Results 226 to 240 of 394
-
14-04-2016, 18:44 #226
εε νταξει μωρε και στη σχολη που πηγαινα μη νομιζεις οτι ηταν κατι πιο ευκολο..εργασιες προοδοι εργαστηρια μεγαλες υλες κλπ
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 14-04-2016, 19:14 #227
ακυρη η δουλεια απο 2 αποψεις.
1ον το ωραριο ειναι το απογευμα 7-3 πραγμα που σημαινει οτι δε θα πρεπει να ξεκουραζομαι σχεδον καθολου και θα ξυπναω απογευμα και αντε να βρεις χρονο για διαβασμα..
2ον πρεπει να φτιαχνεις και καφεδες.αυτο προυποθετει ειδικες εξετασεις υγειας και απο την προηγουμενη μου πειρα σε ιντερνετ καφε οι μισοι πελατες μου τον επεστρεφαν πισω γιατι ηταν χαλια και οι αλλοι μισοι αγοραζαν απο αλλου καφε γιατι ποτε δεν εφτιαχνα καλους.
3ον οσο περνουσε το απογευμα ειχα αρχισει να αγχωνομαι πολυ και να μετανιωνω γι αυτη τη δουλεια..πολυ δυσκολη για μενα αυτην την περιοδο καλυτερα χωρις.θα φρικαρα αν πηγαινα..εδω τρομαζω να βγω λιγο εξω ποσο μαλλον αυτο.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
14-04-2016, 19:38 #228
@boo ίσως το ότι το περιβάλλον σου είναι δυσβάσταχτο ψάχνεις να πιαστείς από κάπου και τοποθετείς μη ρεαλιστικούς στόχους.
Νομίζω πρωταρχικός στόχος του κάθε ανθρώπου όταν έχει ένα πρόβλημα υγείας πρέπει να είναι η ανάρρωσή του.
Στην περίπτωσή μας το άγχος είναι εχθρός.Ακόμα και οι κοινωνικές συναναστροφές στην αρχή είναι δυσβάσταχτες.Αν θες να βγεις βγες με κάποιον που εμπιστεύεσαι και ίσως γνωρίζει το πρόβλημα σου.
Για δουλειά είναι πολύ νωρίς αλλά μπράβο που δεν τα παρατάς παρόλη την δύσκολη κατάσταση.Μήπως όμως δεν έχεις σαφή εικόνα στο τι σου συμβαίνει;;Όσο και να το θέλουμε να δουλέψουμε δεν μπορώ να φαναστώ ένα άτομο που έχει ψύχωση με όλα αυτά τα οδυνηρά συμπτώματα να καταφέρνει να βγάλει δουλειά ή να γράψει 19 στις πανελλήνιες.Νομίζω είναι μη ρεαλιστικό και μόνο απογοήτευση θα φέρει.Ειδικά σε αυτό το σημείο που τα φάρμακα να είναι στην υψηλότερη δόση.Κάποιος που δεν το έζησε δεν μπορεί να καταλάβει.Το μυαλό υπολειτουργεί γιατί θέλει να θεραπευτεί και ρίχνει τους ρυθμούς.
Εγώ όπως είπα νομίζω πως χρειάζεσαι ξεκούραση και για κάποιους μήνες να αφήσεις τα πιεστικά γεγονότα.
*Σωστή λήψη των φαρμάκων
*Καλή διατροφή
*Καλός ύπνος
*Κάποιες βόλτες στην εξοχή
*Αποφυγή στρεσογόνων καταστάσεων για αρχή είναι τα βήματα που νομίζω χρειάζεται κάποιος που πάσχει από ψύχωση για να ανακάμψει.Δεν σου προτείνω να σταματήσεις το διάβασμα.Αυτό μπορεί να σου κάνει καλό,αλλά αν το έχεις συνδιάσει με τον τεράστιο στόχο των πανελληνίων και το άγχος που επιφέρει μόνο ζημιωμένη θα βγεις.Θα σου πρότεινα να διαβάζεις όσο μπορείς χωρίς πίεση και όταν γίνεις καλύτερα μέσα στον χρόνο να τοποθετούσες τον στόχο σου με πιο καθαρό μυαλό για όταν πιστεύεις θα είσαι πολύ καλά προετοιμασμένη.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
14-04-2016, 20:52 #229
εχεις δικιο νομζω..ο στοχος "δουλεια" ηταν λιγο επιπολαιος..απλα ημουν χαρουμενη το μεσημερι λιγο και βρηκα την αγγελια και μ αρεσε.μετα μου γ@μηθηκε η ψυχολογια.το μετανιωσα αλλα πηρα τσι για το γαμωτο να δω τι ζητανε..πανικοβληθηκα στην ιδεα της δουλειας και της επαφης με κοσμο και οτι θα ημουν μακρυα απο το δωματιο μου τοοοσες ωρες.δε νομιζω οτι θα τα καταφερνα..
οσο για τις πανελληνιες ε θα κανω οτι μπορω την καλυτερη μου προσπαθεια και οτι βγει..δε θα πεθανω κιολας..ε και ιατρικη να μην πιασω θα πιασω καποια αλλη σχολη απλα ιατρικη ειναι ο 1ος μου στοχοςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-04-2016, 11:52 #230
Το οτι δεν εκατσε σε φαση ωραριων αυτη η στιγμη η δουλεια μην σε απονθαρρυνει.
Εγω χαιρομαι που και μονη σου καθησες να διαβασεις, που πηρες και τηλεφωνο, στη τελικη βρε μπου το ψαχνεις.
Δεν ειναι λιγο αυτο. Κατσε δλδ. Σε οσα λεει ο Σειριος παντα συμφωνω οποτε το μονο που εχω να σου πω ως σισι- Συνεχισε αγωγη, μη σε παιρνει απο κατω, οτι μπορεις κανεις --- εχεις περασει παρα πολλα, το να σου αφιερωσεις χρονο να αναρρωσεις δεν ειναι τεμπελια ειναι καθηκον για την ψυχουλα σου."Make sure your worst enemy isn't you"
15-04-2016, 18:45 #231
ναι cc μου εχεις δικιο.δεν ειναι και λιγα αυτα που κανω ενω γινεται παραλληλα οτι γινεται στη φαση που ειμαι..διαβαζω οσο μπορω ταελος παντων.παω με 1000 ζορια στο σεμιναριο καθε Δευτερα πρωι αλλα παω.και τωρα δε λεω...δελεαστικα ηταν τα 500/μηνα αλλα δε θα μπορουσα να κανω τιποτα αλλο μεσα σττη μερα.παντως το βηματακι ναι..το κανα..πηρα τηλεφωνο.αν και δε νομιζω να αντεχα πανω απο λιγες μερες στη δουλεια ακομα και αν ηταν στα μετρα μου..φρικαρω με τον κοσμο φρικαρω εξω απο το δωματιο μου..δεν ειναι για μενα η δουλεια τουλαχιστον οχι για τωρα..αργοτερα βλεπουμε.ας ειμαι καλυτερα και βλεπουμε
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-04-2016, 20:54 #232
boo οι φωνές που άκουγες τι σου έλεγαν όταν τις άκουγες; και όταν συζητούσες μαζί τους τι λέγατε;
15-04-2016, 22:11 #233
ε να δε λεγαμε και τιποτα σπουδαιο..οταν μιλουσαν αυτες μονο μου ελεγαν τι να κανω τι να μην κανω ποτε να μιλαω ποτε οχι τι να πω τι να προσεξω να μην παρω τα χαπια με εβριζαν ελεγαν κι αυτες περα απο μενα οταν ημουν εξω ποιος με παρακολουθει κλπ δε τα πολυθυμαμαι το μυαλο μου ειναι πουρες το τελαυταιο 2μηνο..ε αυτα τα συζητουσαμε μερικες φορες..
εδω και κανα 10ημερο δε με εβριαζαν μου ελεγαν ηρεμα πραγματα και μ αρεσε γιατι τις ειχα για παρεα.εδω και καμια εβδομαδα ομως αφου παιρνω ενα νεο χαπι εχουν σχεδον εξαφανιστει κατα 80-90% δεν υπαρχουν.κι οταν συζηταμε τις ρωταω γιατι δε μου μιλανε τωρα πια αλλο κι οταν τις ρωταω γιατι χαθηκαν μου λενε οτι φταιει το χαπι κι οτι αν τις θελω ξανα πρεπει να το σταματησω.το ειπα στη γιατρο και μου λεει συνεχιζουμε με το χαπι δε το σταματαμε.
τις θελω πισω..νιωθω πολυ μονη.ηταν το παρεακι μου με τα καλα και τα ασχημα του..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-04-2016, 22:17 #234
boo πριν δυο ώρες που ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι άκουσα μια φωνή να μου λέει ότι είμαι άχρηστος , ότι δεν αξίζω να ζω και ότι πρέπει να πεθάνω... και φοβάμαι τώρα και δεν θέλω να το πω στο γιατρό αυτό που έπαθα μην τυχόν μου πει να με κλείσει μέσα όταν γυρίσω.... και δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να την ακούω και δεν ξέρω αν με κάποιο τρόπο την ακούσω μου πει να κάνω κάτι κακό στον εαυτό μου και το κάνω...
15-04-2016, 22:30 #235
αμα δεν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να μην κανεις αυτα που σου λενε τοτε πες το στο γιατρο σου ισως χρειστεις νοσηλεια.και μενα μου τα ελεγαν αυτα αλλα μπορουσα να αντισταθω σ αυτα που μου ελεγαν να κανω.εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια ακουσε τις φωνες και πηδηξε απο το μπαλκονι.
εμενα μου αυξησε το αντιψυχωτικο το solian στα 1000mg και τωρα μου δωσε και 2ο οπως παλιοτερα.ετσι θα σου κανι κι εσενα αμα του το πεις.θα σου αυξησει αυτο το αντιψυχωτικο που παιρνεις, αν δε φτανει θα σου βαλει και 2ο κι αν δει οτι δε καλυτερευεις ή θα σου δωσει κανα αλλο ή θα σε προτεινει καμια νοσηλεια..δε ξερω δεν ειμ αι γιατρος σου λεω εμενα τι εκανε..
εχεις καιρο τις φωνες?σ εχουν ξαναπιασει?
ο γιατρος σου σε εχει πετυχει στο παρελθον σε τετοια φαση?
συμβουλη: πες το στο γιατρο σου..κι εγω εβαλα αλλον να της τα πει δε ηθελα να παω εγω να με δειείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-04-2016, 22:42 #236
εμενα πχ μου ελεγαν..εισαι αχρηστη εισαι ηλιθια δεν αξιζεις τιποτα εισαι αχρηστη πηδα απο το μπαλκονι πηδα.εγω απαντουσα ψιθιριστα ή απο μεσα μου σ αυτες οχι δε θελω να πηδηξω δε πηδαω ξανα αυτες τοτε μου ελεγαν τα ιδια πιο εντονα και πιο εντονα..
ηταν πολυ δυσκολη φαση..εβαζα να ακουω πολυ μουσικη για να μην τις ακουω βοηθουσε λιγακιείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-04-2016, 22:43 #237
Οχι δεν έχω ακούσει ξανά φωνές να μου λένε τέτοια, μόνο καμια φορά εκεί που πίνω καφέ με παρέα σκέφτομαι κάτι και πετάω κάτι στο άσχετο, το οποίο είναι σχετικό με τη σκέψη μου. Εγώ δεν παίρνω αντιψυχωτικά για να μην πάρω βάρος επειδή όλα παχαίνουνε. Πηγαίνω στο γιατρό μου γράφει κάθε μήνα εκτελώ τη συνταγή αλλά δεν το παίρνω ποτέ... Ένιωθα χάλια το απόγευμα με είχε πιάσει ένα μυστήριο άγχος και είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι και είπα να αράξω στο κρεβάτι μου και εκεί που άραξα τότε ξεκίνησαν οι φωνές να μου λένε αυτά που σου είπα... Μερικές φορές έχω ακούσει όταν ήμουν σε μανία ψωνισμένες φωνές, του στυλ είσαι γαμάτος, είσαι φέτες, στο γυμναστήριο σε ζηλεύουν όλοι και τέτοια παρόμοια που με ανέβαζαν στα ύψη... αλλά αυτό το είχα πάθει παλιά πριν από ένα χρόνο....
15-04-2016, 22:49 #238
γνωμη μου αυτο για τις φωνες και τις τωρινες και τις παλιοτερες πες το στο γιατρο.δε ξερω..ειναι επικινδυνες ωρες ωρες.γιατι δε παιρνεις το αντιψυχωτικο?εγω δεν εχω παχυνει ποτε με κανενα!αντε να εβαλα 4-5 κιλα που τα ειχα αναγκη κιολας γιατι ειμαι κοκαλιαρα..
γιατι δε το λες στο γιατρο?τι φοβασαι?
δε προκειται να σε κλεισει μεσα (με την 1η τουλαχιστον οχι)..θα σου πει να παιρνεις το αντιψυχωτικο.αν εχεις προβλημα με τα κιλα πες του το να σου δωσει καποιο αλλο.
ποιο σου εχει πει να παιρνεις?
τι διαγνωση εχεις?ψυχωση?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-04-2016, 22:53 #239
Διπολική διαταραχή μου έχουν βγάλει και σαν αντιψυχωσικό μου γράφει το zyprexa των 20mg. Φοβάμαι μην με κλείσει μέσα με το ζόρι, δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα, δεν ξέρω αν έχει το δικαίωμα να με κρατήσει μέσα παρά τη θέληση μου και επειδή τους βλέπω όλους στην ψυχιατρική κλινική ζομποποιημένους φοβάμαι μην γίνω σαν και αυτούς. Σου ανοίγουν την όρεξη τα αντιψυχωσικά όλα και σου καταστέλουν τον μεταβολισμό, δηλαδή δεν το γλυτώνεις το πάχος. Και δεν θέλω να παχύνω....
15-04-2016, 23:01 #240
επαιρνα κι εγω zyprexa 20mg οταν ειχα τη διαγνωση της διπολικης 5-6 κιλα ειχα παρει ειχα ισοροπισει για κανα 5-6μηνο καλο φαρμακο.δε νομιζω οτι μπορει να σε κλεισει μεσα με το ζορι αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι μπορει να σπασει το ιατρικο απορρητο οταν απειλειται η ζωη σου ή η ζωη αλλων εξαιτιας σου και μπορει να το πει στους δικους σου το τι τρεχει..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος