Κόλημα, αγάπη χωρις ανταπόκριση, απογοήτευση και πως να το ξεπερασω..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Κόλημα, αγάπη χωρις ανταπόκριση, απογοήτευση και πως να το ξεπερασω..

Καλησπέρα, είχα ξαναγράψει πριν λίγους μήνες αλλά θα ξαναπεριγράψω σύντομα την κατασταση. Πριν 2 χρονια ειχα σχέση με μια κοπέλα και ενω όλα ήταν καλά μετα απο μερικούς μήνες άρχισα να τη γράφω και να μην ασχολούμαι και τόσο. Χωρίσαμε τα ξαναβρήκαμε εγώ τα ίδια και τελικά ένα χρόνο μετα τελείωσε οριστικά(εκείνη με ήθελε πολυ και την ειχα πληγωσει αρκετα..). Φέτος το καλοκαιρι άρχισα να την προσεγγίζω και ενώ στην αρχή ήταν ζεστή μετα μου ξεκαθάρισε οτι δε με βλεπει πλεον ερωτικά. Όταν επέστρεψα τα Χριστούγεννα απ το εξωτερικό και ενω μιλάγαμε καθημερινά, χωρις να περιμένω τίποτα εκ μέρους της έγινε αυτο που ονειρευόμουν, τα ξαναβρήκαμε! Περάσαμε υπέροχα τις διακοπές μαζί, εγώ εχω αλλάξει τελείως συμπεριφορά και όλα καλά μέχρι που μου είπε να χωρισουμε επειδη δεν αισθανόταν πλέον τοσο ''έντονα'' για μενα. Έκτοτε δε μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου και τις σκεψεις απο εκείνη.. Την σκεφτομαι κυριολεκτικά συνέχεια, και ζω καθημερινα μέσα στις αναμνησεις που έχω μαζι της με κάθε λεπτομερια. Μιλάμε ακόμα σχεδον καθημερινά, αλλα σήμερα έμαθα οτι βγαινει με καποιον αλλα δε ξερω ακριβως τι γινεται και η ιδια δε θελει να μου πει, μου ειπε να μην ασχολουμε με εκεινη, ενω 3 βδομαδες πριν μου ειπε οτι με αγαπαει (σαν ανθρωπο φανταζομαι) . Το θέμα είναι οτι δε ξερω τι να κανω.. ζηλευω και στεναχωριεμαι παρα πολυ και αρχιζω να πιστευω οτι με το να συνεχισουμε να μιλαμε δε θα μου περασει ποτε ολο αυτο και δε θα με οφελησει πουθενα καθως μεχρι προσφατα ειχα την ψευδαισθηση οτι μπορει να τα ξαναβρουμε οπως εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον.. Την αγαπαω και θελω να την εχω στη ζωη μου αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω. Αν της κοψω καθε επαφη μπορει μετα να ειμαι χειροτερα και να κανω δικα μου σεναρια σχετικα με το τι μπορει να κανει.. Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας!

Banned
    To θυμάμαι το θέμα σου. Τώρα βγαίνει με άλλον ή με εκείνον που έλεγες την άλλη φορά?

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    To θυμάμαι το θέμα σου. Τώρα βγαίνει με άλλον ή με εκείνον που έλεγες την άλλη φορά?
    Τωρα με αλλον βγαινει, με τον προιγουμενο ειχαν βγει καποιες φορες αλλα μου ειπε οτι παραηταν καλο παιδι και δεν προχωρησε το θεμα. Τωρα χωρις να ξερω λεπτομεριες μου μοιαζει καπως πιο σοβαρο.

Banned
    Και μιλάτε ως φιλαρακια? Αυτή ξέρει ότι εσύ την θες? Αυτή επιδιώκει να κρατάει επαφές ή εσύ την παίρνεις?

Junior Member
    Φιλαρακια δε νομιζω οτι μπορεις να μας πεις αλλα ετσι μιλαμε κατα καποιο τροπο, δηλαδη δεν υπαρχει κατι το ''πονηρο'' στις συνομιλιες μας. Λογικα το ξερει μονο και μονο που ρωτουσα γι αυτον. Ναι εκεινη θελει να μιλαμε και αν δεν της στειλω εγω, θα το κανει εκεινη.

Senior Member
    εγω πιστευω πως δε σου κανει και πολυ καλο να μιλας ακομα μαζι της απο τη στιγμη που εσυ νιωθεις πραγαμτα για αυτη. θεωρω πως εινναι πιο ψυχοφθορο να μιλας με καποιον ανθρωπο που νιωθεις πραγματα και να μαθαινεις πως βγαινει με αλλο η οτιδηποτε.. για μενα ειναι καλυτερα να κοψεις επαφη να πονεσεις να κανεις σεναρια ναι...αλλα οχι η επαφη η φιλικη μαζι της. βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αντιδραει και διαφορετικα....

Banned
    Σου λέει δηλαδή να μην ασχολείσαι αλλά μετά επιδιώκει και επαφές? Εγώ λέω να αραιώνεις σιγά σιγά γιατί δεν ωφελείσαι να ξέρεις τι κάνει εκείνη με τον ένα και με τον άλλο, σκας περισσότερο.... άσε που άμα την γράψεις και λίγο μπορεί και να συγκινηθεί ...2 σε 1!

Junior Member
    Και εγω αυτο πιστευω.. Αν συνεχισω να μιλαω μαζι της, και βγαινουμε και ολα αυτα δε θα μου περασει ποτε ολο αυτο.. Μου ειπε να μην ασχολουμαι με το τι κανει και καλα στη προσωπικη της ζωη επειδη την ρωταγα τι θα κανει και με ποιον και βρηκα αυτο τον τυπο και εκεινη θυμωσε.

Banned
    Καλά κατά βάθος της αρέσει όλο αυτό , αλλά εσένα σε πάει πίσω....Την θες εσύ για φίλη? Γιατί να μιλάς μαζί της κάθε τρεις και λίγο?

Junior Member
    Φυσικα και της αρεσει, το απολαμβανει κιολας μη σου πω και το ξερει οτι ειμαι δεδομενος αυτη τη στιγμη και μπορει να με εχει οποτε θελει και αυτο την κανει να στραφει αλλου δινοντας της και περισσοτερη αυτοπεποιθηση κατα τη γνωμη μου. Δε νομιζω οτι μπορουμε να ειμαστε φιλοι και η ιδια το ιδιο πιστευει νομιζω, αλλα δε ξερω τι ειμαστε η αληθεια ειναι. Την θελω στη ζωη μου, νοιαζομαι για εκεινη αλλα σαν φιλη μου προς το παρων δε μπορω να τη δω, και ουτε στο μελλον ξερω αν θα γινει κατι τετοιο. Απλα νοιαζομαστε ο ενας για τον αλλον, με λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια ο καθενας νομιζω.

Banned
    Και κατά τη δική μου γνώμη......

Senior Member
    Αφου μιλάτε φιλικά ας πουμε, πες της να βγείτε για καφέ και θα λεγα να την αντιμετωπίσεις σαν να τη γνώρισες τωρα, δηλαδη να τη φλερτάρεις απ' την αρχή. Μη της λες τι κάνει με αλλα αγόρια κλπ, αν έχει κατι σοβαρό με τον τρόπο της θα σε κόψει, που πιστεύω οτι δεν έχει κατι σοβαρό. Ουσιαστικά να ξανασυστηθείτε, με τη μόνη διαφορά να μην επαναλάβεις τα λάθη που έκανες τοτε. Πιστεύω οτι έχεις πολλές πιθανότητες να γίνει κατι. Κατι άσχετο, σε ποια χώρα ήσουνα;

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αφου μιλάτε φιλικά ας πουμε, πες της να βγείτε για καφέ και θα λεγα να την αντιμετωπίσεις σαν να τη γνώρισες τωρα, δηλαδη να τη φλερτάρεις απ' την αρχή. Μη της λες τι κάνει με αλλα αγόρια κλπ, αν έχει κατι σοβαρό με τον τρόπο της θα σε κόψει, που πιστεύω οτι δεν έχει κατι σοβαρό. Ουσιαστικά να ξανασυστηθείτε, με τη μόνη διαφορά να μην επαναλάβεις τα λάθη που έκανες τοτε. Πιστεύω οτι έχεις πολλές πιθανότητες να γίνει κατι. Κατι άσχετο, σε ποια χώρα ήσουνα;
    Ειμαι στη Γαλλια. Αυτο ακριβως εκανα και τα Χριστουγεννα που ειχα γυρισει, προσπαθουσα να κανω μια νεα αρχη μαζι της και ειχα αψογη συμπεριφορα απεναντι της, καμια σχεση με παλια, και μου το ειχε πει και η ιδια, αλλα απ οτι φανηκε δεν ηταν αρκετο αυτο. Μπορει κατα βαθος να θελει να τη γραφουν και λιγο..τι να πω.

Banned
    Με μία λέξη όσο σκληρή κι αν ακουστεί .....DELETE!

Δεν ωφελεί σε τίποτα αδερφέ.Συνέχισε τη ζωή σου.Είναι προτιμότερο να ζοριστείς για λίγο,παρά να μη ξέρεις που βαδίζεις.Έκανες τα λάθη σου,έγινε τι έγινε αλλά ....η ζωή προχωράει.

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Με μία λέξη όσο σκληρή κι αν ακουστεί .....DELETE!

Δεν ωφελεί σε τίποτα αδερφέ.Συνέχισε τη ζωή σου.Είναι προτιμότερο να ζοριστείς για λίγο,παρά να μη ξέρεις που βαδίζεις.Έκανες τα λάθη σου,έγινε τι έγινε αλλά ....η ζωή προχωράει.
    Για να μη παρεξηγήσεις αυτό που έγραψα.Μιλάω για την κατάσταση (που ίσως εσύ δημιούργησες) κι όχι για την κοπέλα.

Page 1 of 2 12 LastLast