Originally Posted by
ckar95
Φαίη, κανείς δεν μπορεί να σταθεί μετρώντας ως το 50 στο ένα πόδι, όλοι θα χάσουμε έστω και στιγμιαία την ισορροπία μας! Πάντως, το γεγονός οτι υποχώρησαν όλα τα συμπτώματα όταν ηρέμησες, μάλλον σημαίνει ότι όλα είναι από το άγχος...
Και το self-testing είναι ό,τι χειρότερο... Κι εγώ το έκανα τις τελευταίες μέρες στο χέρι που νιώθω την αδυναμία και... πρέπει να σου πω ότι απέκτησα έναν πόνο και μια ενόχληση που οφείλεται σε κούραση λόγω του self-testing... Παίζει να είναι και τενοντίτιδα (καθώς έχω πάθει στο παρελθόν και μοιάζει με την τότε ενόχληση!)
Σε νευρολόγο είχα πάει (αν είχες διαβάσει το αρχικό μου ποστ) όταν με επιασε εκείνη η κρίση πανικού. Όλα μου τα βρήκε φυσιολογικά. Αλλά και εγώ νιώθω ότι η δύναμη και η αντοχή στο δεξί χέρι είναι φυσιολογική, άσχετα με το αίσθημα αδυναμίας που νιώθω... Γιατί όπως είχα δει και σε ένα φόρουμ που γκούγκλαρα (πφφφ αυτή η μάστιγα :p ) "ALS is about failing, not feeling". (Μααααα πού πήγα και το βρήκα το ALS??? Σοβαρα τώρα?! :confused::p ) Μαγνητικές κλπ δεν έχω κάνει.
Και σου υπενθυμίζω, αν είχες ΣΚΠ, 32 χρόνια μετά θα είχες ήδη κάποια μορφή αναπηρίας... Επιπλέον, η ΣΚΠ αρχίζει με συμπτώματα πιο τρομακτικά, όπως διπλωπία ή προσωρινή απώλεια όρασης, διαταραχή λόγου, δυνατούς νευρόπονους με μουδιάσματα, κλπ... Επιπλέον, ένας νευρολόγος θα είχε καταλάβει αν έχεις κάποια διαταραχή τόσα χρόνια και θα σε παρέπεμπε για μαγνητική.
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία