Με αφορμη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Με αφορμη

Με αφορμη τα θεματα αλλων μελων, θα ηθελα να πω το προσεχες,

Πιστευετε αντρες με ψυχωση μπορουν να εχουν σχεση σε ικανοποιητικο βαθμο, ''υγιες'' με κοπελα ας το θεσω ετσι?

Υπαρχουν ηδη ατομα αντρες με ψυχωση που εχουν σχεση και συμβιωνουν μαζι με την κοπελα, γνωριζωντας ηδη το προβλημα υγειας του?

Δεν μιλαω για ξεπετες και τα συναφη, παλιοτερα σε κατασταση μεθης τα εχω κανει.

Μιλαω για σχεση στα ισια, να γνωριζει οτι εχει ψυχωση, και να κατσει.

Μαλλον βαζω δυσκολα ε?.

Senior Member
    οχι ρε μαγκα γτ δυσκολα εγω πιστευω οτι γινεται αμα εχεις βρει μια κοπελα π σ καταλαβαινει.
    Ενας φιλος μ ειχε ψυχωση και ειχε κοπελες ,στην μια σχεση τ το ειπε στην αλλη οχι ,αλλα και σ αυτη π το ειπε δεν την ενοιαξε

Senior Member
    σ ευχαριστω για την απαντηση,

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    σ ευχαριστω για την απαντηση,
    γτ εκανες σχεση και το ειπες σ κοπελα και σ ειπε οχι μετα?
    η απλα ετσι ρωτας?

Senior Member
    οχι ρωταω για παραδειγματα αλλα.

Senior Member
    α απλα ρε φιλε οταν γνωρισεις μια κοπελα δεν θα της το πεις με την πρωτη ,θα βγεις μερικες φορες μαζι της ,γτ δεν ειναι ολες ψυχραιμες.
    αλλα οπως σ ειπα ο φιλος μ μια χαρα ηταν π το ειπε

Senior Member
    Με αφορμη τα θεματα αλλων μελων, θα ηθελα να πω το προσεχες,

Πιστευετε αντρες με ψυχωση μπορουν να εχουν σχεση σε ικανοποιητικο βαθμο, ''υγιες'' με κοπελα ας το θεσω ετσι?

Υπαρχουν ηδη ατομα αντρες με ψυχωση που εχουν σχεση και συμβιωνουν μαζι με την κοπελα, γνωριζωντας ηδη το προβλημα υγειας του?

Δεν μιλαω για ξεπετες και τα συναφη, παλιοτερα σε κατασταση μεθης τα εχω κανει.

Μιλαω για σχεση στα ισια, να γνωριζει οτι εχει ψυχωση, και να κατσει.

Μαλλον βαζω δυσκολα ε?.
    Θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινια για εμενα τουλαχιστον...εγω δεν θα ειχα προβλημα υπο προυποθεσεις, θα τον γνωριζα λιγο αν μου αρεζε και θα εκρινα αναλογα.
    Αν εχει επιγνωση της ασθενειας του, ειναι συνεργασιμος και ενημερος, παρατηρει τον εαυτο του και εχει το φιλοτιμο να τον ελεγχει/βοηθαει, παιρνει τα φαρμακα του, ειναι λειτουργικος σαν ανθρωπος σε γενικες γραμμες και το διαχειριζεται καλα ασχετα απο σκαμπανεβασματα που μπορει να εχουν ολοι τοτε ναι.
    Αν πιστευει πως τον παρακολουθουν ομως σαυρανθρωποι απο τον Α του Κενταυρου ξερω γω και επιμενει αυτο και δεν συνεργαζεται και ειναι καχυποπτος και εχθρικος με τους ανθρωπους στη ζωη του και δεν παιρνει με συνεπεια τα φαρμακα του και ειδικα αν δεν αισθανομαι ασφαλεια η αν με γεμιζει με αρνητικα συναισθηματα η στρες τοτε θα το απεφευγα.
    Αυτα σε σταδιο αρχικης γνωριμιας...αν ειχα αγαπησει ομως καποιον και ξαφνικα μια ωραια πρωια μετα απο δυο χρονια αρχιζε να φερεται οπως στη δευτερη περιπτωση που περιγραφω δεν θα εκανα πισω, θα το παλευα οσο γινεται.
    Απλα θελω να πω και πως δεν ειναι καλη ιδεα να το κρυβει κανεις για καιρο η και γενικα. Δεν θελω να το ενθαρρυνω με το τελευταιο μου παραδειγμα...οκ θελεις να περασει ισως ενα διαστημα να σε γνωρισει αλλα το καλυτερο ειναι νομιζω να ειναι ενημερη η κοπελα...πρωτον γιατι ειναι το δικαιο για εκεινη, δευτερον γιατι θελεις οπως και να εχει να σε αγαπησει οπως εισαι στα αληθεια, τριτον γιατι ειναι καλυτερο για την υγεια σου, ειναι πιο ευκολο να ακολουθησεις πιστα την αγωγη σου και τον τροπο ζωης που χρειαζεσαι αν το ξερει η κοπελα και τεταρτον για να ξερει πως να σε στηριξει αν το επιλεξει.
    Απο εκει και περα λαβε υποψη πως εγω εχω εμπειρια με ψυχικη ασθενεια στο οικογενειακο περιβαλλον, δεν μπορω να σου δωσω μια γενικη απαντηση για τη πλειοψηφια των γυναικων...αν και πιστευω πως υπαρχουν γυναικες εκει εξω που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο και ας μην ξερουν τοσα πολλα, αρκει να υπαρχουν η διαθεση, η καλη καρδια και το καλο ταιμινγκ.

Senior Member
    Και γω αυτης της αποψης ειμαι..... μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα καλο ειναι να ενημερωθει η εκαστοτε ενδιαφερομενη....

Καποιες σχεσεις που ειχα δεν το ειπα ποτε οτι πασχω απο ψυχωση και χωρισαμε για αλλους λογους και ουτε το μαθαν ποτε γιατι δοξα το Θεω μπορει να εχω αυτη την ασθενεια αλλα φαινομαι καθ ολα φυσιολογικος.

Και γω αυτης της αποψης ειμαι..... μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα καλο ειναι να ενημερωθει η εκαστοτε ενδιαφερομενη....
    Ναι μολις σοβαρεψει πολυ το πραγμα τοτε της το λες και μετα απο αρκετο καιρο αφου σε μαθει καλα εμενα δεν μου δοθηκε η ευκαιρια χωριζα σχετικα γρηγορα.

Senior Member
    και γω φυσιολογικος φαινομαι... δεν ξερω... θα δουμε,, απλα ωρες ωρες με πιανει το παραπονο...