βαρυ ψυχωτικο επεισοδιο μου λενε.. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 394
    Senior Member
    δηλαδη πως αλλιως; γιατι τρως τραχανα 3 μερες;

Senior Member
    ε δε μπορω να πω με ποιον τροπο, παντως τα 2/3 της σχολης τα περασα "αλλιως".
    το σημαντικο τωρα.εφυγε η μανα μου τραχανα την παρασκευη το πρωι και δεν εχει γυρισει απ το χωριο με αποτελεσμα να τρωω 3 μερες τραχανα.βρηκα 3-4 σουτζουκακια τα εξαφανησα κι αυτα.αλλα δε ξερω ειναι ελαφρυ φαγητο και γι αυτο δε χορταινω?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τέλος πάντων το να περάσεις έστω και ένα μάθημα ας είναι εύκολο θέλει μυαλό ας είναι κι εύκολο είναι πανεπιστημιακό διάβασες είκοσι βιβλία ένας με σχιζοφρένεια δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό νομίζω δεν μπορεί έχει βλάβη ο εγκέφαλος να στο πω αλλιώς φυσική μαθηματικά χημεία γάμα λυκείου για πανελλήνιες την ύλη την καταφέρνεις? Άμα την καταφέρνεις καλά είσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δυσκολευομαι πολυ με τη βιολογια και την φυσικη και με την εκθεση.δεν τα πολυκατααλαβαινω δε μπορω να συγκεντρωθω καθολου φυσικη και βιολογια.δε ξερω γιατι.κι ο φυσικος μου ειπε πως αν δεν καταφερω να λυσω μονη μου ασκησεις δε θα με προχωραει παρακατω.βιολογια θελει πολυ παπαγαλια αυτος και μου παιρνει πολλες ωρες να καταφερω κατι τετοιο.εκθεση χρωσταω 4 εκθεσεις δεν της εχω δωσει καμια εδω και ενα μηνα..
    οτι ναναι γενικα κλαφτα χαραλαμπε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θα ηθελα να ειχα ενα καλασνικοφ και να βγω εξω και να τιναξω και τους παντες στον αερα..
    αλλα μετα αν με επιαναν θα ακουγα τη γκρινια της μανας μου ασε που μπορει να με εκλειναν φυλακη και δεν ειμαι σε τετοια φαση τωρα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    1ον παω σε ειδιωτικη γιατρο και αυτο που με ενοχλει ειναι που δε μου λεει εδω και1.5-2 χρονια σ αυτην τι εχω και τι ακριβως κανει το καθε χαπι που παιρνω γιατι ειναι πολλα.
    2ον το πτυχιο δεν το εβγαλα ετσι οπως φανταζεσαι εσυ και ο καθενας..περασα τα 20 πιο ευκολα και μετα για να μη μεινω χωρις πτυχιο τα αλλα 27 μαθηματα τα περασα "αλλιως"...αν μ αφηνες δηλαδη μονη μου δε θα ειχα τελειωσει τη σχολη δυστυχως ή ευτυχως
    Καταρχάς, είσαι αξιέπαινη ούτως ή άλλως γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάλεψες για έναν στόχο. Το πτυχίο σου. Και ας μη σε κάλυπτε 100% το αντικείμενο που επέλεξες ή έτυχε να σπουδάσεις, θα μπορούσες να είχες προφασισθεί εκατό δικαιολογίες και να παρατούσες τη σχολή σου.

Κατά δεύτερον, δε σου έγινε χάρη - εννοείς ότι έδωσες προφορικά; Κι εγώ, προφορικά τα δίνω, γιατί δεν μπορώ να γράψω λόγω μυϊκής αδυναμίας (έχω μιλήσει σε άλλο thread για αυτό) και τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν έχουν τις κατάλληλες υποδομές (έδρανα για άτομα με αναπηρία, πρόσβαση, κλπ) και, όπως καταλαβαίνεις, αυτό δυσκόλευε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, το πήρα απόφαση λοιπόν και κατέφυγα σε αυτήν την "οδό".

Δε μας γίνεται χάρη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα (ψυχολογικά, σωματικά, κλπ) που χρήζουν "ειδικής" μεταχείρισης, γιατί τα εμπόδια που συναντάμε εμείς καθημερινά είναι ανυπέρβλητα, μας ρίχνουν ψυχολογικά κατά κύριο λόγο και μας στερούν ευκαιρίες που σε άλλη περίπτωση δε θα στερούμασταν. Ακόμα και στα πιο απλά. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου και μην τον θεωρείς ανίκανο, γιατί εκεί έξω υπάρχουν πολλοί "υγιείς" πραγματικά ανίκανοι να βάλουν στόχους, να τους πραγματοποιήσουν, να αισθανθούν, να αγαπήσουν.

Senior Member
    καλησπερα Gallowdance
    η αληθεια ειναι πως δεν ειχε καθολου σχεση με εμενα το αντικειμενο,απλα την ωρα που συμπληρωνα το μηχανογραφικο μου αρχισε ο πατερας να μου λεει γι αυτη τη σχολη οτι θα ειχα πειρισσοτερες ευκαιριες και ετσι εγινε το "λαθος".εγω φυσικη ηθελα τοτε να σπουδασω.τσπ..
    δεν εδωσα προφορικα.απλα καναμε πολλες π@υστιες με μια παρεα απο παιδια τοτε που τα 2/3 της σχολης γυρω στα 27 μαθηματα τα περασαμε με αντιγραφες, με το να δινει αλλος στη θεση μας, με το να εχουμε τα βιβλια στις τουαλετες, σκονακια μονο στο προσωπο μας δεν ειχαμε κλπ κλπ
    δε πειραζει απλα στεναχωριεμαι που δεν εμαθα τπτ κι ηταν καλη ευκαιρια για δουλεια.παμε γι αλλα τωρα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Της "ιερόδουλης το κιγκλίδωμα" γίνεται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια τελικά. :p

Senior Member
    Boo λειτουργικά πως κρίνεις πως είσαι;;
    Είδες αλλαγή στην αίσθηση του μυαλού σου,στο περπάτημα;;
    Μπορείς να μαγειρεψεις ή να ετοιμασεις το πρωινό σου;;Να κανεις μπάνιο κ να ετοιμασεις το κρεβάτι σου;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Της "ιερόδουλης το κιγκλίδωμα" γίνεται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια τελικά. :p
    αστα να πανε..και αυτα που σου ειπα ειναι ενα δειγμα απο οτι συμβαινει..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Boo λειτουργικά πως κρίνεις πως είσαι;;
    Είδες αλλαγή στην αίσθηση του μυαλού σου,στο περπάτημα;;
    Μπορείς να μαγειρεψεις ή να ετοιμασεις το πρωινό σου;;Να κανεις μπάνιο κ να ετοιμασεις το κρεβάτι σου;;
    λειτουργικα ειμαι σκατα νομιζω..
    στο περπατημα εχω τη συνομοσια και τρωω μεγαλες φρικες..
    δε ξερω να μαγειρευω.δεν τρωω πρωινο. δεν ετοιμζω το κρεβατι μου.μπανιο δεν κανω οποτε πρεπει.με λουζει η μανα μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αστα να πανε..και αυτα που σου ειπα ειναι ενα δειγμα απο οτι συμβαινει..
    Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω στη σχολή μου παρά ελάχιστες φορές εδώ και επτά χρόνια. Νιώθω τεράστια απογοήτευση.

Senior Member
    γιατι ετσι?λογω του προβληματος υγειας που ανεφερες πριν?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    γιατι ετσι?λογω του προβληματος υγειας που ανεφερες πριν?
    Ναι, συν του ότι δε μένω Αθήνα.

Senior Member
    μηπως αν γραφοσουν στα εξ αποστασεως τμηματα?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast