φιλοι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 109

Thread: φιλοι

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τόσο απλό είναι συν ότι τα προβλήματα μας δεν τα χουν αντιμετωπίσει ποτέ και δεν ξέρουν τι εννοούμε όταν λέμε έχω πρόβλημα τόσο απλά
    Ναι αλλά δεν έχεις μονοπώλιο στα προβλήματα..... από αυτό που διαβάζω είναι αυτό που είπα , πόσο ανήμπορος και κατώτερος νιώθει ο άλλος που δεν βιώνει και ούτε μπορεί να καταλάβει το δικό σου πρόβλημα...θα έχει κάτι άλλο βέβαια μικρότερο ή μεγαλύτερο..........

Senior Member
    Ζω για να δω την boo ψυχίατρο... Μα την Παναγία, αν γίνει ψυχίατρος θα γίνω ο πρώτος πελάτης της, με τη διαφορά εγώ θα της λέω τι φάρμακα θα μου γράψει, εντάξει θα ψιλοαρπαχτούμε λίγο, αλλά δεν πειράζει θα την ψήσω στο τέλος και θα τα βρούμε...

Quote Originally Posted by boo View Post
    δε ζητησα να εδιαφερθουν για μενα τοσο πολυ ωστε να ψαχνουν να δουν τι εχω.απλα εκανα το λαθος την τελευταια φορα που μιλησα με την 1η κοπελα στην ερωτηση πως εισαι τωρα της απαντησα οτι ακουω φωνες και οτι βλεπω ανθρωπακια.μολις ειχα βγει απο τη 2η νοσηλεια μου..
    δε ζητησα τιποτα μα τιποτα παραπανω απλα να ειμαι ειλικρινης σε μια ερωτηση του τι κανεις οπως κι εγω ενδιαφερομουν να δω τι κανει η κοπελα αυτη και την ρωταγα το ιδιο.
    το οτι δεν υπαρχει ενημερωση παρα μονο ταμπου αυτο εχω αρχισει να το νιωθω στο πετσι μου..τοσο απο την οικογενεια, οσο και στους φιλους, ή στους αγνωστους ακομη.
    νομιζουν οτι η σχιζοφρενεια και η διπολικη ειναι να εισαι τρελος, κατωτερος απο τους αλλους, ο δολοφονος με το πριονι και δε ξερω κι εγω τι αλλο..
    δεν ειναι ο κσμος μου αυτος..
    Ο λόγος της απομάκρυνσης τους, χωρίς να ειμαι ειδικός, πιστευω είναι που ξανοίχθηκες. Δυστυχώς όταν ξέρουν πως ο άλλος έχει ψυχολογικά απομακρύνονται ή στην καλύτερη περίπτωση τον βλέπουν σαν τον φτωχό συγγενή. Τα ψυχολογικά λειτουργούν ως ταμπού, ως στιγματισμός.
    Βέβαια, στην περίπτωση σου, δεν επρόκειτο για φιλία αλλά για παρέες, διοτι αν ήταν φίλες θα σε αντίκριζαν πολύ διαφορετικά, θα προσπαθούσαν να σου συμπαρασταθούν και να σε βοηθησουν.

Συνηθως ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά, και κατα την άποψη μου αυτο είναι το σωστό, δεν ξανοίγεται σε κανέναν γι αυτα, παρα μόνο σε άτομα που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του! Ως προς όλους τους υπόλοιπους, φίλους και γνωστούς, συναναστρέφεται κανονικά μαζί τους (ως εαν να μην τρεχει τιποτα) και πάση θυσία αποφεύγει να εκδηλώσει συμπεριφορές ή να πει λόγια που αποκαλύπτουν το πρόβλημα. Και κυρίως χρησιμοποιεί τη συναναστροφή αυτη ως χωρο όχι μόνο για να ξεφυγει απ αυτα που τον βασανίζουν αλλά κυρίως ως μέσο/μέθοδο βελτίωσης. Επειδή ειναι αναμφισβήτητη η ευεργετική επίδραση της συναναστροφής.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο λόγος της απομάκρυνσης τους, χωρίς να ειμαι ειδικός, πιστευω είναι που ξανοίχθηκες. Δυστυχώς όταν ξέρουν πως ο άλλος έχει ψυχολογικά απομακρύνονται ή στην καλύτερη περίπτωση τον βλέπουν σαν τον φτωχό συγγενή. Τα ψυχολογικά λειτουργούν ως ταμπού, ως στιγματισμός.
    Βέβαια, στην περίπτωση σου, δεν επρόκειτο για φιλία αλλά για παρέες, διοτι αν ήταν φίλες θα σε αντίκριζαν πολύ διαφορετικά, θα προσπαθούσαν να σου συμπαρασταθούν και να σε βοηθησουν.

Συνηθως ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά, και κατα την άποψη μου αυτο είναι το σωστό, δεν ξανοίγεται σε κανέναν γι αυτα, παρα μόνο σε άτομα που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του! Ως προς όλους τους υπόλοιπους, φίλους και γνωστούς, συναναστρέφεται κανονικά μαζί τους (ως εαν να μην τρεχει τιποτα) και πάση θυσία αποφεύγει να εκδηλώσει συμπεριφορές ή να πει λόγια που αποκαλύπτουν το πρόβλημα. Και κυρίως χρησιμοποιεί τη συναναστροφή αυτη ως χωρο όχι μόνο για να ξεφυγει απ αυτα που τον βασανίζουν αλλά κυρίως ως μέσο/μέθοδο βελτίωσης. Επειδή ειναι αναμφισβήτητη η ευεργετική επίδραση της συναναστροφής.
    ε τις θεωρουσα φιλες μου και μαλιστα καλες.γι αυτο ανοιχτηκα κιολας στη μια γι αυτο το θεμα.δεν ανοιχτηκα στον πρωτο τυχοντα.απλα απο οτι καταλαβαινω πλεον καποια πραγματα ειναι ταμπου..οταν μου ελεγαν εκεινες τα δικα τους δεν τα κατεκρινα ισα ισα προσπαθουσα να βοηθησω οπως μπορουσα.
    αμα μιλουσαμε για σχεσεις δουλειες κλπ ολα κομπλε.με αυτο το θεμα το ψυχιατρικο εφαγα πορτα..
    ειναι αδικο
    κι αυτο που με τρωει μεσα μου ειναι πως εγω δε θα αντιδρουσα ετσι, μου εχει τυχει παρομοιο σκηνικο με το αγορι μου να κανει ψυχαναγκαστικα πραγματα και εγω ημουν αυτη που εψαξα πληροφοριες γι αυτο (επεσα μεσα και στη διαγνωση αρκετα μαλιστα!)κοιταξα για γιατρους για ψυχολογους, μαλιστα πηγα κι εγω σε γιατρο για να μην νιωθει οτι ειναι ο μονος που κατι εχει κλπ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ζω για να δω την boo ψυχίατρο... Μα την Παναγία, αν γίνει ψυχίατρος θα γίνω ο πρώτος πελάτης της, με τη διαφορά εγώ θα της λέω τι φάρμακα θα μου γράψει, εντάξει θα ψιλοαρπαχτούμε λίγο, αλλά δεν πειράζει θα την ψήσω στο τέλος και θα τα βρούμε...
    ψυχιατρος θελω να γινω οντως..σε καμια 10ετια και βαλε που θα τελειωσω αν περασω κανονισε να σαι μιαα χαρα! διαφορετικα οι 2γραμμες θα πεφτουν βροχη!κανονισε ε!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι αλλά δεν έχεις μονοπώλιο στα προβλήματα..... από αυτό που διαβάζω είναι αυτό που είπα , πόσο ανήμπορος και κατώτερος νιώθει ο άλλος που δεν βιώνει και ούτε μπορεί να καταλάβει το δικό σου πρόβλημα...θα έχει κάτι άλλο βέβαια μικρότερο ή μεγαλύτερο..........
    Ας το αναλυουμε λιγο αυτο, πανω κατω τα προβληματα μπορει να ειναι
    1.διαχειριση οικονομικου, σχεσεις, απωλεια ενος μελους, ή περι ανεμων και υδατων

Λες λοιπον σε εναν ανθρωπο που ξερεις χρονιααααααα οτι κατι σου συμβαινει. Λες πχ λεξεις κλειδια, κρισεις αγχους, καταθλιψη, ατυπη ψυχωση, ξανα λεω εαν ενδιαφερεται μπορει να μπει στον χορό να μαθει 2 πραγματακια αντιμετωπισης και διαχειρισης ανθρωπου που πασχει.
    Αν το καθε ατομο ομως αισθανεται πως βοηθα μονο μεσα απο το δικο του πλεγμα τοτε οτι να ναι.
    Εμενα θα με γεμισει χαρά να μου πει η αλλη, να ξερεις, ευχομαι καποια στιγμη να ξανα νιωσεις δυνατη.
    Παρα να μου δωσει τον καταλογο των δικων της τροπων αντιμετωπισης.

Και εκει φτανω το συμπερασμα. Δεν απαιτω να με καταλαβεις αλλά μην απαιτείς να ειμαι αυτο που εσυ επιθυμεις, εσυ θυμασαι, εσυ συγκρινεις, εσενα σε βολευει.

Ειναι πιο ειλικρινες να πεις - Δεν εχω χωρο και αντοχη να ασχοληθω με τον πονο σου - παρα να κοροιδευεις με δικαιολογιες τον αλλον.

Η Ζωη Ροδα ειναι και γυριζει, το χερακι που κρατας εσυ σημερα με δυναμη αυριο μπορει να στο δωσουν. Εαν δεν στο δωσουν ομως... ε τοτε ριξε ενα φασκελο και πηγαινε παρακατω. Ετσι εμαθα να μου λεω για να παψω να κλαιγομαι σαν παιδακι.

Εμενα πχ μου συμβαινει αυτη η αλλαγη εδω και χρονια δεν θελω να μαι παντελως αχαριστη να πω
    -Ουδεις δεν με βοηθησε, μπορω να πω ομως οτι δεν προσπαθησε λιγο περισσοτερο να καταλαβει τι μου συμβαινει.

Οσο για το φασκελο, εννοω πως οταν χτυπας μια πορτα που δεν ανοιγει καταληγεις στην ανακυκλωση του ιδιου πονου. Πρεπει καποια στιγμη να αποδεχομαστε εμεις οτι πλεον δεν καλυπτομαστε απο καποιους.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

ε τις θεωρουσα φιλες μου και μαλιστα καλες.γι αυτο ανοιχτηκα κιολας στη μια γι αυτο το θεμα.δεν ανοιχτηκα στον πρωτο τυχοντα.απλα απο οτι καταλαβαινω πλεον καποια πραγματα ειναι ταμπου..οταν μου ελεγαν εκεινες τα δικα τους δεν τα κατεκρινα ισα ισα προσπαθουσα να βοηθησω οπως μπορουσα.
    αμα μιλουσαμε για σχεσεις δουλειες κλπ ολα κομπλε.με αυτο το θεμα το ψυχιατρικο εφαγα πορτα..
    ειναι αδικο
    κι αυτο που με τρωει μεσα μου ειναι πως εγω δε θα αντιδρουσα ετσι, μου εχει τυχει παρομοιο σκηνικο με το αγορι μου να κανει ψυχαναγκαστικα πραγματα και εγω ημουν αυτη που εψαξα πληροφοριες γι αυτο (επεσα μεσα και στη διαγνωση αρκετα μαλιστα!)κοιταξα για γιατρους για ψυχολογους, μαλιστα πηγα κι εγω σε γιατρο για να μην νιωθει οτι ειναι ο μονος που κατι εχει κλπ

Θα ήταν ενδιαφέρον να μας έλεγες πως τα φτιαξατε, εννοω πως φτάσατε σε δεσμό, με το αγορι σου. Επειδή, με βάση τη δική μου εμπειρία, σχέσεις δημιουργούνται είτε όταν τα αντίθετα έλκονται (όπως τους μαγνήτες) είτε όταν ο χαρακτηρας, στον πυρήνα του, αναμεσα σε δυο άτομα, ταιριάζει, κι απλα όσο περναει ο καιρός όλο και νέα σημεια ανακαλύπτουν στα οποια ταιριαζουν (πχ προβλήματα ψυχολογιας).

Άλλο να λεω στους κολλητους μου εχω προβληματα στη δουλεια, με τη γκόμενα, με τα οικονομικά μου, εχω διαφορες με τον Χ και τον Ψ ή με κουραζει ή με λυπει αφανταστα το Α και το Β και άλλο τοοο... με παρακολουθεί ψυχίατρος, παίρνω χάπια, με διέγνωσε με την Χ και την Ψ πάθηση. Η κοινωνία μας δυστυχώς ύψωσε ένα ταμπού ως προκαταληψη, ως ψηλό τοίχο, δυστυχώς, σε άτομα που έχουν όσο κανεις άλλος αναγκη στήριξης. Επιεδη το να κάνω παρεα με καποιο με ψυχιατρικά νοσηματα στο νου του καθενός μέσου ανθρωπου περναει λίγο πολύ η σκέψη πως μ' αυτον κινδυνευει η ζωη μου, μπορει να με σφάξει ή θα πρεπει να τον κραταω χέρια πόδια αμα τυχει κάτι ή θα γινω κι εγω τρελλος μαζι του. Εχω δυο παρεες, για να καταλάβεις, φιλοι μεταξυ τους, που κρατανε μυστικο ο ένας απ τον αλλο ότι παρακολουθουνται από ψυχίατρο. Δυστυχώς (συνεπώς) η κοινωνια μας δεν το αποδέχεται ακόμα. Όλοι λένε πάω σε καρδιολόγο, νεφρολόγο, πνευμονολόγο, διαβητολόγο κλπ κλπ αλλά κανείς δεν λεει πάω σε ψυχιατρο. Ούτε θα γινουμε εμεις τα οχηματα επι των οποιων η κοινωνια μας θα αλλάξει νοοτροπια.
    γιάννης

Senior Member
    ψυχιατρος θελω να γινω οντως..σε καμια 10ετια και βαλε που θα τελειωσω αν περασω κανονισε να σαι μιαα χαρα! διαφορετικα οι 2γραμμες θα πεφτουν βροχη!κανονισε ε!
    Το ξέρω το έχω καταλάβει.... Μακάρι να ήμασταν κοντά θα σε έβαζα κάθε ημέρα να διαβάζουμε παρέα και θα φρόντιζα να έπιανες τα μόρια της Αθήνας. Σου αρέσουν τα μαθήματα που διαβάζεις; Σου φαίνεται ενδιαφέρον το μάθημα της Βιολογίας ή το κάνεις αγγαρεία επειδή θέλεις να φύγεις από την πόλη που βρίσκεσαι και θέλεις να σπουδάσεις Ιατρική; boo που μένεις; λες να μένουμε κοντά και να μην το ξέρουμε;

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Το ξέρω το έχω καταλάβει.... Μακάρι να ήμασταν κοντά θα σε έβαζα κάθε ημέρα να διαβάζουμε παρέα και θα φρόντιζα να έπιανες τα μόρια της Αθήνας. Σου αρέσουν τα μαθήματα που διαβάζεις; Σου φαίνεται ενδιαφέρον το μάθημα της Βιολογίας ή το κάνεις αγγαρεία επειδή θέλεις να φύγεις από την πόλη που βρίσκεσαι και θέλεις να σπουδάσεις Ιατρική; boo που μένεις; λες να μένουμε κοντά και να μην το ξέρουμε;
    Έχει αγόρι, δες πιο πάνω τι λέει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Έχει αγόρι, δες πιο πάνω τι λέει.
    Καλά που κολλάει τώρα αυτό; Σου είπε κανείς πως ψάχνω γκόμενα μέσα από φόρουμ ή έχω την διάθεση αυτή την στιγμή να έχω γκόμενα στη ζωή μου; Επίσης προσωπικά δεν θα έμπλεκα ποτέ μα ποτέ με κάποια που έχει ψυχολογικά.... έχω τα δικά μου, δεν γουστάρω να έχω και άλλα...

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ας το αναλυουμε λιγο αυτο, πανω κατω τα προβληματα μπορει να ειναι
    1.διαχειριση οικονομικου, σχεσεις, απωλεια ενος μελους, ή περι ανεμων και υδατων

Λες λοιπον σε εναν ανθρωπο που ξερεις χρονιααααααα οτι κατι σου συμβαινει. Λες πχ λεξεις κλειδια, κρισεις αγχους, καταθλιψη, ατυπη ψυχωση, ξανα λεω εαν ενδιαφερεται μπορει να μπει στον χορό να μαθει 2 πραγματακια αντιμετωπισης και διαχειρισης ανθρωπου που πασχει.
    Αν το καθε ατομο ομως αισθανεται πως βοηθα μονο μεσα απο το δικο του πλεγμα τοτε οτι να ναι.
    Εμενα θα με γεμισει χαρά να μου πει η αλλη, να ξερεις, ευχομαι καποια στιγμη να ξανα νιωσεις δυνατη.
    Παρα να μου δωσει τον καταλογο των δικων της τροπων αντιμετωπισης.

Και εκει φτανω το συμπερασμα. Δεν απαιτω να με καταλαβεις αλλά μην απαιτείς να ειμαι αυτο που εσυ επιθυμεις, εσυ θυμασαι, εσυ συγκρινεις, εσενα σε βολευει.

Ειναι πιο ειλικρινες να πεις - Δεν εχω χωρο και αντοχη να ασχοληθω με τον πονο σου - παρα να κοροιδευεις με δικαιολογιες τον αλλον.

Η Ζωη Ροδα ειναι και γυριζει, το χερακι που κρατας εσυ σημερα με δυναμη αυριο μπορει να στο δωσουν. Εαν δεν στο δωσουν ομως... ε τοτε ριξε ενα φασκελο και πηγαινε παρακατω. Ετσι εμαθα να μου λεω για να παψω να κλαιγομαι σαν παιδακι.

Εμενα πχ μου συμβαινει αυτη η αλλαγη εδω και χρονια δεν θελω να μαι παντελως αχαριστη να πω
    -Ουδεις δεν με βοηθησε, μπορω να πω ομως οτι δεν προσπαθησε λιγο περισσοτερο να καταλαβει τι μου συμβαινει.

Οσο για το φασκελο, εννοω πως οταν χτυπας μια πορτα που δεν ανοιγει καταληγεις στην ανακυκλωση του ιδιου πονου. Πρεπει καποια στιγμη να αποδεχομαστε εμεις οτι πλεον δεν καλυπτομαστε απο καποιους.
    Ταυτίζομαι.......... αλλά γιατί δεν ενδιαφέρονται?
    Είναι κακοί άνθρωποι?
    Θέλουν καλοπέραση?
    Ντρέπονται για την Boo, μην ρεζιλευτούν?
    Μήπως ντρέπονται την ίδια την Βοο?
    Φρίκαραν γιατί είναι προκατειλημμένες και έχουν ταμπού?

Αν η Boo είχε πρόβλημα με το αγόρι της και έκλαιγε όλη μέρα, δεν θα της συμπαραστέκονταν? Άρα δεν θεωρώ ότι είναι καλοπέραση. Ούτε αδιαφορία για την ίδια την Βοο, για το πρόβλημα της Βοο περισσότερο, επιλεκτικό ενδιαφέρον δηλαδή.... Τώρα βέβαια ενδιαφέρομαι, αγαπώ κλπ σημαίνει ότι αν φρικάρω, έχω μια προκατάληψη κλπ , πρέπει να δω την προκατάληψή μου και να την ξεπεράσω. Και γιατί δεν την βλέπω? Γιατί είμαι βολεμένη, δεν θέλω να την δω, δεν μπορώ να την δω, πρώτα ο εαυτός μου , ενδιαφέρομαι πιο πολύ για τον εαυτό μου κλπ.... Δίκιο έχεις!

@cube Για εμενα η Φιλία σημαινει, Πιστη, εντιμοτητα, αφοσιωση, κατανοηση και οχι διχονοια. Ειλικρινα βαρεθηκα να μου λενε εχεις δικιο αλλά εγω να μην δικαιολογω- τον εαυτο μου για τα ελλατωματα του. Μεγαλη παγιδα :rolleyes:

Εαν ειχα υψηλες προσδοκιες και εφαγα τα μουτρα μου δικο μου θεμα. Ειχε ανοιξει και η ρεα θεμα (πως οι ανθρωποι και οι σχεσεις αλλαζουν οταν πασχεις ) και ειχα γραψει ενα κατεβατο.

Ξανα τονιζω και θα επιμενω, ειναι πιο ουσιαστικο και βοηθητικο να πεις στον αλλον - Δεν αντεχω να ασχοληθω με τον αγωνα σου αυτη τη περιοδο, θελω να κοιταξω τη παρτη μου - ανθρωπινο δικαιωμα ειναι.
    Παρα --- δικαιολογιες, υπονοουμενα, στρουθοκαμηλισμοι, ακομα και ο γονεας σου εχει το δικαιωμα να το πει, δεν ειναι μονο οι φιλοι η δευτερη οικογενεια μας, ειναι τι σοι σχεση εχουμε και με την πρωτη.

Το πλατιαζω καπως, σορρυ.

Οσον αφορα την Μπου, ναι της ειπαμε ολοι ειτε με ψυχωση ειτε χωρις, οτι η κοινωνια μας ειναι οφ τοπικ, εχει δεχθει πλυση εγκεφαλου, εχει συνδεσει λεξεις - νοσους με ακραια γεγονοτα και δεν ξερει καθολου να διαχειριστει κατι που δεν του μοιαζει.
    Αρα η μπου μας οφειλει να μαθει να προσεχει με ποιους εμπλεκεται. Κατα τα αλλα... δεν εχω κατι να προσθεσω.
    Last edited by Constantly curious; 22-04-2016 at 16:12.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Όταν μαθαίνει ο άλλος ότι ο φίλος του ακούει φωνές που δεν υπάρχουν, οσφρήζεται μυρωδιές που δεν υπάρχουν, βλέπει ανθρωπάκια, νομίζει πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του, ότι τον κυνηγά η ΕΥΠ ολόκληρη μαζί με το FBI την CIA και την NSA, όταν νομίζει πως του παρακολουθούν το κινητό και αρχίζει να τα λέει όλα αυτά σε άτομα που δεν τα έχουν βιώσει, το πιθανότερο είναι να φρικάρουν να κοτσάρουν μια ταμπέλα του στύλ αυτός είναι τρελός, δεν πάει καλά, έχει ξεφύγει τελείως λογικό είναι να απομακρυνθούν... Φαίνεται και είναι κακό, αλλά οκ όπως και να σου τα περιγράψουν αυτά, θα γκουγκλάρεις τι είναι ψυχωτικό επεισόδιο, θα δούνε πως είναι μια μορφή σχιζοφρένειας και θα απομακρυνθούν. Οι περισσότεροι αυτό θα κάνουν... Και εγώ μπορεί αν μου έλεγε ένας φίλος μου όλα αυτά τα συμπτώματα να πάθαινα φρίκη, να έλεγα είναι τρελός και άντε γεια... ή αν ήταν κάποιος κολλητός μου να του έλεγα πες μου τα πάντα, θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό. Δεν ξέρω τι θα έλεγα, δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα... Μπορεί και να την έκανα Λούης... Δεν ξέρω... λιθοβολήστε με, αλλά οκ είμαι ειλικρινής...

Κάποιοι άνθρωποι ''κουράζονται'' και με πιο απλά πράγματα να ασχοληθούν και να ακούσουν, ας πούμε εαν κάποιος βρει μια σχέση αυτομάτως πολλοί θεωρούν ότι αυτός ο άνθρωπος άντρας η γυναίκα έλυσε όλα ή έστω τα περισσότερα προβλήματά του. Προφανώς δεν είναι έτσι. Όλη αυτή η απόρριψη είναι μια αδυναμία ουσιαστικά που συνοδεύεται από την αναγκη να σχολούμαστε περισσότερο με τον εαυτό μας, δε θέλουμε κανέναν άλλο ουσιαστικά μέσα μας και γι'αυτό διαλέγουμε άτομα γύρω μας είτε για καλοπέραση μόνο είτε για να μας φροντίζουν μονόπλευρα. Για κάποιους είναι κακό και άσχημο, γιατί πληγώνει για άλλους είναι αδιάφορο ακόμα και αν πλήγωσε. Η boo μέσα από όσα έχει περάσει και περνάει είναι δυνατή, δυνατή όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για τους άλλους,έχει χώρο μέσα της για άλλους και σίγουρα τα άτομα αυτά δε της αξίζουν και τα ψυχικά θέματα ήταν απλά η πρόφαση. Οι άνθρωποι εαν θέλουν να φύγουν βρίσκουν στα πάντα μια πρόφαση, ακόμα και παράλογη. Η λύση λοιπόν είναι σιγά σιγά (καθώς ναι είναι πολύυυυ δύσκολο) να τα αφήσει πίσω και να ψάξει να βρει αυτό που πραγματικά θέλει. Γιατί αν το δεις και από την άλλη πλευρά ούτε αυτές ήταν για σένα Boo μου, δεν ήταν αυτό που ήθελες τελικά. Ξέρεις τι θες και αυτό είναι πολύ θετικό, ξέρεις τι άτομο θες δίπλα σου, ξέρεις τι έχεις να του προσφέρεις το μόνο που μένει είναι ν'αρχίσεις να το ψάχνεις.. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και θα τους βρούμε το πιστεύω!! :)

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    @cube Για εμενα η Φιλία σημαινει, Πιστη, εντιμοτητα, αφοσιωση, κατανοηση και οχι διχονοια. Ειλικρινα βαρεθηκα να μου λενε εχεις δικιο αλλά εγω να μην δικαιολογω- τον εαυτο μου για τα ελλατωματα του. Μεγαλη παγιδα :rolleyes:

Εαν ειχα υψηλες προσδοκιες και εφαγα τα μουτρα μου δικο μου θεμα. Ειχε ανοιξει και η ρεα θεμα (πως οι ανθρωποι και οι σχεσεις αλλαζουν οταν πασχεις ) και ειχα γραψει ενα κατεβατο.

Ξανα τονιζω και θα επιμενω, ειναι πιο ουσιαστικο και βοηθητικο να πεις στον αλλον - Δεν αντεχω να ασχοληθω με τον αγωνα σου αυτη τη περιοδο, θελω να κοιταξω τη παρτη μου - ανθρωπινο δικαιωμα ειναι.
    Παρα --- δικαιολογιες, υπονοουμενα, στρουθοκαμηλισμοι, ακομα και ο γονεας σου εχει το δικαιωμα να το πει, δεν ειναι μονο οι φιλοι οι δευτερη οικογενεια μας, ειναι τι σοι σχεση εχουμε και με την πρωτη.

Το πλατιαζω καπως, σορρυ.

Οσον αφορα την Μπου, ναι της ειπαμε ολοι ειτε με ψυχωση ειτε χωρις, οτι η κοινωνια μας ειναι οφ τοπικ, εχει δεχθει πλυση εγκεφαλου, εχει συνδεσει λεξεις - νοσους με ακραια γεγονοτα και δεν ξερει καθολου να διαχειριστει κατι που δεν του μοιαζει.
    Αρα η μπου μας οφειλει να μαθει να προσεχει με ποιους εμπλεκεται. Κατα τα αλλα... δεν εχω κατι να προσθεσω.
    Μα όλοι συμφωνούμε σε αυτό .......Και η αλήθεια είναι καλύτερα οι φίλες της που έφυγαν παρά να συνέχιζαν τα κολλητιλίκια αλλά μέσα τους να την έκριναν , να ντρεπόντουσαν , να την θεωρούσαν εξωγήινο κλπ....

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast