Βλεπετε anime ή manga - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Στην σελιδα http://an1me.me/ εχει να τα δείς online με ελληνικούς υπότιτλους
    Να σου πω το σκεπτικο μου, αγγλικα ξερω αρκετα καλα, ημουν και uploader σε ενα torrent site, και σκεφτηκα να κατεβαζω anime και να τα μεταφραζω και να τα ανεβαζω εκει. Για παιδια και για ατομα που δεν ξερουν καλα αγγλικα. Τελικα μονο σχεδιο εμεινε :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Να σου πω το σκεπτικο μου, αγγλικα ξερω αρκετα καλα, ημουν και uploader σε ενα torrent site, και σκεφτηκα να κατεβαζω anime και να τα μεταφραζω και να τα ανεβαζω εκει. Για παιδια και για ατομα που δεν ξερουν καλα αγγλικα. Τελικα μονο σχεδιο εμεινε :p

χαχαχααχαχαχαχα καταλαβαίνω!!! κι εγω πολλες φορές εχω καποιο σχέδιο αλλα δεν το υλοποιω.... Προσπαθω τελευταία βέβαια να το αλλαξω.... ;)
    Παντως αν ασχολείσαι με αυτά μπορείς να ζητησεις απο εκεινη την σελίδα να σε βάλλουν στην ομάδα που κάνει της μεταφράσεις.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    χαχαχααχαχαχαχα καταλαβαίνω!!! κι εγω πολλες φορές εχω καποιο σχέδιο αλλα δεν το υλοποιω.... Προσπαθω τελευταία βέβαια να το αλλαξω.... ;)
    Παντως αν ασχολείσαι με αυτά μπορείς να ζητησεις απο εκεινη την σελίδα να σε βάλλουν στην ομάδα που κάνει της μεταφράσεις.
    Μπα , τωρα πλεον δεν υπαρχει χρονος και ειναι και κουραση ολο αυτο
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member

Σε νιώθω.......
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Φίλε ΟΥΑΑΑΑΟΥ!!!!!!
    Και νόμιζα πως εγω εχω δει πολλα. Μερικα απο αυτα που εχεις δει τα εχω δεί και εγω αλλα θελω δουλεια ακόμα...
    Το Claymore το εχεις δει...; Μοιαζει λιγο με το Berserk απο αυτα που είπες δλδ, αλλα είναι με δαιμονες πολυ καλο αν και απο ότι διάβασα δεν θα βγάλουν 2 season γτ στο τέλος στο anime βγηκε εκτος πλοκής απο το manga και άλλαξε την ιστορία (εδειξε μια μάχη που δεν επρεπε να γίνει) και το εκοψαν.
    Σου προτείνω και το Overlord πολυ καλό
    Kαλημέρα το έχω δει το claymore. το berserk είναι στην ίδια φάση αλλά είναι κλάσεις ανώτερο. Το overlord ομολογώ ότι δεν το έχω δει, θα το ρίξω ένα βλέφαρο το Σ/Κ

Senior Member
    και εγώ δεν έχω χρόνο αλλά στα κενά ρίχνω και κανένα βλέφαρο ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Kαλημέρα το έχω δει το claymore. το berserk είναι στην ίδια φάση αλλά είναι κλάσεις ανώτερο. Το overlord ομολογώ ότι δεν το έχω δει, θα το ρίξω ένα βλέφαρο το Σ/Κ

Καλημερα. Καλυτερο απο το Claymore εεεε;;; Θα το δω σιγουρα.
    Δες το Overlord και πες μου εντυπωσεις!!!!!
    Εγω το είδα καταλάθος στο an1me και επειδη εκει δεν εχει όλα τα επεισόδια τα υπόλοιπα τα είδα στα Αγγλικα στο kissanime

Senior Member
    Καλημερα. Καλυτερο απο το Claymore εεεε;;; Θα το δω σιγουρα.
    Δες το Overlord και πες μου εντυπωσεις!!!!!
    Εγω το είδα καταλάθος στο an1me και επειδη εκει δεν εχει όλα τα επεισόδια τα υπόλοιπα τα είδα στα Αγγλικα στο kissanime
    Θα αγαπήσεις και θα μισήσεις ταυτόχρονα , να ξέρεις ότι έχουν βγει μετά το 2010 και 3 ταινίες berserk και τώρα περιμένουμε την 4, Guts "The Black Swordsman, Kuroi Kenshi, Hundred Man Slayer o βασικός χαρακτήρας

Senior Member
    Βασικά είναι και το μοναδικό Manga που διάβασα

Senior Member
    πω πω τι ειπατε,παλια ελιωνα,τωρα πια δεν εχω χρονο :p...ειχα δει το claymore περιπου οταν ειχε ολοκληρωθει και το εψαχνα για να το ξαναδω δεν εβρισκα το ονομα ευτυχως που το ειπατε...εχω δει:psychopass,another,high school of the dead,helsing,attack on titan,hunter x hunter,zetman,ergo proxy,bleach,one piece(δεν θα τελειωσει ποτε χαχαχα),sword art online,afro samurai,full metal alchemist,death note,elfen lied,ao no exorcist,angel beats και πολλα που ακομα ψαχνω ονομασιες για να τα ξαναδω...αλλα μακραν πιο αγαπημενο ειναι το psychopass

Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    ,helsing,attack on titan,hunter x hunter,zetman,ergo proxy,bleach,,afro samurai,full metal alchemist,death note,elfen lied
    Alucard αγάπη, elfen lied ήταν η δεύτερη σειρά μετά το berserk που είδα,σε σειρά μετά είδα το evangelion που το είδα 3 φορές για να το καταλάβω... Το bleach ρε φίλε αν και το είδα όλο , kenpachi και urahara μακραν οι καλυτεροι , με κούρασε
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    και εγώ δεν έχω χρόνο αλλά στα κενά ρίχνω και κανένα βλέφαρο ;)
    Ε τι να πρωτοδω πια, το εχω ριξει στις ξενες σειρες και κυριως τα σ/κ βλεπω καμια ταινια.... αν αρχισω και τα anime δεν θα προλαβαινω ουτε να κοιμηθω :p

Senior Member
    Θα αγαπήσεις και θα μισήσεις ταυτόχρονα , να ξέρεις ότι έχουν βγει μετά το 2010 και 3 ταινίες berserk και τώρα περιμένουμε την 4, Guts "The Black Swordsman, Kuroi Kenshi, Hundred Man Slayer o βασικός χαρακτήρας
    μολις τελειωσα την 1 season του berserk..... μεγαλο μουνόπανο ο Griffith.... πολυ καλο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    πω πω τι ειπατε,παλια ελιωνα,τωρα πια δεν εχω χρονο :p...ειχα δει το claymore περιπου οταν ειχε ολοκληρωθει και το εψαχνα για να το ξαναδω δεν εβρισκα το ονομα ευτυχως που το ειπατε...εχω δει:psychopass,another,high school of the dead,helsing,attack on titan,hunter x hunter,zetman,ergo proxy,bleach,one piece(δεν θα τελειωσει ποτε χαχαχα),sword art online,afro samurai,full metal alchemist,death note,elfen lied,ao no exorcist,angel beats και πολλα που ακομα ψαχνω ονομασιες για να τα ξαναδω...αλλα μακραν πιο αγαπημενο ειναι το psychopass
    .

Psychopass το εχω δει κι εγω πολυ καλό. και πολλα απο τα υπόλοιπα. αν σου αρεσε το SAO δες το overlord πολυ καλυτερο, Και αν σου αρεσε το HOTD δες το Prison School και το The Testament of Sister New Devil.

Senior Member
    μολις τελειωσα την 1 season του berserk..... μεγαλο μουνόπανο ο Griffith.... πολυ καλο!!!

Mην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα; Ρε φίλε και ο σχεδιασμός του anime είναι μοναδικός, πόσο μάλλον για τον gatsu
    Countless as the sands of the sea are human passions

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast