Results 136 to 150 of 2084
-
26-03-2016, 02:04 #136
σελ. 7
Εχουμε καταλαβει ολοι. θες να πας με όμορφη. Αυτο που δεν καταλαβαινεις είναι αυτο που σου λεμε εμεις. Δεν σου λεμε να πας με ασχημη ή τελος παντων με κοπελα που δεν σου αρεσει (μετρια δηλαδη) Αυτο που σου λεμε είναι να πιστεψεις στο εαυτό σου. Να κανεις οτι θες για τον εαυτό σου. Να μην βαζεις ταμπελες στους αλλους. Και να μην είσαι απόλυτος
Θες να κανεις κορμαρα, καντο, αλλα για σενα και όχι για τις γυναικες. Θες να εχεις για κοπελα ενα θεομ..νο, να εχεις, αλλα για σενα και οχι για τους φίλους, γείτονες ή γνωστους σου. Κατι ακόμα. Και αν καποιος σου είπε να πας με μετρια δες το ετσι. Δεν σου είπε να την παντρευτεις κιόλας. Δεν σου λεω να βρείς μετρια! Μην πιαστείς σε αυτό και γραψεις εκει που δεν πιανει μελανι τα υπόλοιπα που σου εγραψα. σε παρακαλω μη!!!!!!!!!!!!!!
Και κατι τελευταίο. Ας πούμε πως γινεσαι φετες. Κορμάρα με τεράστια μπράτσα, πλάτες, πόδια κλπ. Εαν και τότε δεν καταφέρεις να "ριξεις γκόμενα" τι θα κάνεις;;
Αν θες απαντάς! Σου το αφηνω σαν τροφη για σκεψη!!!!!
δες αυτο απο 4:08 ;)
https://www.youtube.com/watch?v=5DVJEQEdo-cΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 26-03-2016, 02:07 #137
26-03-2016, 02:07 #138
Είναι ένας φαύλος κύκλος... :p
Πήγαινε να παρτάρεις και παράτα το forum, να πω ότι συνομιλούσες και με ωραίες! Με όλες τις ωραίες έχεις ανοίξει μέτωπο και μόνο με εμένα τα πας καλά (άντε και κάνα δυο ακόμα), μα με εμένα, ρε ψηλέ μου? Χέσε μέσα και ασ' τα να πάνε!! :p
26-03-2016, 02:09 #139WhyAlwaysMe?Guest
26-03-2016, 02:10 #140
Αποκάλυψη...!!! :p
26-03-2016, 02:21 #141
Πρωτον. παλι δεν απαντησες στην ερωτηση που σου εκανα στην σελ 7.
δευτερον. δηλαδη αν δεν γινουν τα πραγματα οπως τα φανταζεσαι οταν θα αποκτησεις ωραίο σωμα τότε θα φερθεις σαν ενας δειλος. Θα τα παρατησεις και θα αυτοκτονήσεις. Εμπρός προς την εύκολη εξοδο. Αντι δηλαδη εστω και τοτε (που ελπιζω να μην φτασει η μερα αυτη {που να μην πετυχεις τον στόχο σου δηλαδη[που ο στόχος σου είναι να βρείς ομορφη <στο τονιζω με παρενθέσεις για να σε προλάβω>και όχι μετρια ή ασχημη]και όχι να μην γινεις Σβαρτζενεκερ} και να μην κανεις καμια μαλακια τέτοια) αντι να αλλαξεις προσέγγιση και να αρχίσεις να καλλιεργείς το πνευμα σου, θα αυτοκτονήσεις!!!!!!
Τι να πω τωρα!?
Δηλαδη να μην παραδεχτείς ότι έκανες λάθος εσυ και ολοι σου εχουν πει αυτη την μαλακία δεν γίνεται εεε;
Να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου αποκλείεται εε;
Να αρχίσεις να βλέπεις και το κυριότερο να ΑΚΟΥΣ τον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση εεε;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 02:24 #142WhyAlwaysMe?GuestΕδώ είναι η ερώτηση σου?
Ειναι γυμνασμένος.
Περίμενε ενα λεπτο. Μου λες δηλαδη πως επειδη εχει γυμνασμένο σωμα τον ερωτευτηκε. οχι γιατι ειναι γαματος και με πολυ χιουμορ, αλλα γιατι εχει γυμνασμένο σωμα. Δηλαδη εσυ αν σου ερθει μια ασχημη με τελειο σωμα θα πεις "ααα οκ, σε θέλω";
Και κατι αλλο. Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον είναι το τέρας των τεράτων και είχε την αντζελινα τζολι (ασχημη κατα την γνωμη μου αλλα σε άλλους αρεσει) και δεν εχει σωμα. καθολου!!!!
26-03-2016, 02:26 #143
26-03-2016, 02:31 #144WhyAlwaysMe?GuestΔεν νομίζω,γιατί δίνω πολύ σημασία και σε ένα όμορφο πρόσωπο.
Για τον Billy Bob Thornton,δεν μπορεί,λεφτά ή κάτι άλλο θα είχε.
Θα δοκίμαζα με την επόμενη,αντί να αυτοκτονούσα.
Θα μπορούσα να αποδεχθώ ότι έκανα λάθος σε αυτό που πιστεύω,αν έβλεπα περισσότερα αταίριαστα ζευγάρια.
Η αγάπη στον εαυτό μου,είναι πολύ δύσκολο πράγμα.
Να ακούσω κάποιον,αλλά μόνο όποιον θα θέλει να βοηθήσει και όχι άλλους,όπως συγκεκριμένα μέλη.
26-03-2016, 02:49 #145
26-03-2016, 03:05 #146
1. αρα λοιπον γτ να δωσει μια γυναικα σημασια μόνο σε ενα ωραιο σωμα.
2. Δεν νομιζω πως η αντζελινα ειναι και καμια φτωχεια.... και ο αλλος ενας ηθοποιός ειναι σαν κι αυτήν.
3. Και αν η επόμενη και η μεθεπόμενη και η μεθεμεθεπόμενη δεν ενδιαφερετε...? τι κανεις τότε?
4. βγες εξω.... Θα δεις τόνους απο αταιριαστα (εμφανισιακά τουλαχιστόν) ζευγαρια. Αν κοιταζες ενα απο τα Link που σου εστειλα πιο πριν θα εβλεπες αντρες να λενε γτ οι ομορφες γυναίκες τα φτιάχνουν με ασχημους αντρες. 6-7 στα 10 ζευγαρια ειναι διαφορετικα στην εμφανιση μεταξυ τους. Το λενε ερευνες όχι εγω!!!!!!!
5. το ξερω πως είναι δυσκολο. εγω ακόμα προσπαθω και θελω δρόμο ακόμα μπροστα μου.
6. Μα το θεμα αγορι μου (που στο λεμε αλλα δεν θελεις να το καταλάβεις) είναι πως όλοι θελουμε να σε βοηθησουμε. Ο καθενας με τον τρόπο του αλλα όλοι σου λεμε κατι για να σε βοηθησουμε να σταματησεις να σκεφτεσαι αυτοκαταστροφικά. η ναταλια πχ σου εγραφε ωρες ολοκληρες μεχρι που κουράστικε, ή ο Roland_BlackTower που σου εγραψε ενα τελειο κείμενο που αν το διαβαζες σε βαθος θα καταλαβαινες πολλα και θα σε βοηθούσε πολυ (εμενα τουλουχιστον με βοηθησε λιγακι και οσο σκεφτομαι τα λόγια του με βοηθάνε κι αλλο) και εσυ τον ειρωνευτικες.
Σου απαντησα σε όλα. Θα παω να κοιμηθω αλλα θα σου κανω 2 ερωτησεις:
1ον. Ας πουμε πως θα σε στείλουν σε εναν αλλο πλανήτη που είναι τελειως ερημος, και δεν θα εχεις καμια επικοινωνία με φίλους, συγγενεις ή γείτονες (δηλαδη κανένας δεν θα ξερει ή θα βλέπει τι θα κάνεις εκει), μαζι με μια κοπέλα της επιλογης σου. Η πρωτη είναι θεογκόμενα αλλα τουβλο τελείως. Αγράμματη, ηλίθια, βλαμμενη, χωρίς καμια χάρη, να μην ξερει να μιλα, ή να κάνει μια συζήτησει. Να μην μπορει ούτε ενα αυγο να μην μπορεί να βράσει. Η άλλη είναι μια μετρια κοπέλα στο πρόσωπο, 3-4 κιλά πιο πανω απο το "φυσιολογικό", αλλα, εχει φοβερά χαρίσματα, είναι εξυπνη, γλυκιά, με ήθος, δουλευταρου, δυναμικιά, μπορει μεχρι να πουλησει ψυγείο σε ασκιμώους με το λέγειν της, μπορεί να κάνει τα πάντα με λιγα λόγια, ποια θα διάλεγες;;;;;
2ον. ερχόταν μια όμορφη και σου έλεγε να τα φτιάξετε αλλα θα έπρεπε να μην πεις σε κανεναν ότι είστε μαζί. Ουτε σε φιλους ουτε σε κανέναν. Μαλιστα θα σε εβαζε μεχρι να υπογράψεις συμβόλαιο να μην μιλησεις σε κανέναν και έβαζε 20 πχ ντετέκτιβ να σε παρακολουθούν 24 ωρες το 24ωρο για να μην μιλησεις.... θα την δεχόσουν;;;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 03:10 #147WhyAlwaysMe?Guest
26-03-2016, 03:17 #148WhyAlwaysMe?GuestΑποτρέποντας με από μια όμορφη,δεν λύνεται το πρόβλημα!
26-03-2016, 03:58 #149
Why είσαι τυχερός σήμερα, μόλις γύρισα απ' έξω κι έχω κέφια, είδα το νέο σου θέμα και δεν άντεξα, θα σου δωσω επιτέλους την αλήθεια.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ:
1) Εντοπίζεις γυναικεία παρέα
2)Αφού τις παρατηρήσεις και τις συγκρίνεις μεταξλυ τους κομμάτι κομμάτι, πόδι με πόδι, μύτη με μυτη, δοντι με δοντι, αυτι με αυτι, κάνεις όλες τις απαραίτητες εξισώσεις και διαβουλεύσεις με τους φίλους σου και καταλήγετε στο ποιά είναι η πιο όμορφη.
3) Την πλησιάζεις, την κοιτάς στα μάτια και της λες "είσαι όμορφη, κοίτα με"
4)Βγάζεις ότι ζακετα/πουκάμισο φορας και μενεις με το φανελακι αν δεν ειναι καλοκαιρακι να φαίνεται καλα εξαρχης με κοντομανικο το μούσκουλο. Σφίγγεις μπράτσα για να δεί. Παίζεις με τους μυς στο στήθος σου λίγο, αυτή κοιτάει προσεκτικά. Βαζεις το ποδι ψηλά σε σκαμπο η οτι εχει κοντα, τυλιγεις το τζιν/παντελονι που φορας και δειχνεις γαμπα. Εκείνη παρακολουθεί έκθαμβη.
5) Της πιανεις το χερι και το βαζεις στον σφιχτο γλουτό σου. Το τελετουργικό έχει ολοκληρωθεί, είστε πλεον ζευγαρι.
6)Της λες να σε ακολουθησει σπιτι σου. Εκεινη ακολουθει.
7)Την καθιζεις στον καναπε. Την κοιτας στα ματια και της λες "΅Why", αυτη σου λέει πχ "Jane". Εσυ επαναλαμβάνεις κάνοντας την αντίστοιχη χειρονομία "me Why, you Jane". Έχετε πλεον μαθει ολα οσα χρειαζεται να ξερετε ο ενας για τον αλλον.
8)Τωρα τον λογο εχει η εμπειρια: Γδυνεστε. Για προκαταρκτικα την βαζεις να σου λεει ποσο ομορφος εισαι. Γινεστε και οι δυο τουρμπο, εσυ επειδη ακους οτι εισαι ομορφος και εκεινη επειδη εχει την τιμη να σου λεει ποσο ομορφος εισαι.
9) Κανετε ομορφο σεξ. Βογκατε όμορφα. Οι γείτονες χειροκροτουν το κονσερτο ομορφιας και φωναζουν απο τα μπαλκόνια "τώρα αξίζει ο why!"
10) Μετα κανετε τα ντουζακια σας, ντυνεστε όμορφα και πατε σπιτια σας, τα λογια και τα κοινα ενδιαφεροντα ειναι περιττα οταν εισαι ομορφος.
11) Συναντιεστε και ακολουθει η ιδια διαδικασια καθε μερα, μονο που βγαινετε με κοινους φιλους κι ολας πλεον. Ολοι σε αυτο το σταδιο σου λενε "αξιος αξιος" και σε χτυπουν στη πλατη. Εκεινο το μαμηδι ο γνωστος σου που τον γουσταραν ολες οι γκομενες σου γυαλιζει ταπεινωμενος τα παπουτσια. Η μανα σου κλαιει, ο πατερας σου δακρυζει απο συγκινηση, οι οχτροι σου αφριζουν απο το κακο τους. Εσεις καθεστε διπλα διπλα ομορφοι και σιωπηλοι με μπλαζε υφος γιατι ξερετε οτι αξιζετε τον θαυμασμο του μετριου ποπολου.
12) Αν σε τρεις τεσσερις μερες αυτη σου πει οτι βαριεται η οτι δεν εχετε κοινα και αηδιες της λες "Ισα μωρη χλαμουτσα! Ελιωσα στα γυμναστηρια για παρτη σου εχεις και αποψη. Αφου σου ειπα εισαι ομορφη τι αλλο θες". Εκεινη ζηταει συγνωμη μετανοιωμενη και σου λεει οτι εχεις δικιο.
13) Περνατε καμποσο καιρο μαζι ετσι ωσπου της λες συζησετε. Στο ενδιαμεσο καθε μηνα κανεις τις αρχικες εξισωσεις και διαβουλευσεις για να εισαι σιγουρος οτι συνεχιζει να τηρει τις προδιαγραφες και δεν τολμησε να βγαλει κανα ψεγαδι που θα σε κανει ρεζιλι των σκυλιων. Αν βγαλει καποιο σπυρακι η καποιο ψεγαδι που διορθωνεται συντομα την βαζεις τιμωρια και δεν την κυκλοφορεις μεχρι να διορθωθει. Εγκαθιστας μια μεγαλη καψουλα με φορμολη στο σπιτι οπου και την βαζεις για συντηρηση καθε βραδυ. Ειναι για παντα δικη σου. Δι εντ.
Καλη τυχη!!!
26-03-2016, 04:33 #150