Results 121 to 135 of 394
-
07-04-2016, 15:22 #121
αν φυγει πως θα καταλαβαινω ολη τη συνομοσια που γινεται σε μενα και σε μερικους αλλους
Serios τι προτείνεις?
- 07-04-2016, 15:36 #122
Μετά από καιρό θα σε κουράσει η παρακολούθηση και δε θα ναι καλή τώρα είναι κάτι καινούριο μετά δε θα σ αρέσει πρώτον και δεύτερον το ότι σου έκοψε το Βέλμπουτριν είναι θετικό πολύ αργά σε πάει αλλά εντάξει έτσι πρέπει σιγά σιγά
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-04-2016, 16:34 #123
Boo σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις;
07-04-2016, 19:28 #124
@boo καταλαβαίνω ότι όσα νιώθεις μπορεί να σου φαίνονται απολύτως πραγματικά όπως και η παρακολούθηση.Όλοι όσοι έχουμε περάσει από αυτή την ασθένεια έτσι νιώθαμε.
Επίσης τα συναισθήματα σου μπορεί να σε μπερδεύουν.Ένιωθα και γω πως έχω μίσος αν και είμαι το πιο άκακο πλάσμα.Έτσι εκείνη την περίοδο είχα βγάλει το συμπέρασμα πως είμαι κακός και τιμωρούμαι για αυτό.Φυσικά δεν θα έκανα σε κανέναν κακό.Περισσότερο φοβισμένος ήμουν.
Πως γνωρίζεις ότι είναι η συνωμοσία αληθινή και όχι δημιούργημα του μυαλού σου όπως και τα υπόλοιπα συμπτώματα;;Έχεις κάποιες αποδείξεις ή όλα αυτά είναι δημιούργημα του φόβου,του άγχους και των συναισθημάτων που δημιουργεί ένας εγκέφαλος που νοσεί;;
Κράτα μια πισινή boo.Όσο και να σου φαίνεται ψεύτικο υπάρχει μια πάθηση που τα δημιουργεί όλα αυτά.Και εγώ δεν μπορούσα να βρω τα κοινά σημεία ενός ψυχωσικού με εμένα.Νόμιζα ότι μου έλεγαν ψέματα.Αλλά όλα αυτά είναι μέρος μιας ασθένειας.
Παίρνε τα φαρμακά σου καθημερινά και διάβασε για τις παρενέργειες ώστε να ενημερώνεις την γιατρό.
Ο δρόμος θα είναι μακρύς και ίσως θα πρέπει να αφήσεις για λίγο καιρό οποιαδήποτε δραστηριότητα που σε αγχώνει και να επικεντρωθείς στην ανάρρωση σου.Θα σου πρότεινα να βγαίνεις καμιά βολτίτσα για περπάτημα σιγά σιγά.Εγώ στις αρχές μετά από κάποιους μήνες έβγαινα και περπατούσα αλλά όλα ήταν τόσο αφόρητα δύσκολα με την καταστολή των φαρμάκων και της πάθησης.Ένιωθα σαν ζόμπι και υποψιαζόμουν τον κάθε ένα.Το μυαλό μου ήταν σκατά.
Τα πρώτα 3 χρόνια ίσως θα είναι τα πιο δύσκολα.Πιθανόν θα βελτιώνεσαι σταδιακά σε βάθος χρόνου και σιγά σιγά θα πρέπει να βάζεις κάποιους ρεαλιστικούς στόχους.
Τώρα στην αρχή όπως είπα θέλει λίγο περπάτημα έξω αν και πιθανόν να σου είναι αφόρητο ακόμα και αυτό.Θα δυσκολεύεσαι να ευχαριστηθείς από πράγματα.Ίσως να νιώθεις κενή και ψυχρή πράγματα που σε ευχαριστούσαν τώρα να σου φαίνονται αδιάφορα.Είναι κ αυτό μέρος της πάθησης.
Κράτα γερά και προσπάθησε να ελπίζεις.Τα πράγματα θα είναι καλύτερα απλά είναι αργή διαδικασία.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
07-04-2016, 20:20 #125
Boo δεν υπάρχει καμιά συνωμοσία,όλο αυτό που περνάς είναι αποτέλεσμα της πάθησής σου!
Ξέρω πως είναι δύσκολo να το καταλάβεις διοτί οι Φωνές και όλα αυτά που νιώθεις είναι πολύ Αληθινά για να είναι Fake,αλλά έτσι είναι!
Όλοι εμείς,πίσω από έναν Υπολογιστή,έχουμε κανά κέρδος να σε κοροιδέψουμε?Σου λέμε την Αλήθεια.
Δες το παρακάτω κείμενο και θα δεις πως όλα αυτά που περιγράφεις είναι τα κλασικά συμπτώματα της Ψύχωσης.
Για έναν εξωτερικό παρατηρητή, οι πρώιμες ενδείξεις μιας ψύχωσης μπορεί να είναι οι εξής:
– εσωστρέφεια, σιωπή, αδιαφορία για προηγούμενα ενδιαφέροντα, απομόνωση, αλλαγές στην αντίληψη της πραγματικότητας, αδυναμία συνέχισης εργασίας ή σπουδών, εναγώνιοι προβληματισμοί για τη ζωή, παράξενες συμπεριφορές, αλλαγές συνηθειών καθώς και ανεξήγητες συναισθηματικές εκρήξεις.
– Το χαρακτηριστικότερο σύμπτωμα της ψύχωσης είναι η ακραία διαστρέβλωση της πραγματικότητας και οι δυσκολίες διαχωρισμού ανάμεσα στον εαυτό και τους άλλους.
– Η προσωπικότητα κατακερματίζεται σε σημείο που να εμφανίζονται ψευδαισθήσεις, δηλαδή διάφορες αισθητηριακές εντυπώσεις, π.χ. φωνές που μερικές φορές ο ασθενής θεωρεί πως του υποδεικνύουν τι πρέπει να πράξει.
– Παραλήρημα: ο ασθενής πιστεύει συχνά πως βλέπει σημάδια και διάφορα σύμβολα, ακόμα και στα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Όταν το παραλήρημα έχει παρανοειδή χαρακτήρα, το άτομο εξελίσσει συχνά μια εντελώς προσωπική εικόνα για τον κόσμο όπου κυριαρχεί το κακό, η δύναμη και οι συνωμοσίες που έχουν ως στόχο το ίδιο.Last edited by Stavros; 07-04-2016 at 20:37.
07-04-2016, 20:26 #126
Κοίτα κι εγώ ήμουνα έτσι μέχρι που ανακάλυψα ότι είναι σύμπτωμα οπότε ηρέμησα εκεί πειστικά ότι έχω πρόβλημα αλλά ακόμα δεν παραδέχομαι ότι έχω ψύχωση αλλά μπορεί να έχω κατάθλιψη με ψυχωτικα στοιχεία τώρα θα ρωτήσω λεπτομέρειες μετά από πολλά χρόνια θέλω λεπτομέρειες και είμαι έτοιμος να τις ακούσω μπορώ και αντέχω να τις ακούσω γιατί είμαι καλά γι αυτό δε λένε τίποτα τα πρώτα χρόνια μέχρι να είσαι έτοιμος πιστεύω τώρα πάντως νιώθω έτοιμος
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-04-2016, 22:09 #127
Εφοσον η μπου ειναι δεκτικη και θετικη στην θεραπεια της και ηδη εχει δει καποιες αλλαγες δεν νομιζω οτι το απαραιτητο νοημα ειναι να εξηγησουμε τι ειναι η ψυχωση ή η ψυχωτικη καταθλιψη, κτλ.
Πρωτον η μπου εχει αναγκη να νιωσει ασφαλης μεσα στο σπιτι της που δεν το νιωθει σπιτι της. Δευτερον ο μονος φιλος της ειναι σε αποσταση. Τριτον εψαξε μονη της να δει τι χαπια παιρνει. Εχει επαφη με το οτι κατι δεν παει καλα αλλά ο εγκεφαλος ειναι τοσο ιδιαιτερο συστημα που θελει το δικο του χρονο για να νιωσει μια λεξη, κατασταση.
Μετα απο κοπιαστικη μελετη ερμηνειων και βιβλιογραφιας ψυχιατρικης (απο δικο μου κάλο να βγαλω ακρη ) καταλαβα πως ναι - η ταμπελα μας - δεν λεει κατι... δεν μας λυνει τον πονο οταν υποφερουμε, ασε που οταν θα ειναι καλυτερα και η ιδια θα βγαλει τα συμπερασματα της.
Ανθρωποι που εχουν βιωσει ψυχωση πιστευω πως εχουν μεγαλυτερο λογο και βαρυτητα στο παρον thread. Δεν ξερω αν προσωπικα εχω βιωσει ψυχωσικα στοιχεια αλλά πλεον τολμω να πω, πως το ταξιδι ειναι μεγαλο και ο εγκεφαλος αργει να αντιληφθει ορισμενα κεφαλαια.
ΥΓ. Η μπου ειναι εδω για να παιρνει μια ανασα οξυγονου γιατι ειναι μονη ...
Ο καθε ανθρωπος "εκει που νοσει" αδυνατει να το δει, ειτε ειναι εμμεσα κοντα στην απελπισια ειτε αμεσα. Δεν λεω να πουμε στην μπου οτι υπαρχει ο κασπερ αλλά οσοι εχετε επισκεφθει ειδικους αν εχετε κοζαρει δεν ειναι εκει για να μας πουνε οτι ειμαστε αρρωστοι αλλα για να μας το φερουν γυρω γυρω.
Ο λογος ? Ο ιδιος ο εγκεφαλος θα ξανα βρει την ισσορροπια του αν και αν και αν και το ζητουμενο ποιο ειναι ?
Μια Ζωη λιγοτερο ανυποφορη.
Δεν κανω την δικηγορο της ή κατι τετοιο απλά σκεφτομαι ποσο τρομακτικο μπορει να ειναι για εναν ανθρωπο να νιωθει τοσο μονος και τοσο φοβισμενος.
Δεν θελω ουτε να τσακωθω ουτε να χαλασω το θεμα που ανοιξε. Αυτα.Last edited by Constantly curious; 07-04-2016 at 22:41.
"Make sure your worst enemy isn't you"
07-04-2016, 22:47 #128
Serios:Πως γνωρίζεις ότι είναι η συνωμοσία αληθινή και όχι δημιούργημα του μυαλού σου όπως και τα υπόλοιπα συμπτώματα;;Έχεις κάποιες αποδείξεις ή όλα αυτά είναι δημιούργημα του φόβου,του άγχους και των συναισθημάτων που δημιουργεί ένας εγκέφαλος που νοσεί;;
Κράτα μια πισινή boo.Όσο και να σου φαίνεται ψεύτικο υπάρχει μια πάθηση που τα δημιουργεί όλα αυτά.Και εγώ δεν μπορούσα να βρω τα κοινά σημεία ενός ψυχωσικού με εμένα.Νόμιζα ότι μου έλεγαν ψέματα.Αλλά όλα αυτά είναι μέρος μιας ασθένειας.
Παίρνε τα φαρμακά σου καθημερινά και διάβασε για τις παρενέργειες ώστε να ενημερώνεις την γιατρό.
Κι εγώ πιστεύω πως σταδιακά,και με την συνειδητοποίηση της αλλοίωσης της πραγματικότητας που βιώνει η Boo,θα αρχίσει να λύνεται το πρόβλημα!
Αλλά θέλει καιρό..Σιγά σιγά ήδη βλέπουμε πως οι Φωνές μειώνονται,τα Φαντάσματα το ίδιο!
Εκτιμώ πως και οι Συνωμοσίες θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία!Έχω καλό Feeling για αυτήν την υπόθεση!
*Aλήθεια έχουμε κανά νέο από τον Γιαννούλη?Λογικά η γυναίκα του θα είναι μια χαρά,συνεπώς δεν έχει λόγο να εμφανιστεί!!!
08-04-2016, 16:15 #129
λθος επισυναψη,,
08-04-2016, 16:18 #130
08-04-2016, 16:19 #131
08-04-2016, 16:30 #132
serios ευαρστω για τη καανοηση...οπως ολα τα παιδια βεβαια!
δυτυχως ή ευτυως παιρνω ακομα τα φαρμακα.
πως ειμαι σιγουρη οτι ειναι συνομοσια και οτι με παρακολουθουν..λοιπον ηταν βραδυ πριν 1-1.5 μηνα και ημουν εξω και τελειως φρικαρισμενη απο τον κοσμο.και λεω μεσα μου "μηπως δε με παρακολουθουν..?"και αποφασισα να γυρισω σπιτι απο κατι στενα που δε παταγε ψυχη.εε ελα μου που σε καθε στενο ηταν κι ενας ανθρωπος..αστα να πανε.δε χρειαζομουν κατι αλλο..
θα ειμαι για χρονια ετσι?γιατι λες τα πρωτα 3 χρονια θα ειναι δυσκολα?τοσο πολυ θα κρατησουν ολα αυτα τα συναισθηματα?
08-04-2016, 16:36 #133
κι εγω αυτο ζηταω..νζ μου πουν αν εχω κατι ετσι ωστε αν υπαρχει κατι να το κατανοησω και να πω να αυτο συμπτωμα προερχεται απο τη ταδε κατσταση.αλλα κανεις δε μου λεει τιποτα.ουτε αν εχω κατι ουτε γιατι παιρνω τοα φαρμακα..
ετσι συνειδητοποιω οτι απλα και η γιατρος δεν μπορει να πει τι εχω..
08-04-2016, 16:39 #134
Eίναι λογικό να υπάρχουν άνθρωποι στον δρόμο boo.Απλά αυτό που γίνεται είναι να εκλογικεύεις τα ακραία συναισθήματα που δημιουργεί η πάθηση.Δημιουργεί πολλά ακραία συμπτώματα και είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται στην πραγματικότητα γιατί οι λειτουργίες του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την λογική,τα συναισθήματα,και τις αισθήσεις επηρεάζονται.
Γενικά όπως είπα η διαδικασία είναι αργή γι'αυτό μη απογοητεύεσαι αν δεις ότι δεν γίνονται αλλαγές γρήγορα.Ο 1ος χρόνος είναι καθοριστικός στο να φύγουν τα θετικά συμπτώματα (φωνές,συνωμοσία,ακουστικέ� �-οπτικές ψευδαισθήσεις).Μπορεί να έχεις κάποια υπολείμματα μετά τον 1 χρόνο ή μπορεί να σου φύγουν και όλα.Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Πιστεύω όμως πως αν λαμβάνεις σωστά την αγωγή σου και βρεθούν τα κατάλληλα φάρμακα στην σωστή δοσολογία τότε η βελτίωση θα είναι ανοδική.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
08-04-2016, 16:45 #135
Αυτό που συμβαίνει σε όλους μας πιστεύω είναι πως δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα είμαστε μετά από κάποια χρόνια και πολλές φορές χάνουμε την ελπίδα μας.Για τους περισσότερους όμως η βελτίωση γίνεται σταδιακά και ανοδικά με το πέρασμα των χρόνων.
Προς το παρόν δες πως θα πάει η θεραπεία για να σου φύγει ο παραλογισμός και να λειτουργείς σιγά σιγά καλύτερα.Όταν θα νιώσεις καλύτερα μπορείς να δρομολογήσεις στόχους όπως σπουδές,δουλειά.Αλλά μη βιάζεσαι.Θέλει μικρά κ σταθερά βήματα.
Αν και το ξαναπέρασες κάθε φορά που υποτροπιάζουμε καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε την κατάσταση και να ξανασταθούμε στα πόδια μας από το μηδέν.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti