Έχω γίνει υπερβολικά αναστατωμένος και θέλω να το βγάλω απο μέσα μου, παιδιά... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    Κελα υπερακουςια λεγετε αυτο που εχεις τουλαχιστον ετσι νομιζω θες να ανταλαξουμε καποιον μειλ να σου πω γιαυτο γτ το εχω κι εγω αλλα δεν μπορω εδω λογο κανονων τπυ φορουμ που δεν θελω να παραβιασω
    Last edited by arntaben; 15-04-2016 at 21:15.
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 16-04-2016 at 13:56.

Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν μου εφαγες χρονο. Με ελευθερη βουληση βρισκομαι εδω και συν - διαλεγομαι.

Απλα θα ηθελα να σου προσθεσω πως ολοι οι ανθρωποι απο κατι πασχουμε το οποιο μας "ριχνει " λογω αισθησης αδυναμιας.
    Για παραδειγμα το συνδρομο ευερεθιστου εντερου ειναι παρα πολυ δυσκολο και παρα πολυ αβολο για τον παθων και το περιβαλλον του επειδη ισως να γκρινιαζει για αυτο.
    Εφερα ενα τυχαιο παραδειγμα απλα για να σου δωσω λιγη ενθαρρυνση στο κομματι του οτι καποια ζητηματα ειναι κληρονομικα και εκ γενετης και καποια επικτητα. Μπορει να μην σε ανακουφιζει ο λογος μου σε αυτη την φαση αλλά εγω γραφω εκφραζοντας το μυαλο μου δηλαδη την μεταφραση " του κοσμου, του ανθρωπου " κτλ κτλ.

:)
    :) για αυτό οι είναι άνθρωποι. Άσχετο αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω πως πιάστηκες να ασχοληθείς με την ψυχολογία; Το βλέπεις σαν χόμπι; Καλή τύχη επίσης με το θέμα.

Υ: Για την ημέρα πρόκειται να κάνω αποσύνδεση. Πως μένετε τόσες ώρες ; χαχαχα

Quote Originally Posted by Κέλας View Post
    Πήγα σε ωτορινολαρυγγολόγο και με διάγνωσε στο ένα αυτί οτι μπορώ να πιάσω συχνότητες ήχου κοντά στο 0,0 ή όπως είπε "σαν νυχτερίδα". Αυτό όμως είναι μειονέκτημα για 'μένα γιατί τα παιδιά που γκαρίζουν συνέχεια, τα οχήματα που με σπάνε την συγκέντρωση όταν θέλω να συλλογιστώ κάτι το κάνουν αδύνατο να διαβάσω.

Πιθανότητα είναι γιατί ίσως νοιώθω πως το κάνουν σαν μια μορφή ανεπίδευτου ψευτονταηλικιού να δείξουν τα παιδιά π.χ. οτι είναι φωνακλάδες άρα "μάγκες" άρα καλύτεροι άρα "έξυπνοι" κτλ. Αυτή την εντύπωση μου δίνει απο εμπειρία που ξέρω πως ο καθένας στην Ελλάδα θέλει να το παίξει "μάγκας" ας πούμε. Ο βασιλιάς ουραγκοτάγκος της φυλής. Και εγώ κρατάω αυτή την άμυνα και δεν αποκλείω την υπόθεση.

Το περιβάλλον μου ή το νεοελληνικό περιβάλλον μας γενικότερα με καθοδήγησε έτσι ώστε να με κάνει να πιστέψω πως το πιο αντιπαθητικά θρασύ και βαρύφωνο άτομο είναι, όπως με πίεσαν να πιστέψω, το "έξυπνο". Δυστηχώς.
    Kαλησπέρα κι από μένα Κέλας. Δε μπορείς να φανταστείς τι έχω τραβήξει το τελευταίο διάστημα όσο αναφορά την ηχορύπανση αλλά και με τους ψευτονταηλικισμούς που δυστυχώς συνδέονται στην περίπτωσή μου με την ηχορύπανση που λέω. Δυστυχώς στην Ελλάδα κανείς δε σέβεται τίποτα και ακόμα και αν είσαι απολύτως ευγενικός θα πάρεις μια απάντηση σαν να έχεις μόλις δείρει κάποιον. Οπότε μπορώ να πω ότι σε νιώθω απίστευτα σε αυτό το κομμάτι. Οι ωτοασπίδες με βοηθάνε αρκετά μπορώ να σου πω και δεν κοστίζουν τίποτα παρά μόνο 60 λεπτά στο φαρμακείο. Προφανώς και δε μπορούμε να διώξουμε τον καθημερινό θόρυβο αλλά κάποιοι επιτηδευμένοι θόρυβοι που γίνονται κιόλας με κακό σκοπό από άλλους είναι ότι χειρότερο. Ξέρω πως μπορούν να αποσυνδέσουν όλη μας την καθημερινότητα και να εξογκώσουν κάθε άλλο πρόβλημα που πιθανόν υπάρχει ή και να δημιουργήσουν εκ νέου. Πραγματικά εύχομαι να μπορέσεις να βρεις μια λύση σε αυτό, ηχομόνωση σπιτιού κοίταξες με τους γονείς σου μήπως? εμείς τα ψάχνουμε και αυτά γιατί έχουμε και άτομο με σοβαρά προβλήματα υγείας που ενοχλήται ακόμα περισσότερο και δυστυχώς σε εμάς αφορούσε και την ασφάλειά μας. Κινδυνεύαμε κοινώς από ανεξέλεγκτο επιθετικό ζώο που πήραν άτομα όπως λες για ψευτομαγκιά και υποφέρει τόσο αυτό όσο και εμείς. Απλά υπομονή και δύναμη, αυτό χρειάζεται.

Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    Kαλησπέρα κι από μένα Κέλας. Δε μπορείς να φανταστείς τι έχω τραβήξει το τελευταίο διάστημα όσο αναφορά την ηχορύπανση αλλά και με τους ψευτονταηλικισμούς που δυστυχώς συνδέονται στην περίπτωσή μου με την ηχορύπανση που λέω. Δυστυχώς στην Ελλάδα κανείς δε σέβεται τίποτα και ακόμα και αν είσαι απολύτως ευγενικός θα πάρεις μια απάντηση σαν να έχεις μόλις δείρει κάποιον. Οπότε μπορώ να πω ότι σε νιώθω απίστευτα σε αυτό το κομμάτι. Οι ωτοασπίδες με βοηθάνε αρκετά μπορώ να σου πω και δεν κοστίζουν τίποτα παρά μόνο 60 λεπτά στο φαρμακείο. Προφανώς και δε μπορούμε να διώξουμε τον καθημερινό θόρυβο αλλά κάποιοι επιτηδευμένοι θόρυβοι που γίνονται κιόλας με κακό σκοπό από άλλους είναι ότι χειρότερο. Ξέρω πως μπορούν να αποσυνδέσουν όλη μας την καθημερινότητα και να εξογκώσουν κάθε άλλο πρόβλημα που πιθανόν υπάρχει ή και να δημιουργήσουν εκ νέου. Πραγματικά εύχομαι να μπορέσεις να βρεις μια λύση σε αυτό, ηχομόνωση σπιτιού κοίταξες με τους γονείς σου μήπως? εμείς τα ψάχνουμε και αυτά γιατί έχουμε και άτομο με σοβαρά προβλήματα υγείας που ενοχλήται ακόμα περισσότερο και δυστυχώς σε εμάς αφορούσε και την ασφάλειά μας. Κινδυνεύαμε κοινώς από ανεξέλεγκτο επιθετικό ζώο που πήραν άτομα όπως λες για ψευτομαγκιά και υποφέρει τόσο αυτό όσο και εμείς. Απλά υπομονή και δύναμη, αυτό χρειάζεται.
    Δυστηχώς, δεν επιτρέπεται να τροποποιήσω το νοικιασμένο δωμάτιο που βρίσκομαι όπως με προειδοποίησε και η μάνα μου. Όμως οι ωτοασπίδες δουλεύουν... κάπως. Η ήδη απαίσια κατάσταση χειροτερεύει γενικώς.

Νιώθω πως πάμε σε πιο φθίνουσες νοητικές και λοιπές γελοίες καταστάσεις σκέψεις απο τον "Χρυσό Αιώνα" της Ελλάδας του 2014-2015 νομίζω. Ήταν λες και η λογική και ορθολογισμός ήταν "μόδα"...

" Κινδυνεύαμε κοινώς από ανεξέλεγκτο επιθετικό ζώο που πήραν άτομα όπως λες για ψευτομαγκιά και υποφέρει τόσο αυτό όσο και εμείς."

Τι περιμένεις; Πάρε την αστυνομία σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν τίθεται θέμα δυσταγμού. Συμπάσχω και εύχομαι καλό κουράγιο.

Senior Member
    Νομιζω υπαρχουν ωτοασπιδες αναλογα το ποσο ησυχια θες ...τελευταιας τεχνολογιας τουλαχιατον ατο σκοπευτιριο εχουμε επισεις τσεκαρε το μειλ σου ;-)

Quote Originally Posted by Κέλας View Post
    Δυστηχώς, δεν επιτρέπεται να τροποποιήσω το νοικιασμένο δωμάτιο που βρίσκομαι όπως με προειδοποίησε και η μάνα μου. Όμως οι ωτοασπίδες δουλεύουν... κάπως. Η ήδη απαίσια κατάσταση χειροτερεύει γενικώς.

Νιώθω πως πάμε σε πιο φθίνουσες νοητικές και λοιπές γελοίες καταστάσεις σκέψεις απο τον "Χρυσό Αιώνα" της Ελλάδας του 2014-2015 νομίζω. Ήταν λες και η λογική και ορθολογισμός ήταν "μόδα"...
    Ωτοασπίδες τότε,κάνουν δουλειά και δε το περίμενα. Ίσως μια συζήτηση σε αυτούς που ενοχλούν από τη μητέρα σου? δεν ξέρω αν είναι εφικτό και κυρίως αν θα καταλάβουν.. (δύσκολο) αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αν δε το έχετε κάνει ήδη. Από εκεί και πέρα τι λες να κοιτάξετε για γυψοσανίδες? Διάβασα όσο καιρό το ψάχνω ότι μπορείς να προσθέσεις στο δωμάτιό σου δίπλα στον τοίχο. Δε τις κολλάς ή τις βάζεις επεμβατικά απλά τις ακουμπάς. Ίσως να προσφέρουν κάτι έστω και μικρό. Επίσης οι βαριές κουρτίνες, εγώ άλλαξα κουρτίνα. Για κοίταξέ το αν θες. Κουρτίνες επιτρέπεται να βάλεις απ'όσο ξέρω και ας είσαι σε ενοίκιο. Αρκεί να μην τρυπάς τοίχους κτλ. Η αλλαγή σπιτιού να υποθέσω δε παίζει έτσι?

Σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου, χρειάζεται πολύ κουράγιο όντως και δύναμη και πραγματικά σου στέλνω όσο μπορώ! Όσο για το θέμα αστυνομίας που λες ναι έχουν γίνει ήδη οι κατάλληλες κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν γίνονται πολλά. Ότιδήποτε καλό όμως είναι μια ηρεμία. Ας παλέψουμε όπως μπορούμε και πραγματικά μακάρι να έρθει η ηρεμία.

Senior Member
    Σας προσφερω τον δικο μου "απο πανω" οποτε θελετε .. Ουτε με ωτοασπιδες δεν θα κανετε δουλεια , ο τυπος ειναι πραγματικος εγκελαδος σε 24ωρη βαση ! Τα οποια μπινελικια γνωριζετε θα τα εξελιξετε σε ενα αλλο επιπεδο και σε ολες τις γλωσσες.

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Σας προσφερω τον δικο μου "απο πανω" οποτε θελετε .. Ουτε με ωτοασπιδες δεν θα κανετε δουλεια , ο τυπος ειναι πραγματικος εγκελαδος σε 24ωρη βαση ! Τα οποια μπινελικια γνωριζετε θα τα εξελιξετε σε ενα αλλο επιπεδο και σε ολες τις γλωσσες.
    τόσο χάλια? τι είναι αυτό το πράγμα ρε γμτ!!

Senior Member
    Τον θελω εγω να τον βαλω πανω απο μια φιλη μπυ τον νοικιαζεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    τόσο χάλια? τι είναι αυτό το πράγμα ρε γμτ!!
    Δεν μπορω να σου περιγραψω.. ειλικρινα με εχει φερει στα ορια μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Τον θελω εγω να τον βαλω πανω απο μια φιλη μπυ τον νοικιαζεις?
    Τον χαριζω!!!

Δεν μπορω να σου περιγραψω.. ειλικρινα με εχει φερει στα ορια μου.
    δυστυχώς ξέρω πολύ καλά πως είναι να φτάνεις στα όριά σου και κυρίως μέσα στο ίδιο του σπίτι που έχεις ανάγκη την ηρεμία. Ξέρω γιατί πέρασα ολόκληρη κρίση από αυτό κι εγώ και η οικογένειά μου και προσπαθώ να ανακάμψω. Δεν έχουν όρια και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που θα μπορούσαν να σεβαστούν ορισμένοι.. και να σκεφτείς ότι είμαστε και άνθρωποι που δεν έχουμε παραπονεθεί ποτέ ούτε για πάρτυ πχ στη γειτονιά,ούτε για παιδάκια ή αυτοκίνητα ή οτιδήποτε που πάρα πολύς κόσμος παραπονιέται επειδή προφανώς όλα αυτά είναι λογικά και καθημερινά. Αλλά η ακατάστατη φασαρία και η καθημερινή με δόλο και κακία είναι κάτι που δε μπορεί να ανεχτείς..

Δε γράφω κάτι άλλο πάνω σε αυτό γιατί εδώ είναι το ποστ του Κέλας :)

Senior Member
    Τον χαριζω!!!
    Με συμβολαιο υιθεσιας? τσιπακ εχει? στειρωση? :-ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Με συμβολαιο υιθεσιας? τσιπακ εχει? στειρωση? :-ρ
    Και με αποπαρασιτωση !! Θα στον στειλω κομπλε χαχαχα!

(και τωρα που σας γραφω χτυπιεται ανελεητα , ασε οι χριστοπαναγιες του καθε μερα και τα ουρλιαχτα του . Θα τον αρπαξω καμια μερα δεν ξερει που η απο κατω του ειναι πιο τρελη απο αυτον!! )

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast