Ερωτική Γνωριμία! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Όπως είχε πει και ο Ωνάσης <<αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες όλο το χρήμα του πλανήτη θα ήταν άχρηστο>>...
    Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν αισθηματα ασφαλειας και προστασιας σε μια σχέση, θελουν να νιώθουν ότι ο άλλος τους προσφέρει πράγματα...Στην σημερινή <<ζουγκλα>> στην οποια ζουμε η εννοια <<δύναμη>> και <<προστασια>> ισοδυναμουν με χρημα...Άμα έχεις χρήμα μπορεις να προσφερεις!!
    Είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε γυναικα ανεξαρτητως ομορφιας άμα τις έκαναν καμακι δύο αντρες, ο ένας μεγαλοστέλεχος επιχειρησεων στο Τόκυο και ο άλλος πλασιέ οδοντοκρεμων, θα επελεγαν βεβαιως βεβαιως τον πρωτο και ας ηταν κοντός, άσχημος, τριχωτός, ανόητος, με μασέλα, βρωμιάρης κλπ κλπ...Αυτή είναι η δύναμη του χρήματος! Για αυτό ακριβώς βλέπουμε συχνα πυκνα κάτι διασημους κωλογερους που επειδη εχουν φραγκα βγαινουν με κατι πιπινια που θα μπορουσαν να ειναι δισεγγονες τους...
    Οι γυναικες δεν κοιτάνε την εμφανιση ουτε τον χαρακτηρα, δεν πα να είσαι και αλκοολικός και τοξικομανης...Άμα είσαι λεφτάς όλες θελουν να τα εχουν μαζι σου...
    Μιλας για τις γυναικες 'τροπαια'. Αυτες δινουν την ομορφια τους και τα νιατα τους και οι ανδρες το χρημα τους. Ειναι μια κατασταση win-win οσο διαρκεσει, γιατι αυτη η ομορφια δεν θα διαρκεσει για παντα και παντα θα υπαρχει ενα νεοτερο μοντελο προς αντικατασταση. Και οι δυο ομως ξερουν οτι προκειται για μια συναλλαγη. Και η γυναικα ξερει οτι 'πουλιεται' και ο ανδρας οτι 'αγοραζει' ενα εμπορευμα.

Εξαρταται και τι ψαχνεις (την οικονομικη ασφαλεια) ή την συναισθηματικη ασφαλεια που δεν αγοραζεται με τα λεφτα.

@nick ευχαριστω για τα καλα λογια και ανταποδιδω αναλογα :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Εγώ δεν έχω καν λεφτά για να παω σε ψυχοθεραπευτή και να αγοράσω κανα ψυχοφαρμακο μπας και νιωσω τουλαχιστον καμια αλλαγη, σιγα μην εχωκαι λεφτα για γυναικεια εξοδα, να τα γεννησω?? Μιζέρια εν ολιγοις...
    Και μου λες δηλαδή ότι οι γυναικες δεν νοιαζονται για το χρημα?? Όταν η άλλη θα θέλει να βγει έξω στα club ή στα μπουζουκια(αναλογως γουστου) ή όταν θα εχει γενεθλια ή καμια επετειο τι θα κανεις εσυ χωρις λεφτά, οεο?? Που βλέπεις τις γυναικες να περπατανε στον δρόμο και να καθονται καθε πεντε λεπτα να κοιτανε τις βιτρινες με τα ρουχα και τα κοσμηματα, τι μου λες τωρα...Εγώ αν ειχα λεφτά στο χέρι σαφώς και θα ημουν πιο ανετος...
    Να πεθανουν ωρε οι γυναικες που λεει και το ασμα:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Μιλας για τις γυναικες 'τροπαια'. Αυτες δινουν την ομορφια τους και τα νιατα τους και οι ανδρες το χρημα τους. Ειναι μια κατασταση win-win οσο διαρκεσει, γιατι αυτη η ομορφια δεν θα διαρκεσει για παντα και παντα θα υπαρχει ενα νεοτερο μοντελο προς αντικατασταση. Και οι δυο ομως ξερουν οτι προκειται για μια συναλλαγη. Και η γυναικα ξερει οτι 'πουλιεται' και ο ανδρας οτι 'αγοραζει' ενα εμπορευμα.

Εξαρταται και τι ψαχνεις (την οικονομικη ασφαλεια) ή την συναισθηματικη ασφαλεια που δεν αγοραζεται με τα λεφτα.

@nick ευχαριστω για τα καλα λογια και ανταποδιδω αναλογα :)
    χαχα ευχαριστώ για την ανταπόδωση
    απλά ισως ο περαστικός ν μην είχει τόσο καλές αναμνήσεις οσο εγώ

Senior Member
    Εγώ δεν έχω καν λεφτά για να παω σε ψυχοθεραπευτή και να αγοράσω κανα ψυχοφαρμακο μπας και νιωσω τουλαχιστον καμια αλλαγη, σιγα μην εχωκαι λεφτα για γυναικεια εξοδα, να τα γεννησω?? Μιζέρια εν ολιγοις...
    Και μου λες δηλαδή ότι οι γυναικες δεν νοιαζονται για το χρημα?? Όταν η άλλη θα θέλει να βγει έξω στα club ή στα μπουζουκια(αναλογως γουστου) ή όταν θα εχει γενεθλια ή καμια επετειο τι θα κανεις εσυ χωρις λεφτά, οεο?? Που βλέπεις τις γυναικες να περπατανε στον δρόμο και να καθονται καθε πεντε λεπτα να κοιτανε τις βιτρινες με τα ρουχα και τα κοσμηματα, τι μου λες τωρα...Εγώ αν ειχα λεφτά στο χέρι σαφώς και θα ημουν πιο ανετος...
    Να πεθανουν ωρε οι γυναικες που λεει και το ασμα:p
    μερικές νοιάζονται μερικές όχι μην είσαι απόλυτως σ ότι λες .
    Εγώ σ λέω έτσι οπως έχω ζήσει τις πρώην σχέσεις μ.

Banned
    Άσχετο, πόσο χρονων εισαι??

Senior Member
    εγώ?.......

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εγώ?.......
    Ναι εσύ!
    Τι θεωρείς δηλαδη οτι επιθυμει μια σημερινη γυναικα??

Senior Member
    Ναι εσύ!
    Τι θεωρείς δηλαδη οτι επιθυμει μια σημερινη γυναικα??
    Εγώ είμαι 24
    Θα σ δώσω ένα παράδειγμα από μια πρώην σχέση μ
    Π.χ μια μέρα έτυχε εγω να μην έχω ευρώ και αυτή είχε 7 ευρώ είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ και τελικά δεν μας έφταναν γτ δεν είχα εγώ, τελικά πήραμε στο χέρι καφέ το μεσημεράκι, κάναμε την βόλτα μας ,γυρίσαμε σπίτι μ μαγειρέψαμε ,κάτσαμε ,έιδαμε μια ταινιούλα και το βράδυ πήγαμε σ μια πλατεία και πήραμε ένα ούζο από περίπτερο και αράξαμε,είδες ότι δεν χρείαζονται λεφτά για να περάσεις καλά ,ντάξει δεν λέω να είσαι και τσαμπατζής και ούτε είπε τίποτα γιατί ήταν ευτυχισμένη δίπλα και πέρναγε καλά.Δεν είναι ανάγκη να βγαίνεις σ ακριβά μέρη ,ντάξει π κ π πας και σ τέτοια μέρη.Μπορώ να σ πω και άλλα παραδείγματα πολλά,αλλά βαριέμαι να γράψω τόσα. Επίσης δώρα δεν τις άρεσαν ακριβά ,προτιμούσε τα τριαντάφυλλα ,πήγεναι έπαιρνα ένα τριαντάφυλλο σ' ανύποπτες στιγμές και τις τ πήγαινε κ έβλεπα την ευτυχία στα μάτια τις κυριολεκτικά .

Εγώ θεωρώ ότι αρέσει στις γυναίκες από πρωσοπική μ εμπειρία έτσι
    Το χιούμορ ,να έχεις μια καλή παρουσία να νιώθου προστατευτικότητα και συναισθηματική ασφάλεια και βέβαι το πιο σημαντικό να τις κάνεις ευτιχισμένες
    Αλλά όπως είπα σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες π λες

Senior Member
    Εχω την εντυπωση πως ο νηματοθετης δεν ηθελε να κανει μια ερωτικη γνωριμια αλλα να κανει εντυπωση.. εστω και με βρισιες :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Εχω την εντυπωση πως ο νηματοθετης δεν ηθελε να κανει μια ερωτικη γνωριμια αλλα να κανει εντυπωση.. εστω και με βρισιες :p
    και πολύ σωστά έχεισ την εντύπωση :p

Senior Member
    Προσεγγιση Περαστικου

"Θυμισε μου το ονοματακι σου ρε τσοκαρο.. Αννα?? Ωραιο ονομα Αννα , θα μου δωσεις το τηλεφωνακι σου ή θα σου γ@μησω τιποτα? "

:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Προσεγγιση Περαστικου

"Θυμισε μου το ονοματακι σου ρε τσοκαρο.. Αννα?? Ωραιο ονομα Αννα , θα μου δωσεις το τηλεφωνακι σου ή θα σου γ@μησω τιποτα? "

Α ρε Αννα... αεροπλανο τον εκανες οπως λεει και το τραγουδι χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Προσεγγιση Περαστικου

χαχααχαχ καλό ;p

Senior Member
    Πλακα κανω ελπιζω ο περαστικος να επιστρεψει πιο ηρεμος..

Senior Member
    Μπορει οι πιο ηρεμοι τροπο προσεγγισης να μην εβγαζαν αποτελεσμα, οποτε βρηκε ενα πιο πρωτοτυπο τροπο, με τις βρισιες :p

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast