φιλοι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109

Thread: φιλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Είναι διαφορετικό το να σε κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη σου και διαφορετικό να μην λένε τίποτα αλλά να θεωρούν ενδόμυχα ότι είσαι εξωγήινος....Γενικά αν τις ξέρεις χρόνια, νομίζω κρατάς τα τυπικά, να πίνεις ένα καφέ....δεν είναι κακό... αν θέλουν και αυτές.....παιδικές φίλες σημαίνει ότι έχεις πολλά πράγματα να πεις....και κράτα τα ουσιαστικά για ανθρώπους που θεωρείς ότι θα καταλάβουν....Και αυτό που λες πως θα τον καταλάβεις...μήπως είσαι πολύ καλοπροαίρετη? Οι άνθρωποι συνήθως δίνουν σήματα και εμείς τα πιάνουμε....Μήπως να γίνεις και λίγο καχύποπτη? Με την καλή έννοια πάντα..........
    θεωρω οτι επαιξε παιχνιδι πισω απο την πλατη μου γιατι δε θα απομακρυνοταν και οι 2 κοπελες αλλα η 1η που της το ειπα.αρα πρεπει να μιλησαν..και επαιξε και κοροιδια γενικοτερη μπροστα μου αφου με ειχαν αφησει να τις παρακαλαω για εναν καφε και ολο μου το ανεβαλαν για μεεερες.κι οταν σταματησα εγω τις εχασα.
    ναι ειμαι καλοπροαιρετη πολυ αν οχι εντελως..δινω στον αλλο δευτερη ευκαιρια και προσπαθω να δικαιολογω καποια ασχημη συμπεριφορα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    θεωρω οτι επαιξε παιχνιδι πισω απο την πλατη μου γιατι δε θα απομακρυνοταν και οι 2 κοπελες αλλα η 1η που της το ειπα.αρα πρεπει να μιλησαν..και επαιξε και κοροιδια γενικοτερη μπροστα μου αφου με ειχαν αφησει να τις παρακαλαω για εναν καφε και ολο μου το ανεβαλαν για μεεερες.κι οταν σταματησα εγω τις εχασα.
    ναι ειμαι καλοπροαιρετη πολυ αν οχι εντελως..δινω στον αλλο δευτερη ευκαιρια και προσπαθω να δικαιολογω καποια ασχημη συμπεριφορα
    καλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ,τόσα χρόνια τα ηξερες αυτά τα βόδια(ελπίζω να μηνσ πειράζει poy tis χαρακτηρίζω έτσι :P)δλδ τι είναι πια αυτό το τόσο τραγικό που είπες και γίναν καπνό?? ότι θα τις σκοτώσεις?,μα είναι δυνατόν
    Εγώ ενας φίλος μ έχει ψυχωση και προσπαθω να τ σταθώ πιο πολύ τώρα ,τον πειζω ολη μέρα να βγαίνει.
    πρέπει αυτη π το είπς η 1η να ήταν μεγάλο ζωόν

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εγώ σ αντίθεση μ σένα δεν την προτιμώ.Τουλάχιστον έχεισ βρει δίπλα σ άτομα που να είναι έτσι όπως τα θέλεις?
    Αλλο επιλεγω Μοναξια - Αλλο επιλεγω Μοναχικοτητα, μου αρεσει να λειτουργω σε ομαδες εφοσον υπαρχουν τιμιοι κανονες. Ποιος θελει καλε να νιωθει μονος και παραμελημενος ? κανεις υποψιαζομαι.
    Εχω συναντησει ανθρωπους στην ζωη μου με το ιδιο " χαρισμα- ελλατωμα " οκ... δεν εχω την πολυτελεια να τους εχω κοντα μου αλλά ξερω πως δεν ειμαι κατι τρομακτικο ή εκτος πραγματικοτητας οπως και οτι και εκεινοι αντιμετωπιζουν πανω κατω τις ιδιες δυσκολιες με εμενα στην κοινωνια.

Προσπαθω να συμφιλιωθω με αυτο που ειμαι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Μπου ... ανοιξε πανια με το καλο μολις καπως σταθεροποιηθεις με την αγωγη για νεες παρεες.
    Θα το νιωσεις στην καρδια σου καποια στιγμη, δεν χανεις εσυ εκεινες, Εκεινες χανουν εναν ανθρωπο ιδιαιτερο !
    Τελος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αλλο επιλεγω Μοναξια - Αλλο επιλεγω Μοναχικοτητα, μου αρεσει να λειτουργω σε ομαδες εφοσον υπαρχουν τιμιοι κανονες. Ποιος θελει καλε να νιωθει μονος και παραμελημενος ? κανεις υποψιαζομαι.
    Εχω συναντησει ανθρωπους στην ζωη μου με το ιδιο " χαρισμα- ελλατωμα " οκ... δεν εχω την πολυτελεια να τους εχω κοντα μου αλλά ξερω πως δεν ειμαι κατι τρομακτικο ή εκτος πραγματικοτητας οπως και οτι και εκεινοι αντιμετωπιζουν πανω κατω τις ιδιες δυσκολιες με εμενα στην κοινωνια.

Προσπαθω να συμφιλιωθω με αυτο που ειμαι.
    σπάνιες αυτές οι ομάδες που υπάρχουν τίμιοι κανόνες.Αλλά η μοναξιά είναι χειρότερη....Ολοι αντιμετωπίζουνε δυσκολίες στην κοινωνία
    Καλά κάνεις και προσπαθεις

Senior Member
    respect..παντα θαυμαζα ανθρωπους που μπορουσαν αν το εκριναν σωστο να ειναι οκ με την παρτυ τους και μονο..πολυ δυσκολο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

σπάνιες αυτές οι ομάδες που υπάρχουν τίμιοι κανόνες.Αλλά η μοναξιά είναι χειρότερη....Ολοι αντιμετωπίζουνε δυσκολίες στην κοινωνία
    Καλά κάνεις και προσπαθεις
    Δεν γινεται να εξηγησω - ορισω γραπτως το πως το εννοω και ποια ειναι η ιστορια μου, στη τελικη δεν εχει σημασια.
    Θελω τη συντροφια, ειναι φυσιολογικο, ελα ομως που εχω ιδιαιτερη ας το πουμε ιδιοσυγκρασια και ετσι δεν μενω καπου εάν αυτο με γεμιζει τοξικοτητα. Ειναι Μονοδρομος ο αγωνας για οποιον θελει να ζησει.

ΟΠως ειπε ο / η cube ας δουμε πρωτα τι σοι εαυτο εχουμε πρωτα εμεις και ας περασουμε μετα στην κριτικη των αλλων.

Senior Member
    Δεν γινεται να εξηγησω - ορισω γραπτως το πως το εννοω και ποια ειναι η ιστορια μου, στη τελικη δεν εχει σημασια.
    Θελω τη συντροφια, ειναι φυσιολογικο, ελα ομως που εχω ιδιαιτερη ας το πουμε ιδιοσυγκρασια και ετσι δεν μενω καπου εάν αυτο με γεμιζει τοξικοτητα. Ειναι Μονοδρομος ο αγωνας για οποιον θελει να ζησει.

ΟΠως ειπε ο / η cube ας δουμε πρωτα τι σοι εαυτο εχουμε πρωτα εμεις και ας περασουμε μετα στην κριτικη των αλλων.
    Εχω κατλάβει τι εννοείς,αλλά μέσα από τ γραπτά σ διακρίνω εναν ανθρωπο με έντονο κοινωνικό ενδια΄φερον .Φοβάσαι την τοξικότητα π βγάζουν μερικοί άνθρωποι ,αλλά δεν είναι όλοι έτσι
    Πρέπει να έχεισ πολύ ιδιαιτερη ιδιοσυγκρασία από τι έχω κατλάβει :p

Δεν ειναι οτι την Φοβαμαι, ειναι οτι δεν την αντεχω κατα καποιο τροπο γιατι δεν ειχα αυτουσια ασπιδα και εφοσον
    μεγαλωσα μεσα σε τοξικοτητα, θελω να μη την επιδιωκω στην ζωη μου, ειτε ως τροπο ζωης, ειτε μεσω επιλογης σχεσεων.
    Δεν μιλαω φαντασια και ονειρα για μια ιδεατη κοινωνια καταπληκτικη αγγελικη γουτσου σχεση κτλ αλλά φυσικα και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο οταν αντιλαμβανομαι συνειδητη προθεση καποιου να μου κανει κακο.

Και υπαρχουν και υγιεις ανθρωποι που αξιζει να ζησουμε για να τους γνωρισουμε καποια στιγμη.

Senior Member
    Δεν ειναι οτι την Φοβαμαι, ειναι οτι δεν την αντεχω κατα καποιο τροπο γιατι δεν ειχα αυτουσια ασπιδα.
    Μεγαλωσα μεσα σε τοξικοτητα. Θελω να μη την επιδιωκω στην ζωη μου, ειτε ως τροπο ζωης, ειτε μεσω επιλογης σχεσεων.
    Δεν μιλαω για μια ιδεατη κοινωνια καταπληκτικη αγγελικη γουτσου αλλά φυσικα και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο οταν αντιλαμβανομαι συνειδητη προθεση καποιου να μου κανει κακο.

Φυσιολογικο.
    Συνειδητη πρόθεση κάποιου να σ κάνει κακό?ε νομίζω πως είσαι λίγο λάθος εδώ,υπερβάλειε,δεν νομίζω ότι ισχύει εκτός απο ελάσχιστο αριθμό ανθρωπων.
    Δλδ θεωρείς την επιλογή σχέσεων επιδιωξει της τοξικότιτας?.Επειδη οπως λες μεγάλωες μέσα σ "τοξικότιτα" νομίζω ότι παραφοβάσαι τις ανθρώπινες σχέσεις και γι αυτό έχεις αυτές τις απόψεις

Συνειδητη πρόθεση κάποιου να σ κάνει κακό?ε νομίζω πως είσαι λίγο λάθος εδώ,υπερβάλειε,δεν νομίζω ότι ισχύει εκτός απο ελάσχιστο αριθμό ανθρωπων.
    Δλδ θεωρείς την επιλογή σχέσεων επιδιωξει της τοξικότιτας?.Επειδη οπως λες μεγάλωες μέσα σ "τοξικότιτα" νομίζω ότι παραφοβάσαι τις ανθρώπινες σχέσεις και γι αυτό έχεις αυτές τις απόψεις
    Ναι υπαρχουν ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να πληγωσουν τον αλλον.
    Θεωρω οτι οταν δεν εχεις γνωση υγιους και νοσηρου πας στον αυτοματο προς το νοσηρο επειδη αυτο διδαχθηκες.
    Μπορει να τις φοβαμαι ή μπορει να καταλαβα αρκετα για την κοινωνια μας και να εγινα υπερ επιλεκτικη.
    Δεν θα κανω αυτο αναλυση - ψυχαναλυση στο θεμα της μπου αν μου επιτρεπεις.

Δεν ειναι οτι την Φοβαμαι, ειναι οτι δεν την αντεχω κατα καποιο τροπο γιατι δεν ειχα αυτουσια ασπιδα και εφοσον
    μεγαλωσα μεσα σε τοξικοτητα, θελω να μη την επιδιωκω στην ζωη μου, ειτε ως τροπο ζωης, ειτε μεσω επιλογης σχεσεων.
    Δεν μιλαω φαντασια και ονειρα για μια ιδεατη κοινωνια καταπληκτικη αγγελικη γουτσου σχεση κτλ αλλά φυσικα και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο οταν αντιλαμβανομαι συνειδητη προθεση καποιου να μου κανει κακο.

Και υπαρχουν και υγιεις ανθρωποι που αξιζει να ζησουμε για να τους γνωρισουμε καποια στιγμη.
    πολύ όμορφο αυτό το τελευταίο και όσα λες. πόσο με βρίσκω μέσα σε όσα γράφεις, τα διαβάζω ώρα και μου χάρισες ένα χαμόγελο και μια ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εμένα και ότι θα τους βρω κάποια στιγμή. Σ'ευχαριστώ...

Ναι υπαρχουν ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να πληγωσουν τον αλλον.
    Θεωρω οτι οταν δεν εχεις γνωση υγιους και νοσηρου πας στον αυτοματο προς το νοσηρο επειδη αυτο διδαχθηκες.
    Μπορει να τις φοβαμαι ή μπορει να καταλαβα αρκετα για την κοινωνια μας.
    .
    Συμφωνώ απόλυτα...

Senior Member
    Εαν θέλεις να μάθει η αδερφή σου πως είσαι βάλτην να δει αυτό το βίντεο... (λίγο πολύ τα ίδια ακούω το τελευταίο 20ήμερο)

https://www.youtube.com/watch?v=KYHVbLLO2bU

Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    πολύ όμορφο αυτό το τελευταίο και όσα λες. πόσο με βρίσκω μέσα σε όσα γράφεις, τα διαβάζω ώρα και μου χάρισες ένα χαμόγελο και μια ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εμένα και ότι θα τους βρω κάποια στιγμή. Σ'ευχαριστώ...
    Παρακαλώ... και σε ευχαριστω εξισου γιατι ετσι νιωθω μη μειονοτητα :cool:

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast