Results 16 to 25 of 25
Thread: τι κανουμε τωρα
-
17-04-2016, 04:01 #16
μου βάζεις συνέχεια καινούργια ερωτήματα....την καριέρα σου δεν την διακόπτης για κανέναν λόγο αυτό είναι δεδομένο....
1 χρόνο ακόμα να τελειώσεις της σπουδές 2-3 μεταπτυχιακό-άλλα 4 μέχρι να γυρισης στην πόλη σου μιλάμε για καμία 10ετια....
θ αντέξετε θα μπορέσετε να περάσετε όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να είστε μαζί σε 10 χρόνια....
είναι πολύ μεγάλο το διάστημα για να κάνετε όνειρα.....πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
- 17-04-2016, 04:04 #17
17-04-2016, 04:09 #18
ειχα μια κολητη καποτε που οι γονεις της ειχαν την ιδια "βιδα" με τις ταξικες διαφορες. ηθελαν η κορη τους να ξεκοψει με εμας τα μικρομεσαια στρωματα και να μπρεξει με γνωριμιες απο τα βορεια προαστεια για να βρει εναν πιο ευκαταστατο γαμπρο. Ηταν σχεδον 20 χρονια πριν και τα κοροιδευαμε ολα αυτα..δεν ηξερα οτι υπάρχει ακομα αυτη η νοοτροπία... και οκ σε μια γυναικα της ηλικιας της μητερας σου παει και ερχεται, και σιγουρα δεν ειναι απο αθηνα.. με στεναχωρει ομως που σιγα σιγα τοσο εσυ οσο και η κοπέλα που καναμε τοτε παρεα αρχισε να επηρεαζεται απο αυτες τις μπουρδες...μπουρδες για μενα βεβαια και με ολο το θαρρος .. ειναι η νοοτροπια του ακαλλιεργητου νεοπλουτου και εσυ σαν νεος ανθρωπος πρεπει να πας λίγο παραπάνω απο τις μαντασουσουδιστικες νοοτροπίες, να ανοιξει το μυαλο σου. αν δεν τον θελεις πια τον τυπάκο σου..σαφως και πρεπει να τον χωρισεις και να προχωρησεις..αλλα μην καταπίνεις αμασητες κονσερβες του περασμενου αιωνα.. που ζουμε ?? οι ταξικες διαφορες ειναι νοοτροπία περασμενου αιωνα ...μην μπαινεις καν στην διαδικασια να τις υπολογιζεις ..η ζωη εχει αποδειξει περιτρανα την ανουσιοτητα αυτου του σνομπισμου.
17-04-2016, 04:18 #19
what is normal for the spider is chaos for the fly
17-04-2016, 04:20 #20
αν θέλεις την γνωμη μου
καθίστε συζητήστε και να πάρετε από κοινού την απόφαση να χωρίσετε ούτε αυτός να περιμένει 10 χρόνια ούτε εσύ να έχεις συνέχεια το μυαλό σου πίσω
θα συμφωνήσω με την ρεα στο θέμα νεοπλουτισμού και σε όλα όσα γράφει
αλλά ίσως η ανησυχήα της μάνας σου είναι μη παρατήσεις της σπουδές και πάνε χαμένοι όλοι οι κόποι που έκανες άπλα δεν ξέρει πως να το χειριστή
είναι πολύ δύσκολη κι επίπονη απόφαση....
πάρτε την καλύτερη απόφαση και για τους δυο σας...πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
17-04-2016, 04:25 #21
ναι νομιζω οτι πρεπει ν γινει μια συζητηση γιατι δε μου αρεσει η κατασταση οπως εχει ...φοβαμαι πολυ αλλα δε μπορω να το αποφυγω ...
17-04-2016, 04:32 #22
17-04-2016, 04:35 #23
δεν εμεινα εγω ..ειναι ολο μια επιφανεια. το βαθος ειναι τα συναισθηματα και εσυ μιλας με την λογικη. κανεις το απλο περιπλοκο..αν θελουμε εναν ανθρωπο δεν μπορουμε να ειμαστε χωριστα αν δεν υπάρχουν πραγματικα ΕΜΠΟΔΙΑ και στην περιπτωση σας δεν υπάρχουν .. τα εμποδια σου ειναι αποτελεσμα πλυσης εγκεφαλου δεν ειναι ελευθερη σκεψη. προσπαθω να σε βοηθησω με αληθειες που δεν θες να δεις μαλλον ...γιατι αυτη η επιφανεια και η γενικολογια εχει κανει βαθια ζημια στην νοοτροπία σου ..
αυτο καταλαβα εγω ... μακαρι να κανω λάθος. αλλα ο σκοπος μου ηταν καθαρα και μονο για να σε βοηθησω καλοπροαιρετα. ελπιζω ολα να πανε καλα και να κανεις την καλυτερη επιλογη για εσενα.
17-04-2016, 11:48 #24
Ουσιαστικά βλέπω ότι το έχεις πάρει αποφαση πτι δεν θα είσαι μαζί του...
Βέβαια το μέλλον ειναι πολύ μακρινό και ποτε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει...
Όμως αφού εσυ είσαι τόσο απόλυτη συζητήστε πλέον εφ όλης της ύλης βάλτε ολα κάτω και πάρτε μαζί μια απόφαση χωρίς αλλα πισωγυρίσματα..
Τώρα τη νοοτροπία τη δικών σου δεν πρόκειται να την αλλάξεις και δεν ξέρω αν έπαιρνες το ρίσκο και σε έβλεπα καλά και ευτυχισμένη και ίσως με την απόκτηση ενός παιδιού μαλακωναν... Όμως όλο αυτό φαντάζει πολυ μα πολυ μακρινο...
Άλλωστε έχεις κάνει και σχέδια για σπουδές και καλά κανεις φυσικά και γενικά σκέφτεσαι τη ζωή σου χωρίς εκείνον δίπλα σου και ας ειναι ακόμα δίπλα σου...
18-04-2016, 23:53 #25
θα επαιρνα το ρισκο αν με ρωταγες πριν κανα δυο μηνες αλλα οσο περναει ο καιρος αλλαζουν κ τα μυαλα αν θες πες οτι ωριμαζεις κατα καποιο τροπο και αρχιζουν ν μπαινουν ερωτηματα εκει π υπηρχε μονο καταφαση . κ αν δεν ειμαστε καλα κ αν με παρατησει κλπ αλλωστε δν μειναμε ποτε μαζι γ ν δουμε πως λειτουργει ο καθενας στην καθημερινοτητα και κυριως στο ιδιο σπιτι..δεν το εχω παρει αποφαση ωστοσο απλα το αφηνω να τραβηξει και στο ενδιαμεσο προβληματιζομαι μερικες φορες μου το δυσκολευει και ο ιδιος οταν χανεται και γω τον χρειαζομαι .. τελος παντων ...βλεποντας κανοντας κ κυριως συζητωντας