Κόντρα στον πανικό, ως πότε? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Bικακυ το απογευμα θα μπω στο messenger. Nα τα πουμε απο εκει με την ησυχια μας?

Senior Member
    Originally posted by Phil_85
    Βικυ εγς ταλαιπορηθηκα τρια χρονια μια λιγο καλυτερα μια λιγο χειροτερα μεχρι που εκοψα τα χαπια κ αρχισα να πινω λιγο κρασακι κανα ποτακι σε λογικα παντα πλαισια κ τωρα η λεξη πανικος αγχος κ αγοραφοβια μου φαινονται ανεκδοτο. Αμα θες κατι να με ρωτησεις πες μου ισως μπορεσω να σε βοηθησω.
    Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα κ για μένα. Τα χάπια τα έχω κόψει 1,56 χρόνο τώρα. Το θέμα είναι ότι το ποτό εμένα με πειράζει όταν δεν έχω καλή ψυχολογία. Αν δλδ ζαλίζομαι κ πιω αλκοόλ τότε ζαλίζομαι ακόμα περισσότερο κ πρέπει να μπώ στη διαδικασία να ξεπεράσω πάλι πανικό. Επιπλέον έχω ένα μωρό. Πώς νομίζεις ότι θα φαντάζει στα ματάκια του η εικόνα της αγχωμένης μαμάς που βάζει ποτάκια κ κρασάκι για να είναι καλά? Μη με παρεξηγείς, χαίρομαι που βρήκες το φαρμακό σου κ σίγουρα είναι πιο ανώδυνο από τα χάπια. Δεν νομίζω όμως ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον τρόπο με τα δικά μου δεδομένα δουλειάς κ ζωής. Δυστυχώς δε μου επιτρέπεται

Senior Member
    Originally posted by margo44
    Bικακυ το απογευμα θα μπω στο messenger. Nα τα πουμε απο εκει με την ησυχια μας?
    Ναι καλή μου κατά τις έξι θα είμαι και εγώ σπίτι. Ας ελπίσουμε η μικρή να μας αφήσει. Φτιάξε και την κάμερα να στη δείξω

Senior Member
    Καλέ μου gordon δε διαφωνώ μαζί σου.
    Σίγουρα υπάρχει κάπου εκεί έξω κάποιος καλός γιατρος που μπορεί να μας βοηθήσει.
    Εγώ προς το παρόν έχω επισκευτεί τρεις όχι έναν. Μπήκα δλδ στην ίδια διαδικασία τρεις φορές κ κατέληξα στην ίδια απογοήτευση.
    Δεν έχω το κουράγιο προς το παρόν να υπάρξει τέταρτη φορά. Προτιμώ τα σκαμπανευάσματα του πανικού.
    Επιπλέον πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να έχει ανοιχτό νου σ\'όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης. Δε θα απορρίψω ποτέ καμμιά αν δε δοκιμάσω. Τίποτα να μη σου φαίνεται κάπως. Μονο η Ελλάδα είναι χώρα που απορρίπτει μονιμιάς κάθε άλλη ιατρική εκτός της ομοιοπαθητικής και αυτό οφείλεται σε πολλούς και μάλλον πονηρούς παράγοντες.
    Κι αυτό αποδεικνύεται από τα λεγόμενα σου και μου κ όλων.
    Γιατί το δύσκολο να είναι η εύρεση καλού επαγγελματία ψυχιάτρου κ όχι το αντίθετο?
    Γιατί το άδικο και παράνομο και αντιεπαγγελματικό κομμάτι των γιατρών έχει γίνει πλειοψηφεία?
    Τέλοσπάντων σήμερα είμαι πολύ καλύτερα κι αυτό οφείλεται μόνο σε μένα. Ούτε σε χάπια ούτε σε γιατρούς. Θα απολαύσω λοιπόν το σήμερα κ θα μαζέψω δυνάμεις για τις άσχημες μέρες μου.
    Ετσι ή αλλιώς πάντως όλοι θα τα καταφέρουμε. Μας το εύχομαι

Senior Member
    Βικυ συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου! Εμενα δε μου φαινονται καθολου \'\'καπως\'\' οι \'\'εναλλακτικοι\'\' λεγομενοι γιατροι. Εναλλακτικοι ειναι μονο στην ελλαδα. Ο βελονισμος ειδικα ειναι δοκιμασμενη μεθοδος ιατρικης. Απλα στην αρχη επειδη οι \'\'δυτικοι μεγαλογιατροι\'\' δεν πιστευαν στην επιστημονικοτητα της ανατολικης ιατρικης. διεδωσαν οτι ειναι κομπογιαννιτικα. Μπουρδες! Ειδικα ο βελονισμος χρησιμοποιειται και σε πολλες περιπτωσεις που ΔΕΝ μπορει να τα βγαλει περα η \'\'επισημη\'\' ιατρικη, κι αυτο το εχω διαβασει σε τελευταια δημοσιευματα δικων μας γιατρων που τωρα ανακαλυπτουν την αξια της. Ειδικα για πονους που δεν γνωριζουμε την προελευση τους ο βελονισμος ενδυκνειται.
    Ασε που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα (κατα τη γνωμη μου) να δοκιμασεις πρωτα τετοιους γιατρους, παρα να εξαρτηθεις απο καποιον ψυχιατρο/ψυχολογο με αμφιβολα συνηθως αποτελεσματα, για προβληματα σωματικα. Και λιγοτερο ψυχοφθορο ειναι και λιγοτερο κουραστικο.

Member
    ΒΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΝΙΟΘΩ ΚΑΛΑ!! ΙΣΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.... ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Senior Member
    ΟΡΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΟ ΟΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ

Junior Member
    ΒΙΚΑΚΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΑΛΕΨΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΑΓΝςΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΑΤΙΑ 1500 (ΡΑΝΤΑΡ) ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΦΙΝΕΙ ΕΞΑΤΛΗΜΕΝΗ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΜΗΝΗΜΑ.ΦΙΛΙΑ .ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Senior Member
    Originally posted by magg
    ΒΙΚΑΚΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΑΛΕΨΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΑΓΝςΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΑΤΙΑ 1500 (ΡΑΝΤΑΡ) ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΦΙΝΕΙ ΕΞΑΤΛΗΜΕΝΗ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ
    ΜΗΝΗΜΑ.ΦΙΛΙΑ .ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
    για πες καλή ή καλέ μου. Παλεύω με το μυαλό μου. Συνέχεια, 24 ώρες το 24ωρο, κάθε στιγμή. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Εσύ πως το ξεπέρασες τελικά?

Page 2 of 2 FirstFirst 12