μπλοκαρα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου... η μικρη εχει τις δικες της μαχες να δωσει...και εσυ τις δικες σου...δως της χρονο, θα καταλάβει!..οταν θα εισαι αρκετα δυνατη θα μπορεσεις να βρεις τροπο να επικοινωνησεις μαζι της.
    προς το παρον μπορεις απλα να της ζητησεις μια αγκαλια..στην αρχη θα αρνηθει και θα προσπαθησει να σε πληγωσει, αλλα ξερεις οτι σε αγαπάει. και δεν τα εννοει αυτα που λέει, ζητα μια αγκαλια καθε μερα...(να εισαι προετοιμασμενη ομως για την απορριψη) σιγα σιγα θα της μαλακωσει την ψυχουλα αυτο..και θα καταλάβει ποσο πολυ την αγαπας..αλλα θελει χρονο

η μανα ειναι μανα οσο και αν λέμε οτι την μισουμε... τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να ξεπερασει αυτον τον δεσμο..μεσα σε αυτην την σχεση υπαρχει θεικη παρεμβαση αιωνιας και απολυτης αγαπης!!

Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα κατερινακι, ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.

εμενα η πρωτη γιατρος ήταν ψυχολόγος... πριν πάνω απο 10 χρονια..δεν διεγνωσε καταθλιψη ..δεν διεγνωσε τιποτα. ημουν απλα κακοποιημενη
    ο 2ος ηταν ψυχιατρος του εοπυ, την διαγνωση μου την ειχα κανει μονη πριν απο αυτον ..πήγα του ειπα τι εχω μου εγραψε κατι βομβες
    οπου ο 3ος ψυχιατρος επεισης του εοπυ μου είπε οτι πρεπει να κοψω γιατι υπάρχει κινδυνος μανιας και μου εγραψε αλλα ψυχοφαρμακα τα οποιοα το ενα ηταν για σχιζοφρενεια, επεισης χωρις ποτε να μ εχει κανει διαγνωση... λιγο δυσκολο να ανοιχτεις σε εναν ανθρωπο που κοιταει μονιμως τον υπολογιστη του.

και ετσι τα εκοψα ολα. γιατρους και φαρμακα

ειναι μεγαλο ζητημα η θεραπεια, μεγαλο προβλημα γενικα.καποιοι τυχεροι επεσαν σε καλους γιατρους αλλα πολλοι ατυχοι σε κομπογιαννητες. ακομα και αυτοι ομως με τον τροπο τους με βοηθησαν.. θελω να πω...το μυστικο τελικα νομιζω οτι ειναι να ΘΕΛΕΙΣ πραγματικα να βοηθηθεις, να μπεις στην διαδικασια να παλέψεις ..να ψαχνεις να βρεις τροπους..απο εκει και πέρα ακομα και λάθος να ειναι ο τροπος εισαι στην σωστη κατευθυνση, θα δοκιμασεις και αλλον τροπο και αλλον ... αλλοι το πάνε απο λαμια και αλλοι το πάνε ευθεια ...τ θεμα ειναι να φτασεις καπου!

το ξερω οτι τωρα εισαι πολυ φοβισμενη για το ποιον δρομο θα πρεπει να ακολουθησεις, χωρις να το ξερεις ομως εισαι ηδη σε εναν δρομο, το ψαχνεις...δεν σε αφηνεις στη μοιρα σου, στο ελεος της αρρωστειας σου. στην αρχη ολα θα σου φαινοντε λιγο χαος ..αλλα αν επιμεινεις σιγα σιγα θα βρεις τον δρομο σου. δοκιμασε τα ολα...τι εχεις να χασεις?

προσεχε στην οδηγηση ... εκει εχω ενα κολπο για να ξεπερασω την καθε ανασφαλεια μου... μουσικη στο ΤΕΡΜΑ!!... ειμαι το καραγιωζακι που χορευει με το τιμονι και οι γυρω με κοιτουν με απορια...και με λιγη ζηλια
    τι να πω? δεν ειχα ιδεα πως ειναι αυτα τα πραγματα με τους ψυχιατρους κ ψυχολογους.μπροστα στην δικη σου ταλαιπωρια,η δικη μου προφανως και ειναι πταισμα!
    εγω περιμενα πως θα μου ελεγαν οκ καταθλιψη με μια κρισουλα περαστικη,λογω των γεγονοτων!
    ναι ευτυχως ακομα εχω την θεληση και ψαχνω τροπους για να βοηθηθω!

οδηγω πολυ προσεκτικα αλλα και παλι φοβαμαι οτι κατι θα κανω λαθος! ησυχαζω λιγο γιατι εχω κοτσαρει το Ν (20 χρονια οδηγος χαχαχα) κ ισως προσεχουν ετσι και οι αλλοι.ασχετο! το Ν μπηκε γιατι τα κοριτσια τωρα βγαλανε διπλωμα κι απλα βολεψε κι εμενα.
    να δοκιμασω κι αυτο με την μουσικη! ισως με βοηθησει!

καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου... η μικρη εχει τις δικες της μαχες να δωσει...και εσυ τις δικες σου...δως της χρονο, θα καταλάβει!..οταν θα εισαι αρκετα δυνατη θα μπορεσεις να βρεις τροπο να επικοινωνησεις μαζι της.
    προς το παρον μπορεις απλα να της ζητησεις μια αγκαλια..στην αρχη θα αρνηθει και θα προσπαθησει να σε πληγωσει, αλλα ξερεις οτι σε αγαπάει. και δεν τα εννοει αυτα που λέει, ζητα μια αγκαλια καθε μερα...(να εισαι προετοιμασμενη ομως για την απορριψη) σιγα σιγα θα της μαλακωσει την ψυχουλα αυτο..και θα καταλάβει ποσο πολυ την αγαπας..αλλα θελει χρονο

η μανα ειναι μανα οσο και αν λέμε οτι την μισουμε... τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να ξεπερασει αυτον τον δεσμο..μεσα σε αυτην την σχεση υπαρχει θεικη παρεμβαση αιωνιας και απολυτης αγαπης!!
    αχ δεν μπορω ρεα μου...αυτο ειναι πανω απο τις δυναμεις μου...δεν μπορω να της ζητησω την αγκαλια της που τοσο χρειαζομαι...
    δεν θα αντεξω καμμια αλλη απορριψη...δεν μπορω να νιωσω οτι δεν τα πιστευει...

ρεα ασχετο.ξερεις πως μπορω να σβησω μερικες απαντησεις μου παλιοτερες? το ρωτησα και στο αλλο μου ποστ αυτο αλλα δεν μου απαντησε κανενας

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    αχ δεν μπορω ρεα μου...αυτο ειναι πανω απο τις δυναμεις μου...δεν μπορω να της ζητησω την αγκαλια της που τοσο χρειαζομαι...
    δεν θα αντεξω καμμια αλλη απορριψη...δεν μπορω να νιωσω οτι δεν τα πιστευει...
    ζήτησε την κι ας ξέρεις ότι θα σου πει όχι τουλάχιστον θα τ ακούσει
    μια δυο τρεις θα το καταλάβει
    όταν δεν το λες εσύ δεν το ζητάει κι αυτή και η απόσταση μεγαλώνει
    και μη ξεχνάς ότι οι γυναίκες είστε σε μεγάλο βαθμό ακουστική τύποι
    να της το θυμίζεις καθημερινά
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    ρεα ασχετο.ξερεις πως μπορω να σβησω μερικες απαντησεις μου παλιοτερες? το ρωτησα και στο αλλο μου ποστ αυτο αλλα δεν μου απαντησε κανενας
    αν εννοεις τα δημοσια ποστ δεν σβηνονται τελειως, μπορεις μεχρι καποιο χρονικο διαστημα να τα αλλαξεις, να τα σβησεις και να βαλεις τελιτσες .. κατω απο το ποστ που κανεις θα δεις που γραφει επεξεργασια μυνηματος..οσα σου βγαζουν επεξεργασια σημαινει οτι μπορεις να τα αλλαξεις.

ή μηπως εννοεις τα πμ σου?

αν εννοεις τα δημοσια ποστ δεν σβηνονται τελειως, μπορεις μεχρι καποιο χρονικο διαστημα να τα αλλαξεις, να τα σβησεις και να βαλεις τελιτσες .. κατω απο το ποστ που κανεις θα δεις που γραφει επεξεργασια μυνηματος..οσα σου βγαζουν επεξεργασια σημαινει οτι μπορεις να τα αλλαξεις.

ή μηπως εννοεις τα πμ σου?
    μια χαρα το καταλαβες.στο προηγουμενο ποστ μου εννοουσα καποιες απαντησεις μου.δυστυχως δεν γραφουν καπου επεξεργασια.
    εγραψα στην βασια (δεν ξερω αν εκανα σωστα) αλλα δεν απαντησε ακομα.
    εχω ανεβασει πιεση (απο χτες στη δουλεια) και δεν μπορεσα τελικα σημερα να παω...
    ειμαι καπως καλυτερα τωρα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12