Results 16 to 22 of 22
Thread: μπλοκαρα....
-
08-04-2016, 10:12 #16
καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου... η μικρη εχει τις δικες της μαχες να δωσει...και εσυ τις δικες σου...δως της χρονο, θα καταλάβει!..οταν θα εισαι αρκετα δυνατη θα μπορεσεις να βρεις τροπο να επικοινωνησεις μαζι της.
προς το παρον μπορεις απλα να της ζητησεις μια αγκαλια..στην αρχη θα αρνηθει και θα προσπαθησει να σε πληγωσει, αλλα ξερεις οτι σε αγαπάει. και δεν τα εννοει αυτα που λέει, ζητα μια αγκαλια καθε μερα...(να εισαι προετοιμασμενη ομως για την απορριψη) σιγα σιγα θα της μαλακωσει την ψυχουλα αυτο..και θα καταλάβει ποσο πολυ την αγαπας..αλλα θελει χρονο
η μανα ειναι μανα οσο και αν λέμε οτι την μισουμε... τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να ξεπερασει αυτον τον δεσμο..μεσα σε αυτην την σχεση υπαρχει θεικη παρεμβαση αιωνιας και απολυτης αγαπης!!
- 08-04-2016, 10:17 #17
τι να πω? δεν ειχα ιδεα πως ειναι αυτα τα πραγματα με τους ψυχιατρους κ ψυχολογους.μπροστα στην δικη σου ταλαιπωρια,η δικη μου προφανως και ειναι πταισμα!
εγω περιμενα πως θα μου ελεγαν οκ καταθλιψη με μια κρισουλα περαστικη,λογω των γεγονοτων!
ναι ευτυχως ακομα εχω την θεληση και ψαχνω τροπους για να βοηθηθω!
οδηγω πολυ προσεκτικα αλλα και παλι φοβαμαι οτι κατι θα κανω λαθος! ησυχαζω λιγο γιατι εχω κοτσαρει το Ν (20 χρονια οδηγος χαχαχα) κ ισως προσεχουν ετσι και οι αλλοι.ασχετο! το Ν μπηκε γιατι τα κοριτσια τωρα βγαλανε διπλωμα κι απλα βολεψε κι εμενα.
να δοκιμασω κι αυτο με την μουσικη! ισως με βοηθησει!
08-04-2016, 10:23 #18
08-04-2016, 10:26 #19
ρεα ασχετο.ξερεις πως μπορω να σβησω μερικες απαντησεις μου παλιοτερες? το ρωτησα και στο αλλο μου ποστ αυτο αλλα δεν μου απαντησε κανενας
08-04-2016, 10:33 #20
πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
08-04-2016, 15:22 #21
αν εννοεις τα δημοσια ποστ δεν σβηνονται τελειως, μπορεις μεχρι καποιο χρονικο διαστημα να τα αλλαξεις, να τα σβησεις και να βαλεις τελιτσες .. κατω απο το ποστ που κανεις θα δεις που γραφει επεξεργασια μυνηματος..οσα σου βγαζουν επεξεργασια σημαινει οτι μπορεις να τα αλλαξεις.
ή μηπως εννοεις τα πμ σου?
08-04-2016, 17:22 #22
μια χαρα το καταλαβες.στο προηγουμενο ποστ μου εννοουσα καποιες απαντησεις μου.δυστυχως δεν γραφουν καπου επεξεργασια.
εγραψα στην βασια (δεν ξερω αν εκανα σωστα) αλλα δεν απαντησε ακομα.
εχω ανεβασει πιεση (απο χτες στη δουλεια) και δεν μπορεσα τελικα σημερα να παω...
ειμαι καπως καλυτερα τωρα...
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή