Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 139
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 139 of 139 FirstFirst ... 3989129137138139
Results 2,071 to 2,084 of 2084
    Senior Member
    Θα ξεπεράσει κ το θέμα ''Τι σκέφτεστε'' που απαρτίζεται από σκέψεις 1000 ατόμων.Και εδώ μιλάμε για μια σκέψη.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΜΟΡΦΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.Τι δεν καταλαβαίνετε;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Πρασινη, με 2 κεραιες στο κεφαλι, και 3 μετρα υψος. Σε καλυψα? :p

Αν δεν ελεγες τις κεραίες θα ελεγα πως είσαι η She-hulk :ρ χαχαχα
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αν δεν ελεγες τις κεραίες θα ελεγα πως είσαι η She-hulk :ρ χαχαχα
    Ζηλευεις τα 3 μετρα υψος μου και για αυτο τα λες :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Για αυτό το λέω.
    Εμένα αν με δεις πως είμαι,θα κάνεις εμετό.

Ρε Why ειλικρινα απο που είσαι;
    Απο την ομορφουπολη;
    Σε ειδα και είσαι μια χαρα παιδι, αρα για να θεωρείσαι στον τόπο σου ασχημος τότε πρεπει να είσαι σε καποιο μερός που εχει μόνο μοντέλα ή κι εγω δεν ξερω τι!!!!!
    Ελεως πια!!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Ζηλευεις τα 3 μετρα υψος μου και για αυτο τα λες :p

Με καταλαβες!!!!!!!! γαμωτο :ρ

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Υπερβαλλεις.Πολλοι ακομα σημερα θελουν μια κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι και κανονικο βυζι :D
    Διαφωνώ μαζί σου επειδή:

1ον Το πρότυπο που περιέγραψα (ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά) είναι αυτό το οποίο προβάλλεται στην συντρηπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, περιοδικών, κινηματογράφο κλπ.
    2ον Ο έφηβος όταν αρχίζει να ψάχνει για "εμπνεύση" σε ότι αφορά την ερωτική διάσταση της ζωής του, είναι 9 προς 1 πιθανότερο να "τύχει"* να δει γυμνή ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά παρά ότιδήποτε άλλο.
    3ον Αποδεικνύεται από την συμπεριφορά και τους στόχους των σημερινών γυναικών οι οποίες - στη συντρηπτική πλειοψηφία - παρακαλάνε και προσεύχονται να γίνουν ψηλές, λεπτές με μεγάλα βυζιά. Αν όμως δεν σε πείθει το επιχείρημα μου διάβασε το 4ον.
    4ον Ρώτα τις περιπτώσεις νευρικής ανορεξίας και βουλιμισμού σχετικά με το ιδανικό (κατά την άποψη τους) σώμα. Αν σου απαντήσει καμία "κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι και κανονικο βυζι" κάθομαι να μου τρυπήσεις τη μύτη.
    5ον Αν δεις φίλο σου ή γνωστό σου να αλλάζει "τα γούστα" τα οποία του επιβλήθηκαν στην εφηβεία του, αργότερα στη ζωή του, σφύρα μου κλέφτικα. Εφ' όσον συνδέθηκαν αυτά με την δυνατότητα να κάνει "κουκου", τα πρότυπα του θα αλλάξουν μετά τον ενταφιασμό.

* Ο όρος "τύχει" έχει τόση σχέση με την τύχη όσο και τα μνημόνια με την ελληνική οικονομία (έτυχαν).

Παντως χωρις πλακα,καταλαβαινω τι θες να πεις,αλλα εγω αλλα προτυπα εχω υπ'οψιν μου να κυριαρχουν.Αυτο που περιγραφεις εσυ κυριαρχει πιο πολυ στα μεσα,παρα στους αντρες.
    Δεν νομίζω. Μπορεί να μένω σε διαφορετική γειτονιά από τη δική σου, αλλά οι γυναίκες στην περιοχή μου αγοράζουν ΟΛΕΣ και γόβες με τακούνι.

Πχ ξερω ελαχιστους που να χουν θεμα με το υψος.Με τα κιλα ναι.
    Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα το έχουν και με τα δύο (ύψος και κιλά). Δεν είναι τυχαίο το "πρότυπο" ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά.

Και συμφωνω και διαφωνω με το σκεπτικο που εξεθεσες.
    Συμφωνω απο την αποψη,οτι πολλοι αντρες ειναι οντως υπερβολικα κολλημενοι με αυτα τα προτυπα (που συχνα ειναι και ανθυγιεινα).
    Διαφωνω απο την αποψη,οτι ειναι φυσικο να αρεσει σε ολους και ολες το ωραιο,και το ωραιο δε σημαινει απαραιτητα 1,80,κοκκαλιαρα,με τελειο δερμα και με τεραστια βυζια.
    Και ποιός ορίζει τι είναι ωραίο; Η τηλεόραση; Το μαρί κλαιρ; το κοσμοπολιταν (ου αφοδεύσω); Δεν υπάρχει αντικειμενικά "ωραίο". Ακόμα και μια αράχνη για μια άλλη αράχνη είναι ωραία... και χεστήκανε για το αν εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος πιστεύει ότι δεν είναι ωραίες. Αυτά που λέω αποδεικνύονται από το τι σμίλευαν ή ζωγράφιζαν οι άνθρωποι αιώνες πριν την σημερινή εποχή. Η αφροδίτη της Μήλου είναι "τόφαλος" για τα σημερινά δεδομένα. Μη μιλήσω για σύγκριση σημερινών γυναικών με αυτές που ζωγράφιζε ο Botticelli. Άστο καλύτερα. Η διαφορά ανάμεσα στα πρότυπα των τότε εποχών (αρχαία Ελλάδα και αναγέννηση που έφερα ως παράδειγμα) με τα σημερινά, είναι η χειραγώγιση της κοινής γνώμης. Τότε δεν γινόταν (δεν υπήρχαν τα μέσα βλέπεις) ενώ σήμερα είναι εφικτό. Αν τώρα μου πεις "εμένα τα παιδιά μου δεν βλέπουν τηλεόραση για να επηρρεάζονται", εγώ θα σου απαντήσω "μη στεναχοριέσαι... πάνε στου γείτονα και βλέπουν".

Επισης,βρισκω φυσιολογικο καποιος με χ προσοντα να ψαχνει κατι αντιστοιχο,αρκει να μην γινεται επιφανειακος. Πολλοι παρασυρονται απο την εμφανιση και μπλεκουν με τελειως σκαρτους ανθρωπους,γιατι ειναι επιφανειακοι.
    Έλα μου ντε όμως που οι άνθρωποι σήμερα στην πλειοψηφία τους ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ επιφανειακοί;! Βλέπεις Νοέμβρη μήνα, γυναίκα σε στάση λεωφορείου με κινητό αει γ****** 5ης γενιάς και παπούτσια πάνινα!!! Ή, ποιός δεν έχει δει κάποιον με πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο πληρώνει με δόσεις ενώ έχει υποθηκευμένο το σπίτι του; Έχεις ακούσει τίποτα περί "κόκκινων δανείων"; Γεμάτα τέτοιες εξυπνάδες είναι! Είδες πουθενά ωριμότητα στα όσα περιγράφω; Συνεπώς, η έκθεση στα παραπάνω πρότυπα απλά ολοκληρώνει το έγκλημα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι Ο ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Το θεμα ειναι να χεις σωστα κριτηρια και να ξερεις να κανεις εκπτωσεις σε αυτα κατα περιπτωση.
    Ξερω ανθρωπους 45 χρονων,ανυπαντρους,που κοιτανε μικρουλες ντιβες,με αναλογιες μοντελου για γαμο.
    Ε αυτοι,ειτε δε θα παντρευτουν ποτε,ειτε θα κανουν διαλυμενους γαμους και ειναι αξιοι της μοιρας τους φυσικα.
    Και ποιός - αλλά και πως - θα ορίσει τα σωστά κριτήρια; Θα κάτσει ο γονιός να επιπλήξει το γιό του επειδή του κάνει κούκου με κάτι που είδε στην τηλεόραση; Θα τα ψάλλει της κόρης επειδή θέλει να γίνει αποδεκτή από το άλλο φύλο; Σε ποιά ταινία επιστημονικής φαντασίας τα έχεις δει αυτά να τα δω και γω; Είδες σήμερα να προωθείτε - με οποιονδήποτε τρόπο - η ωριμότητα των ατόμων (ανδρών / γυναικών); Που ζεις Αλαφροισκιωτε;

Νταξει,εδω το χασες τελειως.Αν δεν υπηρχε ο φεμινισμος,θα τελειωνες ενα λυκειο με το ζορι,και απο τα 18 θα γινοσουν η κουνελα καποιου αντρα με τον οποιο σε παντρεψαν με το ζορι οι δικοι σου.Ο οποιος εννοειται θα σε ειχε σηκω πανω κατσε κατω,και το κερατο και το ξυλο θα ηταν δεδομενο.
    Δεν νομιζω να θελες να ζεις ετσι.
    Και ποιός σου είπε εσένα ότι μη-φεμινισμός συνεπάγεται αμορφωσιά, γεννοβόλημα, γάμο με το ζόρι, ξυλοδαρμό και κέρατο;;; Πολύ διαφορετικά πράγματα το ένα από το άλλο. Να ξεχωρίσουμε μερικά πραγματάκια για να μην παρεξηγούμαστε. Η γυναίκα "μιας άλλης εποχής" εργαζότανε. Δεν το έξυνε με spa και μανικιούρ ξέρεις. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά οι σημερινές γιαγιάδες βγάζανε περισσότερη δουλειά από ότι αντέχεις εσύ και εγώ σήμερα. Και δεν δουλεύανε πίσω από γραφείο με Η/Υ και τηλέφωνο. Δουλεύανε χωράφι αν έχεις υπόψιν σου... ή σε περιβόλι, μποστάνι, αμπέλι. Η διαφορά υπάρχει στην ποιότητα και την ποσότητα της εργασίας.

Καθότι δεν έχω γνωρίσει γυναίκα η οποία να μην αναπτύξει μητρικά ένστικα μέχρι τα 35 το θεωρώ άδικο εώς και βλακώδες να αγνοήσει κανείς την φυσική αυτή διάσταση. Το σημερινό χάλι της εργασιακής ζωής των γυναικών έχει ηλίθιες και ανήθικες προυποθέσεις όπως π.χ. "μη κάνεις παιδιά γιατί θα απολυθείς" (και αν έχεις αντίρρηση για αυτό, να σου πω μερικές περιπτώσεις ιδιωτικού τομέα στις οποίες η απόλυση ήρθε μόλις έκλεισαν οι 365 μέρες από την γέννα)... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Λες και η νομοθεσία ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να προβλέψει για την εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα. Αλλο ένα κίνητρο για να σπρώξουμε 10.000.000 ανθρώπων στο δημόσιο και μετά να τους κατηγορούμε για αυτή την επιλογή κιόλας (σιγά που θα μας αφήνανε να αναπτύξουμε βιομηχανία)...

Το ότι υπήρξε καθυστέρηση σε ότι αφορά την εκπαίδευση - όποια και αν θα ήταν αυτή - των γυναικών προκειμένου να εργαστούν και εκείνες σε θέσεις ισάξιες με αυτές των ανδρών, δεν μου κάνει εντύπωση καθότι υπήρχε μια σχετική ανασφάλεια εκ μέρους των ανδρών στο να δεχθούν την σύγκριση με μια γυναίκα "στα ίσα". Αυτό όμως, όπως το βλέπεις και ο ίδιος γύρω σου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να καμφθεί - όπως και έγινε δηλαδή. Σήμερα γυναίκες εργάζονται σχεδόν σε όλες τις θέσεις τις οποίες παραδοσιακά κάποτε κατείχαν άνδρες... ακόμα και σε θέσεις όπου προσωπικά αμφισβητώ το αν είναι σωστό να βάλεις μια γυναίκα να εργαστεί λόγω επικινδυνότητας.

Σε ότι αφορά τον ξυλοδαρμό και το κέρατο τα οποία αναφέρεις, αυτά αφορούν τον άντρα και το κατά πόσο κάνει ευσυνείδητες επιλογές ή όχι, όπως και το αν έχει τη δυνατότητα (ή δεν την έχει) να ελέγχει τον εαυτό του και τα νεύρα του. Και τα δύο όμως είναι άσχετα με τον φεμινισμό. Αν επιμένεις όμως, σε προ(σ)καλώ να μου τα συνδέσεις.

Δεν ζούμε στη μέση ανατολή για να μην μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημιζόμαστε είναι οι περίφημες "αλλαγές" και η αντίστοιχη προσαρμογή από πλευράς μας σε νέα δεδομένα, σχεδόν πάντα με χαμηλότερη ποιότητα ζωής.

Senior Member
    Αφου καταφερατε να μπλεξετε την πολιτικη την οικονιμια της ελλαδα με το υποκειμενικο ομπρφο ωραιο αλλα και την αρχαιοτητα την επορροη τον μμε και αλλα σε ενα ποστ μπραβο σας
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε Why ειλικρινα απο που είσαι;
    Απο την ομορφουπολη;
    Σε ειδα και είσαι μια χαρα παιδι, αρα για να θεωρείσαι στον τόπο σου ασχημος τότε πρεπει να είσαι σε καποιο μερός που εχει μόνο μοντέλα ή κι εγω δεν ξερω τι!!!!!
    Ελεως πια!!!!!!!
    Από την έλλειψη αυτοπεποίθησης κατάγομαι,που στα τέλη Ιουνίου θα λέγεται αυτοκτονούπολη ή αυτοχειρούπολη!
    Δεν είπα ότι θεωρούμαι στον τόπο μου άσχημος,εγώ με θεωρώ έτσι λέμε!
    Και η πλάκα είναι πως φίλοι,συγγενείς κλπ.,μου λένε ότι δεν έχω πρόβλημα εμφάνισης!

Quote Originally Posted by M87 View Post
    Διαφωνώ μαζί σου επειδή:

1ον Το πρότυπο που περιέγραψα (ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά) είναι αυτό το οποίο προβάλλεται στην συντρηπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, περιοδικών, κινηματογράφο κλπ.
    2ον Ο έφηβος όταν αρχίζει να ψάχνει για "εμπνεύση" σε ότι αφορά την ερωτική διάσταση της ζωής του, είναι 9 προς 1 πιθανότερο να "τύχει"* να δει γυμνή ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά παρά ότιδήποτε άλλο.
    3ον Αποδεικνύεται από την συμπεριφορά και τους στόχους των σημερινών γυναικών οι οποίες - στη συντρηπτική πλειοψηφία - παρακαλάνε και προσεύχονται να γίνουν ψηλές, λεπτές με μεγάλα βυζιά. Αν όμως δεν σε πείθει το επιχείρημα μου διάβασε το 4ον.
    4ον Ρώτα τις περιπτώσεις νευρικής ανορεξίας και βουλιμισμού σχετικά με το ιδανικό (κατά την άποψη τους) σώμα. Αν σου απαντήσει καμία "κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι και κανονικο βυζι" κάθομαι να μου τρυπήσεις τη μύτη.
    5ον Αν δεις φίλο σου ή γνωστό σου να αλλάζει "τα γούστα" τα οποία του επιβλήθηκαν στην εφηβεία του, αργότερα στη ζωή του, σφύρα μου κλέφτικα. Εφ' όσον συνδέθηκαν αυτά με την δυνατότητα να κάνει "κουκου", τα πρότυπα του θα αλλάξουν μετά τον ενταφιασμό.

* Ο όρος "τύχει" έχει τόση σχέση με την τύχη όσο και τα μνημόνια με την ελληνική οικονομία (έτυχαν).
    Οι ανορεξικες εχουν θεμα με το παχος οχι με το υψος.
    Σπανια εχω συναντησει αντρα που θελει οπωσδηποτε η αλλη να χει το μεγαλο βυζι και το πολυ υψος.
    Οι περισσοτεροι θελουν στητο κωλο και βυζι,ουτε πλακα,ουτε αγελαδα.
    Το υψος αδιαφορο συνηθως.

Δεν νομίζω. Μπορεί να μένω σε διαφορετική γειτονιά από τη δική σου, αλλά οι γυναίκες στην περιοχή μου αγοράζουν ΟΛΕΣ και γόβες με τακούνι.
    Το τακουνι δεν το φορανε οι γυναικες μονο γιατι προσθετει υψος.Δεν ειναι τυφλοι οι αντρες,ξερουν να ξεχωριζουν μια 1,60 με δεκαποντο απο μια που ναι 1,70 με ισιο.

Η γοβα γενικα κανει το ποδι να φαινεται πιο κομψο και ωραιο,δε θα κοροιδεψει κανενα ομως οτι η ταδε ειναι ψηλη ενω ειναι κοντη.

Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα το έχουν και με τα δύο (ύψος και κιλά). Δεν είναι τυχαίο το "πρότυπο" ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά.
    Με κιλα εχουν,με υψος οχι,επιμενω.Στο κατω κατω,οι ελληνες σα λαος δεν ειναι πολυ ψηλοι.Οι περισσοτερες γυναικες ειναι κατω του 1,70 αναγκαστικα.

Το παχος γενικα σχολιαζεται ασχημα,το χαμηλο υψος ποτε,εκτος και αν ειναι ΠΟΛΥ κοντη ισως,σα νανος.
    Ισα ισα αρεσει στους περισσοτερους αντρες να ναι η αλλη μικροκαμωμενη γιατι τους βολευει στο σεξ.

Και ποιός ορίζει τι είναι ωραίο; Η τηλεόραση; Το μαρί κλαιρ; το κοσμοπολιταν (ου αφοδεύσω); Δεν υπάρχει αντικειμενικά "ωραίο". Ακόμα και μια αράχνη για μια άλλη αράχνη είναι ωραία... και χεστήκανε για το αν εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος πιστεύει ότι δεν είναι ωραίες. Αυτά που λέω αποδεικνύονται από το τι σμίλευαν ή ζωγράφιζαν οι άνθρωποι αιώνες πριν την σημερινή εποχή. Η αφροδίτη της Μήλου είναι "τόφαλος" για τα σημερινά δεδομένα. Μη μιλήσω για σύγκριση σημερινών γυναικών με αυτές που ζωγράφιζε ο Botticelli. Άστο καλύτερα. Η διαφορά ανάμεσα στα πρότυπα των τότε εποχών (αρχαία Ελλάδα και αναγέννηση που έφερα ως παράδειγμα) με τα σημερινά, είναι η χειραγώγιση της κοινής γνώμης. Τότε δεν γινόταν (δεν υπήρχαν τα μέσα βλέπεις) ενώ σήμερα είναι εφικτό. Αν τώρα μου πεις "εμένα τα παιδιά μου δεν βλέπουν τηλεόραση για να επηρρεάζονται", εγώ θα σου απαντήσω "μη στεναχοριέσαι... πάνε στου γείτονα και βλέπουν".
    Προφανως υπαρχουν προτυπα και επηρεαζομαστε απο αυτα,σε καθε εποχη ομως υπηρχε ενα στανταρ για το ωραιο.
    Τοτε πχ οι κοκκαλιαρες και πιο μελαμψες ηταν οι ασχημες και ηταν λιγοτερο επιθυμητες απο τις πιο λευκες και τροφαντες.

Ακομα και τις εποχες πριν την τηλεοραση δεν υπηρχε περιπτωση μια ασχημη να παρει εναν ''καλο'' γαμπρο της εποχης,εκτος και αν ειχε λεφτα.

Έλα μου ντε όμως που οι άνθρωποι σήμερα στην πλειοψηφία τους ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ επιφανειακοί;! Βλέπεις Νοέμβρη μήνα, γυναίκα σε στάση λεωφορείου με κινητό αει γ****** 5ης γενιάς και παπούτσια πάνινα!!! Ή, ποιός δεν έχει δει κάποιον με πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο πληρώνει με δόσεις ενώ έχει υποθηκευμένο το σπίτι του; Έχεις ακούσει τίποτα περί "κόκκινων δανείων"; Γεμάτα τέτοιες εξυπνάδες είναι! Είδες πουθενά ωριμότητα στα όσα περιγράφω; Συνεπώς, η έκθεση στα παραπάνω πρότυπα απλά ολοκληρώνει το έγκλημα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι Ο ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
    Εδω συμφωνω μαζι σου απολυτα.

Και ποιός - αλλά και πως - θα ορίσει τα σωστά κριτήρια; Θα κάτσει ο γονιός να επιπλήξει το γιό του επειδή του κάνει κούκου με κάτι που είδε στην τηλεόραση; Θα τα ψάλλει της κόρης επειδή θέλει να γίνει αποδεκτή από το άλλο φύλο; Σε ποιά ταινία επιστημονικής φαντασίας τα έχεις δει αυτά να τα δω και γω; Είδες σήμερα να προωθείτε - με οποιονδήποτε τρόπο - η ωριμότητα των ατόμων (ανδρών / γυναικών); Που ζεις Αλαφροισκιωτε;
    ΟΚ εχουμε και το μυαλο ομως.Υπαρχουν και αυτοι που κανουν εξυπνες επιλογες και αλλοι τρεχουν πισω απο *******κια.

Και ποιός σου είπε εσένα ότι μη-φεμινισμός συνεπάγεται αμορφωσιά, γεννοβόλημα, γάμο με το ζόρι, ξυλοδαρμό και κέρατο;;;
    Η πραγματικοτητα στην Ελλαδα ηταν ετσι οπως την περιεγραφα μεχρι πριν 40-50 χρονια και δεν υπερβαλλω καθολου.
    Ισως τα χεις πολυ ρομαντικα στο μυαλο σου.

Για προξενια πρωτη φορα ακους?Ο κανονας ηταν,εκτος αν καποιος αφηνε εγγυο καποια και αναγκαζοταν να την παντρευτει δια ροπαλου.

Πολύ διαφορετικά πράγματα το ένα από το άλλο. Να ξεχωρίσουμε μερικά πραγματάκια για να μην παρεξηγούμαστε. Η γυναίκα "μιας άλλης εποχής" εργαζότανε. Δεν το έξυνε με spa και μανικιούρ ξέρεις. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά οι σημερινές γιαγιάδες βγάζανε περισσότερη δουλειά από ότι αντέχεις εσύ και εγώ σήμερα. Και δεν δουλεύανε πίσω από γραφείο με Η/Υ και τηλέφωνο. Δουλεύανε χωράφι αν έχεις υπόψιν σου... ή σε περιβόλι, μποστάνι, αμπέλι. Η διαφορά υπάρχει στην ποιότητα και την ποσότητα της εργασίας.
    Ειπα εγω οτι ξυνονταν οι γυναικες αυτες?Ισα ισα δουλες τις ειχαν και στο σπιτι και στο χωραφι και παντου.
    Για καλο τα λες ολα αυτα?

Καθότι δεν έχω γνωρίσει γυναίκα η οποία να μην αναπτύξει μητρικά ένστικα μέχρι τα 35 το θεωρώ άδικο εώς και βλακώδες να αγνοήσει κανείς την φυσική αυτή διάσταση. Το σημερινό χάλι της εργασιακής ζωής των γυναικών έχει ηλίθιες και ανήθικες προυποθέσεις όπως π.χ. "μη κάνεις παιδιά γιατί θα απολυθείς" (και αν έχεις αντίρρηση για αυτό, να σου πω μερικές περιπτώσεις ιδιωτικού τομέα στις οποίες η απόλυση ήρθε μόλις έκλεισαν οι 365 μέρες από την γέννα)... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Λες και η νομοθεσία ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να προβλέψει για την εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα. Αλλο ένα κίνητρο για να σπρώξουμε 10.000.000 ανθρώπων στο δημόσιο και μετά να τους κατηγορούμε για αυτή την επιλογή κιόλας (σιγά που θα μας αφήνανε να αναπτύξουμε βιομηχανία)...
    Αυτο ειναι θεμα ανυπαρξιας εργατικων δικαιωματων και προστασιας της μητερας συγκεκριμενα.Δεν εχει να κανει με τον φεμινισμο αλλα ισα ισα με την ελλειψη του.

Το ότι υπήρξε καθυστέρηση σε ότι αφορά την εκπαίδευση - όποια και αν θα ήταν αυτή - των γυναικών προκειμένου να εργαστούν και εκείνες σε θέσεις ισάξιες με αυτές των ανδρών, δεν μου κάνει εντύπωση καθότι υπήρχε μια σχετική ανασφάλεια εκ μέρους των ανδρών στο να δεχθούν την σύγκριση με μια γυναίκα "στα ίσα". Αυτό όμως, όπως το βλέπεις και ο ίδιος γύρω σου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να καμφθεί - όπως και έγινε δηλαδή. Σήμερα γυναίκες εργάζονται σχεδόν σε όλες τις θέσεις τις οποίες παραδοσιακά κάποτε κατείχαν άνδρες... ακόμα και σε θέσεις όπου προσωπικά αμφισβητώ το αν είναι σωστό να βάλεις μια γυναίκα να εργαστεί λόγω επικινδυνότητας.
    Και η εκπαιδευση των γυναικων ηταν κατακτηση του φεμινισμου.Παλια τα γραμματα ηταν μονο για τους αντρες.

Σε ότι αφορά τον ξυλοδαρμό και το κέρατο τα οποία αναφέρεις, αυτά αφορούν τον άντρα και το κατά πόσο κάνει ευσυνείδητες επιλογές ή όχι, όπως και το αν έχει τη δυνατότητα (ή δεν την έχει) να ελέγχει τον εαυτό του και τα νεύρα του. Και τα δύο όμως είναι άσχετα με τον φεμινισμό. Αν επιμένεις όμως, σε προ(σ)καλώ να μου τα συνδέσεις.

Δεν ζούμε στη μέση ανατολή για να μην μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημιζόμαστε είναι οι περίφημες "αλλαγές" και η αντίστοιχη προσαρμογή από πλευράς μας σε νέα δεδομένα, σχεδόν πάντα με χαμηλότερη ποιότητα ζωής.
    Σιγουρα δεν εχεις ακουσει πρωτη φορα για το ποσο βιαιοι και καταπιεστικοι ηταν οι παλιοτεροι αντρες.
    Φυσικα ειναι και θεμα ανθρωπου.

Το θεμα ειναι οτι τοτε σε παντρευανε (το τονιζω,παντρευανε,δεν διαλεγες εσυ τον συζυγο σου) με καποιον και ησουν υποχρεωμενη να τον ανεχθεις ο,τι κουμασι και αν ηταν.Το διαζυγιο απαγορευοταν δια ροπαλου.

Στις μερες μας αν ο αλλος ειναι μαλακας παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις.

Η ελευθερια παντα εχει παραπανω ευθυνες και κινδυνους.Αλλα οχι να γυρισουμε στην εποχη που αποφασιζανε οι γονεις ποιον θα παντρευτουμε.

Senior Member
    Αλαφροϊσκιωτε, πολύ σωστή η τελευταία σου φράση...δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε αναγκάζουν να είσαι με κάποιον που δεν θες πόσο μάλλον να κοιμάσαι μαζί του...χαίρομαι να βλέπω άντρες με τέτοια μυαλά... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Από την έλλειψη αυτοπεποίθησης κατάγομαι,που στα τέλη Ιουνίου θα λέγεται αυτοκτονούπολη ή αυτοχειρούπολη!
    Δεν είπα ότι θεωρούμαι στον τόπο μου άσχημος,εγώ με θεωρώ έτσι λέμε!
    Και η πλάκα είναι πως φίλοι,συγγενείς κλπ.,μου λένε ότι δεν έχω πρόβλημα εμφάνισης!

Δεν σου κανουν πλακα. Δεν εχεις πρόβλημα εμφανισεις!!!!!!!
    Λοιπον ακου. ξαπλωσε στο κρεβατι σου, κλείσε τα μάτια και πες αυτό:
    "Λοιπόν, αν δεν είμαι ελκυστικός αυτό σημαίνει ότι δεν αρέσω σε ΚΑΜΙΑ γυναικα σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πλανητη ουτε στο ελάχιστο. Ειναι αλήθεια; Μάλλον όχι.... γτ αρεσα σε καποιες γυναίκες αν και δεν μου άρεσαν αυτες. Τότε δεν είμαι μη ελκυστικός, αλλα ουτε και κάποιο κοριτσι δεν πέφτει στα ποδια μου :Ρ (ακόμα :Ρ). Αρα δεν είμαι ελκυστικός σε όλες. Τότε είμαι τόσο ελκυστικός οσο και μη ελκυστικός. Και αν θα πρέπει να πιστέψω σε ενα απο τα δυό, ποιο θα με βοηθησει περισσοτερο; Λοιπόν αν πιστέψω ότι είμαι ελκυστικός θα νιωσω τουλάχιστον ωραια"
    Με αυτο τον τρόπο θα αρχισεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και η πιστη στο οτι δεν είσαι ωραίος θα φυγει, σιγα σιγα. Αλλα πρεπει να το κανεις αυτό καθε μερα, και θα πάρει καιρο.

ΥΓ. Εαν ξαναπεις για αυτοκτονία δεν θα προλαβεις να το κανεις. Θα σε σκοτωσω πρωτός εγω ;)

Senior Member
    Ελεως πια!!!!!!!
    Καλιφορνια την λενε .................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλιφορνια την λενε .................

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαλλον απο εκει είναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    εγω δεν εχω καταλαβει το νοημα αυτου του τοπικ ειναι για συνοικεσια?