Θαλασσα!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Οταν δεν βρισκομαστε σε καλη ψυχολογικη κατασταση το αλκοολ , το πιωμα δλδ σου φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.. Δεν εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια που το επαθες αυτο , μην αυτομαστιγωνεσαι και μην νιωθεις ασχημα ειναι ανθρωπινο. Ξερεις ποσες φορες εχει τυχει να βγω εξω και να βλεπω ανθρωπους που μετα απο μεθυσι και την σχετικη καλοπεραση της βραδιας στο τελος να καταληγουν με κλαματα? Ουκ ολιγες φορες. Ειναι ανθρωπινο..
    Αυτό ισχύει....τις περισσότερες φορές κάτι τέτοιο γίνεται σε μια παρέα....

Senior Member
    Ευχαριστω που προσπαθειτε να με απενεχοποιηστε..ναι το ξερω μνημονιο...απειρεις φορες το εχω ζησει αλλωστε...για να διευκρινισω...εκεινη τη στιγμη ενιωθα τελεια και πολυ ευτυχισμενη..τωρα γνωριζω οτι η πραγματικη ευτυχια βρισκεται στην ηρεμια και στην ισορροπια...

Senior Member
    Απλα οταν δεν εισαι καλα απεφευγε το πολυ ποτο ... Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι κανεις να βγαινει , να χορευει , να κανει τρελες . Και αν φιλουσες τον ανδρα σου δλδ τι εγινε? Τον ανδρα σου φιλουσες!! Απλα το μετα σε χαλασε.. η παρενεργεια

Αχ, βρε φλερακι... ελπιζω να τα κουβεντιασεις ολα αυτα στην συνεδρια σου. Εν μερει ειναι λογικα και εισαι στην αρχη για αυτο και αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα. Καθε φορα που θα πινεις θα βγαζεις εναν εαυτο που δεν θα τον βγαζεις νηφαλια. Κατι σου αρεσει σε αυτον τον εαυτο. Ειναι απελευθερωμενος κτλ αλλά μετα το μετανιωνεις. Οσο πιο ειλικρινης θα εισαι με την ψυχολογο σου τοσο πιο συντομα θα καταλαβεις τι παιζει με τον εαυτο σου και γιατι τον τραβας ή στην τερμα χαρά ή στην τερμα λυπη.
    Μια φορα λιωμα, δεν σημαινει παντα λιωμα. Απλα χρειαζεται να λαβεις λιγο πιο σοβαρα υπ οψιν σου την αγωγη σου, σε παρακαλω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    θα το συζητησω cc μου...η διαφορα του πιωματος αυτου ειναι οτι δε βγηκα για να πιω (αν σκεφτεις ποσα μπουκαλια εχω αγορασει στο παρελθον για να την ακουσω)..περναγα καλα και στα τετοια μου και η αγωγη και το συκωτι μου και ολα...σκεφτομαι αν δεν ειχα τον αντρα μου να μου παρει το γυαλι τι θα εκανα? που θα ειχα φτασει? Πολλες φορες ειχα φτασει σε σημειο να κλαιω γοερά μετα απο μεθυσι.αλλα δεν ειχα επιχειρησει κατι τετοιο...της *******ς η καταληξη της βραδιας..δε πρεπει ρε γαμωτι να ξαναπιω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    θα το συζητησω cc μου...η διαφορα του πιωματος αυτου ειναι οτι δε βγηκα για να πιω (αν σκεφτεις ποσα μπουκαλια εχω αγορασει στο παρελθον για να την ακουσω)..περναγα καλα και στα τετοια μου και η αγωγη και το συκωτι μου και ολα...σκεφτομαι αν δεν ειχα τον αντρα μου να μου παρει το γυαλι τι θα εκανα? που θα ειχα φτασει? Πολλες φορες ειχα φτασει σε σημειο να κλαιω γοερά μετα απο μεθυσι.αλλα δεν ειχα επιχειρησει κατι τετοιο...της *******ς η καταληξη της βραδιας..δε πρεπει ρε γαμωτι να ξαναπιω...
    αν δεν ηταν ο αντρας σου δεν θα ειχες παει στο μπαρ
    κι αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινι.....
    ελα ρε φλερ με τα αν και αν......
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Ακου φλερ, ο συνδυασμος αλκοολ και χαπιου μπορει αργοτερα να φερει πιο εντονα το συμπτωμα την αναγκης για αυτο τραυματισμο ή τελος. Δεν ξερω επιστημονικα πως το εξηγουν. Αλλά εξ ιδιων κρινοντας θα σου πω οτι ρισκαρεις καθε φορα με την φλερ. Σημερα ειναι η φλερ και ο αντρας της. Αυριο ? Θα ειναι καποιος να σου παρει το γυαλι ? Δευτερον φυσικα και δεν βγηκες με σκοπο να γινεις γκολ αλλα λιγο η παρεα λιγο η ανοιξη λιγο το κεφι συν οτι με τα χαπια αυτα κανουμε κεφαλι πιο ευκολα ε δε θελει και πολυ το μοιραιο. Ελπιζω να καταλαβαινεις επακριβως με τι υφος στα λεω. Εισαι υπο θεραπεια και ειναι λογικο να βγεις και λιγο εκτος πλανου απλα ευχομαι να νιωσεις τι κανεις σε εσενα για να μαθεις να προστατευεις εσυ την φλερ. οκ ?

Senior Member
    ναι καταλαβαινω τι λες...νομιζω οτι δεν εχω παρει χαμπαρι την αγωγη..οτι παιρνω χαπι...εννοω στην αρχη το ειχα εννοια , περιμενα πως θα δρασει....αν θα κανει παρενεργειες..τωρα τις περισσοτερες φορες το θυμαμαι τελευταια στιγμη να το παρω... ευτυχως μου το θυμιζει η μανα μου...ενιωσα και καλυτερα και ειχα παρει τον ψυχιατρο μηπως να το κοβα και επεμενε να κλεισω 8μηνο..και μου πε βεβαι να μη πινω για το συκωτι μου και ειδικα τωρα την ανοιξη..δε το ρωτησα τι εννουσε... δηλαδη να μη πινω ουτε ενα..θεωρουμε δεδομενο οτι δε κατεβαζω ολο το κτημα χατζημιχαλη..

Φλερακι ο κανονας ειναι
    1 φορα την εβδομαδα και ΕΑΝ ενα ποτηρακι μικρο του κρασιου - κρασι ή μπυρα-

Θελω να σου προτεινω να κανεις μια ειλικρινη κουβεντα και με τους δυο για το πως θα μαθεις να ελεγχεις την παρορμηση σου να πιεις. Ειδικοι ειναι και οφειλουν να βοηθησουν. Και ναι επισης ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι εισαι σε αγωγη, οτι το χαπι κανει τη δουλεια του αρα εισαι υποχρεωμενη να κοψεις μια παλια κακια συνηθεια (βλεπε αλκοολ ) να τσεκαρεις το συκωτι σου.

Να μιλας σε αυτους για αυτα. Μη ντρεπεσαι. Μη σε βλεπουν χαμογελαστη και νομιζουν οτι τα εχεις ολα υπο ελεγχο. Ακου με...

Senior Member
    ευχαριστω πολυ...ναι θα το ρωτησω...στην αρχη της θεραπειας ειχα ρωτησει τον ψυχιατρο για το αλκοολ και για το αν μπορουσε να μου δωσει καποιο χαπι ετσι ωστε να μη θελω να πιω ..και μου ειχε απαντησει οτι δεν ειμαι η τυπικη αλκοολικη και οτι υποχωρωντας η καταθλιψη..θα υποχωρησει και η επιθυμια να πιω...βεβαια αυτο δε συμβαινει...ναι δε θελω να πιω απ το πρωι αλλα παντα θελω να πιω...η για να νιωσω ακομα χειροτερα ή ακομα καλυτερα ...αλκοολισμος δε λεγεται...δε ξερω πως λεγεται αλλα και τωρα θα το κοπαναγα το ποτακι μου για να χαλαρωσω..

Senior Member
    Επειδή είμαι σε φάση υπομανίας θα σου το γράψω ωμά, ο άντρας σου φταίει που πάνω στη κάβλα σου δεν σε μάζεψε από το μαγαζί να ξεσκιστείτε... δεν θα προλάβαινε να σε πιάσει το νταούνιασμα και θα είχε πάρει άλλη τροπή η νύχτα... Αφού σε έβλεπε ότι έχεις ανάψει έπρεπε να σε είχε προλάβει πριν κάνεις το γύρισμα... δεν πειράζει next time...

ευχαριστω πολυ...ναι θα το ρωτησω...στην αρχη της θεραπειας ειχα ρωτησει τον ψυχιατρο για το αλκοολ και για το αν μπορουσε να μου δωσει καποιο χαπι ετσι ωστε να μη θελω να πιω ..και μου ειχε απαντησει οτι δεν ειμαι η τυπικη αλκοολικη και οτι υποχωρωντας η καταθλιψη..θα υποχωρησει και η επιθυμια να πιω...βεβαια αυτο δε συμβαινει...ναι δε θελω να πιω απ το πρωι αλλα παντα θελω να πιω...η για να νιωσω ακομα χειροτερα ή ακομα καλυτερα ...αλκοολισμος δε λεγεται...δε ξερω πως λεγεται αλλα και τωρα θα το κοπαναγα το ποτακι μου για να χαλαρωσω..
    Ναι σε αυτο το κομματι θελω να σταθω παρα πολυ γιατι καποιοι ψυχιατροι νομιζουν οτι δεν ... αλλά καποιοι κατευθειαν καταλαβαινουν οτι ναι εχεις κλιση προς τα εκει. Πες του το, και πες του και ποσοστητες διαφορετικα φλερακι θα ταλαιπωρηθεις παρα πολυ με αυτα τα ακρα. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εσυ θα καταληγεις να εχεις τυψεις για εσενα. Για αυτο ακουγομαι πιο σκληρη ισως. Μπορεις να γλιτωσεις χρονο με την ειλικρινεια ακομα και αν ειναι τρομακτικο.

Senior Member
    εχεις και εσυ τα δικια σου mindcrime!!! συμφωνω!!!

Senior Member
    τι να πω βρε cc ..εξαρταται απο τι κριτηρια οριζεται καποιος αλκοολικος.. προσωπικα δεν ειμαι εξαρτημενη απο την ουσια αυτη καθαυτη...αλλα απο τις επιπτωσεις της...για μενα ειναι μια μορφη αλκοολισμου αυτη..ισως και πιο δυσκολη..

τι να πω βρε cc ..εξαρταται απο τι κριτηρια οριζεται καποιος αλκοολικος.. προσωπικα δεν ειμαι εξαρτημενη απο την ουσια αυτη καθαυτη...αλλα απο τις επιπτωσεις της...για μενα ειναι μια μορφη αλκοολισμου αυτη..ισως και πιο δυσκολη..
    Α να γεια σου, δε μιλαμε για επιπεδα, σηκωνομαι και θελω σφηνακι για λειτουργησω. Αλλά για να μην φτασεις εκει ή για να μην κανεις ζημια στο συκωτι σου και επειδη σχεδον παντα αγχωδη διαταραχη - καταθλιψη- ουσιες στυλ αλκοολ πανε πακετο, αντιμετωπισε το σοβαρα οσο γινεται. Μιλησε για αυτο. Τα συν τα πλην την αποχη - ποτε σου βγαινει να πιεις, ποτε οχι, αν ξερεις να βαζεις στοπ στην καταναλωση. Μιλα με ειδικους οχι με φιλαρακια κτλ... το πολυ πολυ να σου πουν - εισαι μια χαρα δεν εχεις τιποτα- !!! "Ναι ναι δεν εχεις τιποτα βαλε ακομα ενα τσιπουρο" μαντεψε ομως εκεινοι που το λενε ισως απλα γυριζουν σπιτι και ξερενονται στον υπνο ... δεν νιωθουν μισος για τον εαυτο τους.

Εσυ ομως ως φλερ προ μηνων ειχες δηλωσει πως δεν σε υπολογιζεις, μετα εκανες το αλμα και ξεκινησες θεραπεια, τωρα εχουν σκασει τα πρωτα βραχια, μη κο****νεις, απλα προσπαθησε να γινεις πιο σαφης σε αυτους για την σχεση σου με την ουσια.

Και οχι φλερ δεν μπορει ο ανδρας σου να κανει τον γονεα σου και να σε μαζευει. Συζητησε το και αυτο !!!

* Δεν σε μαλωνω, να σε προστατευσω απο τζαμπα πονο θελω. Αλλα εισαι ενηλικη και θα παρεις τις δικες σου αποφασεις εννοειται.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast