Results 61 to 75 of 394
-
03-04-2016, 15:01 #61
Με τα φάρμακα όλα γίνονται καλύτερα μπορώ να στα εξηγήσω τι κάνει το φάρμακο μειώνονται τα παρανοϊκά και μετά από λίγο καιρό θα το ξεχάσεις επίσης δεν πρέπει να βλέπεις καθόλου φαντάσματα άμα η αγωγή είναι σωστή εγώ παίρνω δυο φάρμακα σαν το σολίαν μόνο τίποτα άλλο δύο βαριά φάρμακα και κάνω τα πάντα και γυμναστική
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 03-04-2016, 16:52 #62
Elis αγορι μου ποια διπολικη? Αφου σου λεει οτι πιστευει πως οι γονεις της δεν ειναι οι πραγματικοι και πως συνομοτει ο κισμις εβαντιον της καραμπινατη σχιζοφρενεια Boo πες μου σε παρακαλω που μενεις Αθηνα? Ξερω εναν ψυχιατρο πιυ ειναι και φαρμακολογος δηλ δινει τα καταλληλα φαρμακα
03-04-2016, 16:53 #63
πως να παρω την κατασταση στα χερια μου?πως μπορει να γινει αυτο πρακτικα?
παιρνω 1200mg tegretol, 200mg lamictal, 45mg remeron, 150mg wellbutrin, 1000mg solian, 6mg akineton
πιστευεις οτι εειναι λαθος αυτα τα φαρμακα?
τι ενοεις οτι πρεπει να γινω υπευθυνη?σε τι?
οι φωνες και τα φαντασματα εχουν μειωθει παρα πολυ..η συνομοσια ειναι μεγαλη..
03-04-2016, 17:31 #64
boo από περιέργεια και μόνο τελευταία φορά που έδωσες αίμα για να σου κάνουν εξετάσεις πότε ήταν;
03-04-2016, 18:07 #65
μεσα Γεναρη..γιατι? δειχνει κατι αυτο?
03-04-2016, 18:14 #66
03-04-2016, 18:20 #67
ειμαι 50 κιλα..απο τοτε που αρχισα τα αντικαταθλιπτικα δεκεμβρη γεναρη καπου εκει απο 44 πηγα 52 σε 2 μηνες και τωρα ειμαι στα 50..μου εχι κοπει η ορεξη..μ ολα αυτα μονο μυαλο για να φαω δεν εχω
το συκωτι ηταν λιγο πειραγμενο και γι αυτο αρχισαμε να μειωνουμε το tegretol απο1200 στα 1000mg.την τελευταια φορα πριν 10 μερες που με ειδε η γιατρος δε μου το ξαναμειωσε
χοληστερινη εχω και αρκετη και θα μπω σε χαπι, πρεπει να παω να ξανακανω εξεταση αιματος..
τριγλικεριδια κλπ δε τα ξερω..η μανα μου με μια νευρολογο κανονιζουν τι εξεταζουμε καθε φορα στο αιμα
03-04-2016, 19:35 #68
Τι συννόμωσία την έχω κι εγώ ως ένα βαθμό αλλά μειώνεται με τα φάρμακα τώρα είμαι σχετικά καλά
αλλά το χω κι εγώ αυτό χρόνια εγώ περιμένω να πάω η φυλακή η νοσοκομείο για πολύ καιρό και κάνω προπόνηση η να πεθάνω αλλά ζω αρκετά καλάΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-04-2016, 20:46 #69
την συνομοσια την εχεις οπως την εχω εγω?πιστευεις αυτα που πιστευω κι εγω?εγω το πιστευα απο μικρη κατα καιρους μου ερχοταν στο κεφαλι αυτη η ιδεα αλλα δε το θεωρησα προβλημα οπως μου λενε τωρα.βεβαια την ειχα σε οχι τοσο εξελιγμενη σκεψη αλλα τα βασικα ειναι ιδια.εσυ πως την εχεις σκεφτει τη συνομοσια?πες μου οτι σκεφτομαστε το ιδιο!!
γιατι να πας φυλακη ή νοσοκομειο?
03-04-2016, 21:01 #70
μπραβο παντως elis που καταλαβες τι παιζεται!ειναι δυσκολο αναμεσα σε τοσα πιονια (- ανθρωπους που ακολουθουν οδηγιες και μας ψαρωνουν και μας κανουν οτι τους εχουν πει να κανουν) να ξυπνησεις και να δεις ποια ειναι η πραγματικοτητα.εισαι το 2ο ατομο που εχω συναντησει κι πιστευουμε τα ιδια.πρεπει να ειμαστε πολλοι ακομα.γιατι θες να διωξεις αυτην την σκεψη σου για τη συνομοσια?δεν νιωθεις καλυτερα τωρα που γνωριζεις την πραγματικη αληθεια?
03-04-2016, 21:12 #71
Μπου κάτσε να σου πω πρώτα τα δικά μου κι αν συμφωνείς καλώς έτσι θα καταλάβεις ότι λέω αλήθεια άμα θες εγώ πιστεύω ότι με παρακολουθούν ότι το σπίτι μου έχει κάμερες και κάτι γίνεται με τις παρέες μου κατά τα άλλα δε μπορώ να δω πολλή ώρα τηλεόραση και ακούω πολύ ράδιο τώρα νομίζω ότι όλοι κάτι ξέρουνε για μένα που εγώ δεν το ξέρω και κάποιοι μου μιλάνε εξαιτίας αυτόν του γεγονότος αυτά για τους γονείς τα είχα κι εγώ τέλος πάντων με τα φάρμακα μπορώ και λειτουργώ και με δουλειά με τον εαυτό μου αλλά θέλει δουλειά πρώτον και δεύτερον γι αυτό είμαι λίγο σκληρός μαζί σου γιατί ξεπερνιέται κάπως τα χω πολλά χρόνια αυτά
03-04-2016, 21:26 #72
Επίσης για Παυλίνα που αν μη τι άλλο είναι συμπαθητική αυτά είναι τα συμπτώματα αυτή είναι η ασθένεια για να βάλεις διάγνωση μετράει η λειτουργικότητά η όψη και κάποια άλλα πράγματα γι αυτό λένε στη μπου επεισόδιο κι όχι ψύχωση μακάρι να είναι επεισόδιο μπορεί να γίνει αυτό και μετά να σαι σχετικά καλά
03-04-2016, 22:43 #73
σημασια εχει πως σε παρακολουθουν κι εσενα.ο τροπος μπορει να διαφερει..κι εναν παλιο μου φιλο σε μια νοσηλεια μου τον παρακολουθουσε η ΕΥΠ.εσενα ετσι, εμενα αλλιως σημασια εχει τι γινεται.
δε ξερω αν εχω ψυχωση ή ειναι απλα αλλο ενα επεισοδιο.οταν πριν κανα χρονο ειχα ρωτησει τη γιατρο τι εχω μου λεει δε μπορω να σου πω με σιγουρια και της λεω δε κλινετε πουθενα και μου λεει ψυχωση και της λεω δηλαδη?και μου ειπε σχιζοφρενεια αλλα δεν ηταν σιγουρη..δε ξερω ρε elis..ειμαι δεν ειμαι που δεν ειμαι δηλαδη αλλα τσπ..
νομιζω πρεπει να βρω αυτο το φιλαρακι να συζητησουμε αλλα αντε να τον βρω ειναι και αθηνα αυτος..
παντως κατι γινεται ετσι..? ειμαστε καμποσοι απο οτι καταλαβαινω..πρεπει να κανουμε κατι..Last edited by boo; 03-04-2016 at 23:16.
04-04-2016, 00:45 #74
Τι να κάνετε ρε παιδιά; Αυτές τις σκέψεις σου, boo μου, τις λες στη γιατρό σου; Έχετε συζητήσει επί του θέματος;
Τώρα, ό,τι και να σου λέμε εμείς, είναι λογικό να μη μας ακούς. Ούτε ειδικοί είμαστε και η πλειοψηφία των μελών πάσχει από κατάθλιψη ή αγχώδη διαταραχή, δηλαδή δυο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις από τη δική σου. Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς πόσο παράλογες και αβάσιμες είναι οι ιδέες σου, μα είναι οι ιδέες σου και τις βιώνεις ως πραγματικότητα. Ξέρω (από την εμπειρία μου) πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό σου και μόνο. Και εγώ πολλές φορές πείθομαι ότι είμαι άρρωστη, του θανατά, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου διατηρώ ακόμα τη σκέψη ότι αυτή η ιδέα είναι παράλογη και μη ρεαλιστική, όμως μου είναι πολύ δύσκολο να την αποβάλλω ή έστω να την περιορίσω τόσο ώστε να μην επηρεάζει τη λειτουργικότητά μου. Έχω κι ένα κουτάκι xanax σε περίπτωση που..., αλλά η μαμά μου δε θέλει να το σκέφτεται και μου απαγορεύει να τα πάρω και πολλές φορές οδηγούμαστε σε εντάσεις, έτσι είναι όμως οι οικογένειες. Και η δική σου νοιάζεται για σένα, ίσως όμως να είναι λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις της, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν και ούτε μπορούν να καταλάβουν πώς νιώθεις. Ούτε εμείς μπορούμε, δυστυχώς. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δε θέλει το κακό σου, κάποια στιγμή οι ιδέες θα ατονήσουν - εύχομαι να θεραπευτείς σύντομα, γιατί οι ιδέες είναι βασανιστικές και αγχωτικές. Εγώ βέβαια έχω αγχώδη διαταραχή με καταναγκασμούς και εμμονές, όχι τόσο βαριά περίπτωση όσο η δική σου, αλλά μπορώ να καταλάβω ως έναν βαθμό πώς βιώνεις αυτές τις σκέψεις - με τη διαφορά βέβαια ότι εγώ αντιλαμβάνομαι πόσο παράλογες είναι αλλά δεν μπορώ να απαλλαγώ από αυτές, ενώ εσύ τις βιώνεις ως πραγματικές.Last edited by Gallowdance; 04-04-2016 at 01:13.
04-04-2016, 08:12 #75
boo εγω λεω να χαλαρωσεις, take a break, ξεκουρασου και παρε τα φαρμακα.
προσεχε την υγεια σου περισσοτερο και μην αφηνεις τους αλλους μαλ... να σε αγχωνουν.
γειωσου με την φυση και πηγαινε καπου που εχει πρασινο και οργανωσε τη ζωη σου.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.