Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 139 FirstFirst ... 513141516172565115 ... LastLast
Results 211 to 225 of 2084
    Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τι με έπιασε Παυλίνα?
    Έχω μερικά ''καλόπαιδα'' σε άλλο θέμα μου τις τελευταίες ημέρες,που δεν θέλουν να βοηθήσουν!
    Arntaben,και να βάλω,ποιά θα νοιαστεί,αν δεν έχω αναλογίες μοντέλου,γυμνασμένο σώμα,προσεγμένη εμφάνιση?
    Καλησπέρα γουαι. Δεν θα σου το κλισέ "η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει σημασία". Για μένα παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις μας με το άλλο φίλο καθότι το πράγμα που προσέχεις στον άλλο είναι αυτό. Ωστόσο δεν είναι το παν. Δεν ξέρω αν σου χει τύχει μια κοπέλα να σε ξενερώνει τόσο πολύ που στο τέλος να σου φαίνεται αδιάφορο το πόσο όμορφη είναι. Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει να αρχίσω να την βλέπω και ως άσχημη ας πούμε όπως και το αντίστροφο. Κι εγώ δεν μου αρεσω καθόλου,πατσαβούρης είμαι κι έχω μια κάποια ανασφάλεια με αυτό.(βέβαια τώρα είναι τέτοια τα προβλήματα μου που δεν με ενδιαφέρει καθόλου) Ωστόσο κατά καιρούς έχω προσελκύσει αρκετά ομορφες κοπέλες όταν είχα αυτοπεποιθηση και δεν αγχωνομουν για το αν είμαι αρκετά ωραίος ώστε να τις πλησιάσω. Στην τελική η ομορφιά είναι ένα καθαρά υποκείμενικο ζήτημα κι ο καθένας την προσδιορίζει αλλιώς. Το θέμα είναι ψάχνεις για σχέση ή για μια... Περιπέτεια; Αν ψάχνεσαι για κάτι σοβαρό δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση και το ξέρεις κι εσύ αυτό

Banned
    φανταζεσαι να βρει τελικα την ομορφη και να την παρατησει και μετα αλλα 300 θεματα "θελω ομορφη με προσωπικοτητα"... δεν θα τα αντεξωωωωω!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    φανταζεσαι να βρει τελικα την ομορφη και να την παρατησει και μετα αλλα 300 θεματα "θελω ομορφη με προσωπικοτητα"... δεν θα τα αντεξωωωωω!!!!!
    Αχαχαχαχαχαχα ολο και καποιο ελαττωμα θα εχει :P
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    Δηλαδή Ρέα παρακαλάς ο why να βρει αυτή που θέλει? Τι ωραίο οι άνθρωποι να θέλουν τα ίδια πράγματα...χαχα

Αγαπητε νηματοθετη:

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Οποτε προτεινω να βρεις μια στα κυβικα σου και γενικα να σταματησεις να γραφεις εδω,γιατι εδω ποτε δε θα βρεις κατι.
    Last edited by Aeon; 31-03-2016 at 09:39.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ''Αγαπητέ'',το ότι η εμφάνιση παίζει ρόλο,το ξέρω....
    Αλλά επειδή εσύ είσαι μάλλον όμορφος,δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντάς σε αυτό το στυλάκι.
    Και δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω....
    Last edited by Aeon; 31-03-2016 at 09:40.

Senior Member
    Αλλά επειδή εσύ είσαι μάλλον όμορφος,δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντάς σε αυτό το στυλάκι.
    Συμφωνω και επαυξανω γιατι αλαφροισκιωτε κολας σε ολους?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Συμφωνω και επαυξανω γιατι αλαφροισκιωτε κολας σε ολους?
    Να σου πω ρε Παυλίνα,εσύ πιστεύεις ότι μπορώ να βρώ αυτό που θέλω?Και ξέρεις ότι δεν κυνηγάω κάποια θεά.....

Banned
    Μα γιατί ρωτάς τον κάθε ένα αν πιστεύει σε σένα ότι θα βρεις αυτό που θες? Εσύ πιστεύεις καθόλου? Χρησιμοποίησε τη κνίτισσα και την χοντρή να πάρεις θάρρος από αυτό. Κάτι είδαν σε σένα και δεν λες να το καταλάβεις. Να είσαι καλός, ευγενικός, έξυπνος με χιούμορ, ότι περνάς καλά, μυστήριος, εξυπηρετικός, large, σε καμία περίπτωση μίζερος και όλο και κάτι θα γίνει. Δεν θα σου κάτσει καμία για το σώμα σου....Και αν δεις και περνάν τα χρόνια και τρως μόνο χυλόπιτες , χυλόπιτες όμως γιατί δεν άκουσα καμία να σε απέρριψε, θα το δεις στην πορεία. Μην περιμένεις να σε προσέξουν , έτσι απλά... Πρέπει να τις γνωρίσεις όλες αυτές, να κάνεις παρέα μαζί τους, να δείχνεις το ενδιαφέρον σου.....Αυτά...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα γιατί ρωτάς τον κάθε ένα αν πιστεύει σε σένα ότι θα βρεις αυτό που θες? Εσύ πιστεύεις καθόλου? Χρησιμοποίησε τη κνίτισσα και την χοντρή να πάρεις θάρρος από αυτό. Κάτι είδαν σε σένα και δεν λες να το καταλάβεις. Να είσαι καλός, ευγενικός, έξυπνος με χιούμορ, ότι περνάς καλά, μυστήριος, εξυπηρετικός, large, σε καμία περίπτωση μίζερος και όλο και κάτι θα γίνει. Δεν θα σου κάτσει καμία για το σώμα σου....Και αν δεις και περνάν τα χρόνια και τρως μόνο χυλόπιτες , χυλόπιτες όμως γιατί δεν άκουσα καμία να σε απέρριψε, θα το δεις στην πορεία. Μην περιμένεις να σε προσέξουν , έτσι απλά... Πρέπει να τις γνωρίσεις όλες αυτές, να κάνεις παρέα μαζί τους, να δείχνεις το ενδιαφέρον σου.....Αυτά...
    Κάνω πως δεν διάβασα την πρόταση για την κνίτισσα και την χοντρή!!!!!!!!
    Ενδιαφέρον για ποιές?

Banned
    Αυτή η χοντρή ρε φίλε που είχε την ατυχία να της αρέσεις κάτι είδε και γοητεύτηκε............ Πότε θα το καταλάβεις? κράτα το αυτό να πάρεις λίγο τα πάνω σου!
    Ενδιαφέρον για τις μέτριες....... Ε για ποιες ενδιαφέρον? για αυτές που σ'αρέσουν.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Αυτή η χοντρή ρε φίλε που είχε την ατυχία να της αρέσεις κάτι είδε και γοητεύτηκε............ Πότε θα το καταλάβεις? κράτα το αυτό να πάρεις λίγο τα πάνω σου!
    Ενδιαφέρον για τις μέτριες....... Ε για ποιες ενδιαφέρον? για αυτές που σ'αρέσουν.

Με την ίδια λογική,και κάποια όμορφη μπορεί να δει να γοητευθεί.
    Στην τελευταία πρόταση σου μόνο συμφωνώ.

Προσπαθω να σε βοηθησω μαν

Senior Member
    Με την ίδια λογική,και κάποια όμορφη μπορεί να δει να γοητευθεί.
    Στην τελευταία πρόταση σου μόνο συμφωνώ.
    αυτο εννοει ο κιουμπ. οτι εφοσον γοητευσες αυτες τις κοπελες (για τις οποιες μιλας τοσο προσβλητικα), μπορεις να το κανεις και σε γυναικες που σου αρεσουν. δεν εχουν διαφορετικα γουστα οι "ομορφες" απο τις "ασχημες"...

Quote Originally Posted by archangel View Post
    μια που είπες Charlize Theron. εχεις δει τον γκομενό της. χαλια
    Oτι ο μεσος μπαζακλας θα ριξει την Σαρλιζ Θερον... :rolleyes: