Results 16 to 22 of 22
Thread: Hashtag
-
11-04-2016, 17:50 #16
ειναι ο καλυτερος τροπος για να ξεπερασεις μακροπροθεσμα καθε ψυχοσωματικο προβλημα!
πρωτα ομως θα πρεπει να εχεις αντιμετωπισει την οξεια φαση του μεε οποαδηποτε μεθοδο σου ταιριαζει χωρις ταμπου, να εχεις αποδεχθει ηρεμα την νεα σου κατασταση χωρις να κατηγορεις κανενα ,και να προσαρμοσεις αναλογα την ζωη σου κανοντας ρεαλιστικα σχεδια για το μελλον.
ετσι αντιμετωπισα και εγω το δικο μου προβλημα (ΓΑΔ ).
- 11-04-2016, 19:09 #17
Σύμφωνοντας με τον ντουβτουτζα (αγαπώ το νικ σου) θα ήθελα να πω ..πως καλή η ενημέρωση από τα media αλλά θα έπρεπε να αφοσίωσουν καθ λίγο χρόνο στο να διαφοροποιησουν την κακή διάθεση από την κατάθλιψη. . *Αυτή τη περίοδο ψάχνομαι στο πως θα βελτιώσω τη διάθεση μου και να ξεριζώσω τις πραγματικές αιτίες που με οδήγησαν στη κατάθλιψη! Μια τέτοια εκπομπή ή ένα τέτοια άρθρο θα υπ διάβαζα με περισσότερο ενδιαφέρον! !
11-04-2016, 20:21 #18
Μακ συμφωνώ σε όλα. Αυτό το "γειαααααα" μου άρεσε χεχε. Ελπίζω να είσαι ευδιάθετος, όσο γίνεται τουλάχιστον. Πάντως ναι, συμφωνώ και με τον Κώστα. Προφανώς όταν βιώνεις βαρύ επεισόδιο το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσεις πως υπάρχει πρόβλημα, να μάθεις τα πάντα γι' αυτό και να προχωρήσεις στις λύσεις αλλιώς είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και το να αποφεύγεις το πρόβλημα είναι ό,τι χειρότερο. Όταν προχωρήσεις όμως στις λύσεις και επιμένεις να διαβάζεις για όλα αυτά τα πράγματα καθώς και πράγματα που σε ρίχνουν, δεν προχωράς σωστά και κατάλληλα...
Καλά, αυτό με την ταύτιση της κακής διάθεσης με την κατάθλιψη, μου σπάει τα νεύρα... Τελικά δεν άντεξα και μέχρι τώρα είδα την μισή εκπομπή από το ίντερνετ. Φέρε όσους ψυχίατρους, ψυχολόγους και ασθενείς θέλεις. Δεν γίνεται ξεκάθαρο και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ. Όταν κάποιος δεν το βιώνει δεν νομίζω πως μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι είναι η κατάθλιψη... Πάντως ναι, αυτές οι εκπομπές πρέπει να γίνονται για να ξυπνάει και λίγο ο κόσμος. Μπράβο στην Μελέτη, τουλάχιστον αυτή φαίνεται πως καταλαβαίνει ή τουλάχιστον με τις ερωτήσεις της φαίνεται πως θέλει να κάνει τα πράγματα ξεκάθαρα για τον κόσμο.
11-04-2016, 21:18 #19
Γεια σου moon !! δεν ασχολουμοι με το ποσο ευδιαθετος ειμαι , οτι ειμαι , ειμαι ,.........παντως , κακοδιαθετος δεν ειμαι ....κι εγω σμφωνω απολυτα με τον Κωστα , παντα ευστοχος ........ αλλο αποφευγω ναντιμετωπισω το προβλημα , ειναι προφανως λαθος , αλλο ασχολουμαι συνεχεια μαυτο , εχει τεραστια διαφορα , μην μας γινεται εμμονη η καταθλιψη , την αντιμετωπιζουμε με τα μεσα που θεωρει ο καθενας για τον εαυτο του σωστα , αναλογα την ιδισυγκρασια του ........πολυ σωστα επισημαινεις οτι καποιος που δεν εχει βιωσει κτθλψη , ειναι αδυνατον να καταλαβει τι ειναι , ειναι σαν να προσπαθειςνα περιγραψεις χρωματα σεναν τυφλο .................. η σκαταθλιψη , εχει ξεκαθαρα συμπτωματα , αν εισαι ενημερωμενος , καταλαβαινεις αν εχεις κτθλψη , η κακη διαθεση απλως , λογω προβληματων λογιων λογιων ...........η ειδοποιος διαφορα , ειναι οτι αμα ρωτησεις καποιον γιατι πιστευει οτι εχει σκαταθλιψη , η απαντηση του γνησιου κτθλπτκου , ειναι ' δεν ξερω ' , ακομα κι ολα να του πηγαινουν καλα ( εμενα ) , παλι αισθανεται κτθλψη , ενω ο ' γιαλαντζη ΄κτθλπκος , ειναι εις θεση να σου απαριθμησει καμποσες αιτιες ......................την εκπομπη της Μελετη , δεν την ειδα , αλλα εχω διαβασει τοσα για την κτθλψη , που θα μπορουσα να κανω διαλεξη επι του αντικειμενου ...................το προβλημα το μεγαλο , ειναι οτι δεν εχει βρεθει , ουτε τα αιτια της κτθλψης , ουτε τα καταλληλα φαρμακα , οποτε το παλευεις με τον τροπο σου ........
12-04-2016, 02:21 #20
Καλησπέρα και πάλι.
Μακ μου νομίζω πως όταν άρχισε η δική σου κατάθλιψη είχες λόγους. Δεν θυμάμαι ποιούς λόγους είχες ακριβώς, αλλά θυμάμαι να το έχεις γράψει. Παίζουν όλα ρόλο, και εξωγενείς αλλά και ενδογενείς παράγοντες. Αν έχεις το 2ο, προφανώς και δεν ξέρεις τους λόγους γιατί ήταν στο dna σου, ίσως γι' αυτό είσαι με τα φάρμακα τόσα χρόνια (άσε τα ζάναξ που είναι εθιστικά, αυτά δεν τα λαμβάνω υπόψην). Η κατάθλιψη πολλές φορές έρχεται χωρίς να το καταλάβεις, ίσα ίσα που κάποιες φορές νιώθεις πως νικάς δύσκολες καταστάσεις, είσαι καλά, και τσουπ, να' την... Όμως αν κάτσεις να σκεφτείς τους λόγους, υπάρχουν, από βιολογία μέχρι χαρακτήρας και έντονα στρεσογόνα γεγονότα που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Αυτά είναι τα αίτια που επισημαίνουν ψυχιάτροι και ψυχολόγοι επί του θέματος... Όσο για τα φάρμακα ως τρόπο αντιμετώπισης, το κάνεις αν δεν πετύχει τίποτε άλλο που και πάλι είναι θέμα οργανισμού καθαρά, τι φάρμακο θα σου ταιριάξει και ΑΝ θα σου ταιριάξει κάποιο, τι ζημιές θα προκαλέσει κλπ. Είναι γενικά μεγάλο ρίσκο. Συμμερίζομαι πάντως απόλυτα με την στάση που κρατάς
Όσο για την εκπομπή, ναι δεν χάνεις και τίποτα. Εμένα μου άρεσε μόνο η ψυχολόγος (και η Μελέτη, την αγάπησα σήμερα) και 2 άτομα που κάλεσαν για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους. Τίποτα καινούριο. Ίσα ίσα που με εκνεύρισε ο γιατρός, αχ! Αποχωρώ για να μην προκαλέσω!Καληνύχτα.
12-04-2016, 02:33 #21
Για την επιλόχειο κατάθλιψη έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για έναν ψυχίατρο από γυναικολόγους. Πάρα πολλοί γυναικολόγοι συστήνουν τον συγκεκριμένο, τον οποίο τον έχω επισκεφθεί για τη πάθηση μου και έμεινα ικανοποιημένος στη διάγνωση, απλώς η αγωγή του δεν μου πολυάρεσε...
12-04-2016, 07:14 #22
Γεια σου Ντουβρουτζα , ο λογος που βαφτιζουν ' κτθλψη ' την ασθενεια τους οι ανθρωποι , δεν ειναι , θαλαγα , οτι προσπαθουν να καταλαβουν τον εσωτερικο τους πονο ..........ειναι οτι για τον καθενα , το προβλημα του ειναι το μεγαλυτερο στον κοσμο ....................οποτε , ψαχνουν στο μυαλο τουςς την λιστα με τις πιθανες ονομασιες , στεναχωρια , πενθος , σκοτουρα , αγχος , , μαυριλα , ωωπ , τι βλεπω εδω , καταθλιψη , ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ? νατο , νατο , αυτο εχω , αυτο , αυτο , τοσος πονος , αυτη ειναι που μιλανε ολοι , καταθλιψη εχω , παει και τελειωσε .................ευτυχως γι αυτους , δεν εχουν καταθλιψη , την τρομερηαυτη ασθενεια , που ελαχιστη σχεση εχει με την στεναχωρια και τις αναποδιες που φερνει η ζωη ..............δραματοποιουν λοιπον την κατασταση τους , καταθλιψη ειναι σου λεει , δεν μπορει να αισθανθω χειροτερα ανευ καταθλιψεως .........αυτο τοχω δει και σε μελη του φορουμ , που κι αυτα δραματοποιουν την κατασταση τους , και οι γιατροι , σιγονταρουν την ιδεοληψια τους , πρεπει κι αυτοι να ζησουν ..........................και το παρτυ συνεχιζεται ............
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....