Results 1 to 15 of 266
Thread: αμνησια απο τα χαπια?
-
30-04-2007, 12:44 #1
αμνησια απο τα χαπια?
εχω αρχισει να χανω επεισοδια απο τη ζωη μου...
αρχιζω κ ξεχνω πολυ....
σηκωνομαι το πρωι βλεπω γυρω μου σοκολατες,γαριδακια,σημερα βρηκα κ το αλατι πανω στο γραφειο μου,προφανως κατι θα ετρωγα...
δεν θυμαμαι τι γινεται απο μια συγκεκριμενη ωρα κ μετα?
τοση αμνησια απο τα χαπια η το χανω το οσο μου απομεινε?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 30-04-2007, 21:39 #2
ιντερ γεια σου κουκλα μου.λοιπον κοιτα να δεις εγω πινω εδω και ελαχιστο καιρο χαπια και μα την παναγια ξεχναω συνεχως πραγματα και καταστασεις.πιστευω οτι ειναι παρενεργεια απο τα χαπια αλλα καλα θα κανεις να κανεις καμια εξεταση και να ρωτησεις τον γιατρο σου.εγω αυτα τα παθαινω μετα απο τεραστια καταναλωση αλκοολ η χαναχ καμια φορα πινω 2 μαζι για να με επαναφερουν απο τις κρισεις
30-04-2007, 22:08 #3
Το πιο ευκολο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου...αλλα αν θες μπορεις να κανεις και μια προσωπικη ερευνα αναλογως τα φαρμακα που παιρνεις για τις παρενεργειες που εχουν ξεκινωντας απο το απλο συνοδευτικο εντυπο που ερχεται μαζι με τα φαρμακα και μετα στο internet.
Πολλα ψυχοφαρμακα επηρεαζουν την μνημη αλλα μπορει να οφειλεται και στην διαταραχη που εχεις δεν ξερω.
Η ηλικια δεν πιστευω να παιζει εισαι μικρη ακομα:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-04-2007, 23:51 #4
με τόσα ταβόρ που κατεβάζεις, λογικό είναι.για λίγο καιρό που τα έπαιρνα έίχα χάει σήριαλ ολόκληρα, όχι επεισόδεια!
01-05-2007, 01:26 #5
α ρε arktos ο δε δρ μου ειπε οτι δεν εχω καμια σχεση με αμνησια!το αλατι πως προεκυψε στο γραφειο μου???σημερα ειχα συνεδρεια..
το κακο ειχε αρχισει με τα hipnosedon...αλλα τωρα παραπηγε το κακο το ταβορ ειναι νομιζω πιο αθωο
ας ελπισω να μην ξεχασω πουθενα το μικρο και βγω στα παραθυρα...
κ τα εφεξορ νομιζω με κανουν να ξεχναω και ολα μαζι...
επειτα αφου ειμαι νηστηκια ολη την ημερα και περνω τοσα φαρμακακια να μη ξεχναω...
αλλα σημερα ξεχασα κατι σημαντικο να του ζητησω να μου γραψει φαρμακα
και τωρα καταλαβα τι κολλημα ειναι τα χαπια δεν με φτανουν ως την Τριτη θα πρεπει να γλυψω την φμαρμακοποιο μου...
κ μετα λεμε δεν θελω τα χαπια μου...κι αν ξεμενουμε να το αγγουριwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-05-2007, 07:02 #6
Παρενέργειες: Οι παρενέργειες περιλαμβάνουν καταστολή και διαταραχές στη μνήμη, στον κινητικό συγχρονισμό και στη γνωστική ικανότητα. Οξείες δόσεις βενζοδιαζεπινών μπορεί επίσης να προκαλέσουν παλίνδρομη αμνησία, ειδικότερα με παράλληλη χρήση αλκοόλ. Συμπεριφορά με έλλειψη ικανότητας αναστολής, όπως εκρήξεις θυμού, επιθετικότητα, αυξημένος παρορμητισμός και ευφορία μπορεί να παρουσιαστεί, ειδικότερα σε ασθενείς με συνυπάρχοντα ιατρικά προβλήματα, καθώς και σε ασθενείς με διαταραχές προσωπικότητας με ιστορικό έλλειψης ικανότητας ελέγχου. Με τη χρήση βενζοδιαζεπινών μπορεί να προκληθούν καταθλιπτικά συμπτώματα που συνήθως μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με αντικαταθλιπτικά. Αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες. Ηπατοπαθείς και ηλικιωμένοι είναι ιδιαίτερα ευπαθείς στην ανάπτυξη παρενεργειών. Επίσης, η αναπνοή ενδέχεται να διαταραχθεί σε ευπαθείς ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Κάποια δεδομένα υποδεικνύουν ότι οι βενζοδιαζεπίνες μπορεί να προκαλέσουν τερατογένεση, και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγονται κατά την εγκυμοσύνη. Τα φάρμακα αυτά εκκρίνονται επίσης στο γάλα θηλασμού, και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους κατά την περίοδο θηλασμού.
http://www.obrela.gr/psychiatry_2_3.htm[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-05-2007, 07:44 #7
μήπως πίνεις πάααρα πολλά, όμως?πρέπει να το συζητήσεις με το γιατρό σου οπωσδήποτε.οδηγείς κιόλας...
01-05-2007, 12:37 #8
δεν οδηγω αλλα ειμαι πεζη...νομιζω οτι πρεπει να βαλω ενα ν στην πλατη μου
βενζοδιαζεπινες αβερτα επι ενα μιση χρονο......ολες τις δοκιμασα
τι να ρωτησω τα ταβορ απο δυο κ δυομιση μονο τις κακες μερες γιναν 2μιση στανταρτ!!!!
εχω αρχισει να τα περνω στο κρανιο με τον συγχωρεμενο αντρα μου
με εκδικηθηκε..τον εαυτο του σκοτωσε μα με εκδικηθηκε...
τον εβριζα για τα hipnosedon κ μεχρι πριν 3 μηνες τα κατεβαζα για 8 μηνες...κ χωρις να σπασω φαρμακια....με εντολη ψυχιατρου αν δεν ειναι αυτο καταρα τι ειναι????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-05-2007, 18:16 #9
εγώ παίρνω benzos εδώ και 5 χρόνια ανελλιπώς:D και δεν ξεχνάω!!!
Στην αρχή το lexotanil.Καλό φάρμακο...Σχεδόν υπάρχει σε κάθε σπίτι...για το άγχος,για την πίεση,για την αυπνία...όπως λέμε Σαράφης στα Τρικαλα,Σαράφης στη Λάρισα ,Σαράφης στο Παρίσι!!!!χαχαχαχαχ!!!!!:P
Μετά το γύρισα στα Xanax που και καλά φημίζονται για τισ κρίσεις πανικού...Παπάρια μάντολες...Το λένε για να πουλάνε...\'Ασε που είναι πολυ ελαφρύ!!
Έχω και κάτι Rivotril...
01-05-2007, 20:29 #10
παιδια εμενα τα χαναχ με βοηθησαν αλλα επινα αρκετα.τωρα εδω και λιγο καιρο ξεχναω παρα πολυ.πινω και εγω ταβορ καποιες φορες.σιπραλεξ και ζολοφτ ειναι τα αλλα φαρμακα που πινω.αντε και εις ανωτερα
01-05-2007, 20:57 #11
τα ζολοφτ ηταν το πρωτο χαπι που μου δωσανε εκτος απο τις βενζοδιαζεπινες...με χεσανε...μου βγαλαν ολες τις παρενεργειες κι ετσι μπηκε στη ζωη μοθ το εφεξορ 2 των 150 μαζι...καλα ειναι ομως παραπονο δενν εχω απο αυτα...
απο ολα τα αλλα εχω!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-05-2007, 21:05 #12
κοριτσακι μου κανε υπομονη.ειδες το μην που σου εγραψα σε ενα αλλο θεμα?εκει που ειχες γραψει με τον λοστρε?δεν θυμαμαι που.καπου που εγραφες οτι φωναζες
01-05-2007, 21:31 #13
ναι ειδα υπομονη κανω εχω κ τιποτα αλλο να κανω...
η μνημη θα επανερθει??
κι ο γιατρος εκει !δεν εχεις προβλημα αμνησιας νομιζεις οτι εχεις
οκ δρ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
02-05-2007, 02:06 #14
καλα ποτε κανενας γιατρος δεν παραδεχεται τις μ......ς το καλο που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου ειναι να δεις αν οταν ελαττωσεις τη δοση του ταβορ νιωσεις καλυτερα.εγω οσο επαιρνα ταβορ ειχα πολλα.και νομιζω οτι θα επανελθει το κακο.αλλα να πας να κανεις ενα εγκεφαλοφραφημα για να προσεξεις μην σου κανει μονιμη βλαβη
02-05-2007, 11:45 #15
η κατασταση χειροτερευει...διαβασα τα ποστ μου εχθες σημερα κι ενω ειναι 100% αληθινα δεν θυμαμαι να τα εγραψα..δεν μπορω να ελατωσω απο μονη μου τα χαπια αυτο θα μου το πει ο δρ..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια