Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 139 FirstFirst ... 210111213142262112 ... LastLast
Results 166 to 180 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εγω δεν θα εκανα ποτε σχεση με κανεναν διασημο ακομα και να με κοιταγε

Γιατι καλε ? εμενα δεν με πειραζει , εκτος και ειναι σε κανα πανελ κους-κους , η σε κανα Ελληνικο σηριαλ ............... η Ελενη Τσολακη μαρεσει πολυ .......εκανε και ταε-κβο-ντο παρακαλω.......αμα δεν ηταν 30 , πολυ μεγαλος εγω γι αυτην , θα την πλησιαζα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    τότε μπορεις να το βάλεις στόχο να αδυνατίσεις για να αρέσεις και εσύ στα άτομα που έχουν ως πρώτιστο κριτήριο την ομορφιά

Για να πω κι εγω την αμαρτια μου , εχοντας συνηθισει σε ωραιες κοπελες , ο τελευταιος μου δεσμος προ κτθλψεως , το 2004 , ηταν μια μετρια , μετρια με τα δικα μου κριτηρια , τα αυστηρα , ειχα προβλημα στυσεως ........... αμα μαθεις σε ενα Α επιπεδο , δεν συμβιβαζεσαι μετα , και αυτο δεν ειναι καλο ..........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι καλε ? εμενα δεν με πειραζει , εκτος και ειναι σε κανα πανελ κους-κους , η σε κανα Ελληνικο σηριαλ ............... η Ελενη Τσολακη μαρεσει πολυ .......εκανε και ταε-κβο-ντο παρακαλω.......αμα δεν ηταν 30 , πολυ μεγαλος εγω γι αυτην , θα την πλησιαζα ......
    οχι σε παρακαλω...μια φορα εμπλεξες με την τζολή και ακομα δεν σε εχει ξεπερασει και κουβαλιεται εδω καθε τρεις και λίγο..

Senior Member
    Οντως , τα γουστα διαφερουν , μαλλον υπερεβαλλα , δεν δειχνει προβληματικο ατομο ................ κι εμενα δεν μαρεσει η αλλη εχει μεγαλο στηθος , προτιμω τα μικρα -μεσαια , και γενικα αδυνατες γυναικες , πιο πολυ κοιταω τα ποδια ........... οταν λες πριν πολλα χρονια , αρεσαν οι παχουλες , εννοεις μαλλον επι Αναγεννησης , που βλεπουμε τους πινακες διασημων ζωγραφων , με ευσωμες γυναικες , για τα σημερινα δεδομενα ............................αυτο για την Τζολι , δεν το ηξερα .....

Ναι. Στον πίνακα του Peter Paul Rubens, Τρεις Χάριτες δείχνει τρείς γυναίκες που είναι εμφανισιακά χάλια (εαν ο why ζούσε τότε θα αυτοκτονούσε :ρ )
    Δικός μου είσαι εσυ :ρ . χαχαχαχαχαχα
    Οπως το διάβασες. Με τον αδερφό της..... όταν το έμαθα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Την αντιπαθουσα που την αντιπαθούσα αλλα μετά απο αυτό την σιχάθηκα.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι σε παρακαλω...μια φορα εμπλεξες με την τζολή και ακομα δεν σε εχει ξεπερασει και κουβαλιεται εδω καθε τρεις και λίγο..

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Η τζολή πρέπει να ήταν η μέτρια που έλεγες mac που είχες το 2004. Πρέπει να είχες τρελή κατάθλιψη για να πάς μαζί της!!! χαχαχαχαχαχαχα
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Η τζολή πρέπει να ήταν η μέτρια που έλεγες mac που είχες το 2004. Πρέπει να είχες τρελή κατάθλιψη για να πάς μαζί της!!! χαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχα ... ναι μετα ξαναγυρισε στα αγγελακια της βικρωτιας της σικρετ ... if you taste the Mac you can never go back!!!

Senior Member

Eυτυχως που εχουμε διαφορετικα γουστα με τον Μπραντ , δεν θα τσακωνωμασταν ποτε για κοπελα .................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Aν μπορούν κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι δεν ζητάω μοντέλο της Victoria Secret κλπ.....
    Ούτε το 9/10 ή το 10/10!
    Απλά αυτό.

Senior Member
    χαχαχαχα ... ναι μετα ξαναγυρισε στα αγγελακια της βικρωτιας της σικρετ ... if you taste the Mac you can never go back!!!

Ασε τα μονελλα victoria's secret ( καταλαβαινω την πλακα βεβαια ) , δεν ειναι για τα κυβικα μου , δεν ειμαι επωνυμος , εχω επιγνωση μεχρι που με παιρνει ..................... η 2η προταση σου , εχει μεγαλη δοση αληθειας ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Aν μπορούν κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι δεν ζητάω μοντέλο της Victoria Secret κλπ.....
    Ούτε το 9/10 ή το 10/10!
    Απλά αυτό.
    Και να ζηταγες .................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και να ζηταγες .................
    Καλά,το ξέρω ότι δεν θα μου καθόταν.
    Αλλά επειδή έδειξα και εσένα το στυλ που θέλω,ήμουν υπερβολικός?

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ναι. Στον πίνακα του Peter Paul Rubens, Τρεις Χάριτες δείχνει τρείς γυναίκες που είναι εμφανισιακά χάλια (εαν ο why ζούσε τότε θα αυτοκτονούσε :ρ )
    Δικός μου είσαι εσυ :ρ . χαχαχαχαχαχαα.

Τον ειδα τον πινακα , οντως η αισθητικη της Αναγεννησης , τι να πω , αλλαζουν οι εποχες ,,,,,,,,,,,,, αλλα στην ιδια σελιδα , διαβασα κατι πολυ σωστο , οτι το χιουμορ σενα ανθρωπο , τον κανει πολυ ελκυστικο , ποσο πολυ συμφωνω ...........

Senior Member
    Καλά,το ξέρω ότι δεν θα μου καθόταν.
    Αλλά επειδή έδειξα και εσένα το στυλ που θέλω,ήμουν υπερβολικός?

Απο αυτες που μουδειξες στο πμ , οχι , δεν εισαι υπερβολικος , καθολου .......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απο αυτες που μουδειξες στο πμ , οχι , δεν εισαι υπερβολικος , καθολου .......
    Μια χαρά όμορφες τις λες.....

Senior Member
    Μια χαρά όμορφες τις λες.....

Nαι , πολυ μικρες για μενα , αλλα πολυ χαριτωμενες ........δεν μπορω να δω αλλιως μια κοπελα τοσο μικρη .........