Χωρισμος.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    Άμα χωρίσετε γι αυτές τις μαλακές μετά χτυπάτε τα κεφάλια σας στον τοίχο όπως τα ακούς ταιριάζετε τα βρίσκετε και υπάρχουν κάποια αγκάθια δηλαδή τώρα να υποθέσω ότι όλες οι άλλες που είχε ήταν τέλειες κι εσύ ήσουνα η χειρότερη ναι καλά μια χαρά είσαι κι εσύ κι αυτός αυτά δεν είναι προβλήματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αφού στο είπα,πως κατά 90% ψηνόταν...!
    Μόλις του είπες κι εσύ να το ρισκάρετε και πως θα δει στην πορεία πως θα τα πάτε,είπε το Ναι.
    Πρόσεξε από δω και στο εξής την συμπεριφορά σου,ώστε να μην δημιουργείς τριβές!
    Και για οτιδήποτε νεότερο,ενημερώνεις το κοινό σου!

Senior Member
    Συνεχίζω στον ψυχολόγο δεν πάνε για τέτοια χαζά πάνε όταν έχουν πρόβλημα και κανόνισε πόσο συχνά θα πηγαίνεις μη σε πει καμιά μαλακιά και σε κάνει ολόκληρη ανάλυση και κάθεσαι και πληρώνεις αβέρτα θα πας άμα εσύ το θες για δικό σου καλό και θα ψάξεις άμα θες τον εαυτό σου για δικιά σου προσωπική εξέλιξη γιατί αυτό το χαρακτηριστικό σου σε ενοχλεί και θες να δεις τι είναι αλλά μη το πας μακριά με ψυχανάλυση και δε ξέρω εγώ τι άλλο μια χαρά είσαι απλά πήγαινε να σ φύγει η απορία όλοι λίγο πολλοί σαν κι εσένα είμαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τζενακι, μια χαρα αντεδρασες. καλυτερα , δεν γινεται!
    προχωρα και στο θεμα με την θεραπεια, για να εχεις μια στηριξη συναισθηματικη και να μην κλονιζεσαι οταν σου μπαινουν αμφιβολιες.
    αλλαγες δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη, μπορει η διαδικασια να χρονισει.
    εχε στο νου σου να συγκρατεις τις αδικες συμπεριφορες σου και να τις εκφραζεις αλλου. ειτε στον θεραπευτη σου ειτε σε μια φιλη.
    οχι στον δικο σου παντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jennaki88 View Post
    Λοιπον..βγηκαμε..μ ειπε εξαρχης οτι απλα βγαινουμε να μλησουμε και τιποτα αλλο..ειπαμε πολλα ημουν πολυ ηρεμη ουτε κλαμα ουτε τιποτα..μου ζητησε παραπανω χρονο να το σκεφτει..του ειπα πως οκ δεν τον πιεζω για κατι ομως το αν θα ειμαι εκει οταν γυρισει δεν μπορω να το εγγυηθω..μου πε απλα πως ειναι δυσπιστος οτι θα ειμαστε καλα γι αυτο θελει να σκεφτει..του λεω οκ ομως δυστυχως αποδειξεις δεμ θα υπαρξουν ουτε τωρα ουτε αν σκεφτεσαι για ενα μηνα..οι αποδειξεις ειναι εμπρακτες]..ειτε λες το ρισκαρουμε και βλεπουμε ειτε χωριζουμε..τελικα μ ειπε να τα αξανβρουμε πως εχω δικιο στο οτι θα φανει στην πορεια..και πως αν πραγματικα ηρεμησω θα ναι πολυ χαρουμενος και δεν θα χουμε κανενα προβλημα...αυτα οποτ απο δω και περα ξεκιναω με την ψυχολογο..προσπαθω να μην κανω κακες σκεψεις και ελπιζω ολα να πανε καλα!
    άψογη τα είπες όπως έπρεπε αυτοπεποίθηση όσο χρειαζότανε
    :):):)
    χαίρομε ειλικρινά που είστε πάλι μαζί
    και να θυμάσαι κανένας δεν ξεχνάει κάτι κατά λάθος
    να περνάτε πάντα όμορφα
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Page 3 of 3 FirstFirst 123