Καλησπέρα σας , πριν 3 μήνες πήγα σε ένα ουρολόγο επειδή είχα ενόχληση στους όρχεις μου και ο γιατρός μου είπε δεν είναι τίποτα είναι μια φλεγμονή μου έδωσε μια αντιβίωση για 15 μέρες αλλά δεν είδα αλλαγή , ξαναπάω στο γιατρό και με εξετάζει ξανά και λέει ότι έχεις χρόνια προστατίτιδα μου δίνει αντιβίωση για ένα μήνα αλλά αλλαγή καμία πάω ξανά του λέω δεν βελτιώθηκα και μου δίνει μια ήπια αντιβίωση για 15 μέρες αλλά τίποτα πάλι, και μου λέει να μου γράψει μετά από 2 μήνες που με ταλαιπωρεί με αντιβιώσεις εξετάσεις ούρων και σπέρματος για να δει ποιο ακριβώς ήταν το μικρόβιο για να μου δώσει την κατάλληλη αντιβίωση , κάνω λοιπόν τις εξετάσεις και δείχνει ότι έχω εντεροκοκκο το κόλλησα λέει από θάλασσα πιθανότατα και λεεί δεν είναι τίποτα θα σου δώσω μια αντιβίωση με πενικιλίνη και παίρνω για 12 μέρες όσο μου είχε πει είχα δει μια μικρή βελτίωση και πάω και του το λέω και μου γράφει μετά μια άλλη αντιβίωση για 14 μέρες , όταν λοιπόν έφτασα στις 5 μέρες αυτή της αντιβίωσης ένιωσα ξαφνικά μια εξάντληση έτρεμε το σώμα μου με εποιασαν και ταχυκαρδίες και δεν ήξερα τι να κάνω , πάω την άλλη μέρα στο γιατρό του τα λέω και κοιτώντας τα εμαιλ του στο υπολογιστη μου λέει δεν έχεις τίποτα δεν προκαλουν οι αντιβιώσεις τίποτα από αυτά συνέχισε τες, τέλος πάντων δεν ήθελα να κάνω φασαρία που ο κομπογιανίτης μου έδινε 2 μήνες λάθος αντιβίωση και πάω και βρίσκω ένα καρδιολόγο του λέω τι έχω περάσει και η απάντηση του ήταν καλά δεν σε έστειλε πρώτα για εξετάσεις και μετά να σου δώσει αντιβίωση ενώ με έστειλε μετά από 2 μήνες αντιβίωσης και μου παίρνει την πίεση που ήταν 12 8 με 86 παλμούς μου κάνει καρδιογράφημα και μετά μου κάνει υπέρηχο και δεν βρίσκει τίποτα και μου συστήνει ένα πολύ καλό του φίλο ουρολόγο και παίρνω τηλέφωνο το ουρολόγο και μου λέει ότι να κάνω κάτι αιματολογικές εξετάσεις και άνω κάτω κοιλίας για να δει για ποιο λόγο είχε εξαντληθει ο οργανισμός μου φοβόταν για την τρανσαμινάση περισσότερο επειδή έπαιρνα 2μίση μήνες αντιβίωση αλλά για να κάνω τις εξετάσεις έπρεπε να περιμένω 10 μέρες για να καθαρίσω πρώτα από την αντιβίωση , πήγα λοιπόν εχθές έδωσα αίμα (οι απαντήσεις θα βγουν μάλλον τρίτη η τετάρτη πρωί) και την δευτέρα έχω να πάω να κάνω το υπέρηχο , και δεν φτάνουν όλα αυτά έχω 3 μέρες που με ενοχλεί το κεφάλι μου σαν αίσθηση βαρους με ενα μικρό πονοκέφαλο και το έψαξα στο διαδίκτυο και λένε διάφορα πχ από κρίσεις πανικού μέχρι και όγκους στο κεφάλι αν και αυτό το θεωρώ τραβηγμένο επειδή μιλάει για πονοκεφαλους δυνατούς ναυτίες και δίαφορα άλλα συμπτώματα που δεν έχω αλλά όσο να ναι επηρεάστηκα αρνητικά και από αυτό, πρωτού κλείσω το θέμα και ζητήσω τις συμβουλές σας τι να κάνω να σας πω ότι το 2006 ως το 2010 υπέφερα από κρίσεις πανικού και ανχωδεις διαταραχές και επισκεπτόμουν ένα νευρολόγο ψυχίατρο που συζητούσαμε και μου είχε δώσει και αγωγη με ανχολυτικά και αντικαταθληπτικά και είχα γίνει καλά και σκέφτομαι μήπως με το στρεςς που έζησα τους τελευταίους 3 μήνες με την λάθος γνωμάτευση του γιατρού που πήρα λάθος αντιβίωση και είχα και τους φίλους μου να λένε τόσο καιρό αντιβίωση δεν κανει καλό θα πάθεις τίποτα μήπως όλα αυτά μου δημιούργησαν κάποιο ψυχογενή παράγοντα και για αυτό έχω το κεφάλι μου να με πιέζει ίσως από τις πολλές σκέψεις που κάνω.