Results 151 to 165 of 2084
-
26-03-2016, 07:59 #151
Ξέρεις κατι; Κάθομαι πιωμένη κι άυπνη και σκεφτομαι πως ισως εχεις δίκιο. Δεν το λέω για πλακα τωρα. Παιζει να κανεις τη καλυτερη δουλεια χωρις να καταλαβαίνεις όμως το γιατι. Η επιμονη σου με εχει γονατισει η εχω αρχισει να τρελαίνομαι, παραδίνομαι, δεν αντεχω. Πολλα απο όσα λες και δείχνεις να πιστεύεις ειναι λαθος αλλα το πείσμα σου εχει οφέλη: Ρισκάρεις να μείνεις μόνος και στοχεύοντας σε ανυπέρβλητα ύψη τελειότητας και σκεφτομενος οπως σκεφτεσαι ρισκάρεις και το να μην ερωτευτείς ποτε. Ωστόσο δεν θα πληγωσεις και δεν θα πληγωθείς, γιατι ολοι ειναι γεμάτοι ατέλειες και ισως τελικά κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους ασυνειδητα για κάποιο διάστημα και μολις λήξει η ντόπα αυθυποβολης τα κάνουν ολα λιμπα. Τη καλύτερη δουλεια κανεις. Ζυγισε κόψε ραψε κρινε και μη σκοτιζεσαι. Μακάρι να βρεις οσο αμεσα θες την τελεια πανέμορφη κοπέλα και να μην χρειαζεται να σμπαραλιασεις κανέναν στη πορεία ουτε να σμπαραλιαστεις, μακαρι να ειναι ολα τόσο απλα και ανέμελα για σένα με την όμορφη κοπέλα οσο φαντάζεσαι, μακαρι η απαντηση να ειναι πως ειναι εύκολο για τους τέλειους σε ομορφια ανθρώπους,τουλάχιστον για κάποιον ας ειναι ευκολο. Μακαρι. Η κι αν δεν σου τύχει αφου προτιμάς να εισαι μόνος παλι καλο, κύριος, ατσαλάκωτος. Εγω εχει σχεδον ενα χρονο που ήρθα αντιμέτωπη με την ασχημη πλευρά των σχέσεων και του ερωτα και μολις ειχα αρχισει να νιωθω καλα όχι απλα με την έννοια "το ξεπέρασα" αλλα και με την εννοια "έμαθα, εξελιχτηκα, ωριμασα, αποκόμισα κατι χρήσιμο απο αυτη την ιστορία, πατάω πιο γερά στα πόδια μου ως ανθρωπος και νιωθω καλα με οσα εχω στη ζωη μου" . Εχει κανα μηνα που ειχα αρχισει να αισθάνομαι οσο καλα προσπαθούσα να σου δείξω οτι μπορει να αισθάνεται ένας ανθρωπος μόνος του, όχι μονο με την μοναξιά του αλλα και γενικα, ένας ανθρωπος που στεκεται στα πόδια του και αγαπάει τον εαυτο του, που εξελίσσεται βελτιώνεται και δυναμώνει για αυτο λυσσαξα να στο εξηγήσω κι εσενα, χάρηκα τοσο που το ένιωσα αυτο στο πετσί μου, ήθελα να στο δειξω. Στα αληθεια ένιωθα τοσο καλα και τόσο γεμάτη χωρις λογο ,μια μερα συνειδητοποίησα ποσο καλα ειμαι τελευταία και τρόμαξα. Ηθελα να νιωσεις το ιδιο καλα κάποτε ασχετα που πιθανόν σε προσωπικά μνματα σε άλλους παίζει πλεον να λες να ψοφησω η να πάθω καρκίνο η κι εγω δε ξερω τι λολ. Και γυρίζω σημερα χαρούμενη και γεμάτη καλη διαθεση και αλκοόλ μέσα μου και βλεπω παλι τα δικα σου...και γυρισε το μυαλό μου στη ναταλια που περιφερόταν σα χαμμενο κουβάρι πονου στους δρόμους με δακρυα στα ματια. Αυτη ειμαι και τωρα που γράφω ξενυχτισμενη και ασχημη απο τη μασκαρα που ειναι πασαλειμενη παντου. Εχω και πονοκεφαλο τωρα και δεν θυμάμαι τι ήθελα να πω. Ειναι και σαν να εχω βγάλει τα σωψυχα μου στον τοίχο τωρα λολ σε έχω μάθει τι νομίζεις. Τεσπα τζάμπα τα περιπλέκουμε κάνε τα γυμναστήρια σου βρες εκει ενα ωραιο προσωπο κι ενα ωραιο κωλο μιλα της και εισαι άρχοντας. Δεν ξερω τι μαλακιες έγραψα τωρα μαλλον δεν θα μου αρέσουν μετα όταν τα ξαναδώ τεσπα. Καλημερα!
- 26-03-2016, 11:42 #152
Aυτο δεν λεει τιποτα , δεν ξερεις τι ανασφαλειες κουβαλαει ο γοητευτικοτατος Χιου , και ειναι με αυτο το μπαζο , ουτε ξερεις τι μυαλα κουβαλαει ....................... Β παραδειγμα ? ο ωραιοτατος Μπεκαμ , με το ξοανο την Βικτωρια , αλλα μονο που μιλαει ο Μπεκαμ , καταλαβαινεις οτι ειναι βλαξ ......................
26-03-2016, 11:49 #153
Η Τζολι , σε πολλους δεν αρεσει , το οτι ειναι ενα πρωην πρεζονι , και νυν νευρικη ανορεξικη , δειχνει περβληματικο ατομο , τωρα τι κανει κοτζαμ Μπραντ Πιτ μαζι ........ κι αυτος δεν ξερεις τι σκατα μυαλα κουβαλαει , για ναναι με την Ανιστον , που αλλαζει τον εναν μετα τον αλλον , προβληματικη γυναικα , μπορει ναναι προβληματικος κι αυτος .............εμεις βλεπουμε εναν ηθοποιο , τον ανθρωπο Μπραντ Πιτ , κανεις δεν τον γνωριζει , οποτε μην κρινουμε απο τα φαινομενα , εγω , ποτε δεν θαμουνα με την Τζολι ( οχι οτι κι αυτη θα με κοιταγε βεβαια !!! ) ..........
26-03-2016, 15:07 #154
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
26-03-2016, 16:12 #155
Αρα θα διάλεγες την πρωτη, μονο εμφανιση και τιποτα αλλο;;;
Μπορει ναι μπορει οχι; γτ ναι και γτ οχι;
Ολλανδοί επιστήμονες μελέτησαν τις περιπτώσεις των αταίριαστων (εμφανισιακά) ζευγαριών και απέδειξαν ότι πράγματι ο έρωτας κάνει κάποιον να βλέπει το άλλο του μισό πιο ελκυστικό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.
http://www.star.gr/Pages/Perierga.as...s_einai_tyflosΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 16:17 #156
26-03-2016, 16:17 #157
Ξέρεις κάτι μαλλον εχεις δικιο. Δεν υπάρχουν πουθενα αταίριαστα ζευγάρια. Δες αυτό για παράδειγμα...
http://www.akous.gr/post.asp?uid=24375
και πες μου την αποψή σουΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 16:28 #158
σου ειπα η δευτερη ειναι μετρια με τα δικα σου γουστα. αλλα με ολα τα εσωτερικα χαρισματα του κόσμου. η αλλη εχει την τελεια ομορφια αλλα τιποτα αλλο.
απαντα και γτ θα δεχουσουν να κανεις σχεση και γτ οχι στην 2η ερωτηση.
απο της απαντησεις θα καταφέρω να καταλάβω καλυτερα το τρόπο που σκεφτεσαι για αυτο απαντα με το χερι στην καρδια
και θα σου κάνω και 3η.
ας πουμε πως βρήσκεις ενα τελειο κοριτσι. εσωτερικα και εξωτερικα (ομορφη δλδ). Κανετε σχεση αλλα πριν προλάβεις να πεις εστω και σε εναν φιλο σου πως εχεις σχέση, παθαινει ενα ατυχημα, πχ τροχαίο. Απο το ατυχημα το προσωπό της εχει καταστραφει τελείως και οι γιατροι σου λενε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει όπως πρίν. θα παρεμενες στη σχέση ή όχι;;;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 16:33 #159WhyAlwaysMe?Guest
26-03-2016, 17:07 #160
mac σε αυτό θα συμφωνισω. δεν τους ξέρουμε σαν ανθρώπους. Ομως υπάρχουν και αλλοι που τους ξέρω. Εχω πχ φίλο (ωραίο και γυμνασμένο Why) που του αρέσουν οι παχουλές (90 κιλα και πάνω). Αν πηγαιναμε βόλτα και βλέπανε μια ωραια κοπέλα και του την εδειχνα μου ελεγε "μμμ σιγα την γυναικα, αυτη είναι κοκκαλιαρα". Αλλο παραδειγμα. Σε πολλους αντρες πχ αρέσουν τα μεγάλα (τεράστια) στηθη, εμενα παλι μου αρέσουν τα μικρα, τα μεγάλα με αηδιάζουν.
Σε αλλους αρέσουν μόνο οι ξανθιές ή οι κοκκινομάλλες κλπ. Τα γουστα καθε ανθρώπου ειναι διαφορετικά δεν συμαινει πως εχει προβληματικο μυαλο. Και για να σου πω και το αλλο. Πριν πολλα χρόνια στους αντρες αρεσαν οι γυναίκες με τα "ψωμάκια" και κυτταριτιδα. Οταν μια γυναικα είχε θεωρούνταν η τελεια γυναικα (?). τωρα αυτο εχει αλλαξει.
Παντος θα συμφωνησω και με αυτο πυ είπε για την Τζολι. Ξεχασες να αναφερεις ότι είναι και αιμομίκτρια (σχεση με το αδερφό της) συν τα αλλα.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 17:13 #161
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
26-03-2016, 20:07 #162
Εγώ δηλαδή δεν έχω ελπίδα που είμαι μέτρια να κάνω κάτι μαζί σου ε? Εκτός και αν αδυνατίσω και γίνω όμορφη ε? Γιατί όταν αδυνατώ γίνομαι όμορφη....
26-03-2016, 20:29 #163
τότε μπορεις να το βάλεις στόχο να αδυνατίσεις για να αρέσεις και εσύ στα άτομα που έχουν ως πρώτιστο κριτήριο την ομορφιά
26-03-2016, 22:46 #164
27-03-2016, 13:20 #165
Οντως , τα γουστα διαφερουν , μαλλον υπερεβαλλα , δεν δειχνει προβληματικο ατομο ................ κι εμενα δεν μαρεσει η αλλη εχει μεγαλο στηθος , προτιμω τα μικρα -μεσαια , και γενικα αδυνατες γυναικες , πιο πολυ κοιταω τα ποδια ........... οταν λες πριν πολλα χρονια , αρεσαν οι παχουλες , εννοεις μαλλον επι Αναγεννησης , που βλεπουμε τους πινακες διασημων ζωγραφων , με ευσωμες γυναικες , για τα σημερινα δεδομενα ............................αυτο για την Τζολι , δεν το ηξερα .....