Για να μη κλαίμε μόνον ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139
    Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Χαχαχαχαχα --- ρε συ Ρεααααα μου χε ξεφυγει και αυτο !!!!
    μα ειναι αριστουργημα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια!!! χαχαχαχαχαχα

Ο Σερβετάς εκει που σχολιαζει τα δυο ακρα καθε φορα δινει ρεστα...

Άλλο αγαπημενο https://www.youtube.com/watch?v=A1YtYEzrMBg
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    χαχαχαχαχαχαχα!!... ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντου γιου - ντου γιου....

Senior Member
    Κάνε το παγώνι... Μετά τον ανοσοιστοχημικό έλεγχο θα σταματήσει...
    Ναι Mindcrime θα το αφήσω έτσι.Σιγά μην πάω να την πιάσω..Ψυχοφθόρο είναι!Στέκομαι στην κοπέλα της γραμματείας που μου είπε να μην ανησυχώ και πως το κάνει για αποκλεισμό κακοήθειας.
    Τουλάχιστον αν είναι κάτι κακό,ας το προλάβω στην αρχή όπου μετά και την χειρουργική εξαίρεση του,κατά 96% επιτυγχάνεται Ίαση.
    Ήταν επίπεδος ο δικός μου σπίλος όπου μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα πως οι επίπεδες βλάβες (Flat Lesions) έχουν 100% πιθανότητα να ανήκουν στα λεγόμενα Thin Melanomas (λεπτά μελανώματα) όπου αφού τα αφαιρέσεις,ξεμπερδεύεις.
    Χα χα χα,κάψιμο εντελώς η φάση λέμε....

Senior Member
    Μην αγχώνεσαι... τσάμπα αγχώνεσαι... αν ήταν κάτι κακό δεν θα σου έλεγα ψέμματα, θα έκανα το παγώνι και δεν θα σου απαντούσα καθόλου.

Senior Member
    Βρειτε μου στο you tube το ντου γιου ντου γιου ρε!! Θα σας πληρωσω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Βρειτε μου στο you tube το ντου γιου ντου γιου ρε!! Θα σας πληρωσω!!
    https://www.youtube.com/watch?v=AAVn4-17Bjs
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Ρε συ Mindcrime ξέρεις που μπερδεύτηκα εγώ?Στην αρχή,Googlάροντας την λέξη Immunohistochemistry,μου έβγαζε πως χρησιμοποιείται κυρίως για την ταυτοποίηση του τύπου του καρκίνου!Δηλαδή αν είναι μεταστατικό,πρωτοπαθές αλλά και τι τύπος είναι.Οπότε λέω,πάει...Τον ήπια...
    Στην συνέχεια ψάχνοντας λίγο παραπάνω για το Μελάνωμα και τις λοιπές Μελανοκυτταρικές βλάβες,ανακάλυψα πως χρησιμοποιείται και για την διάκριση Καλοήθων & Κακοήθων σπίλων και λοιπών βλαβών...Εκεί κάπως ηρέμησα.Διοτί στην αρχή θεώρησα πως η γραμματέας για να μην με αγχώσει μου είπε πως η γιατρός θέλει να αποκλείσει την κακοήθεια.Και ότι στην ουσία ήθελε να την επιβεβαιώσει.Αυτό σκεφτόμουν εγώ...

The accurate diagnosis of melanocytic lesions is essential for the adequate clinical management of the patients.Besides the histopathologic examination,immunohistochemical studies are often used as an adjunct in distinguishing melanocytic lesions from tumors with different origin or between benign and malignant melanocytic lesions.

Βέβαια διάβασα πως είναι σπάνιο να μην επαρκεί η ιστολογική και να χρειάζεσαι άλλες μεθόδους όπως η ανοσοιστοχημική...
    Άρα εδώ 2 τινά υπάρχουν:

1)Ή όντως είναι δύσκολη περίπτωση και υπάρχει επικάλυψη ιστοπαθολογικών χαρακτηριστικών στην περίπτωση μου.Δηλαδή η διαφοροδιάγνωση είναι δύσκολη.
    2)Αυτή έχει όντως αναγνωρίσει καλοήθη στοιχεία στην ιστολογική της,αλλά λόγω της διογκωμένης ψεύτικης γνωμάτευσης που αναφέρει πως ο σπίλος εμφανίστηκε πριν 18 μήνες και πως από 6μήνου αλλάζει χρώμα και μέγεθος,θέλει μια παραπάνω κάλυψη και επιβεβαίωση.

Senior Member
    Επιβεβαίωση κάνει και θα την μάθεις ολοκληρωμένα την Τετάρτη...

Senior Member
    Μακάρι Mindcrime...
    Σχετικά με την υπόθεση Παντελίδη θυμάμαι τις προάλλες είχε ανοιχτεί μια κουβέντα..
    Βρήκα ένα άρθρο που ίσως διαφωτίσει αρκετά,μεταξύ άλλων,και το θέμα της λογικής των αποζημιώσεων...

http://www.huffingtonpost.gr/2016/04...tml?1459689539

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    Eυχαριστω!!!

Senior Member

Χαχαχα, καλος ο Κ. Λεβεντης, ειχε επιπεδο ο ανθρωπος... παραθυρα πορτες πατζουρια ντουλαπια κουζινας αεραγωγοι...
    παραμαζωμα ολα...

Καλημερα, ευχηθειτε μου λιγο θετικη ενεργεια, δεν ειναι αναγκη γραπτως, μπορει κανεις και εσωτερικα να πει (αιντε να της πανε καλα της c.c. ) γιατι εχω κατι να αντιμετωπισω σημερα και θελω να παλεψω να μαι μονο θετικη. Οποιος θελει φυσικα, άλλος μπορει να ξυπνησε με κεφια πατωμα. Α ρε ανοιξη τι με κανεις ... ααααα !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Χαχαχα, καλος ο Κ. Λεβεντης, ειχε επιπεδο ο ανθρωπος... παραθυρα πορτες πατζουρια ντουλαπια κουζινας αεραγωγοι...
    παραμαζωμα ολα...

Καλημερα, ευχηθειτε μου λιγο θετικη ενεργεια, δεν ειναι αναγκη γραπτως, μπορει κανεις και εσωτερικα να πει (αιντε να της πανε καλα της c.c. ) γιατι εχω κατι να αντιμετωπισω σημερα και θελω να παλεψω να μαι μονο θετικη. Οποιος θελει φυσικα, άλλος μπορει να ξυπνησε με κεφια πατωμα. Α ρε ανοιξη τι με κανεις ... ααααα !!!!

ένα να σου φτιάξω λίγο την διάθεση

https://www.youtube.com/watch?v=4pYkeae2ORs

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast