η συνηθεια της καταθλιψης... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 216
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    απλα βρεθηκαν πολλοι που σε επεισαν οτι εισαι σκατα, οτι δεν αξιζεις ...και το πίστεψες και οσο αρχιζεις να νιωθεις καλυτερα ..αρχιζεις να αναρωτιεσαι επιτελους..τελικα μηπως ηταν εξαρχης στραβος ο γυαλος?

Αυτο λοιπον δεν το καταλαβαινω .......αν καποιοι σου πουν οτι εισαι σκατα , εχεις υποχρεωση να υπολογισεις την γνωμη τους ? τους αγνοεις , και ληγει το θεμα ................. αρκει να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου , μπορει ναχεις καποιες ιδαιτεροτητς , αλλα αυτος που θα σου πει οτι εισαι σκατα , ειναι κακοπροαιρετος εξ ορισμου ..........εγω στο φορουμ , αν δεν εχω να πω ενα καλο σχολιο για καποιον , η για καποιο ποστ του , προτιμω να μην γραψω ιποτα , διαφωνω με την θεωρια ' οτι γραφεται δημοσιως , υποκειται σε οποιαδηποτε κριτικη ' , δεν βλεπω τον λογο γιατι να ασκησω κριτικη σε καποιον ο οποιος μου ειναι αδιαφορος/αγνωστος , σαμπως θα γινει καλυτερος με την κριτικη μου ? οι ανθρωποι δεν αλλαζουν , αυτο ειναι γνωστο τοις πασι , και το μονο που θα καταφερεις , θα ειναι ειτε να τον πικρανεις , ειτε να γινεις αντιπαθης , ειτε και τα δυο ..........

Αμα ομως ανθρωποι που σε γνωριζουν , φιλοι /συγγενεις , σου λενε οτι κανεις καποιο λαθος στον τροπο που συμπεριφερεσαι/σκεφτεσαι /ενεργεις , εκει θα πρεπει να προβληματιστεις μηπως δεν ειναι στραβος ο γιαλος .............

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ρεακι μου απαξ και ο γυαλος στραβος αναγκαστηκα παλευεις να πας να τον κοιταξεις απο μια αλλη θεση. Τον βλεπεις, τον κρινεις, τον σχολιαζεις μεσα σου αλλά δεν ταυτιζεσαι με οτι σε αποκαλει ο γυαλός αφου εσυ αλλαξες !!!
    Η αλλαγη ποναει και ενοχλεί - ξεβολευει τον αλλον- ...
    Θελω τοσο πολυ να πιστεψω οτι εφοσον ειχαμε εγκεφαλικα τη δυνατοτητα να ρουφηξουμε σαν σφουγγαρια οτι λαλακια μας ποτισαν αλλη τοση θα εχουμε να την ξεζουμισουμε και να βαλουμε νεο καθαρο νερο.

Φυσικα και δεν ειναι ευκολο, απλο, προβλεψιμο και χαχα χουχου...
    Πολεμος ειναι μεταξυ πεπατημενου δρομου και καινουργιου δυσκολου φοβιστικου.
    Στον απολογισμο ομως της ημερας μπορεις να πεις με χαμογελο, "Ναι σημερα προσπαθησα, μου αξιζει ενα μπραβο, με φροντιζω, δεν με σκοτωνω" μενω στο σημερα και οοοοοοοοσοοοοοοοοο μπορω βιωνω τον νεο μου εαυτο.
    Φρικες, θυμοι,νευρα, ξεσπασματα, ολα στο τραπεζι ειναι... απομωνωση, αφαιρετικοτητα, οτιδηποτε τελος παντων μπορει να κριθει ως λαθος απο τους υπολοιπους φυσιολογικους.

Παμε παλι ομως, κλεινεις ματακια, λες - νιωθω καλα ? αν πεις ναι εισαι σε σωστο σημειο, αν πεις ΟΧΙ... τοτε πρεπει να εμπιστευτεις περισσοτερο εσενα και οχι τις αλλες φωνες που σου διδαξαν πως πρεπει να φαινεσαι και οχι πως να ζεις κατα πως νιωθεις.

Πιστευω οτι καταλαβες το βαθυτερο νοημα των λεγομενων μου Ελπιζω δλδ.
    σε πιανω συντροφισσα!!..αλλα σε εναν στραβο γυαλο...τελικα...πως θα αρμενισεις???

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο λοιπον δεν το καταλαβαινω .......αν καποιοι σου πουν οτι εισαι σκατα , εχεις υποχρεωση να υπολογισεις την γνωμη τους ? τους αγνοεις , και ληγει το θεμα ................. αρκει να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου , μπορει ναχεις καποιες ιδαιτεροτητς , αλλα αυτος που θα σου πει οτι εισαι σκατα , ειναι κακοπροαιρετος εξ ορισμου ..........εγω στο φορουμ , αν δεν εχω να πω ενα καλο σχολιο για καποιον , η για καποιο ποστ του , προτιμω να μην γραψω ιποτα , διαφωνω με την θεωρια ' οτι γραφεται δημοσιως , υποκειται σε οποιαδηποτε κριτικη ' , δεν βλεπω τον λογο γιατι να ασκησω κριτικη σε καποιον ο οποιος μου ειναι αδιαφορος/αγνωστος , σαμπως θα γινει καλυτερος με την κριτικη μου ? οι ανθρωποι δεν αλλαζουν , αυτο ειναι γνωστο τοις πασι , και το μονο που θα καταφερεις , θα ειναι ειτε να τον πικρανεις , ειτε να γινεις αντιπαθης , ειτε και τα δυο ..........

Αμα ομως ανθρωποι που σε γνωριζουν , φιλοι /συγγενεις , σου λενε οτι κανεις καποιο λαθος στον τροπο που συμπεριφερεσαι/σκεφτεσαι /ενεργεις , εκει θα πρεπει να προβληματιστεις μηπως δεν ειναι στραβος ο γιαλος .............
    δεν ξερω μακ... εσυ εισαι εδω τοσα χρονια..εσυ απαντησε στην ερωτηση σου για το ποιος σε εκανε να ερθεις εδω για το ποιος σε εκανε να μενεις εδω τοσα χρονια και για το αν ο δικος σου γυαλος ειναι στραβος ή ισιος.

Macgyver πολύ σωστός. Αυτό έχω πει κι εγώ σε διάφορα μηνύματα. Ότι όταν κάτι/κάποιος δε μας αρέσει δεν ασχολούμαστε. Συζήτηση μπορεί να γίνει, αλλά το να χαραλτηρίσω αρνητικά τον άλλο επειδή δε μου αρέσει δεν έχει κανένα νόημα. Δε σ'αρέσει? πας παρακάτω. Όπως είχες γράψει και κάπου ότι εσύ θες αδύνατες γυναίκες και οτιδήποτε άλλο ας πούμε δε σου κάνει το κλικ χωρίς να κράξεις.

Banned
    Άμα Ρέα βλέπεις ότι είσαι εγωίστρια και δεν θες να το αλλάξεις( γενικά μιλάω πάντα) με γεια σου με χαρά σου, αρκεί να το δεις γιατί οι άνθρωποι δεν τα βλέπουν. Τώρα αν αυτός που σε θεωρεί εγωίστρια το κάνει από αγάπη και για να σε βοηθήσει ή το κάνει για δικό του συμφέρον δεν το γνωρίζω. Και αν το κάνει ΚΑΙ για δικό του καλό, δεν το θεωρώ κακό, αν το κάνει με σωστό τρόπο. Και αυτό που λες να φύγει, προφανώς δεν φεύγει γιατί κερδίζει στην ουσία από σένα και αντί να φύγει και να σε χάσει, προσπαθεί να σε αλλάξει για να κερδίσει παραπάνω. Αν εσύ δεν το αντέχεις φεύγεις!

Senior Member
    Treasure , ποτε δεν κραζω κανεναν , ποτε δεν ειρωνευομαι , αν δεχθω επιθεση , θασνταποδωσω , αλλα δεν θαρχισω εγωτον καυγα .....

Ρεα , κανεις δεν μεκανε να ερθω εδω , οικοιοθελως ηρθα , λογω κτθλψης , κυριως λογω μιας μεγαλης οικ. ζημιας , δεν ξερω ομως αν αρμενιζω στραβα , η ο γιαλος ειναι στραβος , αυτο αφορα μονον εμενα και την κτθλψη μου , κανεναν αλλον , και δεν ειμαι εδω , παρα για κουβεντουλα και οχι για νασκησω κριτικη σε αλλα μελη ..............ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλλετω ........και αναμαρτητος , δεν ειμαι , δεν διεκδικω τετοιον τιτλο ........

Banned
    σωστα τα λες...αλλα συνηθως οι ανθρωποι δεν φευγουν ακομα και οταν δεν θελουν να μεινουν... παγιδευονται σε εναν φοβο και μενουν και ξεσπανε πάνω σου για το γεγονος οτι ειναι πολυ δηλοι για να μεινουν. και σου αλλαζουν τα φωτα!

θελει τελικα σοφια να ξερεις ποτε και γιατι πρεπει να φυγεις και κοτσια για να το κανεις

Senior Member
    Ρεα , δεν εχω αφησει ποτε καποιον να ξεσπασει πανω μου , δεν το κανω ουτε εγω αυτο ................... θα ανταποδωσω τα ομοια , και ο αλλος θα παρει το μηνυμα , οτι δεν ειμαι σακος του μποξ , για να ξεσπαει πανω μου ...... ποτε δεν εχω αισθανθει την αναγκη να φυγω απο καπου , ειτε φορουμ λεγεται , ειτε οτιδηποτε αλλο , επειδη δεχτηκα καποια επιθεση ..........

Senior Member
    Παιδιά μ αρέσει και με κεντρίζει η διαφορετικότητά Δεν θέλω κάποια να είναι και να σκέφτεται σαν εμένα θέλω κάποιον να κεντρίζει το ενδιαφέρον μου να μπορεί να μου βγάλει το διαφορετικό που εχω αν θέλουμε αγίους που λένε ναι σε όλα ας πάμε στο κατηχητικό
    Είμαστε άνθρωποι έχουμε πάθη λάθη εγωισμούς και πολλά άλλα
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Macgyver το θαυμάζω αυτό και το αναζητώ στους γύρω γιατί επικρατεί πάρα πολύ το ψευτοτσαμπουκαλίκι και το μιλώ πρώτα κι έπειτα σκέφτομαι.

Ρέα όπως το λες είναι αυτό με τη δειλία και ταλαιπωρεί τόσο πολύ άνθρώπους που πραγματικα δε καταλαβαίνουν γιατί ο άλλος και μένει και δε τους θέλει. Κρύο και ζέστη.

Όσο για το ξέσπασμα συνήθως συμβαίνει γιατί απλά δεν βρισκουν τη δύναμη να βοηθήσουν τον εαυτό τους και ξεσπάνε σε άτομα που το κάνουν ακριβώς επειδη νιώθουν ότι απομακρύνονται από αυτούς και πιθανώς νιώθουν αμήχανα ή μειωνεκτικά για την προοδό τους.

Banned
    Treasure , ποτε δεν κραζω κανεναν , ποτε δεν ειρωνευομαι , αν δεχθω επιθεση , θασνταποδωσω , αλλα δεν θαρχισω εγωτον καυγα .....

Ρεα , κανεις δεν μεκανε να ερθω εδω , οικοιοθελως ηρθα , λογω κτθλψης , κυριως λογω μιας μεγαλης οικ. ζημιας , δεν ξερω ομως αν αρμενιζω στραβα , η ο γιαλος ειναι στραβος , αυτο αφορα μονον εμενα και την κτθλψη μου , κανεναν αλλον , και δεν ειμαι εδω , παρα για κουβεντουλα και οχι για νασκησω κριτικη σε αλλα μελη ..............ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλλετω ........και αναμαρτητος , δεν ειμαι , δεν διεκδικω τετοιον τιτλο ........
    ε ωραια τοτε τι δεν καταλαβαινεις?

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    Παιδιά μ αρέσει και με κεντρίζει η διαφορετικότητά Δεν θέλω κάποια να είναι και να σκέφτεται σαν εμένα θέλω κάποιον να κεντρίζει το ενδιαφέρον μου να μπορεί να μου βγάλει το διαφορετικό που εχω αν θέλουμε αγίους που λένε ναι σε όλα ας πάμε στο κατηχητικό
    Είμαστε άνθρωποι έχουμε πάθη λάθη εγωισμούς και πολλά άλλα
    ...πάλι μου την πέφτεις???.... φφφφ ... στειλε μου το Ε 9 σου.... και θα δω τι μπορω να κανω!!

Banned
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    Macgyver το θαυμάζω αυτό και το αναζητώ στους γύρω γιατί επικρατεί πάρα πολύ το ψευτοτσαμπουκαλίκι και το μιλώ πρώτα κι έπειτα σκέφτομαι.

Ρέα όπως το λες είναι αυτό με τη δειλία και ταλαιπωρεί τόσο πολύ άνθρώπους που πραγματικα δε καταλαβαίνουν γιατί ο άλλος και μένει και δε τους θέλει. Κρύο και ζέστη.

Όσο για το ξέσπασμα συνήθως συμβαίνει γιατί απλά δεν βρισκουν τη δύναμη να βοηθήσουν τον εαυτό τους και ξεσπάνε σε άτομα που το κάνουν ακριβώς επειδη νιώθουν ότι απομακρύνονται από αυτούς και πιθανώς νιώθουν αμήχανα ή μειωνεκτικά για την προοδό τους.
    συμφωνω ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ...πάλι μου την πέφτεις???.... φφφφ ... στειλε μου το Ε 9 σου.... και θα δω τι μπορω να κανω!!
    Να σου στείλω καλύτερα τής offshore που εχω
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    Να σου στείλω καλύτερα τής offshore που εχω
    χαχαχαχα.... ειμαι δικη σου αλητη!!! πως με καταφερες ρε μπαγασα!!

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast