Results 31 to 45 of 109
Thread: φιλοι
-
19-04-2016, 19:33 #31
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
Εγω Μπου γνωριζω την φραση " Η τρελα ειναι η διδυμη αδελφη της ευφυιας". Μπορει να γνωρισεις φιλους- φιλες μεσα απο αλλες ομαδες οπου θα εκτιμουν το μυαλο σου και οτι ταλεντο εχεις.
Ο μεσος ανθρωπος που δεν εχει ιδεα απο ψυχικη υγεια και ποτέ δεν ειχε εμπειρια απλα τρομαζει.
Δεν ζουμε στον μεσαιωνα. Για ολους μας υπαρχει και η καταλληλη παρεα.
Απλα θελει υπομονη, τροπο και χαλαρα...
Ελπιζω και ευχομαι πραγματικα να μην σε εχει παρει το παραπονο λογω των δυο κοπελιων. Δεν βοηθαει πολυ το φου- μπου ... μια πλασματικη ιδεα καλοπερασης ειναι και ανταγωνισμου λαικ.
Κανε καλυτερα κατι που να σε κανει να νιωθεις δημιουργικη, ασφαλης, ηρεμη.
και απαντησε μου οταν μπορεσεις οτι εισαι καλα."Make sure your worst enemy isn't you"
- 19-04-2016, 19:47 #32
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 3,806
Αυτό ακριβώς! Δε θα κάτσεις να σκασεις επειδή κάποιος δεν ειχε την διάθεση να ενδιαφερθεί έστω λίγο και να μάθει κάποια πράγματα για τη κατάσταση πριν εξαφανιστεί. Τοσο καιρό δεν αντιλαμβανόταν κάτι το τόσο φοβερό στα καφεδακια σας σωστά; Μια χαρα τα λεγατε και περνουσατε από ότι κατάλαβα. Ενας καλός φίλος λοιπόν θα το λάμβανε υπόψη οτι τόσο καιρο είστε μία χαρά και ότι δεν τον επηρεάζει καπως το θεμα σου και θα νοιαζόταν για τον ανθρωπο πισω απο τη "ταμπελα" -οπως ευστοχα ειχε πει αλλο μελος στο φορουμ- πριν βιαστεί να πάρει αποφάσεις. Το συμπέρασμα; Τέτοιες "φιλες" ηταν. Δεν είχαν τη διάθεση να σε γνωρισουν στα αλήθεια. Και δυστυχώς οι καλοι φίλοι σπανίζουν με η χωρίς ασθένεια. Ο κόσμος κουραζεται τόσο με τα δικά του τετριμμένα προβλήματα που το μόνο που θέλει ως επί το πλείστον είναι δυο σαχλες κουβέντες και να περάσει απλά καλά με παρέα να ξεχνιέται. Και εγώ ειχα χάσει φίλους σε περίοδο κατάθλιψης στο παρελθόν και είχα μείνει ολομοναχη. Μια άλλη φορά όμως που ήμουν παλι ολομοναχη ειπα δε "μαμιεται" και έκανα το πρώτο βήμα σε παλιά φίλη χωρίς ιδιαίτερες προσδοκιες και υπήρξε ανταποκριση που δεν περιμενα. Ανοίχτηκαν ξανά πόρτες. Ωστόσο μαθαίνεις να προσέχεις και να ξεχωριζεις τις "παρεες" από τους "φίλους". Ενας καλος φιλος και θα ακουσει -λιγοι ανθρωποι ξερουν να ακουνε, ειναι δυσκολο και καλο να το εξασκουμε ολοι- και θα σου χαρισει κι ενα χαμογελο και γελιο μιλωντας ακομη και για το πιο λυπηρο/τρομακτικο/καταθλιπτικο πραγμα. Και φυσικά θα είναι δίπλα σου έμπρακτα (εκεί να δεις πόσο σπανίζει). Άσε μην το ψαχνεις και μην σκας, κοίτα να αισθανεσαι εσυ καλά με η χωρίς φίλους , γινε φιλη με τον εαυτο σου και να εισαι έτοιμη να είσαι καλή φίλη σε αλλους, κι όποιος μπορει το ιδιο καλως, οποιος δεν θέλει αυτός χάνει και άντε γεια!
19-04-2016, 20:13 #33
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 159
20-04-2016, 12:53 #34
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 3,621
καλημερα παιδια
@Constantly curious
με πηρε και με σηκωσε χτες.με πηρε πολυ απο κατω.κοιτουσα τις φωτογραφιες τους στο φεισμπουκ βρηκα και μια παλια που ημασταν ολες μαζι και με πηρε και με σηκωσε.αρχισαν οι αυτοκτονικοι ιδεασμοι, οι φωνες εμφανιστηκαν παλι και με εβριζαν και με κατεκριναν μετα απο αρκετες μερες που ηταν πιο ηρεμες καιτις ακουγα μον για 1-2 λεπτα καθε 2-3 φορες τη μερα και αν..
γι αυτο και δεν εκανα καποιο βημα να τις παρω.νομιζω θα γινω χειροτερα.ασε που ας πουμε οτι τις επαιρνα και αυτες δεχοντουσαν (σιγα να μη) θα ειχα τρομερο αγχος.δε θα ηξερα τι να πω.θα πεταγα ενα καλα ειμαι κι ας εχω περασει τοσα πολλα απο τον Οκτωμβρη μεχρι και τωρα.τι νοημα θα ειχε αυτο? να λεω ψεματα για να πηγαινω για ενα καφε με δεχονταν πισω?χειροτερη μοναξια θα ενιωθα νομιζω..
στη μια κοπελια η αδερφη της ειχε καταθλιψη αλλα δεν πηγαινε ουτε σε γιατρο ουτε σε ψυχολογο απο οτι θυμαμαι.αλλα το νιωθω το εχω καταλαβει απο τοτε που μιλησα αλλαξαν ολα ρε γ@μωτο..τοσο κακο ειναι αυτο?
εγω οταν καταλαβα οτι ο κολητος μου κανει ψυχαναγκαστηκα πραγματα εψαξα στο ιντερνετ τι ειναι αυτο, του βρηκα γιατρους και ψυχολογους..δε με τρομαξε τιποτα.τι διαφερω εγω απο τους αλλους και απλα με απομακρυναν?μαλλον δε προκειται ποτε να παρω απαντηση..
οσο για τους δικους μου και τους παπαδες δε θυμαμαι τι μου ειπε η γιατρος δεν τα παω καλα με τη μνημη μου με τα χαπια τον τελευταιο καιρο, παντως απο οτι θυμαμαι πηρε το μερος μου.
@elis
τους ειπε για την παθηση σου και δε θελησαν ουτε απο κοντα να σε δουν?στο τηλεφωνο δλδ τι σου ειπαν?
@mindcrime
ωραια αντιετωπιση και θελουν να λεγονται και γιατροι..εγω οταν πηγαινα στα επειγοντα του ΑΙγινητειου με αντιμετωπιζαν καλα, με ειχαν μαθει βεβαια πηγαινα σχεδον καθε μερα για να με ηρεμησουν.μηπως να πας κι εσυ σ αυτο?
αθε φορα που θα ανοιγω το στομα θα χανω κι απο εναν?τραγικο..πολυ μοναξια η ολη φαση τελικα απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σας..
@Constantly curious
ε οσο ναναι με πηρε αρκετα απο κατω.απορω γιατι τις θυμηθηκα.ισως γιατι μετα απο 7 μηνες μου λειπουν πολυ.να βγω για εναν καφε εξω οπου αν συμβει κατι, γιατι συμβαινει οταν ειμαι δυστυχως εξω απο το δωματιο, να μπορω να φυγω θα μπορει καποιος να με καταλαβει ξερω γω?
εχω μια παρεα με 2-3 ατομα στην Αθηνα απο τις ομαδες αυτοβοηθειας.οπου δε μιζεριαζω γιατι συζηταμε τα παντα μεταξυ μας πολλες φορες και ασχετα με τις παθησεις και ειναι ωραια σχετικα.μερικες φορες κανω τα δικα μου αλλα δε με παρεξηγουν..αυτο ειναι ωραιο.αλλα αυτα τα παιδια τα βλεπω για 1-2 μερες καθε 1.5 μηνα γιατι ειναι Αθηνα κι εγω επαρχια αρκετα μακρυα..
@Natalia_sups
ναι ισχυει οσο καιρο ημουν χαχαχα κοι χουχουχου ή μου ζηταγαν τη βοηθεια μου σε κατι ολα ηταν μια χαρα.οταν αρχισαν να συμβαινουν διαφορα εφαγα χι.παλιοτερα στην 1η μου νοσηλεια η 1η κοπελα ειχε ερθει να με δει για 15 λεπτα και μου ζητησε να βγουμε εξω απο την πτερυγα γιατι δεν αντεχε εκει μεσα μου ειχε πει.μετα απο λιγο καιρο που ημασταν για καφε της εξηγησα αυτα που λενε ψυχωτικα και μετα εξαφανιζολ..
δεν εχια ποτε αλλες φιλες εδω στην πολη μου..μονο αυτες.Αθηνα ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα.γι αυτο προσπαθω να διαβασω να περασω σε μια αλλη πολη να μην εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου και ισως να κανω καινουριες παρεες.αλλα θελει και πολυ διαβασμα η φαση και δεν μπορω να συγκεντρωθω..τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα..κ καλυτερα να μην πλατιασω με αυτο
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΟΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
20-04-2016, 14:32 #35
- Join Date
- Mar 2016
- Location
- Planet Euphoria
- Posts
- 2,935
Βασικά boo μου επειδή τον εγκλεισμό στα δημόσια νοσοκομεία τον έχουν ψωμοτύρι και επειδή αν αρχίσω να λέω ειλικρινά αυτά που νιώθω και κάνω στη ζωή μου θα με κλείσουν για νοσηλεία, δεν πάω πλέον σε δημόσια νοσοκομεία. Θα πάω σε έναν γιατρό που μου σύστησε μία φίλη μου που είναι διπολική τη Δευτέρα και το παιδί είναι λίγο ψυχίατρος-αντιψυχίατρος, δηλαδή δεν σε μπουκώνει με χάπια, δεν σε αναγκάζει να παίρνεις με το ζόρι φάρμακα όπως κάνουν οι περισσότεροι και πάνω απ' όλα είναι συζητήσιμος ακόμα και στην επιλογή θεραπείας. Αυτό, το τελευταίο το να συζητάς με τον ψυχίατρο τι φάρμακα θα πάρεις, το κάνει ο ένας στους 50. Οι υπόλοιποι 49 σου γράφουν κάποια φάρμακα σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα που μπορεί ας πούμε να είναι και το να γράφουν συγκεκριμένο αντιψυχωτικό επειδή τα παίρνουν από την συγκεκριμένη εταιρία.
Όσον αφορά το κομμάτι φίλοι, εγώ δεν τραβολογιέμαι χρόνια με τους ψυχίατρους και με τον οργανισμό μου, τώρα τελευταία τραβιέμαι και έχω χάσει δύο "φίλους", τους τοποθετώ εντός εισαγωγικών επειδή οι πραγματικοί φίλοι ότι και να έχεις σε στηρίζουν και δείχνουν κατανόηση στο πρόβλημα σου.
Αν θέλεις πάντως υπάρχει μια ομάδα στο FB για τη διπολική διαταραχή, αν και δεν είναι μόνο για διπολικούς, αλλά γενικά για άτομα που νοσούν από ψυχικές ασθένειες. Ίσως αν γίνεις μέλος εκεί να βρεις άτομα που είναι κοντά στη περιοχή σου και να μπορέσεις να δημιουργήσεις μία παρέα που θα σε καταλαβαίνει και θα μπορείς να βγεις μαζί τους για ένα καφέ και να περνάς τέλεια...
20-04-2016, 14:43 #36
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 3,621
ναι καταλαβαινω τι ενοεις με τη νοσηλεια.κι εμενα η γιατρος που με παρακολουθει μου ειπε πως αν πηγαινα σε καποιον αλλο γιατρο που δε θα ξερει την ως τωρα πορεια μου το πιο πιθανο ειναι να με κλεισουν για νοσηλεια.η γιατρος μου γραφει πολλα φαρμακα στην προσπαθεια της να με ηρεμησει απο τα συμπτωματα.αλλα οσο εχω δει και εχω καταλαβει δεν δινει σε ολους το ιδιο φαρμακο.
σε καταλαβαινω στο θεμα σου με τους "φιλους"..μια απο τα ιδια λες κι εχουμε τιοτα κολλητικο κανουν ή λες και θα τους σφαξουμε..
ειμαι συτην την ομαδα του φειςμπουκ και σε μια ακομα μικροτερη μυστικη (απο εκει βρηκα την υπαρξη των ομαδων αυτοβοηθειας-παω 3 χρονια σ αυτες)για τις συναισθημαικες διαταραχες.απο αυτους που μιλανε συνηθως σ αυτες την ομαδα επι το πλειστον ειναι αθηναιοι απο οτι καταλαβαινωείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
20-04-2016, 15:21 #37
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 378
Μπου μου ξέρεις τι ξεσκαρταρισμα έχω κάνει εγώ. Αυτό το τρίμηνο της μαυριλας μου? Ξέρεις πως με κοίταξαν όσοι είπα ότι παίρνω αντικαταθλιπτικα ? Υπάρχει μεγάλος ρατσισμός και ταμπου σε αυτό το θέμα και καμιά διάθεση για ενημέρωση ακόμα και από τα άτομα που τα θεωρούσα κολλητες μου. ..έχουμε μάθει να παίρνουμε μόνο. ..Εγώ τη φιλία τη συνδέω με την αγάπη και όχι να γεμίζω την ώρα μου με καφέδες και χα χαχου. ..παρότι όταν ήμουν έτσι είχα κερδίσει πολυυυυ κόσμο. ..Τώρα ποιο ς θα κάνει παρέα με μια κοπέλα που υποφέρει και θα μας χαλάσει τη διάθεση? ? Ναι το άκουσα και αυτό. ..πριν λίγο καιρό ήθελε να της βαφτίσω το παιδί και τώρα δε παίρνει καν τηλέφωνο επειδή την ρίχνω. .. καλύτερα κατάλαβα ποια είναι. ..Η επί 15 χρόνια κολλητή μου είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. ..πριν κανα 3 μηνο της ειπα οτι δεν είμαι καλά. ..μου είπε κάποια λόγια παρηγοριάς εκείνη τη μέρα. .και από τότε τίποτα άλλο. ..με πήρε μόνο γεμάτη ενθουσιασμό μια μέρα να μου πει για μια δουλειά που έκλεισε και εγώ επειδή δε χάρηκα όπως περίμενε τσαντιστη κε..ούτε καν σκέφτηκε ότι πριν λίγες μέρες της ειχα πει ότι θέλω να πεθάνω. .ότι είμαι δυστυχισμένη. ...ή άλλη όταν ήμουν επί ενα μηναστο κρεβάτι με έπαιρνε τηλ να πάμε για καφέ επειδή της έλεγα δεν είμαι καλά. ..μου απαντησε "δε πας καλα" και τέρμα οη προσκλήσεις. .. και να σου πω κάτι χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να τις καταλάβω. ..και τις Λυπάμαι επίσης για τι δε ξέρουν τι σημαίνει πραγματική φιλία και σίγουρα διώχνουν από κοντά τους ανθρώπους .πότε δε μπαίνούτε στη θέση του άλλου. .να δούμε και την άλλη οπτική γωνία ..εγωκεντρισμος και φιλία δε πάνε μαζί με τη καμία!
20-04-2016, 15:46 #38
- Join Date
- Mar 2016
- Posts
- 351
Άρα δεν ήταν πραγματικά φίλες σου αυτές...
Ξέρεις κάτι ? Οι σχέσεις περνανε κρίση και αυτές και έχουν γίνει εξίσου προβληματικές ... Για να χαλάσει μια σχέση δεν χρειάζεται απαραίτητα να πεις ότι νοσείς μπορεί να γίνει και για άλλους λόγους ... Μην το παίρνεις λοιπόν προσωπικά...
Λες ότι βγαινατε 1-2 φορές το μήνα ... Όσο καιρό θωρούσασταν φίλες ειχατε μόνο επαφές για χαχαχουχα η ήσασταν μαζί και σε πιο δύσκολες καταστάσεις και δεν εννοώ απαραίτητα δικες σου ούτε σε θέματα υγείας ...
Τώρα για το τηλ .η μην αν θεωρείς ότι θα σου δημιουργήσει παραπάνω πρόβλημα μην το κάνεις ποτέ!!! Πάντως μην κατηγορείς τον εαυτό σου και μη νιώθεις ενοχές... Εσυ δεν φταις σε κάτι αυτο είναι το μόνο σίγουρο!!!
20-04-2016, 16:15 #39
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
Άρα καλη μου Μπου, το γεγονος οτι δεν εχεις καλη επικοινωνια με τους γονεις σου και εχεις νιωσει ασχημα, το γεγονος οτι οι "φιλοι" γεωγραφικα κοντα δειχνουν αδιαφορια απλα για το γεγονος οτι εχεις καλα διαστηματα και διαστηματα μη καλα, να ξερεις, ειναι δικο τους προβλημα.
Εγω λυπαμαι που σε κατεβαλλε και αρχισε η φωνη της κατηγορίας. Οχι μπου μου. Με τα παιδια απο αθηνα μπορεις να κανεις και βιντεο κλησεις σκαιπ ετσι ωστε να μη νιωθεις τοσο αποκομμενη ?
Βεβαια ειναι και οι γονεις σπιτι και βαζω στοιχημα δε γουσταρεις να ξερουν τι λες και τι κανεις. Αλλά απλα και εσυ θες μια παρέα. Ανθρωπινο μπου. Ολοι που μπαινουμε εδω ειτε μιλαμε για ενα ειδικο προβλημα ειτε μιλαμε γενικως παρεα ψαχνουμε.
Για καποιο λογο εχω διαισθηση οτι παιζει να εισαι δημιουργικη σε κατι. Δεν ξερω αν ειναι φωτογραφια, κολαζ, κατι πρακτικο αλλά βαζω στοιχημα πως αν βρεις κατι να εκφραζεις το συναισθημα σου το ΟΜΟΡΦΟ θα νιωσεις καλυτερα για εσενα.
Και ασε το φου μπου για ενα διαστημα. Δεν χρειαζεται... !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
21-04-2016, 19:13 #40
- Join Date
- Nov 2015
- Posts
- 3,247
Eίπες την λέξη κλειδί. Οι άνθρωποι δεν αντέχουν (και εγώ μέσα) τις δυσκολίες, τους ενοχλείς. Και για να το γενικεύσω δυσκολία εννοώ να είμαι διπολικός, να έχω καρκίνο , να είμαι άστεγος, ανάπηρος , να πενθώ κλπ. Μπροστά στη δική σου δυσκολία , οι φίλες σου νιώθουν τόσο ανήμπορες, τόσο λίγες, τόσο μικρές, τόσο ανίκανες και διαλέγουν να φύγουν γιατί θεωρούν ότι δεν μπορούν να σε βοηθήσουν αφού δεν γνωρίζουν για το θέμα κλπ. Φυσικά η παρουσίαση τους θα μπορούσε να είναι αρκετή, αλλά δεν το γνωρίζουν μάλλον.. Για αυτό και τα γκομενικά τα λέμε τόσο εύκολα ή μας τα λένε ... θα τρέξουμε όλοι να συμπαρασταθούμε και να δώσουμε συμβουλές για να νιώσουμε καλοί και χρήσιμοι. (Μπορεί να ενοχλώ τώρα με αυτό που γράφω και να είμαι εγώ η κακιά της υπόθεσης αλλά τέσπα... ) Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι το διαφορετικό, νιώθουν άβολα. Είχα βρεθεί σε μια παρέα με ένα αυτιστικό άτομο και έβλεπες στα πρόσωπα ορισμένων μια ενόχληση... Τι να πούμε για αυτούς, ότι ήταν κακοί άνθρωποι? Εγώ πιστεύω ότι κατά βάθος έχουν τύψεις και νιώθουν άβολα γιατί έτυχε ο άλλος να έχει αυτή την ''δυσκολία'' και όχι οι ίδιοι...Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την διαφορετική δυσκολία... Και άμα κάποιος δει ένα ζητιάνο ή θα φύγει τρέχοντας γιατί δεν το αντέχει ή θα του δώσει 2 ευρώ για να έχει την συνείδησή του καθαρή ή θα κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί...Από το τίποτα βέβαια καλύτερα τα 2 ευρώ. Δεν είναι πάντα στη μέση η καλοπέραση κατά την γνώμη μου , είναι γιατί δεν αντέχεις...Μπορεί να το ονομάσουμε και κακία ή αδιαφορία....αλλά πόσο σημασία έχει αυτό?
21-04-2016, 20:53 #41
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
Κοίτα ένα είναι το μυστικό να λες μαλακές στον καφέ ποτέ τι σε απασχολεί άμα πεις τι σε απασχολεί πραγματικά την κάνουν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια για τον εξής απλό λόγο έχουν κι αυτοί προβλήματα και δε γουστάρουν και των άλλωνων δατς λάιΦ που λένε και στο χωριό μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-04-2016, 22:22 #42WhyAlwaysMe?GuestΓια το θέμα ξέρω το εξής:
Μπορείς να κάνεις με πολλούς παρέα,αλλά πολύ καλούς φίλους θεωρείς λίγα άτομα,μονοψήφιου αριθμού!
21-04-2016, 22:30 #43
- Join Date
- Dec 2015
- Location
- Everywhere
- Posts
- 4,853
21-04-2016, 22:47 #44
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 3,621
νιωθω οτι μας συμπεριφερονται ετσι απο ντροπη.οτι ντρεπονται για αυτο που ειμαστε ντρεπονται μην κανουμε καμια μ@λ@κια μποστα σε αλλους και φανουμε παραξενοι, φοβουνται πως να το διαχειρηστουν ολο αυτο..εγω ετσι νιωθω..
τελικα δεν προσπαθησα να ερθω σε επαφη μαζι τους.1ον γιατι μου γ@μησε την ψυχολογια και αρχισα να ξανακουω ασχημες φωνες και 2ον γιατι νομιζω οτι αρκετα εχω παρακαλεσει για να κανω παρεα μαζι τους, αλλα μαλλον δεν υπαρχω στον κοσμο τους..τι να γινει...αυτο με τις φωνες με φοβησε πολυ..
δε θελω να το σκεφτω αλλο γιατι μονο πεφτω
δε ξερω αν θα κανω καμια κινηση στο μελλον
παντως τωρα που εχω κι αυτα τα ψυχωτικα οπως λενε δε μπορω χειροτερευωείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
21-04-2016, 22:52 #45
- Join Date
- Dec 2015
- Location
- Everywhere
- Posts
- 4,853
Similar Threads
-
Φίλοι..
By th93 in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 41Last Post: 20-06-2014, 00:10 -
Φίλοι
By Interferon in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 12Last Post: 16-04-2014, 22:01 -
Φιλοι?
By eleana011 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 41Last Post: 05-02-2013, 16:43 -
Φιλοι
By Billaras in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 6Last Post: 12-12-2012, 01:16 -
Φίλοι φίλοι...καρδιοφίλοι...
By Dexter in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 21Last Post: 06-03-2009, 15:38
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια