φιλοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 109

Thread: φιλοι

Senior Member
    και εσύ αφού θες να τους μιλάς γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ?και ρώτα κιόλας αν έχουν κάτι μαζί σ

Senior Member
    τωρα πλεον 9-10 μηνες εχουμε να μιλησουμε.βγαιναμε 1-2 φορες το μηνα αν δεν κανω λαθος..καπου εκει.δε ξερω σιγουρα μπορει και παραπανω.οταν δουλευαν ας πουμε οχι κα τοσο συχνα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    λαθος post..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εσεις θα ξαναπερνατε τηλ?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εχουμε να μιλησουμε 9-10μηνες.εβγαινα 1-2 φορες το μηνα μαζι τους.εκτος αν δουλευαν οποτε πιο αραια.οταν ημασταν ολοι διακοπες εδω επαρχια βγαιναμε και για μανακια, και για καφεδακια
    Δουλεύεις εσύ τώρα?
    Αυτούς τσ 9 μήνες π δεν μιλάτε δεν έχεισ πάρει κανένα τηλ αυτές?
    και τώρα γτ δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα να πάρεις τηλ να δεισ τι κάνουνε κ.τ.λπ???

Senior Member
    Εγώ τους ήξερα είκοσι χρόνια και με παράτησαν σε ένα βράδυ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οχι ε δουλευω.οχι δεν τις εχω παρει.τους επαιρνα τοτε τηλ καθε μερα και μου ριχναν ακυρο.μετα λεω κατσε να το παω αναποδα να περιμενω εγω αν θα με παρουν τιποτα και τοτε.και επειτα απλα δε μιλαμε.
    πρεπει εγω να τις παρω τηλ?αυτες κανουν λες και δεν υπαρχω, αυτες ποσταρουν τις βολτες τους και τις εξοδους τους..παλι πρεπει να κανω εγω το βημα?μηπως θα φαω και παλι ακυρο και δεν ειμαι και σε καλη κατασταση τωρα?
    δε ξερω ρε παιδια
    να τους στειλω μηνυμα?να μην τους στειλω?εσεις τι θα κανατε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εσεις θα ξαναπερνατε τηλ?
    ναι θα ξαναέπερνα ,από το να είσαι μόνη σ πάρε ενα τηλ να δεισ τι κάνουν και κανόνισε τπτ,ποτέ δεν ξέρεις τι έχεισ συμβεί..
    δλδ μόλις το πες έγιναν αυτά? και δεν σ ξαναπήραν?

Senior Member
    οχι ε δουλευω.οχι δεν τις εχω παρει.τους επαιρνα τοτε τηλ καθε μερα και μου ριχναν ακυρο.μετα λεω κατσε να το παω αναποδα να περιμενω εγω αν θα με παρουν τιποτα και τοτε.και επειτα απλα δε μιλαμε.
    πρεπει εγω να τις παρω τηλ?αυτες κανουν λες και δεν υπαρχω, αυτες ποσταρουν τις βολτες τους και τις εξοδους τους..παλι πρεπει να κανω εγω το βημα?μηπως θα φαω και παλι ακυρο και δεν ειμαι και σε καλη κατασταση τωρα?
    δε ξερω ρε παιδια
    να τους στειλω μηνυμα?να μην τους στειλω?εσεις τι θα κανατε?
    ρε βοο στίλε ενα μήνυμα δεν θα πέσει και ο κόσμος σιγά,για μένα όχι μήνυμα πάρε τηλ.και ρώτα τ κάνουν και αν θέλουν να βγείτε

το οτι δεν υπαρχει ενημερωση παρα μονο ταμπου αυτο εχω αρχισει να το νιωθω στο πετσι μου..τοσο απο την οικογενεια, οσο και στους φιλους, ή στους αγνωστους ακομη.
    νομιζουν οτι η σχιζοφρενεια και η διπολικη ειναι να εισαι τρελος, κατωτερος απο τους αλλους, ο δολοφονος με το πριονι και δε ξερω κι εγω τι αλλο..
    δεν ειναι ο κσμος μου αυτος..
    Οχι Μπου μου, δε θελω να σε παρει απο κατω, ξερω οτι ειναι πανδυσκολο να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
    Να λενε κουβεντουλες και δε συμμαζευεται. Αλλά πιστευω πως σε πληγωνει παρα πολυ αυτη η αδιαφορια και η μη κατανοηση που φουντωνουν και
    οι φωνες. Τι λεει η γιατρος για το περιβαλλον και τους παπαδες????

Και τι θα πει να μην ενδιαφερθουν, καποτε οταν ημουν στα πολυ χάλια μια κοπελια κατι τελος παντων... γυρισα και της ειπα - Ξερεις ε ? Δεν πεθανα. Εστω ενα τι κανεις μπορεις να το πεις -
    Απλα αν δεν σε νοιαζει να το ξερω να μην πληγωνομαι.

Δεν ειμαστε επικυνδυνο ανθρωποι. Τουλαχιστον οσοι εχουμε ψιλο γνωριστει εδω ισα ισα ειμαστε πολυ εχθρικοι απεναντι στον εαυτο μας.

Εκεινοι που εχουν αγνοια πολλες φορες, ειναι 2 φορες πιο επικυνδυνοι !!!

Απλα να ξερεις οτι θα ειναι δυσκολο να το καταλαβουν, θα ειναι δυσκολο αν δεν εχουν ζησει εστω ενα μελος με ψυχικη ασταθεια.

Βεβαια φοβαμαι οτι στην ελλαδα σε λιγο αντι να πινουν αλκοολ θα παιρνουν σκευασματα... οι περισσοτεροι αλλα τεσπα.

Μη μου στεναχωριεσαι γιατι δεν αξιζει κοπελαρα μου.
    Last edited by Constantly curious; 19-04-2016 at 17:51.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εγώ στον ένα το είπα από τηλεφώνου από κοντά δε μ άφησε και τώρα δεν το σηκώνει ότι και να κάνεις να φανείς δυνατή κουράγιο δεν τα διάβασα όλα αλλά πρέπει να φαινόμαστε δυνατοί πάντα κουράγιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Αν μια απο τις δυο εχει την εμπειρια αγωγης, αγωνα, κτλ στειλε ενα μηνυμα. Αν και οι 2 δεν εχουν καμια επαφη με το θεμα νομιζω πως θα κανεις κακο στην ψυχολογια σου. Ευχομαι πολυ συντομα να κανεις εναν δικο σου κυκλο με ανθρωπους που εχουν κατανοηση και συναισθηση.

Senior Member
    Σε άφησαν γιατί είναι βόδια και ποτέ δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη και τη φιλία σου. Μη στενοχωριέσαι. :)

Συμφωνω με την Gallow !!!

Senior Member
    γιατι δεν πρεπει να το λεω τουλαχιστον αν με ρωτησει ενας τετοιος φιλος..? δε δαγκωνω..το αντιθετο μαλιστα..γινομαι χαλι να με πατησεις..
    ποιος σου λεει οτι αχρηστος. κοκακιας κι οτι δεν αξιζεις?
    κι εγω δεν εχω πει τιποτα στους δικους μου αυτη τη φορα γιατι την προηγουμενη φορα που τους το ειπα ηθελα να με πανε να με διαβασει ο παπας..ΕΕΕΛΕΟΣ
    boo κάθε φορά που θα το λες κατά πάσα πιθανότητα θα χάνεις και ένα πρόσωπο από δίπλα σου...δεν είναι οι Έλληνες έτοιμοι και νομίζουν πως είμαστε επικίνδυνοι.... Σκέψου βρε κάτι άλλο... Πήγα το Σάββατο στον Ευαγγελισμό να πάρω ταβόρ και μου λέει η γιατρίνα, δεν έχεις καταλάβει την επικινδυνότητα της ασθένειας σου... Ναι της λέω δεν την έχω καταλάβει γιατί δεν υπάρχει επικινδυνότητα, δεν έχω ενοχλήσει κάποιον και ούτε πρόκειται να ενοχλήσω και κάποιον ποτέ.. Αυτό σου το λέω για να δεις πως και οι ψυχίατροι καμιά φορά άλλα φαντάζονται... Οι φωνές που ακούω μου λένε πως είμαι άχρηστος, κοκάκια και ότι δεν αξίζω να ζω...

Για εμένα κατά την άποψη μου καλά θα κάνεις να μην ασχοληθείς μαζί τους ξανά, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν για εσένα, αν ήταν θα το έκαναν ήδη από μόνες τους. Κατά πάσα πιθανότητα η μία φίλη το είπε στην άλλη και έτσι απομακρύνθηκαν από σένα.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast