπίασες και γίνεται αυτό για να σε πιάσουν επειδή ο οργανισμός σου είχε συνηθίσει τα προηγούμενα και τα συμπτώματα τώρα είναι χειρότερα ίσως από πριν.
    Ίσως σου γίνει και αλλαγή στο κύριο αντιψυχωσικό φάρμακο αν δει ότι δεν σε πιάνει ή ότι έχει μεγάλες παρενέργειες.Η διαδικασία είναι δοκιμή-λάθος και προχωράς μέχρι να βρεις τα κατάλληλα φάρμακα.

Πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να φύγουν τα συμπτώματα και να βελτιωθείς.Σταδιακά θα μειώνονται και θα μείνεις με λιγότερα φάρμακα.Μη βιάζεσαι όμως.Θέλει τον χρόνο του.
    ποοση υπομονη να εχω πια.εδω και 3-4 χρονια μπουχτισα απο τα φαρμακα.ειμαι 28 και εχω χασει το χαμογελο μου.οταν ομως παρελειπα καποιες δοσεις ημουν αρκετα χαρουμενη..τι να πω εχω απογοητευτει απο ολα.κι εκει που πηγαμε να παμε να κοψουμε φαρμακα τωρα και αυξηθηκαν αλλα μαλιστα γιναν περισσοτερα.μουφαινεται χωρις να μου το λενε οτι θα τα παιρνω για παντα...δεν προκειται!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo η σχιζοφρένεια είναι σαν τον διαβήτη. Όπως ο διαβητικός χρειάζεται κάθε ημέρα τη δόση του έτσι και εσύ χρειάζεσαι τα χάπια σου. Το ότι σου τα αύξησε τυχαίο ήταν επειδή σου προέκυψε επεισόδιο, τώρα που με το καιρό τα συμπτώματα θα αρχίσουν να εξαλείφονται θα μειωθούν και τα φάρμακα. Το να φτάσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου να παίρνεις ένα χάπι την ημέρα, δεν είναι και κάτι το τρομερό. Χιλιάδες κόσμος το κάνει για να έχει ποιοτικότερη ζωή. Εγω πιστεύω πως σε κανα δίμηνο θα σου τα μειώσει πάλι τα φάρμακα γιατί θα έχει περάσει το επεισόδιο και θα είσαι καλύτερα. Θα δούμε, θα μας πεις τότε

Senior Member
    μα εγω δε πιστευω οτι εχω σχιζοφρενεια. απο μια μειζον καταθλιψη κρισεις πανικου ξεκινησα, μετα με βγαλανε διπολικη γιατι αντιδρουσα στα αντικαταθλιπτικα, μετα με βγαλανε με οριακη πρσωπικοτητα γιατι κοβομουνα, μετα με οξυ ψυχωτικα με στοιχεια σχιζοφρενειας και τωρα σκεφτονται οτι μηπως εχω σχιζοφρενεια..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ!
    και μετα απο ολα αυτα σου πετανε το θεικο..μη σε νοιαζουν οι ταμπελες.φυσικα και με νοιαζουν γιατι ετσι μονο θα μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει, να καταλαβαινω ποια πραγματα μπορει να μου συμβουν και να τα εκμηδενισω λεγοντας..αα οκ αυτο ειναι απο την ταδε παθηση που μου συμβαινει. το ιδιο θα ηθελα να ξερω και για το τι φαρμακα παιρνω.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

μα εγω δε πιστευω οτι εχω σχιζοφρενεια. απο μια μειζον καταθλιψη κρισεις πανικου ξεκινησα, μετα με βγαλανε διπολικη γιατι αντιδρουσα στα αντικαταθλιπτικα, μετα με βγαλανε με οριακη πρσωπικοτητα γιατι κοβομουνα, μετα με οξυ ψυχωτικα με στοιχεια σχιζοφρενειας και τωρα σκεφτονται οτι μηπως εχω σχιζοφρενεια..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ!
    και μετα απο ολα αυτα σου πετανε το θεικο..μη σε νοιαζουν οι ταμπελες.φυσικα και με νοιαζουν γιατι ετσι μονο θα μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει, να καταλαβαινω ποια πραγματα μπορει να μου συμβουν και να τα εκμηδενισω λεγοντας..αα οκ αυτο ειναι απο την ταδε παθηση που μου συμβαινει. το ιδιο θα ηθελα να ξερω και για το τι φαρμακα παιρνω.
    Εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι αγανακτηση, ειδαν οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν σε βοηθησαν, σκεφτηκαν την μεθοριακη λοιπον, τα ψυχωτικα στοιχεια σημαινουν ( καποια συμπτωματα του φασματος της σχιζοφρενειας ).

Το ζητημα ειναι σε αυτη την νεα θεραπεια να δειξεις αλλο λιγο υπομονη, κουραγιο, πιστη, εαν μπορεις να καταλαβαινεις οτι κατι σαν συμπτωμα ειναι καινουργιο, να μιλας με την γιατρο παρολο που ειναι μακρια...
    και μπου μου απλα μια μερα τη φορα.

Εχεις δικιο αλλά εφοσον εχεις στοχους και ονειρα αξιζει να κανεις υπομονη μεχρι να φτασεις σε ενα καλο σημειο.

Ειπες εισαι μολις 3 χρονια σε αγωγη ? Καθε ουσια που δινει στην αρχη ενας γιατρος μπορει να φερει αναποδα αποτελεσματα για αυτο απαραιτητη προυποθεση ειναι να γνωριζει ο γιατρος πως επιδρα πανω σου μια ουσια. Σου φερνει μεγαλη χαρα ? μεγαλη θλιψη ? αναγκη να σε πονεσεις ? Κατατονια ?
    Αν δεν τα γνωριζει και αν και οι γονεις σου δεν προσπαθησουν να καταλαβουν περισσοτερο οτι και εσυ δεν φταις για ολο αυτο ειναι πιο δυσκολη η αναρρωση.

* ειχα μεινει στο ρεμερον, στην αθηνα, τον κολλητο. Τι μεσολαβησε μπου ? μειωσες κατα πολυ μονη σου τις ουσιες ? εγινε κατι μεσα στο σπιτι ? Αυτη τη στιγμη ισως να μην βγαινει ακρη. Δεν εισαι υποχρεωμενη εννοειται να μου απαντησεις.
    Κατι εγινε ομως και σε εκανε να νιωσεις λιγοτερο ασφαλης.

Ισως και η γιατρος σου να περιμενει πρωτα να νιωσεις καλυτερα και μετα να κουβεντιασεται για αυτο.
    Last edited by Constantly curious; 10-04-2016 at 17:20.

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast