έχω μια απορία... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Καταλαβαινω τι λετε κοριτσια και οντως ειναι πολυ λογικα και δε μπρω να διαφωνησω...ωστοσο μου ακουγεται καπως οξυμωρο ..ο επαγγελματιας αυτος που ασχολειται με το πονο σου με τις ευαισθησιες σου που σου λεει οτι εισαι πιο ευαλωτος απο του υπολοιπους να που εν ολιγοις εχει να κανει με τη ψυχη μας να υπαρχει ας πουμε αυτη η "πολιτική"..πως γινεται σε καποιον που εχεις συνδεσει με τη ψυχη σου να χωρουν λεξεις όπως ψυχρότητα, απόσταση, τυπικοτητα???
    ακου φλερουλα μου, ο λογος που φτασαμε εδω που φτασαμε ειναι γιατι δεν βαλαμε τα σωστα ορια εκει που επρεπε... και στους αλλους αλλα και στον εαυτο μας. τα ορια δεν ειναι ψυχροτητα ...η αποσταση δεν ειναι τυπικοτητα..ειναι οπλα υπερ σου ... η βασικη ιδεα ειναι να μην εστιασεις την προσοχη σου στην γιατρο σου, αλλα στον εαυτο σου. αυτα τα 45 λεπτα ειναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ ουτε του γιατρου σου ουτε κανενος αλλουνου... υπάρχει ο φυσικος φοβος της εκθεσης ..μολις πεφτει πανω μας ο προβολέας να θελουμε να τρεξουμε να κρυφτουμε πισω απο ναζακια και χαζογελακια και αστειακια.. σε αυτα τα 45 λεπτα απογυμνωνεσαι απο ολα αυτα τα σκουπιδια οσο μπορεις και στεκεσαι κατω απο τον προβολέα. αν ο γιατρος ειναι σωστος φροντιζει να λειτουργει αυτο ακριβως...

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Και σε ευχαριστω πολυ που μου δινεις την ευκαιρια να πω πως τουλ εκ προσωπικης πειρας ελαβα το μηνυμα οτι θα ξεπερασω τα προβληματα και δεν ειμαι η καταδικασμενη μπλα μπλα μπλα. Αν καποιοι αλλοι ψυχολογοι κοιτανε να βγαλουν περισσοτερα χρηματα πουλωντας παραμυθια και μη δινοντας ωθηση ειναι αλλη ιστορια.

Ντουβρουτζα ελπιζω να καταλαβαινεις ολη την καλη μου διαθεση, δεν προσωποποιω κατι εναντιον σου και μιλαω μονον κατοπιν εμπειριας. Και για εμενα αυτο ειναι γονιμος διαλογος. Σε ευχαριστω.
    Αλήθεια χαίρομαι πάρα πολύ και να ξέρεις ότι και για μένα είναι γόνιμος διάλογος.

Μη στεναχωριέσαι δεν παρεξηγώ ποτέ και κανέναν :)

Senior Member
    δε ξερω γιατι ντρεπομαι....απλα συμβαινει...και φυσικα θελω να με βοηθησει και οχι να με συμπαθησει !!! Και κυριως δε θελω να το συζητησω γιατι δε με απασχολει τοσο...οκ εμαθα τι παιζει τελειωσε!!Δε με ενδιαφερει να αποκτησω καποια φιλικη σχεση μαζι της- ουτε περιμενα βεβαια-ουτε να μου εξηγησει ...τα καταλαβα !!!Προτιμώ να συζητησουμε αλλα θεματα... Γιατι βρε Ρέα δε θες ναζια και δε θα με σεβεσαι?

Banned
    δε ξερω γιατι ντρεπομαι....απλα συμβαινει...και φυσικα θελω να με βοηθησει και οχι να με συμπαθησει !!! Και κυριως δε θελω να το συζητησω γιατι δε με απασχολει τοσο...οκ εμαθα τι παιζει τελειωσε!!Δε με ενδιαφερει να αποκτησω καποια φιλικη σχεση μαζι της- ουτε περιμενα βεβαια-ουτε να μου εξηγησει ...τα καταλαβα !!!Προτιμώ να συζητησουμε αλλα θεματα... Γιατι βρε Ρέα δε θες ναζια και δε θα με σεβεσαι?
    πηγαινε το ενα βημα παρακατω...γιατι ντρεπεσαι? τι σημαινει ντρεπομαι? γιατι κανω ναζια

Senior Member
    αχ ρε ρεα μου θυμιζεις μια φιλη μου!! σταματασ να κανεις αστεια!! δεν ειναι ολα αστεια!! Χμμ ντρεπομαι γιατι ειναι κατι που αφορα την ιδια....αν επροκειτο για αλλο ατομο θα το συζητουσα.. ειναι κακο να κανεις ναζια?γιατι?

Banned
    αχ ρε ρεα μου θυμιζεις μια φιλη μου!! σταματασ να κανεις αστεια!! δεν ειναι ολα αστεια!! Χμμ ντρεπομαι γιατι ειναι κατι που αφορα την ιδια....αν επροκειτο για αλλο ατομο θα το συζητουσα.. ειναι κακο να κανεις ναζια?γιατι?
    οκ φλερουλα...:) οχι δεν ειναι κακο... ειδικα απο παιδακια ειναι πολυ χαριτωμενο... και εγω κανω ναζια...οταν φλερταρω... απο εκει και περα αναμεσα σε 2 ενηλικες γυναικες το βρισκω καπως... δεν ξερω ...

Senior Member
    Ειναι που δεν εισαι γυναικα γατουλα!!!πλάκα κανω ρε συ!! και εγω " ναζια " κανω στον αντρα μου ,στα ανηψακια μου και με τις κολλητες οταν μαλακιζομαστε!! Αλλα ειναι κολλητες μου και το σηκωνουν...δε θα το κανα σε καποια αγνωστη ...δινω τετοια εντυπωση???

Banned
    οχι βεβαια!!..δεν το προσωποποιησα απλα απαντησα στην ερωτηση σου...το ναζι ειναι η μιμηση παιδικης συμπεριφορας που το κανουμε οταν θελουμε να δειξουμε μια ελαφρυα χαριτωμενη πλευρα του εαυτου μας. κανω την χαζουλα που λέμε... ε αν μου κανει καποια την χαζουλα ..θα την θεωρησω χαζουλα..αυτο.. και παλι τονιζω οτι μιλω γενικευμενα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι βεβαια!!..δεν το προσωποποιησα απλα απαντησα στην ερωτηση σου...το ναζι ειναι η μιμηση παιδικης συμπεριφορας που το κανουμε οταν θελουμε να δειξουμε μια ελαφρυα χαριτωμενη πλευρα του εαυτου μας. κανω την χαζουλα που λέμε... ε αν μου κανει καποια την χαζουλα ..θα την θεωρησω χαζουλα..αυτο.. και παλι τονιζω οτι μιλω γενικευμενα ...
    λίγο νάζι λίγο γουτσου γουτσου κάνουν πολύ καλό και στην σχέση και στην ζωή μας
    άλλο νάζι και χαδιάρα κι άλλο χαζουλα
    με το νάζι κάνεις τον άλλον να σε πάρει αγκαλιά και να σε λιώσει στα φιλιά
    αλλά με μέτρο πάντα μη μας καλομαθαινετε
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Νιάου :p γατούλα η αγριόγατα ανάλογα με την περίσταση. Χαχα
    Ολα με μέτρο και εκεί που πρέπει - χρειάζεται

Senior Member
    αντε βρε ρεακι!!! ενταξει το καταλαβα οτι μιλας γενικα!! Ρε συ εχεις ακουσει που λενε οτι οι σχεσεις με τις φιλες σου ειναι σχεσεις "ερωτικες"?? χαχα Δηλαδη αν καποια φιλη σου , σου κανει ναζια (δηλαδη τι/. να γλυκανει τη φωνη της γιατι θέλει μια χαρη για παραδειγμα) θα τη θεωρησεις χαζουλα?? Μη με παρεξηγησεις !! Ξερω πολυ καλα οτι ο καθενας μας ειναι διαφορετικος ..και συ το βλεπεις ετσι..αλλα πραγματικα αυτο δε το χω συζητησει ποτε!! :P οκ!! Το καταλαβαινω το να ειναι μια non stop νιαου και νιαου ειναι τελειως ηλιθιο σιγουρα!!

Banned
    αντε βρε ρεακι!!! ενταξει το καταλαβα οτι μιλας γενικα!! Ρε συ εχεις ακουσει που λενε οτι οι σχεσεις με τις φιλες σου ειναι σχεσεις "ερωτικες"?? χαχα Δηλαδη αν καποια φιλη σου , σου κανει ναζια (δηλαδη τι/. να γλυκανει τη φωνη της γιατι θέλει μια χαρη για παραδειγμα) θα τη θεωρησεις χαζουλα?? Μη με παρεξηγησεις !! Ξερω πολυ καλα οτι ο καθενας μας ειναι διαφορετικος ..και συ το βλεπεις ετσι..αλλα πραγματικα αυτο δε το χω συζητησει ποτε!! :P οκ!! Το καταλαβαινω το να ειναι μια non stop νιαου και νιαου ειναι τελειως ηλιθιο σιγουρα!!
    ναι.. ειδικα αν με ξερει και μου κανει ναζια δεν ειναι απλα χαζουλα, ειναι τερμα ηλίθια! το "ερωτικο" στοιχειο σε μια φιλια ειναι η συντροφικοτητα οχι οι χαζοζουζουνιτσες :)..

φαντασου λοιπον πως νιωθω οταν γνωριζω καποιον αντρα και μου κανει ναζια...πωωωωωω αληθεια δεν υπάρχει πιο ξενερωτικο... σου χει τυχει ???

Senior Member
    ειναι και οι χαζοζουζουνιτσες...αλλα κυριως το λενε γιατι υπαρχει ενα ειδος κτητικοτητας και στις φιλίες...φυσικα και το χω ζησει ...ο αντρας μου κανει ζουζουζουνιτσες!!! καταλαβα εσυ το θες το μπινελικι σου!!! χαχα πλακα κανω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι.. ειδικα αν με ξερει και μου κανει ναζια δεν ειναι απλα χαζουλα, ειναι τερμα ηλίθια! το "ερωτικο" στοιχειο σε μια φιλια ειναι η συντροφικοτητα οχι οι χαζοζουζουνιτσες :)..

φαντασου λοιπον πως νιωθω οταν γνωριζω καποιον αντρα και μου κανει ναζια...πωωωωωω αληθεια δεν υπάρχει πιο ξενερωτικο... σου χει τυχει ???
    να και μια χαζουλα

https://www.youtube.com/watch?v=yWVLw75PZ9c
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    χαχα εκλαψα!!!αυτη θα μπορουσε να ειναι φιλη μου!!! κατι τετοια χαζα λοιπον εκανα ...οκ οχι τωρα στα 20 σιγουρα!!!! δε βαριεσαι παλιοζωη!!!ας γελαμε και ας πηδαμε για να λεμ πως δε πειναμε.... (το εχεσα λιγο το θεμα μου!!!)

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast