Results 46 to 60 of 394
-
02-04-2016, 20:54 #46
θα προσπαθησω να της μιλησω οσο μπορω, απλα πολλες φορες φοβαμαι να της πω,φοβαμαι μην ειναι κι αυτη μερος της συνομοσιας και την πατησω.αλλες φορες απλα ειμαι αλλου στον κοσμο μου και δεν της απανταω οχι γιατι δε θελω αλλα γιατι εκεινη την ωρα μπορει να ακουω φωνες ή να βλεπω φαντασματακια και να μην μπορω να συγκεντρωθω και να της απαντησω.
μεχρι στιγμης εδω και μια εβδομαδα τηρω οσα μου ειπε για τα φαρμακα και δεν εχω παραληψει καμια δοση (μονο μια χτες το απογευμα γιατι ξεχαστηκα και το πηρα χαμπαρι βραδυ)
νιωθω σαν να εκτειθομαι σε κινδυνο οταν ανοιγομαι με πιανει τρομος κυριολεκτικα τρεμω ολοκληρη.την αλλα φορα ημουν πολυ νευρικη ολο κατι εκανα με τα χερια με τα ποδια ολο κουνιομουνα και κοιταζα το πατωμα και ενα φαντασματακι στη γωνια του ιατρειου και ακουγα φωνες
- 02-04-2016, 21:48 #47
Κάθε φορά που θα νιώθεις πως είναι μέρος της συνωμοσίας να σκέφτεσαι όσο δυνατότερα μπορείς πως εσύ την βρήκες και πήγες εκεί πέρα και δεν βρήκε εκείνη εσένα. Το ξέρω πως είναι δύσκολο να εμπιστευτείς και εμένα, αλλά θέλω να γίνεις καλά. Αν θέλεις και θεωρείς δύσκολο να της μιλήσεις πες της ότι είσαι μέλος εδώ να διαβάσει τα ποστ σου να δει πως νιώθεις και να σε βοηθήσει από αυτό. Παροδικό είναι θα σου περάσει...
02-04-2016, 22:47 #48
Τα πρώτα χρόνια είναι καλύτερα να μην ξέρεις άμα είναι κάτι σοβαρό άμα βελτιωθείς και επανέλθεις και το αποδεχτείς μετά θα σου πει τώρα είναι καλύτερα να μην ξέρεις μόνο παίρνε τα φάρμακα το σίγουρο είναι ότι μπορεί να χεις μια νεύρωση με ψυχωτικα στοιχεία όπως εγώ έχω μάλλον ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω σίγουρα γιατί έχω σκαμπανεβάσματα συνέχεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-04-2016, 10:48 #49
Μπου ευχομαι να εχεις μια υποφερτη ημερα.
"Make sure your worst enemy isn't you"
03-04-2016, 12:01 #50
03-04-2016, 12:22 #51
εχω αγχος για αυριο.10-1 το πρωι εχω σεμιναριο.ειναι γυρω στα 30 λεπτα απο το σπιτι.
τη προηγουμενη Δευτερα που πηγα οταν πηγαινα ηταν ετσι κι ετσι.στο σεμιναριο βρηκα μια θεση πισω πισω ετσι ωστε να μη με πολυβλεπουν και να μην τους βλεπω.ηταν ετσι κι ετσι.
οταν γυρνουσα ηταν εφιαλτικο.πολλες πολλες πολλες φωνες, πολλα φαντασματα παντου σ ολη τη διαδρομη και η συνομοσια στο κεφαλι με τρελαναν.προσπαθουσα να περπατησω οσο πιο γρηγορα γινοταν.ειχε κι ανθρωπους το μεσημερι στο δρομο.το πρωι οχι και τοσους πολλους.ηταν απο τις χειροτερες μερες γιατι συνεχισε ετσι ολη εκεινη τη μερα.
φοβαμαι να παω αλλα απο την αλλη θελω.για καμια ωρα ξεχνιεμαι και δε με νοιαζει τιποτα και ασχολουμαι μονο με τις κατασκευες που κανουμε.ειδικα συγκεκριμενα αυριο θα μου φερουν και τα εργαλεια που ειχαμε παραγγειλει ολοι μαζι και δε γινεται να το χασω.πρεπει να παω..αλλα μου κοβονται τα ποδια
03-04-2016, 12:32 #52
Μπου πάρε τηλ τη γιατρό να την πεις τι να κάνεις με τα αντικαταθλιπτικά κι εγώ μόλις τα κόψα συνήλθα δε λέω ότι αυτή είναι η λύση αλλά άμα ζορίζεσαι πολύ πάρε ένα τηλ
03-04-2016, 12:39 #53
νταξει θα τη δω την τεταρτη το μεσημερι και θα τη ρωτησω γιατι δεν τα κοβουμε αφου δεν εχω πια καταθλιψη.το remeron ντααξει με βοηθαει στον υπνο.το wellbutrin δε νομιζω οτι μου κανει τιποτα..
γιατι τα αντικαταθλιπτικα τι κανουν και πρεπει να τα σταματησω?
εγω νομιζω οτι πρεπει να κοψω τους 2 ισοροπιστες, ουτως η αλλως δε με προφυλαξαν απο την καταθλιψη
03-04-2016, 13:48 #54
Νιωθεις ανετα να την παιρνεις τηλεφωνο και στο ασχετο ας πουμε ? Να της πεις πχ αυτο, οτι εχω σεμιναριο αγχωνομαι να παω, εσεις τι λετε ? Εναλλακτικα, παιζει να ερθει και ο κολλητος για παρεουλα ? Οπως το νιωθεις μπου, μην πιεζεις τον εαυτο σου.
Ναι δεν την εμπιστευεσαι αλλά εφοσον με γονεις δε γινεται να συνενοηθεις μηπως να ρωτησεις εκεινην ?"Make sure your worst enemy isn't you"
03-04-2016, 14:17 #55
δεν την εχω παρει ποτε απο μονη μου τηλ.η μανα μου την παιρνει για να μου κλεινει ραντεβου.ε και καμια φορα ρωταει τη μανα μου πως ειμαι ε και η μανα μου της λεει οτι ειμαι καλα.
πρεπει να παω γατι θα φερουν τα εργαλεια μου και πρεπει να τα πληρωσω.
ναι το ξερω..πρεπει να την εμπιστευτω, για να παω σε αλλον γιατρο δε το σκεφτομαι γιατι ουτε το ιστορικο δε θυμαμαι να του πω.κι οπως ειπε η γιατρος την προηγουμενη βδομαδα αν παω στο ξεκαρφωτο σε εναν αλλο γιατρο και το πω οσα συμβαινουν μου ειπε οτι θα με βαλουν για νοσηλεια.
προσπαθω εδω και 10 μερες να παιρνω τα φαρμακα οπως μου ειπε.να δω που θα με οδηγησει κι αυτο..δε ξερω πως αλλιως να δειξω οτι την εμπιστευομα κανω προσπαθειες να την δω ως συμμαχο.δε ξερω ζοριζομαι να την πιστεψω.
ναι με τους γονεις δε συζηταω τιποτα.νομιζουν απλα οτι ειμαι πεσμενη και γι αυτο τη βγαζω στο κρεβατι.
σκεφτομαι να παρω 1-2 xanax αν μου δωσει η μανα μου και να παω
εσυ τι λες να παω ή οχι ετσι οπως μ ακους?
03-04-2016, 14:21 #56
Εγω με οση ειλικρινεια διαθετω θα ελεγα να παρεις την γιατρο σου και να της τα πεις οπως θα τα ελεγες σε εμενα.
Δεν θελω να νιωσεις τυχον ασχημα και να μην ξερει καποιος να σε βοηθησει. Εκεινη σιγουρα ως γιατρος θα ξερει την σωστη απαντηση !!! Ενταξει μπου μου ? αυριο που ειναι δευτερα παρε την ενα τηλ εστω απο το δωματιο σου."Make sure your worst enemy isn't you"
03-04-2016, 14:31 #57
03-04-2016, 14:35 #58
Ενταξει μπου, αλλά αν νιωσεις αβολα επεστρεψε σπιτι και κανε μια κληση.
"Make sure your worst enemy isn't you"
03-04-2016, 14:42 #59
ειναι/ηταν κανεις απο ολους εσας σαν κι εμενα?σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι εκτος απο εμενα.συναντησα κιολας εναν στην Αθηνα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη.
ποιο ηταν το αποτελεσμα απο αυτα που βιωνατε?
φευγουν ποτε ολα αυτα?κι αν πηρατε φαρμακα ο εγκεφαλος σας πιστευε ακομα στις συνομοσιες κι ολα αυτα ή εγινε φυτο απο τα χαπια και τα ξεχασε ολα?
03-04-2016, 14:54 #60
Μπου εγώ είμαι σκληρός μαζί σου και με όλους γτ τα είχα αυτά σε κάποιο βαθμό και τα ξεπέρασα κάπως ξέρω τι σου κάνουν τα φάρμακα όταν τα παίρνεις όταν τα κόβεις τι κάνουν τα λάθος φάρμακα τι κάνει η γυμναστική κλπ εγώ τα έζησα αυτά και δεν είμαι ένας τυχαίος που ακούει κάτι δύσκολο και θα σε πει δυο λόγια μαλακές έτσι με γνώρισες σε επεισόδιο και τώρα είμαι καλύτερα όποτε έχω όλο το δικαίωμα να σ λέω ξύπνα και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου θα πάρεις τον γιατρό τηλ και θα του πεις τι έχεις μάλλον παίρνεις λάθος συνδυασμό άμα σε ήξερα από κοντά θα στα έλεγα πιο κομψά άλλα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα τι φάρμακα παίρνεις γτ τα παίρνεις πως είσαι είναι η ευθύνη σου και πρέπει να γίνεις υπεύθυνη δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά πρέπει