Results 271 to 285 of 2084
-
04-04-2016, 23:32 #271
- 04-04-2016, 23:34 #272
Ναι , το καταλαβα , ελα ομως που καμμια απο τις ωραιες πρωην και μη , δεν επελεξε γυμνασμενο ........... αρρενωπο ναι , οχι ωραιο ...........αμα εισαι αρρενωπος και ωραιος , ακομα καλυτερα .........ωραιος σκετο , δεν λεει κατι ........
Εσυ κανε την επιλογη σου , κι εγω στο ιδιο κλαμπ ανηκω , αν η αλλη δεν ειναι ελκυστικη /γοητευτικη /καλο σωμα , δεν ασχολουμαι καν ............
04-04-2016, 23:35 #273
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-04-2016, 23:39 #274
Δεν ειπα Mariah κατι για το ποιον του , σαν ανθρωπος μπορει ναναι ο καλυτερος , απλως δεν μαρσει καθολου σαν κωμικος ......κι εγω την εχω δει στην TV , σαν αλογο ειναι , εγω δεν θα την κοιταγα ποτε ...........
05-04-2016, 00:36 #275
Aυτο ειναι ενα απο τα σοβαροτερα προβληματα σενα φορουμ, οπως αναφερω και στο θρεντ μου ' βαβελ ' , αντε να συνεννοηθουμε με την αγαπητη Mariah , που εχουμε γουστα , που υποδηλουν αλλα βιωματα , αλλη ιδιοσυγκρασια , αφου τα γουστα μας ειναι διαμετρικα αντιθετα ............οχι οτι τα δικα μου , η τα δικα της ειναι καλυτερα , απλα πολυ διαφορετικα , συνεννοηση 0 ........
05-04-2016, 00:40 #276
Δεν σε θεωρουμε καθολου γραφικια.
Εγω πχ εχω φίλο που ειναι αραβωνιασμένος με μια παχουλη γυναίκα. Ο συγκεκριμμενος όταν πηγαίναμε παλιά βόλτα και βλεπαμε μια αδύνατη κοπέλα μου με ωραίο σώμα (κατα την γνώμη μου) μου ελεγε "μμμ σιγά την γυναίκα, αυτη είναι κοκαλιαρα". αυτο που θελω να πω είναι πως καθε ανθρωπος εχει το δικό του γουστο.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
05-04-2016, 00:53 #277
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
05-04-2016, 00:54 #278
αυτό λέω κι εγώ archangel :) ότι ότι και να σου λένε οι γύρω ότι και να επιβάλει η μόδα το τι φαντάζει όμορφο στα μάτια κάθε ανθρώπου είναι εντελώς διαφορετικό. Οκ ίσως ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ακολουθεί τα ίδια γούστα αλλά ο κόσμος έιναι τόσο τεράστιος και γεμάτος εκπλήξεις. Και αυτό που λέω και για τον why είναι ότι γιατί να μην έχει όποια επιθυμεί?? και το γεγονός ότι απλά το άσχημος και μέτριος σε ένα χώρο με πραγματικά ευαίσθητους ανθρώπους, πονεμένους , βασανισμένους και πολλους στο περιθώριο ακριβώς από τέτοιες ταμπέλες είναι κρίμα.. ξέρω άτομο που αυτοκτόνησε γιατί είχε υποστεί τόσο βασανισμό στα σχολικά του χρόνια για την εμφάνιση ενώ ήταν απλά ένα παιδί που το σώμα δεν είχε αναπτυχθεί, ο ίδιος δεν είχε κι όμως.. δεν άντεξε.. και φαντάζομαι πως πολλοί εδω μέσα ίσως έχουν υποστεί τέτοια πράγματα και είναι κρίμα να το διαιωνίζουμε.. αν έχω κάπου λάθος να με συγχωρείτε απλά δε ξέρω αυτό αισθάνομαι..
05-04-2016, 00:58 #279
ακριβώς!! :) βρίσκω προσωπικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπω σκέψεις και απόψεις διαφορετικές και προφανώς όπως μια κοινωνία χρειάζεται όλα τα επαγγέλματα και όχι μόνο πχ του γιατρου,του μηχανικού αλλά και τον πωλητή και τον καθαριστή και τον ηθοποιό και όλα έτσι χρειάζεται και όλες τις εμφανίσεις, όλες τις προσωπικότητες , όλα τα γούστα. Ο σεβασμός απλά νομίζω είναι μια βασική αρχή για να συμβιώνουν αρμονικά όλα αυτά μαζί. :)
05-04-2016, 02:51 #280WhyAlwaysMe?Guest
05-04-2016, 03:19 #281WhyAlwaysMe?Guest''Εσωτερική ομορφιά'',χμμμμμμμμμμμ......... ........
Αν δεν υπάρχει εξωτερική ομορφιά,τότε.......
05-04-2016, 03:28 #282WhyAlwaysMe?GuestΓυμναστήριο
Όπως έχετε καταλάβει,εγώ έχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδώ και μήνες,όχι για εμένα,αλλά μόνο για τις ωραίες γυναίκες!Γιατί τρελαίνονται για τους γυμνασμένους,τους παίδαρους κλπ.Και πως το καλλίγραμμο κορμί και η όμορφη εμφάνιση θα είναι το μέσο μου για μια όμορφη γυναίκα!
Αλλιώς αν ήθελα πιο πολύ χαρακτήρα,προσωπικότητα κλπ. θα πήγαινα με μέτρια ή άσχημη!
Και αν δεν μετρούσε η εμφάνιση τόσο,θα είχα λύσει το θέμα μου προ πολλού!
Θεωρείτε πως πράττω σωστά ή όχι?
Υ.Γ.:Μια μέτρια κοπέλα(για να μην πω άσχημη),θα ήταν μεγάλη ήττα και πλήγμα για εμένα!Θα ήταν ότι χειρότερο,σαν αγγαρεία!Αυτό πάει για μερικούς που μου έχετε να πάω μόνο με μέτριες και μη ωραίες γενικά!Last edited by WhyAlwaysMe?; 05-04-2016 at 03:49.
05-04-2016, 06:39 #283
Aνάσταση! Είσαι η απόδειξη σε όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό εμείς στον Why! Βλέπεις τι είπες? Εσύ τον θεωρείς όμορφο, οι άλλοι όχι... Και αυτό συμβαίνει γιατί η ομορφιά είναι και υποκειμενική και αντικειμενική και το αντικειμενικό το ορίζει η κοινωνία, η μόδα, ο μέσος όρος κλπ. Στον επόμενο αιώνα μπορεί το αντικειμενικά όμορφο να είναι κάτι άλλο...Το υποκειμενικό είναι το γούστο....Τώρα εσύ για να είσαι με αυτό τον άνθρωπο , σημαίνει ότι το γούστο σου είναι τα γυαλιά ή σημαίνει ότι δεν έχεις κριτήριο να είναι ο άλλος αντικειμενικά όμορφος? Εγώ πιστεύω το δεύτερο, όχι ότι δηλαδή δεν υπάρχουν γούστα για τα γυαλιά, τα μούσια , μια κοιλίτσα κλπ αλλά πιστεύω ότι σου έκανε το κλικ ως άνθρωπος... γιατί το κλικ ξεπερνάει και το γούστο πιστεύω. Δηλαδή αν σ' αρέσουν οι μουσάτοι, δεν θα μπορούσε ένας άντρας να σου κάνει το κλικ χωρίς να έχει μούσια? Α μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα.....χαχα
Αυτοί οι φίλοι που λες κάνουν όλη τη ζημιά και διαιωνίζουν τις ταμπέλες. Αυτοί το έκαναν για καλό και υπονοούσαν ότι αξίζεις καλύτερα? Ή προσπαθούσαν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα για τις επιλογές σου? Η μήπως προσπαθούσαν να σου επιβάλλουν και εσένα να έχεις κριτήριο την ομορφιά επειδή την έχουν και αυτοί και να σε κάνουν όμοιά τους? Εσύ ξέρεις...
05-04-2016, 06:58 #284
Καλά το κάνεις! Ξέρω ένα άτομο , μεγάλος βέβαια ο οποίος θέλει και αυτός όμορφες. Υπήρχαν κάποιοι με άποψη ότι από τη στιγμή που δεν είναι όμορφος( είναι και παχουλός ο συγκεκριμένος), γιατί ψάχνεται με κουκλάρες. Άλλοι τον κατηγόρησαν επειδή δεν προσέχει καθόλου την εμφάνισή του, δεν προσπαθεί να αδυνατίσει κλπ και παρόλα αυτά θέλει όμορφες...εσύ τουλάχιστον το προσπαθείς και καλά κάνεις! Με όλα τα άλλα φυσικά διαφωνώ...
05-04-2016, 08:09 #285