Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 139 FirstFirst ... 75797105106107108109117 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 2084
    Banned
    πως να στο στερήσουμε εμείς; εσύ μόνος σου το στερείσαι. τι κέρδος έχουμε αυτά τα μέλη και θέλουμε την δυστυχία σου? είχες γράψει την άλλη φορά για μένα και μετά το έσβησες κάτι του τύπου "μπασταρδάκο θες να μη πάω με όμορφες,για να τις έχεις για σένα.." καλά πλάκα με κάνεις??? σοβαρά το πιστεύεις αυτό??
    @rolen
    Εγώ δε πιστεύω ότι ένας φίλος μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    πως να στο στερήσουμε εμείς; εσύ μόνος σου το στερείσαι. τι κέρδος έχουμε αυτά τα μέλη και θέλουμε την δυστυχία σου? είχες γράψει την άλλη φορά για μένα και μετά το έσβησες κάτι του τύπου "μπασταρδάκο θες να μη πάω με όμορφες,για να τις έχεις για σένα.." καλά πλάκα με κάνεις??? σοβαρά το πιστεύεις αυτό??
    @rolen
    Εγώ δε πιστεύω ότι ένας φίλος μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά..
    Άμα ήσουν τόσο υπέρ του να κάνω σχέση,με το ορφανό του Στάλιν,ήθελες και μπράβο από πάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω για αυτόν,αφού και εγώ και άλλοι ξεκόψαμε από αυτόν!
    Τι να γράψω,πως θεωρούσε ότι η εμφάνιση είναι το παν,ότι δεν πρέπει να πάω με ωραία,αλλά να έχω χαμηλά την μπάλα?
    Ότι αυτός ήταν με ωραίες,και έκαιγε καρδιές?Ότι δεν ήθελε ουσιαστικά να βοηθήσει?
    Αυτά είχα να πω για τον συγκεκριμένο.Και μην το πολυαναλύσεις rolen!
    By the way,στο 4ο έτος είμαι....
    Ναι, γράψ'τα όλα γι'αυτόν για να δώσεις να καταλάβει ο κόσμος στα θέματα που άνοιξες πως έχει η κατάσταση. Είναι σημαντικότατες λεπτομέρειες αυτές και να ξέρεις πως έτσι ο κόσμος εδώ θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απο το να ρωτάς τα ίδια πράγματα συνέχεια. Δε θα σε παρεξηγήσουν οι χρήστες επειδή αυτός σου έλεγε αυτά τα πράγματα, ή οτιδήποτε άλλο και σε επηρέασε. Αυτός θα εκτεθεί, όχι εσύ. Ίσως και νιώθεις άβολα επειδή όπως λες δεν έχεις κάνει τίποτα με κοπέλα. Εγώ φίλε μου είμαι σε χειρότερη κατάσταση απο σένα. Ξέρω, καίει καρδιές αυτός και έχει όποια θέλει και δυσκολεύεσαι όπως λες εσύ και δεν μπορείς να τις έχεις. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι πρόκληση να έχεις κάτι δίπλα σου και να ξέρεις πως δεν μπορείς να το αποκτήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'αυτό.

Μιάς και ξεκόψατε απ'αυτόν, πως και ακόμα έχεις επηρρεαστεί απ'τα λεγόμενά του και νιώθεις άβολα να μιλάμε γι'αυτόν; Αφού είναι παρελθόν αυτός. why, το αναλύω γιατί είναι η ουσία του προβλήματος που σε βασανίζει και θέλω πολύ να σε βοηθήσω, όπως κοι οι υπόλοιποι απ'τον χώρο εδώ. Δε χρειάζεται να θυμώνεις μαζί μου. Εγώ ποτέ δε σε υποτίμησα, δε σε ειρωνεύτηκα, δε σου είπα να πας με κοπέλα που δε γουστάρεις. Να πας με κοπέλα που θέλεις και όχι με το ζόρι με κάποια που δεν θέλεις. Εγώ στα λέω φιλικά και καλοπροαίρετα χωρίς να στη λέω φυσικά και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες μαζί μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ναι, γράψ'τα όλα γι'αυτόν για να δώσεις να καταλάβει ο κόσμος στα θέματα που άνοιξες πως έχει η κατάσταση. Είναι σημαντικότατες λεπτομέρειες αυτές και να ξέρεις ότι έτσι ο κόσμος εδώ θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απο το να ρωτάς ότι ρώταγες και πριν. Δε θα σε παρεξηγήσουν οι χρήστες επειδή αυτός σου έλεγε αυτά, ή οτιδήποτε άλλο και σε επηρέασε. Αυτός θα εκτεθεί, όχι εσύ. Ίσως και νιώθεις άβολα επειδή όπως λες δεν έχεις κάνει τίποτα με κοπέλα. Εγώ φίλε μου είμαι σε χειρότερη κατάσταση απο σένα.

Μιάς και ξεκόψατε απ'αυτόν, πως και ακόμα έχεις επηρρεαστεί απ'τα λεγόμενά του και νιώθεις άβολα να μιλάμε γι'αυτόν; Αφού είναι παρελθόν αυτός. why, το αναλύω γιατί είναι η ουσία του προβλήματος που σε βασανίζει και θέλω πολύ να σε βοηθήσω, όπως κοι οι υπόλοιποι απ'τον χώρο εδώ. Δε χρειάζεται να θυμώνεις μαζί μου. Εγώ ποτέ δε σε υποτίμησα, δε σε ειρωνεύτηκα, δε σου είπα να πας με κοπέλα που δε γουστάρεις. Να πας με κοπέλα που θέλεις και όχι με το ζόρι με κάποια που δεν θέλεις. Εγώ στα λέω φιλικά χωρίς να στη λέω φυσικά και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες μαζί μου.
    Δεν παρεξηγήθηκα μαζί σου,σε καμία περίπτωση!
    Απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω για το συγκεκριμένο άτομο!Ότι είχα να πω,το είπα!

Senior Member
    Why σου ερχονται τα μηνυματα στο τσατ;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    Why σου ερχονται τα μηνυματα στο τσατ;
    Στα πμ λες?

Banned
    Άμα ήσουν τόσο υπέρ του να κάνω σχέση,με το ορφανό του Στάλιν,ήθελες και μπράβο από πάνω?
    Για άλλη μια φορά δεν απαντάς σε αυτά που σε ρωτάνε.Δε θα επιμείνω άλλο.Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση εύχομαι.Εγώ πάω να ετοιμαστώ και το βράδυ για να φάω μαγειρίτσα και αύριο κατσικάκι,κοκορέτσι και τα διάφορα συνοδευτικά.

Senior Member
    Why ναι στο π.μ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    Why ναι στο π.μ
    1-2 μηνύματα που μου έστειλες το πρωί,ήρθαν κανονικά.

Senior Member
    1-2 μηνύματα που μου έστειλες το πρωί,ήρθαν κανονικά.
    πάντως με 107 σελίδες απαντήσεων (ούτε ομηρικό έπος να ήταν) θα έλεγα οτι η ιντερνετική αυτοβοήθεια δεν βοηθάει καθόλου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    πάντως με 107 σελίδες απαντήσεων (ούτε ομηρικό έπος να ήταν) θα έλεγα οτι η ιντερνετική αυτοβοήθεια δεν βοηθάει καθόλου...
    Καλο ! ..............

Senior Member
    Εσύ κάτσε να φτιάξεις κοιλιακούς και άσε τον τυπά με την μπάκα να την πέφτει ανενόχλητα και να τους παίρνει και τα νουμεράκια....

https://www.youtube.com/watch?v=n5Bgc2ZjBHI

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εσύ κάτσε να φτιάξεις κοιλιακούς και άσε τον τυπά με την μπάκα να την πέφτει ανενόχλητα και να τους παίρνει και τα νουμεράκια....

https://www.youtube.com/watch?v=n5Bgc2ZjBHI
    Μόνο που δεν το κάνει στα σοβαρά αυτός.

Senior Member
    Πολύ πιθανή, όχι όμως εγγυημένη......