Results 166 to 180 of 394
-
10-04-2016, 17:29 #166
ειμαι 3-4 χρονια που παιρνω φαρμακα..δε θυμαμαι ακριβως, εδω δε θυμαμαι αν εφαγα σημερα..
κανω οτι μπορω απο υπομονη..κανω και τιποτα αλλο αυτα τα χρονια?? τσπ.. να μην κλαιγομαστε τωρα..
με το νεο χαπι εξαφανιστηκαν στο 95% τα φαντασματα.οι φωνες εχουν σχεδον εξαφανιστει κι γυρω στο 80%%
η συνομοσια ειναι ιδια καμια αλλαγη ευτυχως..
προσπαθω να κανωοτι μπορω αλλα εχω αρχισει να ξανασκεφτομαι να παραλειψω καμια δοση για να ανεβω λιγο ή εναλλακτικη να της πω να μου προσθεσει στην αγωγη το zoloft στα 150-200mg γιατι οταν πιο παλια το ειχα παρει ειχα κατι υπομανιες..
αυτο να απλα θελω κατι να με κρατα ξυπνια και να μου δινει λιγη χαρα.δε ξερω βεβαια αν θα με πιασει το ιδιο οπως τοτε..ξερω γω..μακαρι να γινει κατι
ποια η διαφορα της ψυχωσης απο τη σχιζοφρενεια και απο το οξυ ψυχωτικου επεισοδιου?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 10-04-2016, 17:50 #167
Μπου να σου κάνω μια ερώτηση; Εσύ όταν πήγες σε ψυχίατρο για πρώτη φορά γιατί πήγες; Τι σε έκανε και είχες πάει;
10-04-2016, 18:02 #168
Πρωτον - εαν γινετε να την ενημερωνεις για τις σκεψεις σου πανω σε αυξησεις μειωσεις χαπιων. Οχι απο μονη σου...
Δευτερον απο οτι λενε, ο ορος Ψυχωση ειναι ο νεος ορος της σχιζοφρενειας, το ιδιο σημαινουν. Υπαρχουν εντονα επεισοδια, μετρια, ηπια, ελαχιστα. Αυτα γνωριζω εγω. Ο Σειριος γνωριζει περισσοτερα.
Μην κανεις πειραματα μονη σου με τις δοσολογιες εαν δεν εισαι σε συνεννοηση με την ιατρο."Make sure your worst enemy isn't you"
10-04-2016, 18:24 #169
Ψύχωση είναι μια ομάδα διαταραχών με πιο συχνή την σχιζοφρένεια.Δεν σημαίνει όμως ότι όποιος έχει ψύχωσικά συμπτώματα έχει και σχιζοφρένεια.Μπορεί να έχει κατάθλιψη και κάποια στοιχεία που είναι ψυχωσικά,μπορεί να έχει διπολική και στην μανία να ξεφεύγει από την πραγματικότητα.Κύριο γνώρισμα της ψύχωσης είναι η φυγή από την πραγματικότητα και την δημιουργία μιας ξεχωριστής λογικής και οπτικής του κόσμου.
@boo και γω δεν συμφωνώ να παίζεις με τις δόσεις.Μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.
Εϊναι λογικό με όλη αυτή την κατάσταση να είσαι θλιμένη και δυστυχισμένη.Είναι μια πάθηση που σε κάνει δυστυχή και θέλει χρόνο για να ξαναχτίσεις και να βρεις τον δρόμο σου.Ίσως να έχεις δυσκολία να χαμογελάσεις και να αισθάνεσαι πιο σοβαρή,και αυτό είναι σύμπτωμα της πάθησης.Άλλωστε με τόσο μπερδεμένα συναισθήματα και έναν κόσμο που φαντάζει τρομακτικός ένα χάπι δεν θα σε κάνει χαρούμενη.Σιγά σιγά θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου και τον παλιό σου εαυτό αλλά θέλει υπομονή,κουράγιο και δύναμη.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
10-04-2016, 18:27 #170
Την διάγνωση για σχιζοφρένεια από ότι ξέρω την λαμβάνει κάποιος αν επιμένουν τα συμπτώματα για πάνω από 1 εξάμηνο.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
10-04-2016, 18:45 #171
ημουν 5-6 μηνες εξω εβλεπα φαντασματακια σφαγμενα πολλα και ακουγα φωνες ασχημες.εβλεπα το ταβανι να σταζει αιμα κλπ.η γιατρος που πηγαινα μεχρι τοτε στο ΚΨΥ μου ελεγε οτι ειναι της φαντασιας μου και ακολουθουσε την αγωγη ως ειχε μετα την 1η μου νοσηλεια.ε μετα τους 5-6 μηνες αυτους μπηκα στο σωτηρια 1 μηνα που ειπαν οξυ ψυχωτικο με στοιχεια σχιζοφρενειας.τοτε αλλαξα και γιατρο.οταν βγηκα μετα απο 4-5 μερες υποτροπιασα παλι η καινουρια γιατρος μου αυξησε λιγο το solian και το aloperidin απο οσο θυμαμαι και μετα ημουν κομπλε
1η φορα πηγα σε ψυχιατρο με μειζον καταθλιψη.και μου ειχε δοσει zyprexa και seroxat αλλα δε μου εκαναν κατι καλο με χειροτερεψανείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
10-04-2016, 18:53 #172
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
10-04-2016, 18:59 #173
10-04-2016, 19:02 #174
οχι οχι ουτε καν..φοβομουν τοσο πολυ τη φαση εκεινη που τα επαιρνα κανονικα
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
10-04-2016, 19:10 #175
Εχεις αναφερει ομως οτι το ολο ξεκινησε με εντονο αγχος και κρισεις αγχους και οτι οταν αρχισες να βλεπεις και να ακους δεν το ειχες αναφερει σε κανεναν, σωστα ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
10-04-2016, 19:32 #176
ναι το εχω πει απο οποιον γιατρο περασα οτι ολα ξεκινησαν απο μια βαρια καταθλιψη και κρισεις πανικου.
δεν ηξερα αν πρεπει να το πω ή οχι αυτα που εβλεπα και ακουγα μου εμοιαζε απλα ενα ακομα δικο μου κομματι..μετα απο συζητηση με τον κολητο μου τοτε αποφασισαμε να το πω στη γιατρο στο ΚΨΥ..δεν ηθελα να το πω αλλα φρικαρε τοτε και το παιδι 1η φορα ακουγε κατι τετοιο..τωρα συνηθισε........
οπως η συνομοσια ενα πραγμα που απο τα 14 εως τωρα ας πουμε δεν ηξερα οτι ειναι κατι οχι καλο ας πουμεείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
10-04-2016, 19:48 #177
Αρα η αργη διαγνωση κατα καποιο τροπο σε εφερε εδω... δεν παιζει βεβαια τοσο ρολο αυτο οσο το να βρεις στο τωρα σιγα σιγα τελικα τα καταλληλα σου σκευασματα μαζι με την γιατρο. Αν δεν λες πχ στην γιατρο τι βλεπεις ή τι ακους τοτε σιγουρα και εκεινη θα εχει λαθος διαγνωση.
Αν δεν της πεις πχ οτι ανεβασες το αντικαταθλιπτικο αλλά αυτο σε εκανε μετα να θες να κανεις κατι κακο σε εσενα παλι δεν θα εχει εικονα η γιατρος.
Γενικως συμμαχος σου οφειλει να ειναι η ιατρος για να καταλαβει πρωτα απο ολα και πανω απο ολα εσενα ως ανθρωπο οχι μονο ως "παθηση".
Ναι εχουν σπουδασει αλλά δεν εχουν ολοι την εμπειρια να βλεπουν καλα και να κανουν σωστη διαγνωση."Make sure your worst enemy isn't you"
10-04-2016, 20:47 #178
Ρε συ μπου σπουδαγμένοι άνθρωποι είμαστε άμα διαβάσεις όλα τα συμπτώματα από κάθε ασθένεια μπορείς να βγάλεις διάγνωση κι εγώ μπορώ να σου πω ότι έχεις ψυχωτικα στοιχεία τώρα τι άλλο έχεις πως δένει αυτό με σένα και τι πρέπει να προσέχεις θα βρεις ένα γιατρό που θα εμπιστευτείς ιδιώτη καλύτερα που να θέλει να σε βοηθήσει και θα πηγαίνεις τα φάρμακα είναι μια μεγάλη συζήτηση το τι κάνουν και ποιος είναι ο σωστός συνδυασμός όπως επίσης και το τι έχεις ολοκληρωμένα είναι μια μεγάλη συζήτηση γιατί δε μπορώ να δεχτώ ότι σπούδασες έχοντας σχιζοφρένεια δηλαδή κι εσύ κι εγώ έχουμε ψυχωτικα στοιχεία αλλά λειτουργούμε σε υψηλό επίπεδο οπότε η σχιζοφρένεια ακυρώνεται εκτός αν είμαστε τίποτα εξελιγμένοι νέας γενιάς και μπορούμε και λειτουργούμε κάτι απλό έχουμε που δένει με κάτι άλλο και χτυπάει έτσι οι περισσότεροι είμαστε έτσι σπάνια να είναι κανένας σοβαρή περίπτωση που με τα φάρμακα δε συνέρχεται υπάρχουν κι αυτοί αλλά δε θα μιλούσαμε τώρα δε θα μπορούσαμε να γράψουμε όχι να σπουδάσουμε γι αυτό βρες ένα γιατρό που να θέλει να κάνει δουλειά και πήγαινε εκεί
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-04-2016, 21:16 #179
1ον παω σε ειδιωτικη γιατρο και αυτο που με ενοχλει ειναι που δε μου λεει εδω και1.5-2 χρονια σ αυτην τι εχω και τι ακριβως κανει το καθε χαπι που παιρνω γιατι ειναι πολλα.
2ον το πτυχιο δεν το εβγαλα ετσι οπως φανταζεσαι εσυ και ο καθενας..περασα τα 20 πιο ευκολα και μετα για να μη μεινω χωρις πτυχιο τα αλλα 27 μαθηματα τα περασα "αλλιως"...αν μ αφηνες δηλαδη μονη μου δε θα ειχα τελειωσει τη σχολη δυστυχως ή ευτυχωςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
10-04-2016, 21:19 #180
βαρεθηκα να τρωω τραχανα 3 μερες
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος