Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 139 FirstFirst ... 1119202122233171121 ... LastLast
Results 301 to 315 of 2084
    Banned
    whyalwaysme στο ειχα ξαναεπει και όταν πρωτομπηκες.. το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν σου καθοντε ωραιες γυναικες επειδή δεν εισαι σουπερ ουαοοουυ... το πρόβλημα είναι ότι εισαι ακομα παρθενος... δηλαδή απειρος χωρις αυτοπεποιθηση...

μπες στο παιχνιδι και όλα θα αλλαξουν σιγα σιγα.... αν πιστευεις ότι το ωραιο σωμα θα σε βοηθησει γυμνασου... αλλα να σαι σιγουρος ότι δεν είναι αυτό το προβλημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Συγγνώμη,είσαι τέτοια κοπέλα και τα έχεις με έναν κατώτερο σου εξωτερικά?

ΚΑΤΩΤΕΡΟ!?
    Ρε why τι λες; καταλαβαίνω (ή μάλλον ελπίζω) πως εννοουσες κατι αλλο και το διατυπωσες λάθος, αλλα πρόσεχε τι λες.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    αυτό λέω κι εγώ archangel :) ότι ότι και να σου λένε οι γύρω ότι και να επιβάλει η μόδα το τι φαντάζει όμορφο στα μάτια κάθε ανθρώπου είναι εντελώς διαφορετικό. Οκ ίσως ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ακολουθεί τα ίδια γούστα αλλά ο κόσμος έιναι τόσο τεράστιος και γεμάτος εκπλήξεις. Και αυτό που λέω και για τον why είναι ότι γιατί να μην έχει όποια επιθυμεί?? και το γεγονός ότι απλά το άσχημος και μέτριος σε ένα χώρο με πραγματικά ευαίσθητους ανθρώπους, πονεμένους , βασανισμένους και πολλους στο περιθώριο ακριβώς από τέτοιες ταμπέλες είναι κρίμα.. ξέρω άτομο που αυτοκτόνησε γιατί είχε υποστεί τόσο βασανισμό στα σχολικά του χρόνια για την εμφάνιση ενώ ήταν απλά ένα παιδί που το σώμα δεν είχε αναπτυχθεί, ο ίδιος δεν είχε κι όμως.. δεν άντεξε.. και φαντάζομαι πως πολλοί εδω μέσα ίσως έχουν υποστεί τέτοια πράγματα και είναι κρίμα να το διαιωνίζουμε.. αν έχω κάπου λάθος να με συγχωρείτε απλά δε ξέρω αυτό αισθάνομαι..

Τον κακομοιρη! Και εγω είχα βασανιστεί στο σχολειο απο πολλους συμμαθητές μου επειδη ημουν διαφορετικός απο αυτούς. Ειναι βεβαια βλακεια κατα την γνωμη μου να αυτοκτονησεις αλλα τον καταλαβαίνω :(
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Noumac,αν μου προτείνεις άσχημες και μέτριες,ξαναδιάβασε το υστερόγραφο μου πολύ προσεκτικά.Και επειδή μίλησες για την παρθενιά,να φανταστώ πως υπάρχουν και μεγαλύτεροι σε ηλικία παρθένοι;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και κάτι άλλο noumac,θέλω όμορφη επειδή βλέπω και άλλους με τέτοιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ΚΑΤΩΤΕΡΟ!?
    Ρε why τι λες; καταλαβαίνω (ή μάλλον ελπίζω) πως εννοουσες κατι αλλο και το διατυπωσες λάθος, αλλα πρόσεχε τι λες.
    τι ακριβώς σχολίασες τώρα δεν κατάλαβα
    περίμενες μια καλύτερη απάντηση
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Quote Originally Posted by archangel View Post
    Τον κακομοιρη! Και εγω είχα βασανιστεί στο σχολειο απο πολλους συμμαθητές μου επειδη ημουν διαφορετικός απο αυτούς. Ειναι βεβαια βλακεια κατα την γνωμη μου να αυτοκτονησεις αλλα τον καταλαβαίνω :(
    Δε θα το πω ούτε βλακεία γιατί είναι κάτι πρόχειρο για κάτι τόσο σοβαρό αλλά σε καμία περίπτωση λύση. Θα πω μόνο ότι είναι μια πράξη απόγνωσης μιας ψυχής που έχει υποφέρει αρκετά ώστε να το πράξει τόσο αποφασισμένα. Θα πω επίσης ότι μακάρι η ψυχή του να έχει βρει γαλήνη κι ότι με κάθε μου προσευχή θα εύχομαι να είναι καλά κάθε βασανισμένη ψυχή όπως κι αν αντιμετωπίζει/ε τη ζωή. :)

Senior Member
    Και κάτι άλλο noumac,θέλω όμορφη επειδή βλέπω και άλλους με τέτοιες.
    Αυτο που χρειαζεσαι why ειναι εμπειρια τωρα πως θα την αποκτησεις ειναι δικο σου θεμα πχ γραφεσαι σε σαιτ γνωριμιων πας στο μοναστηρακι το καλοκαιρι και την πεφτεις σε τουριστριες κλπ κλπ

Banned
    Noumac,αν μου προτείνεις άσχημες και μέτριες,ξαναδιάβασε το υστερόγραφο μου πολύ προσεκτικά.Και επειδή μίλησες για την παρθενιά,να φανταστώ πως υπάρχουν και μεγαλύτεροι σε ηλικία παρθένοι;
    ρε συ γουαι θες να μας πεις ότι κάθε μερα τρως μπριζολες και αστακους? φαε και καμια φασουλαδα... κανα ρεβυθακι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ]
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ρε συ γουαι θες να μας πεις ότι κάθε μερα τρως μπριζολες και αστακους? φαε και καμια φασουλαδα... κανα ρεβυθακι
    Αν λες για την διατροφή μου,την προσέχω.
    Αν όμως θες να πεις για το στυλ γυναικών που γουστάρω,σε παραπέμπω στο υστερόγραφο μου.Δεν θέλω ρε μέτρια η άσχημη η παχουλή η χοντρή κλπ.Δεν θα είμαι ευτυχισμένος τότε,το ακριβώς αντίθετο.Δεν θα είναι προς όφελος μου,αλλα βάρος και αγγαρεία,σαν θανατική ποινή.Γιατί να έχουν άλλοι τις όμορφες και όχι εγώ ρε άνθρωπε;Θα είναι μεγάλη ήττα για εμένα.Δεν θα με κάνει χαρούμενο η σχέση με μη όμορφη.Δεν θα είναι απλώς συμβιβασμός,αλλα ταπείνωση.

Banned
    ρε άλλο σου λεω.. μπες στο παιχνιδι.. και θα ερθουν και οι ομορφούλες... αλλα μπες

εκτος βεβαια αν θες να ζησεις μια ζωη με την πρωτη σου γυναικα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ άντε να μπω στο παιχνίδι.Αλλα αν αυτό σημαίνει να προσεγγίσω όσες δεν μου αρέσουν,άσχημες και μέτριες δηλαδή,φοβάμαι ότι θα βγω αλλαγή και θα μείνω στον πάγκο.Παρτο χαμπάρι με τέτοιες γυναίκες που μου προτείνεις δεν θα είμαι χαρούμενος.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν ήμουν σε σχέση με μέτρια η άσχημη,κάτι που απεύχομαι,πως πιστεύετε ότι θα φερόμουν απεναντι της;
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 06-04-2016 at 12:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    whyalwaysme στο ειχα ξαναεπει και όταν πρωτομπηκες.. το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν σου καθοντε ωραιες γυναικες επειδή δεν εισαι σουπερ ουαοοουυ... το πρόβλημα είναι ότι εισαι ακομα παρθενος... δηλαδή απειρος χωρις αυτοπεποιθηση...
    α
    Πολυ σωστο αυτο .......,εγω πρωτοπηγα με γυναικα 19.5 ετων , αλλες εποχες τοτε , και αλλαξα εντελως , απεκτησα αλλον αερα , απεκτησα αυτοπεποιθηση , που προφανως την ειχα , αλλα σε λανθανουσα κατασταση ................. οποτε δεν μπορουμε να συζηταμε για αυτοπεποιθηση , αν δεν εχεις παει με γυναικα ................... οσο μεγαλωνεις και αυξανονται οι εμπειριες σου , θα αυξανεται κι η αυτοπεποπιθηση σου , μεχρι ενος σημειου βεβαια , ποιου ? δεν ξερει κανεις , αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για αυτοπεποιθηση στα 21 χρονια , εκτος αν ησουνα πολυ περπατημενος , που δεν εισαι ..........καλα τα λεει ο noumac .....

Senior Member
    Αν ήμουν σε σχέση με μέτρια η άσχημη,κάτι που απεύχομαι,πως πιστεύετε ότι θα φερόμουν απεναντι της;
    Ου
    αυτο τωρα τι ειναι? να διαβασουμε την μαγικη σφαιρα?
    να κρινουμε απο αυτα που μας λες εμας?
    αν ειναι να κρινουμε απο αυτα που μας λες τοσες μερες, θα φεροσουν πολυ βαρετα με οσο ασχημη η ομορφη κι αν τα ειχες.
    ελπιζω ομως οτι υπαρχουν κι αλλα που δεν τα εδειξες σε μας, οποτε δειξτα τουλαχιστον στις ομορφες η τις ασχημες...